Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tromodor

quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

quote:

Orijinalden alıntı: Tromodor

Bırakın şu saçmalıkları yeter be artık. Htc yıllardır aynı kasayla gider. Samsung yıllarca aynı kasayla gider bişi demessiniz. Ne bekliyodunuz appleden adamlar 3 yıldır üzerinde çalıştırılıp kusursuzlaştırılan kasayı neden atsın. Yok efendim Appleden devrim bekleniyomuş. Yav ne beklion sen burun temizleyen kahve yapan iphone mi. Telefon lan bu. Samsung yıllarca sadece işlemciyi ve rami geliştirir bir şey denmez. Htc yıllarca aynı şeyleri iişlemciyi geliştirip önünüze sunar bir şey denmez Apple yapınca kötümü oldu.

Hocam zaten oturmus tasarim degismez, kimse buna bir sey demiyor. Mesela Samsungun tek tus+iki dokunmatik, HTC'nin 3-4 dokunmmatik, Sony Ericsson'un 3 tus, Sony'nin 3 dokunmatik gibi oturan tasarimlari var. Onemli olan kasa. S2 ve S3 nasil farkliysa, iPhone 4-4s ve 5'in de farkli olmasi gerekirdi. Insanlar bunu bekler.

bence farklı
    Yeni iPhone Geliyor

S3 te sadece kenarları daha yuvarlak yapmışlar.

Param olsa gider alırım Çok güzel olmuş alet.Tabi birde Amerika'da yaşamak lazım işe yarar uygulamaların çoğu tam anlamıyla orada çalışıyor

• http://www.sabah.com.tr/Teknoloji/Haber/2012/09/14/iphone-5teki-buyuk-hata

2 hafta sonrasına gün vermelerinin sebebi anlaşıldı
  • Samsung galaxy s4 veya htc yeni telefonunu çıkınca alacağım gibi. O çıkana kadar İp5s'de çıkar zaten. Ip5 beni tatmin etmedi.
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rdIWKytq_q4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959295B3B -- 14 Eylül 2012; 16:36:04 >
  • "it's definetely fast!"

böyle sığır olunmaz ya, türkiyede yapsan da aynı cevapları veren olur
  • Apple’ın geliştirdiği ve dördüncü nesil SIM kart standardı kabul edilen "Nano-SIM", Türkiye’de ilk kez 17 Eylül Pazartesi günü Avea bayilerinde!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

http://www.sabah.com.tr/Teknoloji/Haber/2012/09/14/iphone-5teki-buyuk-hata

ıphone la ilgili bir sıkıntı değil.Şebekedelerde ki bir durumdan ötürüymüş anladığım kadarıyla.
  • Merakla bekliyorum inşallah iyi birşey olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Ne kullanıyorsanız kullanın ister bulaşık makinesi ,ister son model tv, ister traş bıçağı ister telefon ... kullandığınız eşyaların KÖLESİ olmayın.Bir k700i kullanıcısı olarak gerçekten tarafsızca bakıyorum kim ne demiş ne kullanmış değerlendirmelerine bakıyorum da insanlar neyi kullanıyorsa ondan daha iyisinin karşı markada çıkmasına tepkililer.

Bu durum sadece bizim ülkemizde ve benzer nitelikteki ülkelerde olmuş olsa toplumun markalaşma özentisi ve bunun üzerinden ego tatmini yaşadıklarını söyleyebiliriz.Ama bu hayat standartı bizden yukarılarda olan avrupa ülkelerinde amerikada hatta japonyada da böyle . Yabancı forumlarda görüyorum aynı bizdeki gibi atışmalar ,hakaretlere varan söylemler ...

Tam da istenilen durumdasınız arkadaşlar. Aynı bir futbol taraftarı gibi ürünlerinin adete kölesi olmanızı istediler ve oldunuz.Samsung daha iyi bir ürün çıkarsa ne olur çıkarmasa ne olur.Elindeki cihaz öldü mü hemen? Sizleri tanımıyorum yaşantılarınızı bilmiyorum nasıl bir ihtiyaçtır ki bu yenisi çıktığında ona gerçekten ihtiyaç duyuyorsunuz.Benim buna sahiden ihtiyacım var mı diye bir kere kendinize sordunuz mu acaba?

Bunları söylemek haddime değil ama kim neyi kullanırsa kullansın hep bir taraftarı olma tutuculuk olayı var.Belki yaşla alakalıdır belki de psikolojik ait olma duygularından kaynaklanıyordur.Genellikle ülkelerde bunun kavgasını yapan genç kitle olmuştur.

Sırf tonla uygulamayı 5 kuruş harcamadan 2-3 tıkla indirip korsan kullanıyorsunuzdur o zaman bu forum gibi platformlarda o telefonunuzu markacığınızı övmenizin de bir tarafsızlığı yorum değeri asla yoktur.

Kaale alınmayacak yorumlar tam da bu tür kullanıcıların yorumlarıdır. Her ne kadar bu durum menfaatimize hoş gelse de etik değil .En azından markanın ve modelin bir artısı alınabilitesini artırmaması gereken bir olay.

Firmalar amaçlarına ulaşmış diyorum ve noktayı koyuyorum.

Teşekkürler.

Yabancı bir forumda anket düzenleniyor. Büyük bir forumdu hatırladığım kadarı ile.

