Ben size Gülüyorum ki iPhone fanboy değilim merak etme S3'te kullandım yani. Ancak siz burda ne zaman bir telefon hakkında kötü konuşsanız Apple 2 katı satış yapıyor ki yine yapacak çünkü Apple direk Apple fanlarına oynuyor rakip falan takmıyor hepte işi götüren oluyor bu kadar basit
quote:
Orijinalden alıntı: SultanApex
En iyisi Lumia 920
ilk defa guzel bi telefon yapmis nokia benimde hosuma gitti ama bunuda aldinmi indircek uygulama yok windows mobil sagolsun
iPhone 5 almayı düşünen ama hayal kırıklığına uğrayanlar aşağıdaki linkleri tıklayabilirler.
Ben size Gülüyorum ki iPhone fanboy değilim merak etme S3'te kullandım yani. Ancak siz burda ne zaman bir telefon hakkında kötü konuşsanız Apple 2 katı satış yapıyor ki yine yapacak çünkü Apple direk Apple fanlarına oynuyor rakip falan takmıyor hepte işi götüren oluyor bu kadar basit
Apple, Samsung veya HTC'nin yaptığı satış beni ilgilendirmiyor. Bana bir kazancı olmuyor sonuçta. Ayrıca S3 kullanmanızda hiçbir şeyi değiştirmiyor. Rakamlar, herşey ortada.
quote:
Orijinalden alıntı: The Snowy Man
Arkadaşlar Ben yayını izleyemedim nasıldı güzelmi iphone 5 ?
ilk iphone'un olacaksa güzel
ama 4s'in var ise değiştirmeye değmez.
ya bu 5i cidden beğenen varmı ya tasarımı felaket kötü olmuş insan biraz sağa sola esnetir takoz gibi ha s3 e gelelim o bundan da beter. apple ve samsung kullanmış birisi olarak söylüyorum s3ten bir cacık olmaz s3ün hızı benim bilgisayardan iyi ama kasılmada üstüne yok iphone 4s e gelelim daha kasıldığını görmedim stabilite mükemmel ama 5te tasarım çok bozulmuş arka tarafı toplama pc gibi hiç beğenmedim ve telefon adına herhangi bir ilerlerleme olmamış donanım dışında yani 3gs-4 atlaması ile 4s-5 atlamasını kıyaslarsak. sonuç olarak iphone 5 i beğenmedim sevindiğim tarafı iphone 4 ile ipod touch 4 ün fiyatları güzel rakamlara ulaşırsa bizde alabiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: Response.Write
Özellikle ülkemizde çok satar.
Çünkü bizim insanlarımız Apple ürünlerini sırf gösteriş yapmak için alıyorlar.
Evet
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness
quote:
quote:
Siz burda bunları konuşuyorsunuz avrupada iPhone 5 için millet nerdeyse dövüşecek biz Türklerde mi sorun var? Yoksa Avrupalılarda mı?
Hiçbir araştırma yapmadan yazılmış bir yorum seninki. Eminim Apple ürünü kullandığına ve fanboy olduğuna.
iPhone 5 için yapılan eleştiriler çığ gibi şuan. Zaten gayet normal.
Geliştirilmiş özellikleriyle bile HTC ve Samsung'un son telefonlarına anca rakip olabiliyor. Ekran çözünürlüğü ise komedi.
Apple, Samsung veya HTC'nin yaptığı satış beni ilgilendirmiyor. Bana bir kazancı olmuyor sonuçta. Ayrıca S3 kullanmanızda hiçbir şeyi değiştirmiyor. Rakamlar, herşey ortada.
S3 kullanmam birşeyi değiştiriyor . Telefonun sadece donanımla bitmediğini üstüne iyi bir işletim sistemi gelmeyince donanımın bittiğini gördüm.
