Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 13 Eylül 2012; 11:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VİNN

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

iPhone 4S'in Türkiye ilk satış fiyatı şuydu; (31 Ekim 2011)

Yeni iPhone Geliyor

Hatırlatırım.

kardeşim ilk çıktıgı gun (buradaki ilk çıktıgı günden kasıt tr ye geldiği ilk gün) turkcell de 868 euro idi ve ara istersen hala aynı para. uyduruktan bir site nin ürün tr ye gelmeden önce amerikadan kendi imkanları ile ithal ettiği ürünün fiyatı olmasın senin paylaştığın fiyat. insanları yanlış yönlendirmeyelim lutfen...

Uyduruktan site dediğiniz site Hızlıal. Fotoğrafı facebook sayfama yüklemiştim, yorumlar da duruyor. Darty'de daha ucuzdu ama önsipoarişti. Hızlıal ise hemen kargoya veriyordu. Bu fiyat Türkiye'deki iPhone 4S'in ilk satış fiyatıdır.

• Şakayı bir kenara bırakırsak , beklentiler yüksek olduğu için bu kadar kötü oldu. Yoksa telefonda rezil rüsva bir şey yok. Beni en çok tasarımı ve kamerası olumsuz yönde etkiledi.

Tasarım olarak iPhone 4 ve 4S daha karizmatik bir görünüme sahipti , kenarlarının metalik görünümde olmasından kaynaklanıyor herhalde. Kameraya gelirsek 12-13 MP bir kamera bekliyorduk fakat 8 MP "Panorama" özelliği olan bir kamera koymuşlar. Şuan yanımda ki gariban Samsung Galaxy Ace telefonumda bile Panorama özelliği var . Ve iPhone 5 'in en büyük eksikliklerinden birisi Radyo yok. Bir telefonda olmazsa olmaz bir özellik bence radyo.

Sonuç itibari ile 4S 'den çok büyük bir fark göremedik , zaten böyle bir farkı beklemek anlamsızdı. İnsanların beklentilerini , hologram ekran , lazer klavye , şeffaf ekran tarzı özelliklerle yüksek tuttular.

Ama iPhone 5 başarılı olmuş diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Creav

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Benim hoşuma gitti,kim ne derse desin,en kısa zamanda ABD den getirtecem,
    +
    Bu başlığın ne işi var burda?

hehe getirirsin getirirsin sonra telefona sim kart takamadan kullanamadan süs olarak vitrine koyup bakarsın sadece öyle

Simfree bulacaz heral

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim türk milletinde öyle bir hava atma hissi varki

adamın açlıktan nefesi kokuyor inşaat işçisi sırf etrafındaki insanlara özellikle bayanlara hava atmak için gidip tüm parasını Iphone denen saçmalığa yatırıyor...

Iphone da türkiyedeki bazı sivri zekalı kendini bişey zanneden tiplere yok satıyor ve para kazanıyor...

Iphone het türlü kar ediyor geçende samsung a dava açtı davayı kazandı her yerden para yağıyor adamlara yaa

Sonuç : bizim türk milleti müslümanları işte böyle teknolojiyle alt üst ettiler kandırdılar teknoloji sapığı yaptılar bilgisayar kolikyaptılar...
    Genç neslimizi bitirdiler gençlik elden gitti gençlerin beynini teknolojiyle yıkadılar...

Ahh gidi 0smanlı torunları biz bu hallere düşecek adammıydık hey gidi hey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

The New iPhone Olucak İsmi Akşam Gelin Yorumuma Alıntı Yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Yeni iPhone Geliyor

Tutmaz diyemeyiz telefona illa ki rekor kırar gene

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Yeni iPhone Geliyor

Tutmaz diyemeyiz telefona illa ki rekor kırar gene

resmi gorunce koptum koltuktan dusuodum

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Yeni iPhone Geliyor

Alıntıdır.

Tabloyu kim hazırladı bilmiyorum ama piyasadan bi haber birisi hazırlamışçasına bir hava var. İşlemci seçimi, ekran seçimi hatalı hep(tabi o turuncu belirlenmişleri iyi diye göstermek istiyorsa).

• quote:

Orijinalden alıntı: computeron

alın hemen bir sürü para basın sonradanda ip 6 gelir cepler habire boşalır.

eloğlu katlarda yatlarda yaşar bizimkilerde telefon alır kontör parası bulamaz...

Kat almis

Yeni iPhone Geliyor
  • Windows Phone 8 isletim sistemini inceleyecegim, eger begenirsem İPhone maceram burada bitecek.

• Pratiklik ve görüntü olarak güzel telefon. Fakat pahalı telefonlar bence. O yüzden iPhone 23 bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

eloğlu katlarda yatlarda yaşar bizimkilerde telefon alır kontör parası bulamaz...

