Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Siz burda bunları konuşuyorsunuz avrupada iPhone 5 için millet nerdeyse dövüşecek biz Türklerde mi sorun var? Yoksa Avrupalılarda mı?

Hiçbir araştırma yapmadan yazılmış bir yorum seninki. Eminim Apple ürünü kullandığına ve fanboy olduğuna.

iPhone 5 için yapılan eleştiriler çığ gibi şuan. Zaten gayet normal.

Geliştirilmiş özellikleriyle bile HTC ve Samsung'un son telefonlarına anca rakip olabiliyor. Ekran çözünürlüğü ise komedi.

https://www.google.com.tr/search?q=iphone+5+critics&aq=f&sugexp=chrome,mod=8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Güldürmeyin bizi.

Ben size Gülüyorum ki iPhone fanboy değilim merak etme S3'te kullandım yani. Ancak siz burda ne zaman bir telefon hakkında kötü konuşsanız Apple 2 katı satış yapıyor ki yine yapacak çünkü Apple direk Apple fanlarına oynuyor rakip falan takmıyor hepte işi götüren oluyor bu kadar basit

Apple, Samsung veya HTC'nin yaptığı satış beni ilgilendirmiyor. Bana bir kazancı olmuyor sonuçta.
    Ayrıca S3 kullanmanızda hiçbir şeyi değiştirmiyor. Rakamlar, herşey ortada.

S3 kullanmam birşeyi değiştiriyor . Telefonun sadece donanımla bitmediğini üstüne iyi bir işletim sistemi gelmeyince donanımın bittiğini gördüm.

S3 ile yapamayacağın birşey yok. Aynı şey HTC içinde geçerli. Bu iki cihazla açamayacağın uygulama ve oyun yok. Üst limit bu cihazlar. Boşuna Android İşletim Sistemine laf atma. Görende telefonda BF falan oynuyor sanar.

Canım kardeşim çok bilmişlik yapıyorsun iki saatir çok kibar davranayım diyorum şimdi sen fandroid değilmisin yani bu konuşmandan ben bunu anladım birazcık sen objektif olsan iyi olacak neyse her zaman yaptığımızı yapalım SEN HAKLISIN GÜZEL KARDEŞİM

Objektiflikten bahsetmişsin. Benim objektif olmadığımı düşünmen normal, ben zaten rakamları gösteriyorum. Yukarıda yeni iPhone 5'in tüm rakamları mevcut. Google'da cihaz hakkında yazılan çizilenler mevcut. Buraya gelip avrupada insanlar bu cihazı almak için birbirini dövüyor diyen yani yalan söyleyen sensin. Önce kendin objektif ol sonra beni eleştir. Mevzu haklı olup olmamak değil zaten. Sırf üzerinde elma var diye yine milyonlarcası alacak cihazı ama burası donanım forumu ve bende üyesiyim. Kusura bakma ama her türlü eleştiride bulunmaya hakkım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tromodor

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Bu başlığı favorilerime ekledim. Vakti geldiğinde, yani iPhone 5 in ilk satış rakamları açıklandığında burada "Steve öldü Apple bitti", "iPhone artık gerileme dönemine girmiştir.", "Yeni kral Samsung" diyen arkadaşlar ile tek tek iyi kafa yapacağım.

+1

Yarın bu başlık silinecek yalnız burası canlı yayın yeri ;)

• Kim ne derse desin ama ( Benim de beklentilerimin altında kaldı ) bu cihaz her türlü satış rekorları kırar. Beyazı beğenmiyordum ama 5'te süper durmuş.
    Anlicağınız Apple yine akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: katatespizartmasi

Apple bu sefer beklentileri karşılayamadı yorumlardan anlaşıldığı üzere(bende beğenmedim) gerek tasarımı gerek iPhone 4s in biraz süslenmiş hali olduğu için

Şimdi ben S2 kullanıyorum Apple'da stabilite var tamam kabul ancak Android'de 4.1 ile gelecek olan bir şey eğer bu 4.1 gelmeyecek ve durumlar eşitlenemeyecek olsaydı kesinlik iPhone'a geçerdim fakat iPhone çok kısıtlayıcı bir telefon şimdi bana JailBreak falan demeyin hep aynı arayüz vs. vs.

