Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

adam gibi bi yenilik gelmezse appe baya bi düşüş yaşıcak diye düşünüyorum.artık ' yok canım daha neler ' dedirticek bişiler lazım. yoksa bu gidişhattın sonu kötü.sadece yeni işlemci yeni grafik daha iyi camera ile olmucak bu iş.saglam bi yenilik lazım diye düşünüyorum

Bence öyle saglam bir yenilik olmayacak. Ha umarım olur, olması tüm teknoloji dünyası acısından daha iyi ama yapmayacak Apple..

Yada yapsada bir ton ıvır zıvırla doldurcak telefonu. Her ıvır zıvıra da görkemli isimler takacak. Sonra da millet "vaaay özellige bak, kim ne derse desin Apple" diyecek.

tartışma yaratmak istemiyorum ama zorla kaşınıyorsunuz. Apple manyağı falan değilim ama önce android işletim sistemi donanımı sömürem ama buna rağmen istenen hızda ve akıcılıkta çalışmayan (ios kadar) ve en önemlisi dokunmatiği apple ürünleri kadar hassas olan bir yapıyla çıkın apple karşısına.

kuzenimin galaxy wonder telefonunu bilgisayara bağlayıp formatlamak için elli takla attım ama bilgisayara bağlanmadı bile...kaç bilgisayarda denedim sayamadım.... samsung yazılımı o kadar yükle güncelle hata denetimi yap bir türlü olmadı... ben itunes ile hiç böyle sorunlar yaşamadım...

o kadar Jb yapıyorum sisteme o kadar uygulama yüklüyorum, daha bir kere bile reset atmadı cihaz. Jb yokken hele tam sağlamdı.
    ama özelleştirme ve pratiklik konusunda androidin gerisinde onu kabul etmek lazım. (jb olmadan öyle ama)

Geçenlerde gözüm kaydı S3 almak istedim ama kullanınca anladım iOS gibisinin henüz olmadığını...

İşin özü düzgün çalışan YAZILIM yapabilmek. Bu konuda Apple üzerine hemüz yok. bunu kabul etmek olgunluktur. kabul etmemek ise fanatkliktir.

iphone ile wonderin degil s3 ün dokunmatigini karsilastir bence.resmen ben basmadan algiliyor alet.artik iphone un dokunmatiginin bir artisi kalmadi kabullenin.bi zahmet kapali bi sistemde akici calisiversin.o yuzden bu kaliplasmis seyleri yazip durmayin artik.eline s3 almamis adamlar atiyor tutuyor.o yuzden geciniz efendim gecinizzzzzzzzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhtemelen Quad-Core ARM Cortex-A9 işlemcili bir cihaz olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

adam gibi bi yenilik gelmezse appe baya bi düşüş yaşıcak diye düşünüyorum.artık ' yok canım daha neler ' dedirticek bişiler lazım. yoksa bu gidişhattın sonu kötü.sadece yeni işlemci yeni grafik daha iyi camera ile olmucak bu iş.saglam bi yenilik lazım diye düşünüyorum

Bence öyle saglam bir yenilik olmayacak. Ha umarım olur, olması tüm teknoloji dünyası acısından daha iyi ama yapmayacak Apple..

Yada yapsada bir ton ıvır zıvırla doldurcak telefonu. Her ıvır zıvıra da görkemli isimler takacak. Sonra da millet "vaaay özellige bak, kim ne derse desin Apple" diyecek.

tartışma yaratmak istemiyorum ama zorla kaşınıyorsunuz. Apple manyağı falan değilim ama önce android işletim sistemi donanımı sömürem ama buna rağmen istenen hızda ve akıcılıkta çalışmayan (ios kadar) ve en önemlisi dokunmatiği apple ürünleri kadar hassas olan bir yapıyla çıkın apple karşısına.

kuzenimin galaxy wonder telefonunu bilgisayara bağlayıp formatlamak için elli takla attım ama bilgisayara bağlanmadı bile...kaç bilgisayarda denedim sayamadım.... samsung yazılımı o kadar yükle güncelle hata denetimi yap bir türlü olmadı... ben itunes ile hiç böyle sorunlar yaşamadım...

o kadar Jb yapıyorum sisteme o kadar uygulama yüklüyorum, daha bir kere bile reset atmadı cihaz. Jb yokken hele tam sağlamdı.
    ama özelleştirme ve pratiklik konusunda androidin gerisinde onu kabul etmek lazım. (jb olmadan öyle ama)

Geçenlerde gözüm kaydı S3 almak istedim ama kullanınca anladım iOS gibisinin henüz olmadığını...

