Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rumi

quote:

Orijinalden alıntı: ex3m

quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

1.si ekranı en olarak büyütemezlerdi. Çünkü ikonların boyutuyla oynayamazlar. Yan yana 5 ikon olursa telefon resmen kare olur, çok fazla genişler. O genişlemeye göre de boyu uzatsalar ekran 4.5" den aşağı olmaz. O kadar büyük bir cihaz olamayacağı için burda neden uzadı demenin anlamı yok. Bizler ekran en azından 4" olsa dedik ve oldu.
    2. si 4S ten Galaxy S3 e geçtim. Android kaynağı sömüren bir işletim sistemi. Evet S3 çok güzel ama o donanıma cihazın 1 defa bile kasmaması gerek. S3 gayette kasıyor. Rehbere girerken 5 sn beklemek nedir arkadaş ? S3 te 4S deki stabillik yok ! Tüm android çi arkadaşlar S3 ün yanına bile yaklaşamaz demiş ama iPhone iOS kullanıyor android değil. Yani kaynağı minimum gerektiren bir sistem. Bu nedenle android telefonlar ile karşılaştırmak çok saçma. Eğer donanım olarak S3 üstün diyebiliyorsanız(ki değil) iPhone 4 ün rakibide Galaxy Ace o zaman, neredeyse aynı teknik verilere sahip. Peki bu iki cihaz bir olabilir mi ? Komik :) kısacası Galaxy S3 asla bir iPhone 5 olamaz, S3 ü kuzenime verip iPhone 5 alacağım.
    3.sü iPhone kullananların bir çoğu beğendi bence. Ancak burada android kullanıcılarının bu kadar kötülemesine karşın görüşlerini dile getiremiyorlar diye düşünüyorum. Beğenmeyen iPhone kullanıcıları ise büyük ihtimal sırf tasarımın aynı kaldığı için pek içlerine sinmedi. Ancak incelediklerinde tüm düşüncelerinin değişeceğine eminim.
    4.sü LTE ülkemizde desteklenmiyor evet ama bir cihazın tüm LTE sistemlerini desteklemesine nedense kimse değinmiyor. Küçük gibi dursada büyük yenilik(HTC, Samsung vs. her ülke için cihazlarının LTE destekli farklı bir varyantını çıkarması nedense garipsenmiyor)
    Sonuç olarak ben beğendim. Tasarımıda beğendim. Aklımızda hayalimizde olmayan bir yenilik getirmedi evet ama yinede en güçlü Smartphone.

Güzel anlatmışsın. Ben zaten tasarımınıda beğeniyordum. Yalnız herşey iyi tamamda şu internete flash player koysa süper olacak. Ne varda koymuyor arkadaş ? anlamış değilim ya. Sırf bu yüzden 4s alcaktım. iphone 5 gelecek dediler bekledim hayal kırıklığna uğradım. ( Bu flash player yönünden ) Ve Samsung'a yönelmeye karar verdim...

samsunga yönelme sebebiniz flash player ise kesinlikle önermem bu konuda onlarda da artık destek bitti...anroid de zaten yavaş bi flash desteği vardı oda bu yıl sona erdi

eee ne telefon kaldı piyasada ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

En iyisi Lumia 920

Yeni iPhone Geliyor

ilk defa guzel bi telefon yapmis nokia benimde hosuma gitti ama bunuda aldinmi indircek uygulama yok windows mobil sagolsun

zamanla geliştiriciler bunada ağırlık verecek , microsoftta desteğini çekmezse , nokia yine lider

180gr telefon Maşşallah nokia olduğu anlaşılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regaibyigit. -- 13 Eylül 2012; 15:28:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

arkadaş bu kadar da gözü kapalı markayı savunmayın yahu
    aynı model güncelleştirmesini samsung htc nokia yapsa
    bitti artık dibe vurdu bu markalar denirdi
    tamam 5 de güzel ama
    sadece varolan teknolojileri adım adım koymak değildi apple i apple yapan
    çığır açmak çok farklı bir durum, ilk iphone gibi ya da 4 gibi ya da sIII gibi

iphone 4s kullanan biri vayyy be dememiştir dün akşam
    yine de satar kullanılır güzel telefonlar tabii ki

ancak zaten varolan işlemciyi A5 A6 diye sırasıyla güncellemek
    herkesin yapabileceği bir iş, bu kadar ucuza kaçılmamalıydı.
    bence

not. android kullanmıyorum, ipodtouch4g'den ios nedir bilirim.

S3 ne cigir acmis ?

Vaktim olsa da su Mayis ayindaki tanitim gununde bu forumda yazilanlari doksem onunuze. Herkes tek bir agizadan S2 kral dedi aradan 4 ay gecti S3 cigir acti.

s3 olmasın s2 olsun müdür

sakin biraz

demek istediğimi anlamamışın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Androidciler çekemiyor. İnsanlar burda sistem satın alıyor dizayn değil. şunu bi anlasalar..
    andoid telefoları 500000 ram de olsa iphone2 gibi çalışmaz yine takılır

Boşuna uğraşma çok denedim anlamıyorlar

Galaxy nexus 4.1 denemeden konuşmayın. Koyun gibi alırsınız 2 çekirdek 800Mhz ip ları sonra yazılım satıyorlar diye kendinizi avutursunuz.
    Yalnız Samsung dan Apple a iyi bir darbe geliyor 4G Lte yüzünden.

1 günlük Galaxy s3 menü geçişlerinde kasıyorsa Galaxy nexus'u denemeye ne gerek var?