Konuları takip eden İPhone sahiplerinin bile sadece %4 lük kesmi JB yapıyormuş. Yani çıkan sonuç bu.

Forumlara girmeyenleri de iyice düşünsek. Yani dünyada cidden İPhone alıp bu özelliklerini kulanan. Yani ihtiyaç dolayısı ile İPhone alanlar sadece %2-3 lük gibi bir kesim.

Bu reklamı çok yapılan ve pahallı olan telefonlarda genel bir sorun. Ama Apple kullanıcıları çok güzel keklediği için onda çok daha fazla hava atma amaçlı alma durumu var. Mesela bir S3 e bakasak ihtiyaç olarak alma oranı %20 nin üzerindedir gibi geliyor.

S3 e geçme sebebim daha büyük ekran ihtiyacı. Zamanla alıştıkça daha fazlasını yapıyorum. En büyük artısı da şu GPS in daha iyi çekmesi. Akraba peugeot rcz ile abartınca pek çok kez kaybolduk.

Bir de incelik yanında popüler bir model olmasından dolayı aksesuar zenginliği. Aslına bakarsan en önemli değişim sebeplerimden biri bu.

Pardon iPhone özelliklerini kullanmak için illa JB mi yapmak gerekiyor?

Ne saçmalıyorsunuz?

• Muhakkak görmüşsünüzdür ama paylaşıyım dedim

iPhone 101. Muhtemelen Apple'ın yaptığı en iyi iPhone olacak

Mesut Çevik bile böyle düşünüyorsa gerisini siz düşünün artık

Yeni iPhone Geliyor

• Merak etmeyin bizdeki gösteriş meraklısı yeni nesil oldukça apple nokia 3310nun bire birini bile çıkartsa satılır...
    Millet kaliteye değil arkasındaki logoya veriyor parayı....
  • iphone 5 almaktansa iphone 5s yi bekleyin. Nasıl olsa her serinin sonuna bir S geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

iphone 5 almaktansa iphone 5s yi bekleyin. Nasıl olsa her serinin sonuna bir S geliyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

iphone 5 almaktansa iphone 5s yi bekleyin. Nasıl olsa her serinin sonuna bir S geliyor.

En az 1 sene var, niye bekleyelim?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

Merak etmeyin bizdeki gösteriş meraklısı yeni nesil oldukça apple nokia 3310nun bire birini bile çıkartsa satılır...
    Millet kaliteye değil arkasındaki logoya veriyor parayı....

Yav he he..

• bu iphone'a bok atan tipler eline iphone almayın tipler herhalde. ben de 3gs var. çatır çutur kullanıyorum, her işimi görüyor. s2 aldım elime geçen ne yalan söyliyim rahat edemedim kullanırken. (iyidir-kötüdür bir şey demiyorum sakin cerenimo) para olsam basıp alırdım 5'i de her türlü yanii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

http://www.sabah.com.tr/Teknoloji/Haber/2012/09/14/iphone-5teki-buyuk-hata

ıphone la ilgili bir sıkıntı değil.Şebekedelerde ki bir durumdan ötürüymüş anladığım kadarıyla.

3. anten eksik diyorlar. Sen hala anladığım kadarıyla şebekelerdenmiş diyorsun. asdasdsf

Fanboy detected.

Önce haberi doğru dürüst oku ondan sonra gel burda milleti birşeylerle itham et.

4G nin şebeke ile olan uyumu ile ilgili bir problem olduğunu söylüyor.Yine amerika daki diğer operatörde ve türkiye de sorun olmıyacağı da yazılmış.

Sonunda bir eksiğini bulduk şu ıphone un diye atlamayın hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 14 Eylül 2012; 21:54:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren

bu iphone'a bok atan tipler eline iphone almayın tipler herhalde. ben de 3gs var. çatır çutur kullanıyorum, her işimi görüyor. s2 aldım elime geçen ne yalan söyliyim rahat edemedim kullanırken. (iyidir-kötüdür bir şey demiyorum sakin cerenimo) para olsam basıp alırdım 5'i de her türlü yanii.

kimse iphone'a durduk yere bok atmıyor. asıl iphone millete bok atıyor ama attığı bokların içinde kaldı şuan.
    patentimiz var ilk biz yaptık diye milletin kafasını ütülüyor kendisi gidiyor samsung'un lte teknolojini çalıyor.
    telefon dünyasında en iyi biziz en devrimci biziz en iyisini biz yaparız diyorlar gidip işlemci yükseltip, ekran büyütüp telefon çıkarıyor.

kimse kusura bakmasın ama steve jobs'dan sonra apple'ın düşüşe geçeceğini herkes az çok tahmin ediyordu ama resmen sıçtılar direk bu kadarını beklemiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: computeron

alın hemen bir sürü para basın sonradanda ip 6 gelir cepler habire boşalır.

eloğlu katlarda yatlarda yaşar bizimkilerde telefon alır kontör parası bulamaz...

Donanımhaberin en çok artı alan iletisi bu sanırım... 204 artısı var

• Vay arkadas iPhone 'u alacagim ama Nano Sim Card getiren yok.Avea getirecekmis sanirim ama teyit ettiremedim.

Kullanacak veya arastiran var mi ?
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.