Toparlayacak olursak Apple stabilite de gayet başarılı ancak çok kısıtlayıcı bu yüzden tercih edilmiyor. Tercih edenlerin birçoğu ise arkadaki elma işaretine aldanıyor.(kendi akrabalarımdan biliyorum geçen ay otururken konusu açıldı 5'ler çıksa da alsak dedi. Bir firma logo ile insanın gözünü bu kadar mı boyar ya daha telefon çıkmamış nesini beğendin nesini alıyorsun arkadaşım)

eski nexus sahibi olarak diyebilirim ki 4.1 de bi işe yaramıyor. oda stabil değil hemde saf android olduğu halde. ip5 türkiyeden alınmaz kesinlikle kar marjları ortada böyle amerikaya yada ingiltereye giden olursa aldırılır rahatlıkla 2-3 sene kullanılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

En iyisi Lumia 920

Yeni iPhone Geliyor

ilk defa guzel bi telefon yapmis nokia benimde hosuma gitti ama bunuda aldinmi indircek uygulama yok windows mobil sagolsun

zamanla geliştiriciler bunada ağırlık verecek , microsoftta desteğini çekmezse , nokia yine lider

• Androidciler çekemiyor. İnsanlar burda sistem satın alıyor dizayn değil. şunu bi anlasalar..
    andoid telefoları 500000 ram de olsa iphone2 gibi çalışmaz yine takılır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Siz burda bunları konuşuyorsunuz avrupada iPhone 5 için millet nerdeyse dövüşecek biz Türklerde mi sorun var? Yoksa Avrupalılarda mı?

Hiçbir araştırma yapmadan yazılmış bir yorum seninki. Eminim Apple ürünü kullandığına ve fanboy olduğuna.

iPhone 5 için yapılan eleştiriler çığ gibi şuan. Zaten gayet normal.

Geliştirilmiş özellikleriyle bile HTC ve Samsung'un son telefonlarına anca rakip olabiliyor. Ekran çözünürlüğü ise komedi.

https://www.google.com.tr/search?q=iphone+5+critics&aq=f&sugexp=chrome,mod=8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Güldürmeyin bizi.

Ben size Gülüyorum ki iPhone fanboy değilim merak etme S3'te kullandım yani. Ancak siz burda ne zaman bir telefon hakkında kötü konuşsanız Apple 2 katı satış yapıyor ki yine yapacak çünkü Apple direk Apple fanlarına oynuyor rakip falan takmıyor hepte işi götüren oluyor bu kadar basit

Apple, Samsung veya HTC'nin yaptığı satış beni ilgilendirmiyor. Bana bir kazancı olmuyor sonuçta.
    Ayrıca S3 kullanmanızda hiçbir şeyi değiştirmiyor. Rakamlar, herşey ortada.

S3 kullanmam birşeyi değiştiriyor . Telefonun sadece donanımla bitmediğini üstüne iyi bir işletim sistemi gelmeyince donanımın bittiğini gördüm.

S3 ile yapamayacağın birşey yok. Aynı şey HTC içinde geçerli. Bu iki cihazla açamayacağın uygulama ve oyun yok. Üst limit bu cihazlar. Boşuna Android İşletim Sistemine laf atma. Görende telefonda BF falan oynuyor sanar.

Canım kardeşim çok bilmişlik yapıyorsun iki saatir çok kibar davranayım diyorum şimdi sen fandroid değilmisin yani bu konuşmandan ben bunu anladım birazcık sen objektif olsan iyi olacak neyse her zaman yaptığımızı yapalım SEN HAKLISIN GÜZEL KARDEŞİM

Objektiflikten bahsetmişsin. Benim objektif olmadığımı düşünmen normal, ben zaten rakamları gösteriyorum. Yukarıda yeni iPhone 5'in tüm rakamları mevcut. Google'da cihaz hakkında yazılan çizilenler mevcut. Buraya gelip avrupada insanlar bu cihazı almak için birbirini dövüyor diyen yani yalan söyleyen sensin. Önce kendin objektif ol sonra beni eleştir. Mevzu haklı olup olmamak değil zaten. Sırf üzerinde elma var diye yine milyonlarcası alacak cihazı ama burası donanım forumu ve bende üyesiyim. Kusura bakma ama her türlü eleştiride bulunmaya hakkım var.