Maşallah cihazdan çok boş boş konuşanlarla dolmuş başlık..Cihaza gelirsek malzeme kalitesi ve ios işletim sistemi bir almak için başlı başına bir sebep
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Siz burda bunları konuşuyorsunuz avrupada iPhone 5 için millet nerdeyse dövüşecek biz Türklerde mi sorun var? Yoksa Avrupalılarda mı?
Hiçbir araştırma yapmadan yazılmış bir yorum seninki. Eminim Apple ürünü kullandığına ve fanboy olduğuna.
Geliştirilmiş özellikleriyle bile HTC ve Samsung'un son telefonlarına anca rakip olabiliyor. Ekran çözünürlüğü ise komedi.
S3 kullanmam birşeyi değiştiriyor . Telefonun sadece donanımla bitmediğini üstüne iyi bir işletim sistemi gelmeyince donanımın bittiğini gördüm.
S3 ile yapamayacağın birşey yok. Aynı şey HTC içinde geçerli. Bu iki cihazla açamayacağın uygulama ve oyun yok. Üst limit bu cihazlar. Boşuna Android İşletim Sistemine laf atma. Görende telefonda BF falan oynuyor sanar.
quote:
Orijinalden alıntı: Moribito
quote:
Orijinalden alıntı: Tromodor
of of beyazın her yerinden asalet akıyor varya Önceki beyaz oyuncak gibiydi. Fakat bu telefon mthiş
BİRDE BİR SORUM VAR. uygulamalarda yan tarafta siyahlık kalıyormu?
Optimize edilmeyen tum uygulamakarda siyah barlar cikicakmis. Apple kendi uygulamalarini optimize etmis, ama kalan uygulamalar developera bagli.
Parmak izi kalmış arkada, jelatin kullanmak zorunlu olacak. 2 ay önce iPhone4'ün arka kapağını kırdım o yüzden benim çin sağlamlık da ön planda, bakalım iPhone5 bunu karşılayabilecek mi
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
S3 ile yapamayacağın birşey yok. Aynı şey HTC içinde geçerli. Bu iki cihazla açamayacağın uygulama ve oyun yok. Üst limit bu cihazlar. Boşuna Android İşletim Sistemine laf atma. Görende telefonda BF falan oynuyor sanar.
Canım kardeşim çok bilmişlik yapıyorsun iki saatir çok kibar davranayım diyorum şimdi sen fandroid değilmisin yani bu konuşmandan ben bunu anladım birazcık sen objektif olsan iyi olacak neyse her zaman yaptığımızı yapalım SEN HAKLISIN GÜZEL KARDEŞİM
Arkadaşlar, Başlığa yazanların imzalarındaki telefonlara bakar ve imzasız olanların da minimum %20 sini ekleseniz bile toplamda %70-80 in android kullanan arkadaşlar olduğunu görebilirsiniz. Son verilere göre piyasa değeri 648 milyar dolar ile Türkiye GSMH'sının 3 katı bir değerde olan ve dünyanın en değerli markası olan Apple ile ilgili burada yapılan eleştiri, komiklik, ego tatminleri, kompleks yansımaları vb. inanın ne iphone kullananların ne de Apple'ın zerre umurunda değil. Yine milyonlarca insan gidip alacak ve başka şirketlerin 20-30 telefon, yedek parça, flash disk, TV, müzik seti, media player vb. ile ulaştığı piyasa değerinden fazlasına sadece iphone ve imac ile ulaşacaktır. Bence bunun sebebini düşünseniz daha mantıklı olur. İsteyen gitsin iphone alsın, isteyen gitsin S3 alsın. Ama sonrasında eziklik yaşayıp komplekse girecekseniz, biraz daha zorlayıp huzur bulacağınız telefon neyse onu alın. Ama eninde sonunda ego, kompleks, sosyal statü, eziklik vb. problemlerin bir telefonla çözülemeyeceğini anlayacaksınız.
Son 24 saatteki yabanci sitelerdeki yorumlara bakiyorum.