Kat almis

Yeni iPhone Geliyor

ayfonun tasarimi neden böyle oldu belli oluyo

• Pratiklik ve görüntü olarak güzel telefon. Fakat pahalı telefonlar bence. O yüzden iPhone 23 bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Kat almis

Yeni iPhone Geliyor

kat almasını ben yinede az yazdım.

• cidden ne bekliyordunuz anlamak güç. adamlar yine muhteşem rakamlarda satıcaklar istediğiniz kadar beğenmeyin. forumda s3 de beğenilmemişti ama şuanda sürüyle s3 kullanıcısı var, 4s de aynı şekilde hiç beğenilmemişti ama yine çok sattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: IengineerI

zaten bu telefonlarda sorun temel bazı şeylerin olmaması.
    kart slotu yok,birisinden çok büyük bir veri alacaksın hafıza kartını alamıyorsun adamdan 3 milyarlık telefonda kart slotu yok.
    radyo yok.
    flash desteği yok gidip video izleyemiyoruz istediğimiz siteden.

yani bunu alanlar kendini çok özel falan hissediyor sanırım.

şimdi 3 milyarlık telefonda oturup radyoyu tartışıyosunuz diyenler çıkabilir, saygı duyarım. ama kendi adıma konuşmak gerekirse benim için radyo çok önemlidir.

yukarıda video paylaşmış arkadaş, iphone u tanıtan adam diyoki: biz burda sadece bi telefon değil insanların hep yanında taşıdıkları bi alet tasarlıyoruz ve herşeyi düşünmek zorundayız. e abi panaromik foto yu düşünene kadar radyoyu da düşünsene. taş atmak için söylemiyorum, iphone a saygımız sonsuz (android fanlarının gazabına uğramamak için hafifletilmiş olarak yazayım: iphone olmasa şuanda bu tam ekran tuşsuz tarz telefonlar yada bu seviyeye ulaşmış bi android olurmuydu? bence kesinlikle vede kesinlikle hayır. buyüzden bir android kullanıcısı olarak iphone a saygım sonsuz) ama cidden flash,radyo olmayan telefon almak istemem şahsen.

+1

iPhone 5 düşünüyorum ama radyo olmaması gerçekten kötü flash benim için önemli değil ama radyo olmaması saçmalık.

• apple steve jobsun ölümüyle artık birşey geliştiremez.yok kulaklık yeniymiş vs tırt şeyler bunlar.olay bitti kimsede artık bir heyecan uyandırmadı iphone 5.
  • 1.si ekranı en olarak büyütemezlerdi. Çünkü ikonların boyutuyla oynayamazlar. Yan yana 5 ikon olursa telefon resmen kare olur, çok fazla genişler. O genişlemeye göre de boyu uzatsalar ekran 4.5" den aşağı olmaz. O kadar büyük bir cihaz olamayacağı için burda neden uzadı demenin anlamı yok. Bizler ekran en azından 4" olsa dedik ve oldu.
    2. si 4S ten Galaxy S3 e geçtim. Android kaynağı sömüren bir işletim sistemi. Evet S3 çok güzel ama o donanıma cihazın 1 defa bile kasmaması gerek. S3 gayette kasıyor. Rehbere girerken 5 sn beklemek nedir arkadaş ? S3 te 4S deki stabillik yok ! Tüm android çi arkadaşlar S3 ün yanına bile yaklaşamaz demiş ama iPhone iOS kullanıyor android değil. Yani kaynağı minimum gerektiren bir sistem. Bu nedenle android telefonlar ile karşılaştırmak çok saçma. Eğer donanım olarak S3 üstün diyebiliyorsanız(ki değil) iPhone 4 ün rakibide Galaxy Ace o zaman, neredeyse aynı teknik verilere sahip. Peki bu iki cihaz bir olabilir mi ? Komik :) kısacası Galaxy S3 asla bir iPhone 5 olamaz, S3 ü kuzenime verip iPhone 5 alacağım.
    3.sü iPhone kullananların bir çoğu beğendi bence. Ancak burada android kullanıcılarının bu kadar kötülemesine karşın görüşlerini dile getiremiyorlar diye düşünüyorum. Beğenmeyen iPhone kullanıcıları ise büyük ihtimal sırf tasarımın aynı kaldığı için pek içlerine sinmedi. Ancak incelediklerinde tüm düşüncelerinin değişeceğine eminim.
    4.sü LTE ülkemizde desteklenmiyor evet ama bir cihazın tüm LTE sistemlerini desteklemesine nedense kimse değinmiyor. Küçük gibi dursada büyük yenilik(HTC, Samsung vs. her ülke için cihazlarının LTE destekli farklı bir varyantını çıkarması nedense garipsenmiyor)
    Sonuç olarak ben beğendim. Tasarımıda beğendim. Aklımızda hayalimizde olmayan bir yenilik getirmedi evet ama yinede en güçlü Smartphone.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.