İşin özü düzgün çalışan YAZILIM yapabilmek. Bu konuda Apple üzerine hemüz yok. bunu kabul etmek olgunluktur. kabul etmemek ise fanatkliktir.

Benim ios a hiçbir lafım yok. Hatta apple forumlarında bircok defa ios android in ötesindedir, 10 çekirdekli telefona android kursan yine ios kadar stabil olamaz tarzında cümleler yazmıstım.

Kuzeninizin telefonu neden öyle yapmıs bilmiyorum, belki Samsung un kusurudur. Daha önce samsung cihaza yazılım atmayı denemedigim için tam bilmiyorum olayı.

Ama iPhone u iyi bilirim. Türkiyede millet iPhone nedir bilmezken ben Amerikadan getirttigim iPhone u Türkçe yapmıştım. O günden bu yana elimden tüm iPhone lar geçti o yüzden bilgim var. ios a hayranım ama bana göre bir işletim sistemi degil. Bana göre degil diye de kötülemeye hakkım yok. Zaten benim kötüledigim, yukarda da dedigim gibi ios degil Apple ın stratejisi. Adam telefona video cekme özelligi ve birkac ıvır zıvır daha koyuyor yeni telefon yaptım diye tanıtıyor.

Neyse cok konustum. Dedigin gibi herkes istedigini alır

edit: Ha birde iPhone un dokunmatiginin diğer kapasitif ekranlardan hiçbir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 12 Eylül 2012; 13:15:57 >

• O zaman İOS 6 paketi ne zaman çıkacak bana onu deyin.
  • iPhone 5 Türkiye'de 2.500 tl olsa da 2 aylık maaşını biriktirip alanlar bile çıkacak. 5.000 tl olsun yine alıcısını bulur siz raad olun.
  • Hadi bakalım hayırlısı
  • iPhone herşeyi ile kusursuz bence. Tek beklentim, ekran boyutlarının büyümesi ve bunu sadece uzunluk olarak değil, enine olarak da orantılamaları. Geri kalan herşey ile mükemmel. Çok beğenip S3 aldım ama iPhone'u aratıyor, yalan yok. İstediğim gibi bir ekran ile gelirse yeni iPhone, S3'ü satıp tekrar Apple'a geçeceğim.
  • çığır açacak bi yenilik olur inş
  • yerimizi alalım
  • Facede Durum gonderdıklerınde İphone ile yazarsa ergenusların yonelıcegı yenı telefon olur

Beklemedeyiz.
  • hakket yerimizi alak
  • quote:

Attıgımız mesajlar nereye gitti

Bu arada pc ortamında hazırlanmıs geçek iPhone 5 resimleri:

Yeni iPhone Geliyor

Yeni iPhone Geliyor

Bu cihazın gerçek resimleri mi yoksa böyle çıkar diye temsili resimler mi ? 4S'den farkı büyüklüğü gibi gözüküyor yine kakaladılar bize bunu

• Ekran 4" olmazsa benim için önceki iPhone'lardan hiçbir farkı olmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

Attıgımız mesajlar nereye gitti

Bu arada pc ortamında hazırlanmıs geçek iPhone 5 resimleri:

Yeni iPhone Geliyor

Yeni iPhone Geliyor

Arkasına rakam da yazsalarmış keşke

Dimi? Yoksa nasıl belli olcak adamın iPhone 5 kullandıgı. Ne de olsa parayı iPhone kelimesinin yanındaki harf ve rakamlara veriyoruz. Orda rakam falan yazmazsa para boşa gider

Ne kadar boş ve saçma sapan 5 para etmez bir yorum. iPhone olduğunu onun bit kadar yazacağı 5 rakamından mı anlayacak über zekalı arkadaşım benim? Önceki serilerde yazdı diye bundada yazsın diyoruz öyle daha güzel duruyor

Ayrıca iPhone olduğunu meraklısından başkası bilmez zaten gösterişi yapsan yapsan meraklısına yaparsın onun içinde 5 yazıp yazmaması önemli değil çünkü o aletin iPhone 5 olduğunu, fiyatını, kaç taksitle satıldığını, yurt dışı fiyatının ne kadar olduğunu zaten biliyor

PROBLEM?

• Gereksiz.
  • eger tasarım yukarıdaki resim gibi olursa ben dahil bircok iphone kullanıcısı Samsung Galaxy S3 e gecer diye düsünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S10ERM -- 12 Eylül 2012; 13:26:14 >
  • Şu özellik gelse bari

Yeni iPhone Geliyor
  • Şu iOS6 gelsin de önemli olan o. The New iPad'de siri'yi deneyelim bakalım
  • Çok yenilik geleceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.