Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vendetta1228
    İphone 5 siparisimi verdim forumdaki arkadas araciligiyla, ama bu yorumlari okuyunca dedimki, ulan bi bakiyim su s3e dedikleri kadar var mi diye? (Daha once elime bile almamistim)
    Gittim gordum beyaz olani elime aldim, ilk basta maket sandim sonra baktimki ekran calisiyo, e girelim o zaman dedimki o tus kilidini acip menuye girdim, o ikonlarin tipsizligini gordugum an kapattim ve kactim.

iBoy dedikleri sen oluyorsun işte
  • Baba bak simdi iboy dersin belkide oyleyimdir ama bence su ip5 in tasarimi gercekten gecmis gelecek en iyi tasarimdir. Bilmem kac cekirdek olsun umrumda degil :) kamera concon seyler yapsin 530 mp olsun umrumda degil :)

Takilmasin hizli olsun tasarimi ozellikle ip5 gbi olsun kaliteli sik sade guven veren. App store mus oymus buymus umrumde degil. Ekran net ve buyuk olsun.

Hepsi ama hepsi ip5 te var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Baba bak simdi iboy dersin belkide oyleyimdir ama bence su ip5 in tasarimi gercekten gecmis gelecek en iyi tasarimdir. Bilmem kac cekirdek olsun umrumda degil :) kamera concon seyler yapsin 530 mp olsun umrumda degil :)

Takilmasin hizli olsun tasarimi ozellikle ip5 gbi olsun kaliteli sik sade guven veren. App store mus oymus buymus umrumde degil. Ekran net ve buyuk olsun.

ilginç bi yaklaşım böylesini ilk defa görüyorum
  • Ip5 lightning adaptor $30, trde olur 100tl.

Basit bir adaptor/connecter altiustu. Bunun fakirlik zenginlik ile alakasi yok, tam bir dolandiricilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: Million

quote:

2bin kusur para vericem en azından kamera 12mp olmalıydı.

Burda megapiksel canavarı değiliz. 8 de kalmıştır çok iyi bir mercek kullanmıştır. herşey megapikselden ibaret değil atın şu zihniyeti. zaten 4s in kamerası s3 ten daha iyi çekim yapıyordu 5 te daha iyi olacaktır. iyileştirilmiş kamera diyoruz biz buna :)

o telefona 2bin kusur para ver al eline görürüm sonra bu teraneleri anlatırsın, başlarsın 2inci hafta kamerası 12mp olaydı iyiydi demeye

Herşeyi megapiksel den ibaret sanıyorsan sen de bir sıkıntı var. Ayrıca arkadaşın da dediği gibi ulu orta da bilmediğini belli etme. :)

• Mesela bir hikayemi anlatayim.

Arkadasimda s3 var. Bana diyo cok guzel muthis telefon 4 cekirdek var ekran soyle cozunurluk amoled ekran sonra goz kirpma bilmem nesi sonra bir kamera var ayni fotograf makinesi.dedim ben anlamam bunlardan anlatma bana :)

Ben suan blackberry kullanicisiyim onuda soyliyim. Yani isterse tek cekirdek olsun :) takilmasin donmasin iyi kotu resim ceksin goruneyim yeter :) hava atmakta degil amacim oyle biri degilim. Tasarim stabilite ve ekran benim icin en onemli seyler ve suan ip5te yeterli derecede bence

• quote:

Mesela bir hikayemi anlatayim.

Arkadasimda s3 var. Bana diyo cok guzel muthis telefon 4 cekirdek var ekran soyle cozunurluk amoled ekran sonra goz kirpma bilmem nesi sonra bir kamera var ayni fotograf makinesi.dedim ben anlamam bunlardan anlatma bana :)

Ben suan blackberry kullanicisiyim onuda soyliyim. Yani isterse tek cekirdek olsun :) takilmasin donmasin iyi kotu resim ceksin goruneyim yeter :) hava atmakta degil amacim oyle biri degilim. Tasarim stabilite ve ekran benim icin en onemli seyler ve suan ip5te yeterli derecede bence

bu dediklerin için 2.400 tl para vermeye hiç gerek yok 600-700 tl'ye öyle bi telefon alınır zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Ip5 lightning adaptor $30, trde olur 100tl.

