Şimdi Ara

Yeni İtunes'a taşınma sonrası klasör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bilgisayara geçerken itunes'u kurdum. Authorize işlemini yaptım. Transfer purchase işlemini de yaptım. Şu anda uygulamalar yeni bilgisayara taşındı. Fakat itunes taki device kısmında app'ler soluk görünüyor. "Sync Apps" seçeneğini işaretlediğimde ise alttaki görüntü geliyor. Senkronze edersem oluşturduğum klasörleri kaybedeceğim nlamına geliyor bu. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Yeni İtunes'a taşınma sonrası klasör sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanvda -- 28 Temmuz 2011; 14:09:22 >

• Başka seçeneğin yok diye biliyorum babacım mecbur dağılması lazım. Olsun büyük bi zevkle tekrar yerleştirirsin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

Başka seçeneğin yok diye biliyorum babacım mecbur dağılması lazım. Olsun büyük bi zevkle tekrar yerleştirirsin ya

Kesinlikle çok zevk alacağım . Belki bir püf noktası vardır diye sordum.
  • malesef çaresi yok klasörler gidiyor yani tek tek elle tekrar yapacaksınız bende taşındım yeni itunesa geçen hafta elle yaptım ama ben iphone u bağlamadan klasörlerin ss lerini aldım daha rahat yerleştirmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

malesef çaresi yok klasörler gidiyor yani tek tek elle tekrar yapacaksınız bende taşındım yeni itunesa geçen hafta elle yaptım ama ben iphone u bağlamadan klasörlerin ss lerini aldım daha rahat yerleştirmek için.

İyi fikir. Teşekkür ederim.
  • Bu konuyla ilgili olarak CopyTrans TuneSwift programını kullanabilirsiniz.Yeni bir bilgisayar/iTunes' a geçince eski kütüphanenizi tekrar yükleyebilirsiniz. Anlatımını daha önce yaptığım ilgili konuya buradan ulaşabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Bu konuyla ilgili olarak CopyTrans TuneSwift programını kullanabilirsiniz.Yeni bir bilgisayar/iTunes' a geçince eski kütüphanenizi tekrar yükleyebilirsiniz. Anlatımını daha önce yaptığım ilgili konuya buradan ulaşabilirsiniz

Maalesef eski bilgisayardaki dosyalara ulaşma şansım yok. Ama sonrası için aklımda olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.