Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajım bulunsun.Yeni iPhone 4s i merakla bekliyorum.Üstüne 2 çizik atıp +200 liradan satarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: furkanaykac

quote:

Orijinalden alıntı: GANGNAM STYLE

quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

eger yeni iphone olucaksa iphone 4S fiyatlarinda dusus olucaktir diye dusunuyorum

eğer düşüş çok fazla olursa iphone4 almayı düşünüyorum ben de max 750 lira falan verebilirim ama

+1

+1

+1 Bizim için Ip 4 çıkıyor

• hayatımda hiç new iphone'um olmadı :)
    akşam 8de görüşmek üzere
  • İphone 4S gibi bir hayal kırıklığı yaratmasın yeter. Ciddi bir değişiklik olur umarım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

En umursamadığım teknolojik aletlerden biri iphonelar.

Kusra bakma + vereceğim diye - verdim mobilden iphone umrumda değilde ucuz bir ipad yada ipod touch umrumda

Edit: Beyler öyle çok ahım şahım bir şey beklemeyin 1. nesilden beridir aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 12 Eylül 2012; 14:08:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım bekliyoruz ama ben sadece iPhone'un çıkacağını düşünmüyorum. Bakalım merak içerisindeyim.
  • 2 yıllık iphone 4 kullanıcısıyım 4s i atladım farkı yok diye 5 bekliyorum zaten sızan bilgilerden ne çıkıcağını biliyoruz
    4 inc olcak daha ince olucak. farklı şarj girişi olucak kamerada iyileştirmeler olur işlemcisi yeni olur. pili fiziksel olarak çok daha büyük 4 e göre ama bakalım nasıl olucak performansı.
    değiştirmem lazım 4 ü tuşu bozuk kulaklığından az ses geliyo yiter
  • Ee uzaması dışında ne fark var i4'ten? adam gibi özelliklerle çıkarsa almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

eger tasarım yukarıdaki resim gibi olursa ben dahil bircok iphone kullanıcısı Samsung Galaxy S3 e gecer diye düsünüyorum

Sen zaten ios için iphone kullanmıyosan hiç durma android kullan sonra 2 hafta sonra satılık s3 konusu açarsın

Daha önce i4 verip s2 aldım 3 gun sonra tekrar i4 aldım basıma gelecekleri az cok biliyorum ama ne bileyim seytan durter felan bakalım kısmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

En umursamadığım teknolojik aletlerden biri iphonelar.

Kusra bakma + vereceğim diye - verdim mobilden iphone umrumda değilde ucuz bir ipad yada ipod touch umrumda

Benim için önemli değil zaten keyfine bak.

• bu etkinliği canlı olarak nereden seyredebiliriz arkadaşlar?

bu arada bende bir öngörümü paylaşayım.eğer telefon 16:9 formatında bir ekran ile gelir ve devamında da tüm apple cihazlarda ekran konusunda standartlaşma söz konusu olursa(iphone,ipod,ipad,imac vs...) önceki versiyon cihazların desteği eskisi kadar uzun olmaz gibi geliyor bana.
    bazıları şapkadan tavşan çıkmasını bekliyor anladığım kadarıyla.bence ne telefonun cpu su,ne gpu su,ne kamera çözünürlüğü,nede tasarımı beklenen etkiyi yaratacaktır.sanırım telefon yine piyasananın en verimli cihazı olmakla beraber,1080p ekran çözünürlüğü şapkadan çıkan tavşan olacaktır.
  • iPhone 4 bile bu haliyle Samsung S3 den çok çok iyi. iphone5 rakipsiz olur heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodrin

Şu özellik gelse bari

Bu özellik gelse zaten son nokta olur bence
  • Gerçekten devrim yaratacak birşeyler (Fake videolardaki parmak izi güzel olabilir, şu ana kadar cep telefonlarında bulunmamış birşey) gelmedikten sonra, ki yazılımsal olarak zaten herşey ortada IOS6 ;

Siri'ye Türkçe desteği yok(40 takla atıyoruz Türkçe kullanalım diye JB vs..),
    Bluetooth'u ses dışında kullanamamak (Dosya aktarımı yok istersen Bluetooth 15.0 teknolojisini kullan),
    Navigasyon Türkiyede doğru düzgün çalışmıyor..
    iTunes dışında Dosya transferi yapamıyoruz.(Orjinal birşey yapılabilir, IOS'un boyutunu bizim belirlediğimiz ayrılmış bir bölümü olabilir orada dosyalarımızı depolayıp müzik yada foto kitaplığına aktarabilmeliyiz, iTools-Phone Drive gibi zerzavatlarla uğraşmamış oluruz.)

Saysam daha neler çıkacak kim bilir..

Sen ne kullanıyorsun derseniz iki adet iPhone kullanıyorum. Ama bu tarz eksiklikler benim gibi bir çok kullanıcı için büyük sorun.

Umarım Apple bizi şaşırtır..

• Takip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGuZ -- 12 Eylül 2012; 14:10:42 >
  • dünyanın en pahalı benzinini ,oyununu,arabasını,şuyunu buyunu almışız birde iphone5 almışız çokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

adam gibi bi yenilik gelmezse appe baya bi düşüş yaşıcak diye düşünüyorum.artık ' yok canım daha neler ' dedirticek bişiler lazım. yoksa bu gidişhattın sonu kötü.sadece yeni işlemci yeni grafik daha iyi camera ile olmucak bu iş.saglam bi yenilik lazım diye düşünüyorum

parmak izi okuyucu sizin için nasıl hocam bu özellik gelecek diyorlar
  • arkadaşlar merhaba,

Açıkçası benim beklentim iphone 5 ötesinde ios 6...

Asıl yenilik yapılabilecek alan orası, umarım hayal kırıklığına uğramam...

İphone5 ile ilgili olarak her durumda hayal kırıklığına uğrayacağız.. :)
  • Bu konudaki kullanıcılar: S10ERM, xpmagduru, Corenz, rint, sezka44, vlkn216, satellist, celatx, egejik, EuRoBoY, palubeyi23, onursevin99, memo95, Canka1, MASB, giyotinberq, alierdogan83, m1y1, ehckelem, neverktulu, BonJovi34, ceswan, The Smiths, zippo90, playumb, sedambian, zed, Lopy, bcem-tr, a-seker, ersins58, Vendettaa0, Keymaker13, SpyWar, Enişten was here, Bonafide, trulli, NightSLayer, Le7els, nesenlenesensiz, London_44, yunusebas, ThunVolt, dodi--, NeCroMaN, huss1987, Faux Carnival, Katates Pızartması, erolegemenesor, xeroi, DevrimSeven60, Jun Bergov Krakey , badcrow, Can-KSK, toluen, wild life, ultrasn0w, jest_89, 1tiger1, Handsome2000, tozparcasi, yalicapkin, hayvaniyet, e_capkan, ` quaD., Tolga*, muratkalli, ÇVK, furkantasdemir, anilcelebi97, ilkerring, uguraycicek, haruncengiz, ByTKN
    85 kayıtlı üye, 20 misafir

henüz 6 saat var tanıtıma simdiden doldu buralar

• Tasarım böyle olmassa büyük sazan.avi olur
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.