Donanım konusunda bence çok kötü değil. Ama kullanıcılarının 4-4s den sonra biraz farklı özellikler bekliyordu. Data kablosu incelmiş, panorama çekim modu gelmiş, siri den maç sonucu öğrenebilirmişiz gibi basit gelişmelerle gelmesi insanların tepsini alıyor. Yoksa a5 göre 2 kat daha hızlı işlemci ve gpu oldugu söyleniyor. Yine 4 çekirdek işlemcisi olucak ve ios bi cihaz bu. Android e göre çok daha stabil ve çok daha hızlı bi işletim sistemi. Çoğu kişi s3 ü iyi olduğunu iddaa ediyor. Bende s3 alcak olmama ragmen iphone 5 çok daha iyi oldugunu düşünüyorum. Basit mantıkla a5 işlemcili, 512 mb ram li 4s ile galaxy s3 neredeyse kafa kafaya olduguna göre a6 işlemcili ve 1 gb ramli iphone 5 s3 den çok daha iyi olcağına eminim. Ama 4s i olupta 5 e geçmek akıl kârı değil. Türkiye yede fahiş fiyatlarla geleceği zaten kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi origo35 -- 13 Eylül 2012; 14:46:38 >

• Bazı mesajlara bakıyorum.
    Steve Jobs bile kendi ürününü bu kadar cengaverce savunamaz arkadaş.
    Adamlar sanki prim alıyor.
  • arkadaş bu kadar da gözü kapalı markayı savunmayın yahu
    aynı model güncelleştirmesini samsung htc nokia yapsa
    bitti artık dibe vurdu bu markalar denirdi
    tamam 5 de güzel ama
    sadece varolan teknolojileri adım adım koymak değildi apple i apple yapan
    çığır açmak çok farklı bir durum, ilk iphone gibi ya da 4 gibi ya da sIII gibi

iphone 4s kullanan biri vayyy be dememiştir dün akşam
    yine de satar kullanılır güzel telefonlar tabii ki

ancak zaten varolan işlemciyi A5 A6 diye sırasıyla güncellemek
    herkesin yapabileceği bir iş, bu kadar ucuza kaçılmamalıydı.
    bence

not. android kullanmıyorum, ipodtouch4g'den ios nedir bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Androidciler çekemiyor. İnsanlar burda sistem satın alıyor dizayn değil. şunu bi anlasalar..

Boşuna uğraşma çok denedim anlamıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Tamam Apple'ı sevmeyebilirsiniz ama nedir bu Apple düşmanlığı anlamıyorum ki.. Parası olan cihazı seven alır arkadaş. Kimse bu konuyla ilgili yorum yapamaz ki.. Bence Apple'ı kötülemeyi bırakın.. Çünkü Apple zorla kimseye birşey aldırmıyor. Bizler kendi isteğimizle gidip alıyoruz.. Sizler Android ile mutluysanız ona da saygı duyarız..

Öyle sanıyorsunuz.

Öyle sanmıyorum zaten öyle. Kimsenin başına silah dayayıp zorla birşey aldırtmıyorlar sonuçta.. Ayrıca parası olan alır bu kadar basit..

Bence ihtiyacı olan almalı.

"-Bunu neden yapıyorsun dostum?

-- Yapıyorum, çünki yapabiliyorum dostum yo yo yo."

Gibi saçma olur gerisi.

Benim de param var. Ne olacak yani. Gittim S3 aldım.

Bir keresinde rüya gördüm. İşte piyangodan yılbaşı ikramiyesi çıkmış. Hemen Ankaraya gidiyorum. Çeki hesabıma tahsil ediyorum. Sonra işte ilk işim bir teknoloji mağazasına gitmek oluyor. Baya bir şey aldıktan sonra telefon reyonuna gidiyorum. Elinizdeki en iyi modeller neler diyorum adam işte bir sürü mode çıkarıyor önce İPhone u uzatıyor.