Basit bir adaptor/connecter altiustu. Bunun fakirlik zenginlik ile alakasi yok, tam bir dolandiricilik.

iPhone 3G kullanıyorum.
    2 defa çakma kablo kullanmayı denedim ve ikisinden de kabloların sonu aynı oldu.
    hatta dün başıma geleni anlatayım:

Geçenlerde bir fırsat sitesinden komple aksesuar seti aldım. Çakmak sarjı, kulaklık vs.
    İçinden çıkan sarj cihazını evde kullanırım diğerini de iş yerinde kullanırım diye düşünüyordum.
    Alışverişimi yaptım ve aklımdakini yaptım.
    Dün gece 23:30 sularında evdeki 3 günlük sarj kablosunu parçaladım. Çünkü bluetooth ile internet tethering yaparken telefonun sarjı bitti. (telefon prizde bu arada)
    Telefonu prizden çıkardım, taktım. Tıkk yok. Sarj tutmadı dakikalarca. Sarj simgesi ekranda görünüyordu halbuki.
    Bir süre sonra ekrandan o görüntü de gitti.
    ardından kablonun iki tarafını kopardım. telefonu da duvara atacaktım ama son anda duvara acıdım.
    arabaya binip 10 kilometre uzaktaki ofisime gittim.
    orjinal sarjı taktığım anda telefon kendine geldi.
    altı üstü dandik bir kabloyu kopyalamayı beceremeyen çinlilerin nüfusunu 2'ye katlayacak kadar küfür ettikten sonra 01:00 sularında eve döndüm.
    tethering olayına başladım ve iPhone 5 haberlerini inceledim.

Kablosunun fiyatı, adaptörünün cartı curtu derdim bende. hala diyorum ama sebebini anlamadığım bir şekilde içinden akım geçen bir kabloda bile performans farkı oluyor. bazen çakma kablolar ile telefon sapıtıyor vs.

orjnal her zaman orjinaldir hakkını verir ama fiyat politikasının da uçuk olmasının açıklayıcı sebeplerini kullanıcıların bilmesinin gerektiğini düşünüyorum.

4 sene giden orjinal kablo nasıl dayanıyor?
    3 gün gidenin nesi eksik?

• quote:

İphone 5 siparisimi verdim forumdaki arkadas araciligiyla, ama bu yorumlari okuyunca dedimki, ulan bi bakiyim su s3e dedikleri kadar var mi diye? (Daha once elime bile almamistim)

Gittim gordum beyaz olani elime aldim, ilk basta maket sandim sonra baktimki ekran calisiyo, e girelim o zaman dedimki o tus kilidini acip menuye girdim, o ikonlarin tipsizligini gordugum an kapattim ve kactim.

Zaten ios çuları cezbeden tek şey menülerde köşeleri yuvarlatılmış ikonlar. Çevremdekilerde bu yüzden artistlik yapıyordu "abi s3 teki o ikonlar nedir" falan filan diye. BEn kalkıp telefonumla show yaptıktan sonra alt üst oluyorlardı. Yani gözleri telefon görüyordu diyeyim. Şimdi ellerinde s3 millete show yapıyorlar. Bunu gören 4s vs 4 sahipleri telefonlarını kaça satabilceklerini soruyorlar hemen. Siz daha ikonlardan bahsedin :D :D Millet uçmuş sizde ikon deyip durun. İkoncanlar sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_end_ -- 15 Eylül 2012; 14:22:39 >

• @Arkada hocam

Ben 2400 tl degil 1700 tlye filan aliyorum ip5i bu birincisi.

İp5 tasarimini hic bir teelefonda bulamadim. Sirf tasarima bile parami verebilirim ekran ve stabiliteyi gectim

• quote:

Haklısın Samsung un arayüzü oldukça başarısız simgeler düşük çözünürlüklü ve çok iticiler sana birde Sony nin Timescape ve Htc nin Sense arayüzünü incelemeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

quote:

iPhone 3G kullanıyorum.
    2 defa çakma kablo kullanmayı denedim ve ikisinden de kabloların sonu aynı oldu.

Geçenlerde bir fırsat sitesinden komple aksesuar seti aldım. Çakmak sarjı, kulaklık vs.
    İçinden çıkan sarj cihazını evde kullanırım diğerini de iş yerinde kullanırım diye düşünüyordum.
    Dün gece 23:30 sularında evdeki 3 günlük sarj kablosunu parçaladım. Çünkü bluetooth ile internet tethering yaparken telefonun sarjı bitti. (telefon prizde bu arada)
    Telefonu prizden çıkardım, taktım. Tıkk yok. Sarj tutmadı dakikalarca. Sarj simgesi ekranda görünüyordu halbuki.
    ardından kablonun iki tarafını kopardım. telefonu da duvara atacaktım ama son anda duvara acıdım.
    altı üstü dandik bir kabloyu kopyalamayı beceremeyen çinlilerin nüfusunu 2'ye katlayacak kadar küfür ettikten sonra 01:00 sularında eve döndüm.

Kablosunun fiyatı, adaptörünün cartı curtu derdim bende. hala diyorum ama sebebini anlamadığım bir şekilde içinden akım geçen bir kabloda bile performans farkı oluyor. bazen çakma kablolar ile telefon sapıtıyor vs.

orjnal her zaman orjinaldir hakkını verir ama fiyat politikasının da uçuk olmasının açıklayıcı sebeplerini kullanıcıların bilmesinin gerektiğini düşünüyorum.

