Bildirim
Yeni İşlemci
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayır. Fx 8320, Rx 470'e darboğaz yapmaz. Bütçe kısıtlı olduğu için şuanki sisteminizin üzerine sadece işlemci takviyesi olarak iyi bir seçenek. Sıfırdan topluyor olsaydınız; i3 6. ve ya 7.nesil falan alabilirdiniz. Oyun performansları Fx-8320'den daha fazla bunların. Ve ya Ryzenleri beklerdiniz yazın çıkardı i3 ve ya i5'lere denk versiyonları.
Amd FX-8320 3.5GHz Soket AM3+ - 582,66 TL. :https://www.incehesap.com/amd-fx-x8-8320-fiyati-22282/
Bu arada işlemci bozuldu derken? Tam olarak bir açar mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 26 Şubat 2017; 7:33:41 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakart sadece amd desteklediği için zaten pek seçenek yok. İşlemci ise yerinden çıkartırken soğutucuyla yapışık halde çıktı. Bilgisayarciya götürdüm altındaki iğnelerin zarar gördüğünü söyledi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de zatne sıfırdan topluyor olsaydınız demiştim. İşlemci+Anakart+Ram 3'lüsü olacaktı ve daha masraflı gelecekti size kısacası.
İşlemciyi yerinden çıkartırken derken ? Soğutucu işlemcinini dış yüzeyinde olur, pinlerin üstünde değil. Tam olarak anlamadım işlemcide nasıl bir sorun olduğunu.
İslemci kilitli halde yerinden çıktı üstündeki soğutucuya yapışmış olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pinleri zarar görmüş o zaman . İncehesap'ta Fx-8320 uygun fiyatı. Başka uygun yok sanırım.
İstanbuldaysanız o pinlerin tamiri mevcut. Pek bir para tutmaz zaten. Kadıköyde yapabilen yerler var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X