+1 kullanmayınca bilmiyolar cihazı 800mhz olmasına rağmen ne kadar stabil olduğunu.
    Bende ipod touch 4. nesil var 600mhz işlemcisi 256mb ram'i var ama açmadığı oyun yok aklına ne geliyosa açıyor. gta3, max payne, modern combat3, dead trigger, fifa 12, spiderman, wild blood vs. daha ne gelirse aklına. Ama 600 mhz 256mb ramli bi adroid telefonla bunların hiçbirini oynayamazsın, örnek t20 600mhz 256mb ram, ne oynanıyo bunda angry birds mü?

• forum olmuş apple düşmanı sen burdan pahalı alıyorsunda avrupda s3 ile ip5 arasında taş çatlasın 100 dolar olur.
  • Bunda titreşim yokmuş dogrumudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni iPhone Geliyor
  • quote:

quote:

quote:

Androidciler çekemiyor. İnsanlar burda sistem satın alıyor dizayn değil. şunu bi anlasalar..

Galaxy nexus 4.1 denemeden konuşmayın. Koyun gibi alırsınız 2 çekirdek 800Mhz ip ları sonra yazılım satıyorlar diye kendinizi avutursunuz.

ben denedim oda kasıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

quote:

quote:

quote:

1 günlük Galaxy s3 menü geçişlerinde kasıyorsa Galaxy nexus'u denemeye ne gerek var?

+1 kullanmayınca bilmiyolar cihazı 800mhz olmasına rağmen ne kadar stabil olduğunu.
    Bende ipod touch 4. nesil var 600mhz işlemcisi 256mb ram'i var ama açmadığı oyun yok aklına ne geliyosa açıyor. gta3, max payne, modern combat3, dead trigger, fifa 12, spiderman, wild blood vs. daha ne gelirse aklına. Ama 600 mhz 256mb ramli bi adroid telefonla bunların hiçbirini oynayamazsın, örnek t20 600mhz 256mb ram, ne oynanıyo bunda angry birds mü?

Anlamazlar diyorum uğraşmayın bıktırdılar beni burda cevap atmaktan adamlar iPhone almak isteyenlerden daha çok yorum yapıp konuyu baltalıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0111

Bunda titreşim yokmuş dogrumudur?

ne alaka?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

quote:

quote:

quote:

Anlamazlar diyorum uğraşmayın bıktırdılar beni burda cevap atmaktan adamlar iPhone almak isteyenlerden daha çok yorum yapıp konuyu baltalıyorlar.

Aynen bırakında kullananlar bilenler yorumlasın şu cihazı. Muhalefet olmaktan bıkmıyorlar hiçbir zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

Bazı mesajlara bakıyorum.
    Steve Jobs bile kendi ürününü bu kadar cengaverce savunamaz arkadaş.
    Adamlar sanki prim alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0111

Bunda titreşim yokmuş dogrumudur?
    sende buna inandın
  • 4S kullanıcısıyım yeni iPhone5' i beğendim incelik ve hafiflik çok lazımdı S3 'ü bile bu konuda geçtiler donanım olarak tatmin etti kulaklık girişinin altta olması beni fazlasıyla memnun etti cebime attıgımda telefonu çevirmeye gerek kalmayacak ayrıca arkasının aluminyum olması hem hafiflik sağlar hemde düşünce kırılmaz hayal kırıklığı olarak kamerayı 12Mp bekliyordum telefonun uzaması kötü bunun nedenide tüketicidir home tuşunca cidden parmakizi okuyucusu bekliyordum ama olmadı. Dock bağlantısi güzel kibar olmuş kulaklıklar iyiye benziyor radyoda koyabilirlerdi bu sefer malum ipod

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

onu bunu bırakında JB vs bısı yapmadan (en cahil kullanıcı olarak düşünün) cihazı direk pc ye bağlayıp hiç bir program vs gerek kalmadan mp3 yükleyebilecekmiyim?

Yok cahiller almasın lütfen iphone'U
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: The Snowy Man

Arkadaşlar Ben yayını izleyemedim nasıldı güzelmi iphone 5 ?

ilk iphone'un olacaksa güzel

ama 4s'in var ise değiştirmeye değmez.

İlk iphonem olmayacak merak ettim gerçekten kötümü
  • Beni gayet tatmin etti, 3GS'den sonra geçişi hak ediyor iphone 5..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada iphone 5 eleştirenlerin yarısı bu telefonu alır.

Şu Türk insanı elmaya bakıp gösteriş için Apple alıyor klişesinden de kurtulun artık.

Türkiye'deki insanları küçümsediniz peki Avrupa ve Amerika'yı ne yapacaksınız?
  • kulaklık girişi niye aşağıya alınmış.
    eskiden iphonelar konuşurken alttan çirkin görünüyordu
    şimdi o kablo girişi küçüldü ddiye sevinirken kocaman kulaklık deliği var ve asimetrik bir yönde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Arkadaşlar Ben yayını izleyemedim nasıldı güzelmi iphone 5 ?

ilk iphone'un olacaksa güzel

ama 4s'in var ise değiştirmeye değmez.

İlk iphonem olmayacak merak ettim gerçekten kötümü

kötü değil bence güzel ama elindekini 1000 liraya satıp, bunu 2400 e almak

pek cazip gelmedi bana

elindeki paranın üzerine %140 daha fazla para vereceksin ama özellikler %140 oranında artmıyor

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.