Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS olmasa kimse iPhone'un yuzune bakmaz ama, durum oyle degil iste...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lEddYl

Yeni iPhone Geliyor

Yarıldım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: lEddYl

Yeni iPhone Geliyor

budaha iyi
  • Şimdi demedi demeyin. Apple iPhone 5'de telefonu 4.0 İnç yaptı diye Samsung'da aynısını yeni modelinde yapacak bu seferde Samsung'cuların attığı *oklar kendi yanlarına iade edilecek.

Sizene 4 olmuş 5 olmuş adamlar yapıyor sonuçta al yada alma onun umrunda mı senin gibi kezbanın herşeyle dalga geçmesi. Yine satış rekoru kıracaklar Samsung için de böyle sanki kendiniz yapabiliyorsunuz da o telefonları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Şimdi demedi demeyin. Apple iPhone 5'de telefonu 4.0 İnç yaptı diye Samsung'da aynısını yeni modelinde yapacak bu seferde Samsung'cuların attığı *oklar kendi yanlarına iade edilecek.

Sizene 4 olmuş 5 olmuş adamlar yapıyor sonuçta al yada alma onun umrunda mı senin gibi kezbanın herşeyle dalga geçmesi. Yine satış rekoru kıracaklar Samsung için de böyle sanki kendiniz yapabiliyorsunuz da o telefonları.

Samsung 5'''e geçti
  • 2500 civarı mesaj olan iphone 5 konusunda 2300 civarı mesaj androidcilerin bok atması . Ezik detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: competan4

2500 civarı mesaj olan iphone 5 konusunda 2300 civarı mesaj androidcilerin bok atması . Ezik detected

+1 Adam köküne kadar haklı
  • Iphone 5 e android yuklesek ne olur acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Şimdi demedi demeyin. Apple iPhone 5'de telefonu 4.0 İnç yaptı diye Samsung'da aynısını yeni modelinde yapacak bu seferde Samsung'cuların attığı *oklar kendi yanlarına iade edilecek.

Samsung 5'''e geçti

6 diyelim o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

Iphone 5 e android yuklesek ne olur acaba

Yaş kaçtı sizin?
  • iphone 5 ile tabiki dalga geçilir.
    Sen bir sene telefon çıkarmak için bekle, elinde dünya kadar kaynak var,her şey var. Yaptığın telefon;uzaktan kumanda çıktı.
    4 inc yaparsın da ona göre bir tasarım düzenlersin. Elinde dünyanın en iyi tasarımcılarını tutacak para varken sen aç paint programını iphone 4s'i uzat,bak model yaptım diye sat.
    Senede bir tane telefon çıkartıyorsun,bütün sene çalışıp bunu mu yaptınız derler adama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5 garip geldi bana 4" ekran olunca
  • ne iphone muş arkadaş, alandan çok almayana batıyor telefon :D
    Almayan kendini teknoloji dahisi ilan ediyor, siz salaksınız ben çok zekiyime getiriyor lafı.

Herkesin kendi zevki kendi tercihi arkadaş isteyen s3 alır isteyen iphone 5 size ne.

Mesela bana bedava verseler kullanmam s3 ü, gider nokia lumia alırım daha iyi. Şuanda 4s kullanıyorum gidipte 5 almam çünkü bana 5 aldıracak kadar fark yok benim telefonumla arasında. Dediğim gibi tercih meselesi ama gidipte x ürünü alan insanları aşağılamaya çalışıp bukadar komik duruma düşmenin anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

2bin kusur para vericem en azından kamera 12mp olmalıydı.

Burda megapiksel canavarı değiliz. 8 de kalmıştır çok iyi bir mercek kullanmıştır. herşey megapikselden ibaret değil atın şu zihniyeti. zaten 4s in kamerası s3 ten daha iyi çekim yapıyordu 5 te daha iyi olacaktır. iyileştirilmiş kamera diyoruz biz buna :)

• Bu arada Nokia Lumia Galaxy SIII'den daha iyi. Donanımı daha iyi ve bayağı özellik eklediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Million

quote:

Burda megapiksel canavarı değiliz. 8 de kalmıştır çok iyi bir mercek kullanmıştır. herşey megapikselden ibaret değil atın şu zihniyeti. zaten 4s in kamerası s3 ten daha iyi çekim yapıyordu 5 te daha iyi olacaktır. iyileştirilmiş kamera diyoruz biz buna :)

o telefona 2bin kusur para ver al eline görürüm sonra bu teraneleri anlatırsın, başlarsın 2inci hafta kamerası 12mp olaydı iyiydi demeye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Million

quote:

o telefona 2bin kusur para ver al eline görürüm sonra bu teraneleri anlatırsın, başlarsın 2inci hafta kamerası 12mp olaydı iyiydi demeye

Birsey bilmediğini uluorta gösterme bence..

• SAMSUNG'UN APPLE IPHONE 4S İÇİN ÜRETTİĞİ PARÇALAR TOPLAMI:560 $

- FLASH MEMORY
    - DRAM MEMORY
    - APPLICATION PROCESSOR
    - TOUCH SCREEN

APPLE'IN IPHONE 4S İÇİN ÜRETTİĞİ PARÇALAR TOPLAMI:178 $
  • Yine sidik yarışı başlamış.
  • İphone 5 siparisimi verdim forumdaki arkadas araciligiyla, ama bu yorumlari okuyunca dedimki, ulan bi bakiyim su s3e dedikleri kadar var mi diye? (Daha once elime bile almamistim)

Gittim gordum beyaz olani elime aldim, ilk basta maket sandim sonra baktimki ekran calisiyo, e girelim o zaman dedimki o tus kilidini acip menuye girdim, o ikonlarin tipsizligini gordugum an kapattim ve kactim.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.