Yillardir apple urunleri kullanan herkes (+%80) iphone ve iOS'den cok sikildigini belirtiyor, hepsi iOS'in cok stabil ve temiz bir OS oldugunu konusunda hem fikir ama sikildiklarini soyluyorlar. Herkes Galaxy Note 2'ye yoneliyor, (nedense GSIII'e pek ilgi gostermiyorlar). Sanirim onumuzdeki aylarda Galaxy Note 2 patlamasi yasanacak.
quote:
Orijinalden alıntı: KaZooM
quote:
Orijinalden alıntı: 0tyldrm0
1.si ekranı en olarak büyütemezlerdi. Çünkü ikonların boyutuyla oynayamazlar. Yan yana 5 ikon olursa telefon resmen kare olur, çok fazla genişler. O genişlemeye göre de boyu uzatsalar ekran 4.5" den aşağı olmaz. O kadar büyük bir cihaz olamayacağı için burda neden uzadı demenin anlamı yok. Bizler ekran en azından 4" olsa dedik ve oldu. 2. si 4S ten Galaxy S3 e geçtim. Android kaynağı sömüren bir işletim sistemi. Evet S3 çok güzel ama o donanıma cihazın 1 defa bile kasmaması gerek. S3 gayette kasıyor. Rehbere girerken 5 sn beklemek nedir arkadaş ? S3 te 4S deki stabillik yok ! Tüm android çi arkadaşlar S3 ün yanına bile yaklaşamaz demiş ama iPhone iOS kullanıyor android değil. Yani kaynağı minimum gerektiren bir sistem. Bu nedenle android telefonlar ile karşılaştırmak çok saçma. Eğer donanım olarak S3 üstün diyebiliyorsanız(ki değil) iPhone 4 ün rakibide Galaxy Ace o zaman, neredeyse aynı teknik verilere sahip. Peki bu iki cihaz bir olabilir mi ? Komik :) kısacası Galaxy S3 asla bir iPhone 5 olamaz, S3 ü kuzenime verip iPhone 5 alacağım. 3.sü iPhone kullananların bir çoğu beğendi bence. Ancak burada android kullanıcılarının bu kadar kötülemesine karşın görüşlerini dile getiremiyorlar diye düşünüyorum. Beğenmeyen iPhone kullanıcıları ise büyük ihtimal sırf tasarımın aynı kaldığı için pek içlerine sinmedi. Ancak incelediklerinde tüm düşüncelerinin değişeceğine eminim. 4.sü LTE ülkemizde desteklenmiyor evet ama bir cihazın tüm LTE sistemlerini desteklemesine nedense kimse değinmiyor. Küçük gibi dursada büyük yenilik(HTC, Samsung vs. her ülke için cihazlarının LTE destekli farklı bir varyantını çıkarması nedense garipsenmiyor) Sonuç olarak ben beğendim. Tasarımıda beğendim. Aklımızda hayalimizde olmayan bir yenilik getirmedi evet ama yinede en güçlü Smartphone.
çok güzel yazmışsın +1
birincisi ekran bal gibide enden büyürdü.ekran oranı 16:10 yapardın olur biterdi.ikonların boyutuyla neden oynanamıyor bu arada.hadi diyelim ikonların boyutu aynı kalsın arasındaki mesafeyi ve yanlarla olan aralığı genişletebilirsin.telefonun tipi kaymış açık ve net.şimdi şurada s3 ile yapılıp iphone 5 le yapılamayacak bir sürü şey sayabilirim ama siz hala anlık ufak takılmaları bahane edip iphone daha iyi dersiniz...
gsmarena da fiyatlarını açıklamışlar. almanya da €679.
ios olayına bişey demiyorum ama tasarım olarak iphonecuları tatmin etmedi bu cihaz.özellikler konusundada hayal kırıklığı yaşayanda çok.s3 bu seneninde galibi gibi görünüyor,birde note 2 gelecek oda çok merak edilen bir telefon.
i5 cok guzel olmus tasarimi muthis canlisi dahada hos duracaktir beyaza bayildim. Burda simdi begenmeyenler ileki gunlerde nerden alirim diye konu acarlar