Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Millennium

iPhone 4S2 filan olmasın da.

Yok artık. Millet nedir bu 4S'iki' diye isyan eder.
  • Selam beyler ben Steve; diğer taraftan yazıyorum. Burada her şey çok güzel, burada ki teknolojiyi görmeniz lazım. Size oradayken de zaten gülüyordum bol bol, burayı gördükten sonra daha çok gülmeye başladım. Ulen bu kadar mı denyo olursunuz. Bi yenilik yaptığımız yok, Siri bile "Gelmiş geçmiş en iyi telefon hangisi?" dendiğin de bizimkini göstermiyor (sonradan siz enayiler için güncelleme yaptık buna), yine de gidip maaşlarınızı basıp, kontörsüz kalıp alıyorsunuz. Sizleri seviyorum kerizlerim, *muah*
  • Yeni iphone nin ismi IPHONE 4G olucak
    Ayrıca yeni bir ipad tanıtımı daha olucak bu akşam bi mini ipad bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

Site bu sefer göçer demedi demeyin.

+1
    son bir haftadır tekliyor zaten

• Angelica trollük yapmaya gelmiş bir de onunla alıntı yapıp tartışanlar var takmayın kendisini. Bu kadar da android fanlığı olmaz.
  • Arkadaşlar bu lansmanı canlı olarak izleyebileceğim bir web sitesi yada bir televizyon kanalı var mıdır?
  • Takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Alert -- 12 Eylül 2012; 13:52:56 >
  • Beyler isim sanırım ıphone new olacak çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s i yeni almıştım oturdu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Attıgımız mesajlar nereye gitti

Bu arada pc ortamında hazırlanmıs geçek iPhone 5 resimleri:

Yeni iPhone Geliyor

Yeni iPhone Geliyor

Arkasına rakam da yazsalarmış keşke

Dimi? Yoksa nasıl belli olcak adamın iPhone 5 kullandıgı. Ne de olsa parayı iPhone kelimesinin yanındaki harf ve rakamlara veriyoruz. Orda rakam falan yazmazsa para boşa gider

Ne kadar boş ve saçma sapan 5 para etmez bir yorum. iPhone olduğunu onun bit kadar yazacağı 5 rakamından mı anlayacak über zekalı arkadaşım benim? Önceki serilerde yazdı diye bundada yazsın diyoruz öyle daha güzel duruyor

Ayrıca iPhone olduğunu meraklısından başkası bilmez zaten gösterişi yapsan yapsan meraklısına yaparsın onun içinde 5 yazıp yazmaması önemli değil çünkü o aletin iPhone 5 olduğunu, fiyatını, kaç taksitle satıldığını, yurt dışı fiyatının ne kadar olduğunu zaten biliyor

PROBLEM?

iPhone oldugunu meraklısından baskası bilmezmi? Farkındaysan zaten herkes iPhone meraklısı olmus. Meraklı kelimesinin bir ayrıcalıgı yok yani. İlkokul cocukları bile iPhone u 20 metre öteden tanıyabilcek kapasiteye sahip

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaykac

quote:

Orijinalden alıntı: GANGNAM STYLE

quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

eger yeni iphone olucaksa iphone 4S fiyatlarinda dusus olucaktir diye dusunuyorum

eğer düşüş çok fazla olursa iphone4 almayı düşünüyorum ben de max 750 lira falan verebilirim ama

+1

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

4" ekrana keşke HD çözünürlük yapsaymış daha iyi olurdu.

retina var daha ne istiyorsunuz :)
  • İşler güçler başlayana kadar bitse bari.
  • arkadaşlar satılık s3 çok temiz beyaz renkte ilgilenenler pm
  • Konsept tasarımı bu kadar gerçeğe almanın mantığını bi ben çözemedim heralde. Daha belli değil telefon, akşam 8 de görelim. Umarım böyle bişey çıkmaz. Direk Xperia'ya geçerim
  • Tek beklentim orta tuş basma olayının kaldırılmasıdır. Orta tuş arızası bastı basmıyor olayı beni çıldırtıyor, Onuda kaldırdılarmı zaten iphone üzerine cihaz yoktu bu sefer tam iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Beyler isim sanırım ıphone new olacak çıkacak.

Bi ara haber dolasıyordu yeni iPhone un adı iPhone 5 olmayacak diye ama aşagıdaki resme bakılırsa ismi iPhone 5 olacak..

Yeni iPhone Geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 12 Eylül 2012; 14:02:21 >
  • Bende Bekliyorum 8 de burdayım
  • Yerimizi alalım. Çok yenilik geleceğini sanmıyorum. Uzatılmış iphone 4 gelecek diyenlerdenim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Muhtemelen Quad-Core ARM Cortex-A9 işlemcili bir cihaz olacak.

Hocam quad core yapar mı sizce? Bence quad core yaparsa tamamen müşteri baskısından olur. Yoksa dual core yeter de artar bile bence.

Yapmak zorunda çünkü Android cihazlarda Quad-Core işlemciler işlemciler olduğu için tüketiciyi donanımsal anlamda tatmin etmek zorunda olduğunu biliyor. Olay yetip yetmemesi değil zaten, tüketiciye donanımsal anlamda yeni bir cihaz olduğunu göstermek ve Android karşısında da donanımsal olarak geri kalmamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.