Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 3gs bu hafta içinde bozuldu(kırıldı) bende, merakla iphone 5 lansmanını bekledim çok güzel bişey çıkarırlar diye acele etmedim (4 gündür telefonsuzum) boş yere beklemişim açıkçası 4s2 diye falan çıkarsalardı keşke.... bende telefona ayırdığım parayla galaxy w ve gtx 670 almaya karar verdim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildblackeaglee

Vay arkadas iPhone 'u alacagim ama Nano Sim Card getiren yok.Avea getirecekmis sanirim ama teyit ettiremedim.

Kullanacak veya arastiran var mi ?

Nano SIM lerin 17 Eylül Pazartesi günü Avea bayilerinde olacagi yazilmis Hurriyette:
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/21464643.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaradas

quote:

Orijinalden alıntı: wildblackeaglee

Vay arkadas iPhone 'u alacagim ama Nano Sim Card getiren yok.Avea getirecekmis sanirim ama teyit ettiremedim.

Kullanacak veya arastiran var mi ?

Nano SIM lerin 17 Eylül Pazartesi günü Avea bayilerinde olacagi yazilmis Hurriyette:
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/21464643.asp

Cok sagol

• quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

iphone 5 almaktansa iphone 5s yi bekleyin. Nasıl olsa her serinin sonuna bir S geliyor.

nasılsa apple için 4s geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

bu iphone'a bok atan tipler eline iphone almayın tipler herhalde. ben de 3gs var. çatır çutur kullanıyorum, her işimi görüyor. s2 aldım elime geçen ne yalan söyliyim rahat edemedim kullanırken. (iyidir-kötüdür bir şey demiyorum sakin cerenimo) para olsam basıp alırdım 5'i de her türlü yanii.

Guzel bir yorum bu. Evet, cihazların ömrü kesinlikle bir yıl degil. Gel gelelim epeyce pahali olan ve halen verimli kullanilabilir durumdaki bu cihazlarin dunyanin dort bir yanindaki sahiplerine, yilda bir yenilemeyi bir "ihtiyac" olarak asilamayi basaran bir sirket dunya devi olur elbette
  • Ben bu gun 32 gb 4s imi 1500 tl ye sattim almanyadan ip5 alacagim ancak hamburg daki apple store a acaba ne zaman gelir ve gelenler sim free mi olur 679 euro ya gelecekmis sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Ne kullanıyorsanız kullanın ister bulaşık makinesi ,ister son model tv, ister traş bıçağı ister telefon ... kullandığınız eşyaların KÖLESİ olmayın.Bir k700i kullanıcısı olarak gerçekten tarafsızca bakıyorum kim ne demiş ne kullanmış değerlendirmelerine bakıyorum da insanlar neyi kullanıyorsa ondan daha iyisinin karşı markada çıkmasına tepkililer.

Bu durum sadece bizim ülkemizde ve benzer nitelikteki ülkelerde olmuş olsa toplumun markalaşma özentisi ve bunun üzerinden ego tatmini yaşadıklarını söyleyebiliriz.Ama bu hayat standartı bizden yukarılarda olan avrupa ülkelerinde amerikada hatta japonyada da böyle . Yabancı forumlarda görüyorum aynı bizdeki gibi atışmalar ,hakaretlere varan söylemler ...

Tam da istenilen durumdasınız arkadaşlar. Aynı bir futbol taraftarı gibi ürünlerinin adete kölesi olmanızı istediler ve oldunuz.Samsung daha iyi bir ürün çıkarsa ne olur çıkarmasa ne olur.Elindeki cihaz öldü mü hemen? Sizleri tanımıyorum yaşantılarınızı bilmiyorum nasıl bir ihtiyaçtır ki bu yenisi çıktığında ona gerçekten ihtiyaç duyuyorsunuz.Benim buna sahiden ihtiyacım var mı diye bir kere kendinize sordunuz mu acaba?

