Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bekliyoruz inşallah bizi utandırıp güzel telefon ile gelirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wal-Nut

iPhone 5 Türkiye'de 2.500 tl olsa da 2 aylık maaşını biriktirip alanlar bile çıkacak. 5.000 tl olsun yine alıcısını bulur siz raad olun.

Amerikada çıkış fiyatı 630 dolar civarı olacakmış.Burada da senin dediğin gibi olur ve çok fazla alıcısı olur.Apple paraya bizden kazanıyor
  • Takip
  • Hadi bakalım bekliyoruz
  • Çıkması benim yararıma.4S fiyatları düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

eger tasarım yukarıdaki resim gibi olursa ben dahil bircok iphone kullanıcısı Samsung Galaxy S3 e gecer diye düsünüyorum

Sen zaten ios için iphone kullanmıyosan hiç durma android kullan sonra 2 hafta sonra satılık s3 konusu açarsın
  • Yeni iphone ismi: İphone 5
    Tasarim: kesinlikle gorsel medyada yer alan kumanda seklinde ki model degil.
    Uydurma: gold.com.tr'nin bile sitesine yazdigi ozellikler kulluyen yalan.
    Apple asla oyle parmak okutma, yok ayni tasarimi uzat, ekrana 5 simge koy salla yapmaz. Dunyanin en degerli sirketinde ne kadar muhendis calisiyor haberiniz var mi??

Bekleyelim gorelim; tatmin olmasak da tamamen farkli bir model bizleri bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: StarCross

quote:

iPhone 5 Türkiye'de 2.500 tl olsa da 2 aylık maaşını biriktirip alanlar bile çıkacak. 5.000 tl olsun yine alıcısını bulur siz raad olun.

Amerikada çıkış fiyatı 630 dolar civarı olacakmış.Burada da senin dediğin gibi olur ve çok fazla alıcısı olur.Apple paraya bizden kazanıyor

630 dolar mı ciddi misin ? Kazık mı yiyoruz biz şimdi

• Takip
  • Genelde $649 ile başlar iPhone'lar. Bu da öyle olacaktır. Ancak bu sefer Apple'ın 3GS'den 4'e geçmesi gibi değil de daha radikal değişikliklere uğramış bir iPhone 5 ve iOs 6 ile gelmesi gerek. Gerek diyorum çünkü 4.1 artık çok iyi deniyor. WM ile çıkış yapan iyi cihazlar var. Hali hazırda S3 var Note 2 var... Bunlarla gelen yeni S özellikleri var. Mutlaka yeni bir şeyler ile tanıtılmalı iPhone 5...
  • quote:

Orijinalden alıntı: satellist

quote:

Orijinalden alıntı: StarCross

quote:

630 dolar mı ciddi misin ? Kazık mı yiyoruz biz şimdi

Çok fazla hemde

• iphone değil de ben yeni bir ipod nano bekliyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Attıgımız mesajlar nereye gitti

Bu arada pc ortamında hazırlanmıs geçek iPhone 5 resimleri:

ÖLÇÜLER TUTMAMIŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: GANGNAM STYLE

quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

eger yeni iphone olucaksa iphone 4S fiyatlarinda dusus olucaktir diye dusunuyorum

eğer düşüş çok fazla olursa iphone4 almayı düşünüyorum ben de max 750 lira falan verebilirim ama

+1

• cikan fotolardan sonra pek bir umudum kalmadi, ama acayip sekilde terskose olmak istiyorum.. hadi apple, uzme bizi..
  • Walla akşam saat tam 20:00' de Kuzey Güney yeni sezon açılışı var Cemre neden hapse düştü? Zeynep kimi vurdu? bunları daha çok merak ediyorum zaten bir tane Türk dizim var

Şaka bir yana i-phone 6 çıkacak, şöyle olur böyle olur gibi yorumlara itibar etmeyin daha 5 çıkmamış adam 6 dan bahsediyor, bende ps3 var 2 senedir ps4 ü çıkartmaya çalışıyolar :) ama ıkın tıkın çıkmaz istemeyle çıkmıyor çünki ben i-phone 5 i merak etmekle birlikte onun adınada umutluyum dizayn olarak güzel, özellik olarak memnun edici bir performans bekliyorum...

Fiyat ülke alım gücü konusunda ise hiç kendimizi yormayalım adamlar yeni çıkan bir ürün için avrupada kuyruğa giriyor diabloları, ps3leri, i-pad lerin ilk çıkışlarını unutmayalım, sadece bizde yok bu... eğer paran varsa alırsın bu kadar, kimisi 5 bin liralık arabasına 10 bin liralık set döşeyip dum-tıs dum-tıs gezer, kimisi ps3 oyununa aylık yığınla para verir, kimisi gece aleme akar dolarları havada uçurur, kimisi yeni teknoloji yeni çıktı demez tak diye alır ee ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz

• Bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

eger yeni iphone olucaksa iphone 4S fiyatlarinda dusus olucaktir diye dusunuyorum

Dusunmene gerek yok oyle olcaktir.

Bende surpriz olarak Ipod Touch bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

Site bu sefer göçer demedi demeyin.

+1
    son bir haftadır tekliyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Muhtemelen Quad-Core ARM Cortex-A9 işlemcili bir cihaz olacak.

Hocam quad core yapar mı sizce? Bence quad core yaparsa tamamen müşteri baskısından olur. Yoksa dual core yeter de artar bile bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.