Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Geri sayımlar her zaman heyecanlandırmıştır beni. Apple'ı her ne kadar sevmesemde, bekliyorum. 8de burdayım.

En iyiyi merak etmek doğaldır sevmeseniz bile.

Yav he he
  • S3 den aşağı bir telefon olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

adam gibi bi yenilik gelmezse appe baya bi düşüş yaşıcak diye düşünüyorum.artık ' yok canım daha neler ' dedirticek bişiler lazım. yoksa bu gidişhattın sonu kötü.sadece yeni işlemci yeni grafik daha iyi camera ile olmucak bu iş.saglam bi yenilik lazım diye düşünüyorum

Bence öyle saglam bir yenilik olmayacak. Ha umarım olur, olması tüm teknoloji dünyası acısından daha iyi ama yapmayacak Apple..

Yada yapsada bir ton ıvır zıvırla doldurcak telefonu. Her ıvır zıvıra da görkemli isimler takacak. Sona da millet "vaaay özellige bak, kim ne derse desin Apple" diyecek.

bilmiyorum eger bu sefer saglam bişi cıkmazsa zaten steve jobs da öldü.iyce kan kaybeder bunlar.hisseler falan alt üst olur.senelerden beri zaten aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp veriyorlar.o kadarda farklı bişi göremedik. ben 3gs kullanıyorum tamam 4 ve 4s iyi telefonlar ama oyle aman aman bi üstünlük göremeiyorum ben telefonu değiştirmek için. siri var ama türkçe anlamadıgı için kullanışlı olmaz benim için. 3gs zaten işimi görüyo.neyi eksik ki bana yeni bi telefon aldırabilmesi için hakketten iyi bişi cıkarması lazım.yoksa bu telefon açılmayana dek kullanırım ben bunu.

• quote:

Attıgımız mesajlar nereye gitti

Bu arada pc ortamında hazırlanmıs geçek iPhone 5 resimleri:

Arkasına rakam da yazsalarmış keşke

• uzun iphone 4 geliyor çok heyecanlanmadım
  • quote:

quote:

quote:

adam gibi bi yenilik gelmezse appe baya bi düşüş yaşıcak diye düşünüyorum.artık ' yok canım daha neler ' dedirticek bişiler lazım. yoksa bu gidişhattın sonu kötü.sadece yeni işlemci yeni grafik daha iyi camera ile olmucak bu iş.saglam bi yenilik lazım diye düşünüyorum

Bence öyle saglam bir yenilik olmayacak. Ha umarım olur, olması tüm teknoloji dünyası acısından daha iyi ama yapmayacak Apple..

Yada yapsada bir ton ıvır zıvırla doldurcak telefonu. Her ıvır zıvıra da görkemli isimler takacak. Sona da millet "vaaay özellige bak, kim ne derse desin Apple" diyecek.

bilmiyorum eger bu sefer saglam bişi cıkmazsa zaten steve jobs da öldü.iyce kan kaybeder bunlar.hisseler falan alt üst olur.senelerden beri zaten aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp veriyorlar.o kadarda farklı bişi göremedik. ben 3gs kullanıyorum tamam 4 ve 4s iyi telefonlar ama oyle aman aman bi üstünlük göremeiyorum ben telefonu değiştirmek için. siri var ama türkçe anlamadıgı için kullanışlı olmaz benim için. 3gs zaten işimi görüyo.neyi eksik ki bana yeni bi telefon aldırabilmesi için hakketten iyi bişi cıkarması lazım.yoksa bu telefon açılmayana dek kullanırım ben bunu.

Bak işte sen bilinçli Apple kullanıcılarındansın. iPhone kelimesinin devamında yapılan en ufak bir harf veya rakam değişikliginde gidip o yeni iPhone u almak için sıraya girenlerden degilsin

Ama merak etme Apple saf insanlarımızı cok güzel düşürdü ağına. Yeni cıkan iPhone un 4S den hiçbir farkı olmasa sadece atıyorum kasa rengi farklı olsa bile gidip alırlar. Maksat yeni iPhone kullanıyor olmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Geri sayımlar her zaman heyecanlandırmıştır beni. Apple'ı her ne kadar sevmesemde, bekliyorum. 8de burdayım.

En iyiyi merak etmek doğaldır sevmeseniz bile.