Bunları söylemek haddime değil ama kim neyi kullanırsa kullansın hep bir taraftarı olma tutuculuk olayı var.Belki yaşla alakalıdır belki de psikolojik ait olma duygularından kaynaklanıyordur.Genellikle ülkelerde bunun kavgasını yapan genç kitle olmuştur.

Sırf tonla uygulamayı 5 kuruş harcamadan 2-3 tıkla indirip korsan kullanıyorsunuzdur o zaman bu forum gibi platformlarda o telefonunuzu markacığınızı övmenizin de bir tarafsızlığı yorum değeri asla yoktur.

Kaale alınmayacak yorumlar tam da bu tür kullanıcıların yorumlarıdır. Her ne kadar bu durum menfaatimize hoş gelse de etik değil .En azından markanın ve modelin bir artısı alınabilitesini artırmaması gereken bir olay.

Firmalar amaçlarına ulaşmış diyorum ve noktayı koyuyorum.

Teşekkürler.

Yabancı bir forumda anket düzenleniyor. Büyük bir forumdu hatırladığım kadarı ile.

Konuları takip eden İPhone sahiplerinin bile sadece %4 lük kesmi JB yapıyormuş. Yani çıkan sonuç bu.

Forumlara girmeyenleri de iyice düşünsek. Yani dünyada cidden İPhone alıp bu özelliklerini kulanan. Yani ihtiyaç dolayısı ile İPhone alanlar sadece %2-3 lük gibi bir kesim.

Bu reklamı çok yapılan ve pahallı olan telefonlarda genel bir sorun. Ama Apple kullanıcıları çok güzel keklediği için onda çok daha fazla hava atma amaçlı alma durumu var. Mesela bir S3 e bakasak ihtiyaç olarak alma oranı %20 nin üzerindedir gibi geliyor.

S3 e geçme sebebim daha büyük ekran ihtiyacı. Zamanla alıştıkça daha fazlasını yapıyorum. En büyük artısı da şu GPS in daha iyi çekmesi. Akraba peugeot rcz ile abartınca pek çok kez kaybolduk.

Bir de incelik yanında popüler bir model olmasından dolayı aksesuar zenginliği. Aslına bakarsan en önemli değişim sebeplerimden biri bu.

Pardon iPhone özelliklerini kullanmak için illa JB mi yapmak gerekiyor?

Ne saçmalıyorsunuz?

1. Si evet.

Blutooth ile paylaşım bile yapamayan bir alet.

2. Si

Orada JB i örnek olarak verdim. Forumları sıkı sıkı takip edip her şeye merak saranlardan bile sadece %4 ü JB yapıyormuş. Bunu forumlara girmeyecek kadar ilgisiz kişilere vurarsak ta geriye %2-3 gibi bir rakam kalıyor gerçek anlamda kullanan.

Bu tüm telefonlar için geçerli. Ama İPhone isim yaptığı için ( DR Dre gibi mesela. 500-600TL fiyatlar ki yarı fiyata bile daha iyi kulaklıklar var. Greyder ayakkabılarımın 1 ayda parçalanması. Markasız ayakkabıların 3-4 sene bana mısın dememesi gibi bir şey. ) ve insanlar dizilerde oyuncuların kullandığı cihazları ( Cidden yani ya. GG de polatın telefonu diye telefonlar görmüştüm. ) alınca kendilerini öyle olacak sandıkları için İPhone biraz statü sembolü oldu. Tabi sokak ağzında ise Amele telefonu olarak geçiyor artık neredeyse. Çünki cidden herkeste var neredeyse. İnternette çakmaları satılıyor. GG de ilan gördüm. İPhone diye satılıyor. Özelliklerde İPhone gibidir yazıyor. Diyor ki aynı orijinalindeki gibi sim kartı kesmeniz gerekir. Yok artık ya. O bile mi klas yani. İnsanlar onu bile özellik olarak algılıyor.

Bak olum adamlar yapmış işte. O kadar klas telefonki sim kartı özel. Normal kart olmuyor, kesmen gerek. Acaba telefonlara sim kart yükleme olayını yapsalar eskiden Nokia lara yaptıkları gibi. Ne olacak merak ediyorum.