Benim cevabım "O telefon o kadar para etmez, 2 bin lira verip dosya paylaşamazsam anlamı yok" oluyor. Yani 20 milyon TL sahibi bir iken bile İPhone a verilen parayı saçma ötesi buluyorum. Hele hele İPhone 4 ü bırakıp 4S alanlar. ( Gerçekten ihtiyacı olanlar hariç tabi. Ki bunlar İPhone sahipleri arasında %2 lik gibi bir kesim cidden. Geriye kalan %98 ne aldığını bilmiyor. )

Neyse bakalım neler yaşanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 14 Eylül 2012; 4:49:02 >

• aklıma şu yazı geldi.

Steve Jobs: "Müşteri sadakati konusunda ipin ucunu kaçırmış olabiliriz..."

Yeni iPhone Geliyor

Apple firmasının kurucu ortağı ve CEO'su Steve Jobs, Kaliforniya'daki şirket merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile piyasaya sürdükleri yeni ürünleri Iphone 4 ve müşteri sadakati konularında çarpıcı açıklamalarda bulundu. En baştan beri Iphone'a gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını ifade eden Steve Jobs, "Her şey iyi güzel de müşteri sadakati yaratma konusunda ipin ucunu biraz kaçırdık sanırım. Iphone'un yaratıcısı olarak ben bile bazı kullanıcılarımız kadar markayı sahiplenemediğimi, şu elimdeki aletle onlar kadar gurur duyamadığımı itiraf etmek zorundayım..." diyerek, ilginç mesajlar verdi.

Önce teşekkür etti

Kısa bir süre önce satışa sunulan Iphone 4 ile ilgili olarak şimdiye dek kendilerine gelen müşteri şikayet ve görüşlerini yanıtlamak amacıyla basın mensuplarının karşısına geçen Steve Jobs, sözlerine öncelikle piyasaya sürdükleri her ürünü koşa koşa alan müşterilerine teşekkür ederek başladı. Mevcut satış rakamlarının ve geleceğe yönelik olarak yapılan siparişlerin kendilerini de şaşırttığını kaydeden Jobs'un, "İyi yere dükkan açtık ha!" şeklindeki esprisi toplantıya katılan muhabirler arasında gülüşmelere neden olurken, başarılı CEO daha sonra şöyle devam etti:

"Şaka bir yana, verdiğimiz emeklerin karşılığını aldığımız için gerçekten çok mutluyuz. Şu an sadece Amerika'da ve Avrupa'da değil, kişi başına düşen gelir miktarı çok düşük olan bazı ülkelerde bile makinelerimiz kapış kapış gidiyor. Hem de o ülkelere yönelik doğru dürüst reklam kampanyalarımız bile olmamasına rağmen. Sağolsunlar oralardaki kullanıcılarımız bizi, bizden daha iyi anlatıyorlar. Gerek çeşitli İnternet platformlarında, gerek günlük hayatta olsun nice kullanıcımız canhıraş bir vaziyette Iphone 4'ün kullanım kolaylıklarını, estetik güzelliklerini, diğer markalara olan üstünlüklerini dile getiriyorlar. İnanın ben bile, Iphone'un mimarı olmama rağmen, para vererek bu alete sahip olan müşterilerimiz kadar sahiplenmeyi beceremiyorum bazen..."

"Beklentiler bizi de strese sokuyor"

Müşteri sadakatinin her firma gibi kendileri için de arzulanan bir durum olduğunu belirten Jobs, "Çok şükür bugüne kadar bu konuda bir sıkıntı yaşamadık. Yarın bir gün tuvalet kağıdı çıkarıp rulosuna 150$ fiyat biçsek onu almak için bile mağaza önlerinde sabahlayacak hatırı sayılır bir kitlemiz var." diyerek memnuniyetini dile getirirken, "Ama galiba biz o işi biraz abartmışız zamanında. Reklam-Pazarlama departmanımız durması gereken yeri bilememiş..." sözleriyle de samimi itiraflarda bulundu

"Özellikle bu Iphone işine girdikten sonra gördük ki bu bağlılık belli bir noktayı aşınca maalesef aşırı beklentileri de beraberinde getiriyor. Müşteri bekliyor ki bu alet hayatını değiştirsin. İş ortamında, arkadaş çevresinde kral olsun. Boyu uzasın, göbeği erisin, kızlar teklif etsin. Tabii ağır ruh hastası olan bir küçük bir azınlık hariç pek çoğu direkt olarak böyle söylemiyorlar ama Iphone'undan bahsederkenki o ürkütücü heyecanından, onu satın alır almaz facebook ve benzeri sosyal platformlarda yazdığı, "sonunda iphone :))))" tarzı mesajlardan anlıyorsunuz bunu. Hani allah korusun bir gün şirketi kapatmaya karar versek olacakları düşünmek bile istemiyorum... Başta benimki olmak üzere çok kan dökülür gibi geliyor..."