1 Sene giden çakma kablo ve şarj aletim olmuştu iPod Touch kullanırken iPod Touch'ı sattım ve hala kullanıyor aynı kabloyu sattığım kişi yani yaklaşık 2 senedir kullanılıyor,yani altı üstü bi kablo ve şarj için kullanılıyor hani müzik dinlemek için falan bi ara kablo olsa tamam da,belki sana sorunlu şarj aleti gelmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Milkshakeli Süt

quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

quote:

iPhone 3G kullanıyorum.

1 Sene giden çakma kablo ve şarj aletim olmuştu iPod Touch kullanırken iPod Touch'ı sattım ve hala kullanıyor aynı kabloyu sattığım kişi yani yaklaşık 2 senedir kullanılıyor,yani altı üstü bi kablo ve şarj için kullanılıyor hani müzik dinlemek için falan bi ara kablo olsa tamam da,belki sana sorunlu şarj aleti gelmiştir.

Haklısınız aslında...
    Çakmanın da çakmasıydı son aldığım... Set halinde sadece 8 küsür lira vermiştim.
    10 küsür liralık çakması da vardı.
    çakmaların da orta hallisini kullanmak lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Burda megapiksel canavarı değiliz. 8 de kalmıştır çok iyi bir mercek kullanmıştır. herşey megapikselden ibaret değil atın şu zihniyeti. zaten 4s in kamerası s3 ten daha iyi çekim yapıyordu 5 te daha iyi olacaktır. iyileştirilmiş kamera diyoruz biz buna :)

o telefona 2bin kusur para ver al eline görürüm sonra bu teraneleri anlatırsın, başlarsın 2inci hafta kamerası 12mp olaydı iyiydi demeye

Herşeyi megapiksel den ibaret sanıyorsan sen de bir sıkıntı var. Ayrıca arkadaşın da dediği gibi ulu orta da bilmediğini belli etme. :)

dev poster basacaksanız MP önemli, kalite için mercek ön planda

sen 12mp ip5 ile foto çek ben fujifilm f100fd 3MP ile çekeyim bir kıyaslayalım bakalım kaliteyi.

durumu anlatmak için böyle bir örnek verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

quote:

quote:

quote:

dev poster basacaksanız MP önemli, kalite için mercek ön planda

sen 12mp ip5 ile foto çek ben fujifilm f100fd 3MP ile çekeyim bir kıyaslayalım bakalım kaliteyi.

durumu anlatmak için böyle bir örnek verdim.

Telefondan bahsediyoruz. unutma istersen bunu ? :)

• quote:

Baba bak simdi iboy dersin belkide oyleyimdir ama bence su ip5 in tasarimi gercekten gecmis gelecek en iyi tasarimdir. Bilmem kac cekirdek olsun umrumda degil :) kamera concon seyler yapsin 530 mp olsun umrumda degil :)

İyi o zaman git ip5 kullan. Niye burada Apple markası seninmiş gibi reklam yapıyorsun ben onu anlamıyorum.

Cihaz zaten güzel o konuda herkes hemfikir. Ama gelip burada Apple ürününü göklere çıkarırken diğer cihazları itin bir yerine sokmak niye?

Güle güle kullan o zaman ne diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

SAMSUNG'UN APPLE IPHONE 4S İÇİN ÜRETTİĞİ PARÇALAR TOPLAMI:560 $

- FLASH MEMORY
    - DRAM MEMORY
    - APPLICATION PROCESSOR
    - TOUCH SCREEN

APPLE'IN IPHONE 4S İÇİN ÜRETTİĞİ PARÇALAR TOPLAMI:178 $

Cok sert
    Bu bilgi icin kaynak da yazabilir misin?
  • quote:

iyi yapmssin android i kullanmayi ogrenseydin asiri ozgurlukten zehirlenebilirdin.

asagidaki video da ikon vs ozellistirilebilmenin kral bir ornegi sana.ios 85 te gelir artik iphone a.

• Telefondaki zil sesleri benim icin yeterli hatta en begendiklerim hepsi

Sarj aletini yaninda veriyorlar ve 1 gun gitmesi benim icin yeterli

Bluetooth hayatimda kullanmadim hic bir kere bile ihtiyac duymadim

İtunes kullanmadan muzik atmakla kullanmamak arasinda emin ol hic bir ama hicbir fark yok, tam tersi itunesin faydali oldugu bir cok daha konu var.

Ozguurluk olsun elimdeki sacma bir plastik yigini kullanicinin goz zevkine deger vermeyen bir firmanin telefonundansa iphonu hersekilde tercih ederim.

Bak hepsi varmis

• quote:

Orijinalden alıntı: ‬1‬

quote:

iyi yapmssin android i kullanmayi ogrenseydin asiri ozgurlukten zehirlenebilirdin.

asagidaki video da ikon vs ozellistirilebilmenin kral bir ornegi sana.ios 85 te gelir artik iphone a.

Teşekkürler video için.

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.