Dediğim gibi bu tüm pahallı telefonlarda var. Dizinin birinde, birinin elinde görünsün yeter. Ama İPhone un temel satış stratejisi zaten bu olduğundan. Amele ( Burada bu bir tabir. Amele lere hakaret etmiyorum ki zaten burada ona bile kızar bence Ameleler. Çünki bu bir meslektir, utanılacak bir şey değil. Anlının teri ile canını dişine takıp parasını kazanıyor. Uyuşturucu satıp, terörü destekleyip plazalarda keyif çatmıyor. ) kullanıcısı da çok tabiki. Bu yadsınamaz bir gerçek.

Yani cidden.

Koca firma temsilcisi bile çıkıp diyor ki ; Tableti Apple çıkarmadı ilk önce önceden de tablet PC vardı. Yani kullanışlılık diyor. Ama ben çektiğim fotoğrafları direkt kabloyu takıp yükleyemiyor paylaşamıyorum. Ara bir yazılım gerekiyor. Yani nerede bunun kullanışlılığı sadeliği.?

Adamın dediği kısaca buydu. Ve haklı da. Cidden yani. İlla itunes ne alaka ya. Eskiden Nokia yı bağlardın olurdu. Siemens te falan ilave uygulama gerekince bu ne biçim dandik şey lan derdi millet. Ama yok. İş İPhone olunca PC ye bağlayamamak bile bir özellik oluyor.

• Telefondan fotograf almak icin itunes a ne gerek var ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ortalığı karıştırmak için değil, bilmediğimden soruyorum:

-iPhone 5'te titreşim yok deniliyor?
    -Mesaj iletim raporu geldi mi (JB'siz) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Beyler ortalığı karıştırmak için değil, bilmediğimden soruyorum:

Titreşim olmamasının imkanı yok.İletim raporu gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Beyler ortalığı karıştırmak için değil, bilmediğimden soruyorum:

Titreşim olmamasının imkanı yok.İletim raporu gelmedi.

Teşekkürler.
  • para biriktirirsem bi tane iphone 5 alacağım tasarım çok hoş oldu bence
  • Iphone 5 Sadece donanım olarak geri kalmadı aynı zamanda lansmanıda berbattı. Millet sıkıldı artık Apple ın bir iki ufak makyajla işte dünyanın en iyi akıllı telefonunu yaptık kasılmalarından. S3 doğadan ilham aldık senin için tasarladık gibi bir insancıl sloganla pazarlandı. Hakikaten beyaz S3'üme bakınca veya elimde tuttuğumda sanki bir akarsuyun kenarındaymışım ve yerlerdeki birbirinden güzel mermer taşlarına bakıyormuşum gibi hissediyorum Ip5 te slogan ve konsept eksikliği var. S3 teki dandelion kilit ekranı bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miller57 -- 15 Eylül 2012; 1:42:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

para biriktirirsem bi tane iphone 5 alacağım tasarım çok hoş oldu bence

+1 bende hep siyah kullandım 3gs 4 bu kezde beyazı hoşuma gitti 5 beyaz giderli telefon biraz alışkanlık aslında beğenmeyen ok atan çok telefona ama bence güzel :)
  • bu telefonda öncekinden sonra büyük bir yenilik olmamasına katılmama karşın apple ile neden bu kadar alay edildiğini anlayamıyorum. bahsettiğim mesele şu:https://pbs.twimg.com/...ia/a2xbu8ecyaabha8.jpg:large

abi diğer telefon üreticileri neredeyse her ay bir telefon sürüyorlar piyasaya. bunların hepsi birbirinden orijinal yaratıcılık harikaları mı? hayır. kimse de öyle olduğunu iddia etmiyor. apple da iphone 5'de çok büyük bi yenilik yapmadığını, 4s'i geliştirdiğini söyledi. "nothing" yapması bile olay olan, buna cesaret edebilen tek firma olması da ayrı bir orijinallik o ayrı. istese basit değişikliklerle yılda 3 iphone da üretir ama rakipleri "yenisini yapmaya gerek duymadık" deme cesaretinde bulunamaz.