Hiç bi apple fanboyla münakaşaya girmedim, yine girmicem, istediğini alamıcaksın kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

Attıgımız mesajlar nereye gitti

Bu arada pc ortamında hazırlanmıs geçek iPhone 5 resimleri:

Arkasına rakam da yazsalarmış keşke

Dimi? Yoksa nasıl belli olcak adamın iPhone 5 kullandıgı. Ne de olsa parayı iPhone kelimesinin yanındaki harf ve rakamlara veriyoruz. Orda rakam falan yazmazsa para boşa gider

• Tamam Apple'ı sevmeyebilirsiniz ama nedir bu Apple düşmanlığı anlamıyorum ki.. Parası olan cihazı seven alır arkadaş. Kimse bu konuyla ilgili yorum yapamaz ki.. Bence Apple'ı kötülemeyi bırakın.. Çünkü Apple zorla kimseye birşey aldırmıyor. Bizler kendi isteğimizle gidip alıyoruz.. Sizler Android ile mutluysanız ona da saygı duyarız..
  • Mağdem mesajları silecektiniz komple konuyu 8'e kadar kitleseydiniz ya,kural dışı birşeyde yapmadık mesajlarımız siliniyor
  • eğer çok bi yenilik olmayacaksa bende s2 yi satıp iphone 4 alacağım.saat 20:00 de herşey belli olacak
  • Site bu sefer göçer demedi demeyin.
  • Eğer piyasada dolaşan resimlerdeki gibi bir model çıkartırlarsa gerçekten beni hayal kırıklığına uğratırlar.
  • quote:

quote:

Yada yapsada bir ton ıvır zıvırla doldurcak telefonu. Her ıvır zıvıra da görkemli isimler takacak. Sonra da millet "vaaay özellige bak, kim ne derse desin Apple" diyecek.

tartışma yaratmak istemiyorum ama zorla kaşınıyorsunuz. Apple manyağı falan değilim ama önce android işletim sistemi donanımı sömürem ama buna rağmen istenen hızda ve akıcılıkta çalışmayan (ios kadar) ve en önemlisi dokunmatiği apple ürünleri kadar hassas olan bir yapıyla çıkın apple karşısına.

kuzenimin galaxy wonder telefonunu bilgisayara bağlayıp formatlamak için elli takla attım ama bilgisayara bağlanmadı bile...kaç bilgisayarda denedim sayamadım.... samsung yazılımı o kadar yükle güncelle hata denetimi yap bir türlü olmadı... ben itunes ile hiç böyle sorunlar yaşamadım...

o kadar Jb yapıyorum sisteme o kadar uygulama yüklüyorum, daha bir kere bile reset atmadı cihaz. Jb yokken hele tam sağlamdı.
    ama özelleştirme ve pratiklik konusunda androidin gerisinde onu kabul etmek lazım. (jb olmadan öyle ama)

Geçenlerde gözüm kaydı S3 almak istedim ama kullanınca anladım iOS gibisinin henüz olmadığını...

İşin özü düzgün çalışan YAZILIM yapabilmek. Bu konuda Apple üzerine hemüz yok. bunu kabul etmek olgunluktur. kabul etmemek ise fanatkliktir.

• Bu iş 4 vs 4s almak isteyenlere yarayacaktır.
  • The New iPhone Olucak İsmi Akşam Gelin Yorumuma Alıntı Yapın.
  • Evet,geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANGNAM STYLE

quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

Mağdem mesajları silecektiniz komple konuyu 8'e kadar kitleseydiniz ya,kural dışı birşeyde yapmadık mesajlarımız siliniyor

konuları ben şikayet ediyorum. rezerved reklam alanı, önlerden ... bu tarz anlamsız mesajlar kirlilikten öteye gitmiyor. bu konuda telefon hakkında yorumları okumak varken gerçekten bıktırıyorsunuz.

Ben o tür mesajlar yazmadım,ayrıca belirttiğiniz şey yukardaki tartışmalar ise bunların tartışması senelerdir dönüyor,ne alakası var yeni iphone ile ? çıksa dediğinizi anlayacağım ama ortada apple açıkladığı hiçbirşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

The New iPhone Olucak İsmi Akşam Gelin Yorumuma Alıntı Yapın.

Zaten 2 seçenek var hocam ya New İphone ya da İphone 5 olacak kanımca.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.