"Pahalandıkça daha çok kıymete biniyor"
    Toplantının sonunda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan usta CEO, bir muhabirin "Apple'ın yüksek fiyat politikasının da bu müşteri sadakatinde bir etkisi var mı?" şeklindeki sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Muhakkak yani, bir şey için ne kadar çok bedel ödüyorsanız o kadar çok bağlanırsınız. Misal bu Iphone'u biz 200 $'dan da az bir fiyata mal ediyoruz... Yani tamam, şöyle ele alınca benim de hoşuma gidiyor Allah için, güzel alet yaptık ama bir yandan olayın biraz da fiyatta bittiğini de itiraf etmek gerek. Iphone'u 300-400 dolara sattığımız ülkelerde nispeten daha sağlıklı bir müşteri profili görüyoruz mesela. Ama bunu 1000 küsur dolara sattığımız ülkeler de var (gülüşmeler)... ki yani o parayı da vermek için mağaza mağaza dolanıp sıra bekliyorlar (daha şiddetli gülüşmeler)... Oralarda durum iyice kontrolden çıkmış halde... ahahaha... sinirim bozuldu pardon..."

• @filozofreyiz

Millete hakaret edip durma,akıllı ol.
  • Tasarım harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

Androidciler çekemiyor. İnsanlar burda sistem satın alıyor dizayn değil. şunu bi anlasalar..

Galaxy nexus 4.1 denemeden konuşmayın. Koyun gibi alırsınız 2 çekirdek 800Mhz ip ları sonra yazılım satıyorlar diye kendinizi avutursunuz.
    Yalnız Samsung dan Apple a iyi bir darbe geliyor 4G Lte yüzünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

quote:

Galaxy nexus 4.1 denemeden konuşmayın. Koyun gibi alırsınız 2 çekirdek 800Mhz ip ları sonra yazılım satıyorlar diye kendinizi avutursunuz.

1 günlük Galaxy s3 menü geçişlerinde kasıyorsa Galaxy nexus'u denemeye ne gerek var?

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

i5 cok guzel olmus tasarimi muthis canlisi dahada hos duracaktir beyaza bayildim. Burda simdi begenmeyenler ileki gunlerde nerden alirim diye konu acarlar

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

arkadaş bu kadar da gözü kapalı markayı savunmayın yahu
    aynı model güncelleştirmesini samsung htc nokia yapsa
    bitti artık dibe vurdu bu markalar denirdi
    tamam 5 de güzel ama
    sadece varolan teknolojileri adım adım koymak değildi apple i apple yapan
    çığır açmak çok farklı bir durum, ilk iphone gibi ya da 4 gibi ya da sIII gibi

iphone 4s kullanan biri vayyy be dememiştir dün akşam
    yine de satar kullanılır güzel telefonlar tabii ki

ancak zaten varolan işlemciyi A5 A6 diye sırasıyla güncellemek
    herkesin yapabileceği bir iş, bu kadar ucuza kaçılmamalıydı.
    bence

not. android kullanmıyorum, ipodtouch4g'den ios nedir bilirim.

S3 ne cigir acmis ?

Vaktim olsa da su Mayis ayindaki tanitim gununde bu forumda yazilanlari doksem onunuze. Herkes tek bir agizadan S2 kral dedi aradan 4 ay gecti S3 cigir acti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

quote:

Fandroid kardes hayatinda hic apple kullanmadigin belli ama ben android kullandim lutfen bir daha alinti yapma ben s3 konusunda s3 u baltaliyormuyum ama siz kiskancliktan iPhone alcaklardan daha cok yorum yapiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.