ilk gunden satis rekoru sinyalleri verdi telefon. haftaya teslimat icin on siparis stoklari bitmis durumda 24 saat gecmeden. Ama siz hala çöp hantal android'i savunuyorsunuz. Apple sizi çatlatmayı iyi biliyor. Adamlar telefona en dandik donanım parçalarını entegre etse bile iOS farkı oluyor. Bence android WP'den bile daha kötü bir işletim sistemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

quote:

Orijinalden alıntı: Miller57

Iphone 5 Sadece donanım olarak geri kalmadı aynı zamanda lansmanıda berbattı. Millet sıkıldı artık Apple ın bir iki ufak makyajla işte dünyanın en iyi akıllı telefonunu yaptık kasılmalarından. S3 doğadan ilham aldık senin için tasarladık gibi bir insancıl sloganla ****ı. Hakikaten beyaz S3'üme bakınca veya elimde tuttuğumda sanki bir akarsuyun kenarındaymışım ve yerlerdeki birbirinden güzel mermer taşlarına bakıyormuşum gibi hissediyorum Ip5 te slogan ve konsept eksikliği var. S3 teki dandelion kilit ekranı bile yeter.

Adamlar İstanbul'a eş zamanlı 2 tane DJ getirdi. Düşün artık. Bunu birçok büyük şehirde yaptılar. S3'ün canlı yayını da güzeldi. Adamlar direkt resmi sitelerinden link verdi. Apple'ın canlı yayınını toplama kanallardan bulduk da izledik.

Haklısın S3 için adamlar Türkiyede jet sosyeteye özel parti bile verdi. Hatta Ajda Pekkan bu partide sahne aldı ve kendisine özel Ajda imzalı S3 armağan edildi. Bunlar Samsungun ufkunu ve büyük oynadığını gösterir. Sonra olimpiyatları sponsoru olmak falan önemli işler bunlar. Janjanlı Beckham reklamları... vs.

• Nedense Iphone 5 tanıtılınca bir an galaxy s3 tanıtımı sonundaki koyunları hatırladım :D SAMSUNG haklı çıktı sanırım :D

00:49 a dikkat:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeSuBa -- 15 Eylül 2012; 3:18:21 >
  • 2bin kusur para vericem en azından kamera 12mp olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoversInJapan

bu telefonda öncekinden sonra büyük bir yenilik olmamasına katılmama karşın apple ile neden bu kadar alay edildiğini anlayamıyorum. bahsettiğim mesele şu:https://pbs.twimg.com/...ia/a2xbu8ecyaabha8.jpg:large

abi diğer telefon üreticileri neredeyse her ay bir telefon sürüyorlar piyasaya. bunların hepsi birbirinden orijinal yaratıcılık harikaları mı? hayır. kimse de öyle olduğunu iddia etmiyor. apple da iphone 5'de çok büyük bi yenilik yapmadığını, 4s'i geliştirdiğini söyledi. "nothing" yapması bile olay olan, buna cesaret edebilen tek firma olması da ayrı bir orijinallik o ayrı. istese basit değişikliklerle yılda 3 iphone da üretir ama rakipleri "yenisini yapmaya gerek duymadık" deme cesaretinde bulunamaz.

ilk gunden satis rekoru sinyalleri verdi telefon. haftaya teslimat icin on siparis stoklari bitmis durumda 24 saat gecmeden. Ama siz hala çöp hantal android'i savunuyorsunuz. Apple sizi çatlatmayı iyi biliyor. Adamlar telefona en dandik donanım parçalarını entegre etse bile iOS farkı oluyor. Bence android WP'den bile daha kötü bir işletim sistemi.

Dediklerinin bir kismina katiliyorum.ancak soyle bir sey daha var ki,iPhonr artik bir moda.yani o siparisler,bundan 2 ay sonra herkeste gorecek olmamiz falan,bende hepsi bu "fenomenlesme"den dolayi..

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.