Şimdi Ara

Yeni Jenerasyon 'Belaltı Reklam' Modası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka milletler bizden daha meraklı cinselliğe hepimiz insanız aynıyız aslında gelenek farklılıkları sadece aradaki fark
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX
    Bu Avrupa'lılar çok ahlaksız!
    Oysa biz öylemiyiz? 12-13 yaşındaki çocuklara ve hatta 9 aylık bebeklere tecavüz ederiz; eşeklere-köpeklere tecavüz ederiz, Cuma namazından çıkar sonra aynı gün dişi sinek gördükmü laf atarız, ramazanda oruç tutmayanı döver ramazan sonrası alkol komasına girer; taksimde turistleri taciz ederiz! 3 cümlemizden biri küfürdür, ama evde çoluğumuza çocuğumuza ahlak dersi veririz. İnancımız için başımızı bağlıyoruz der, 3 kere bekaret zarı diktiririz! Birileri görür diye karımızı - kızımızı pencereye bile peçeyle çıkarır ama aynı zamanda karşı komşunun evde askılı badi yada mini şortla gezmesini seyrederiz! Türk aile yapısınına uymuyor diye yeğenin yengesini öptüğü dizileri protesto eder, aynı dizinin final bölümünde meclisi tatil ederiz!
    Avrupalılar acınacak haldeler, oysa biz ne kadarda AHLAKLIYIZ..

Bu konuşma Avrupalıları ahlaklı yapmadığı gibi Türk milletini de ahlaksız yapmaya yetmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

quote:

Orijinalden alıntı: fofo

Ahlak bozuluyo git gide avrupalı olduk iyice

Bu Avrupa'lılar çok ahlaksız!

Oysa biz öylemiyiz? 12-13 yaşındaki çocuklara ve hatta 9 aylık bebeklere tecavüz ederiz; eşeklere-köpeklere tecavüz ederiz, Cuma namazından çıkar sonra aynı gün dişi sinek gördükmü laf atarız, ramazanda oruç tutmayanı döver ramazan sonrası alkol komasına girer; taksimde turistleri taciz ederiz! 3 cümlemizden biri küfürdür, ama evde çoluğumuza çocuğumuza ahlak dersi veririz. İnancımız için başımızı bağlıyoruz der, 3 kere bekaret zarı diktiririz! Birileri görür diye karımızı - kızımızı pencereye bile peçeyle çıkarır ama aynı zamanda karşı komşunun evde askılı badi yada mini şortla gezmesini seyrederiz! Türk aile yapısınına uymuyor diye yeğenin yengesini öptüğü dizileri protesto eder, aynı dizinin final bölümünde meclisi tatil ederiz!

Avrupalılar acınacak haldeler, oysa biz ne kadarda AHLAKLIYIZ..

Kendi milletimizi lafa tutunca gökleremi çıkıyoruz arkadaşım. Bu ülkede hiç iyi birşey olmuyor değilmi...

Senin sözünü ettiğin şeyler dünyanın heryerinde fazlasıyla var. Sana söylediklerimde zerre kadar kızgınlık veya eleştiri yoktur. Sadece yola çıkış noktan çok çok yanlış... 9 aylık bebek ibarsini kullanmasanda olur. Zaten konunun ana teması bu değil...

Ben yaşadığım çevreyi senin eleştirdiklerinden uzak tutuyorum demekki sorun toplumda bunda hem fikir olmakla beraber. yaşadığım çevreyi belli kalıplara sokma ihtiyacı duymuyorum. Hatta hatta belli bir güruhu ifade eden sözleride sakıncalı buluyorum... sözlerin hep tek tarafa yüklenmiş. Bunada birşey diyemem ama neden bu öfke birilerine. hatta sacede birilerine... İçinde nefretten başka birşey görmedim arkadaş. Ya biz senin ifade ettiğin bazı yerlere (üzerime alınmadım ama sözler belli bir yere söyleniyor.) girdiğimizde onları göremiyoruz. Yada bizde tam içine batmışız çok kötü insanlarız...

Garip. Hemde çok garip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahors84 -- 30 Temmuz 2010; 1:04:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: castorpollux

Toplumun büyük çoğunluğu müslümandır ve bu yüzden cinsel içerikli herşey daha çok ilgi çeker.
    Tam anlamı ile saçmalamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

Orijinalden alıntı: deeproxy

quote:

Toplumun büyük çoğunluğu müslümandır ve bu yüzden cinsel içerikli herşey daha çok ilgi çeker.

Bu üyelerin İşleri güçleri bu,hangi konuda en alakasız yerden nasıl İslamiyete saldırırız derdindeler

6 aylık bebeği boğulmaktan bi köpek kurtardı diye konu açsam,bu şahıslar girer ''evde köpek beslemek günahtır,aile müslüman olsaydı köpekleri olmucaktı,bebek boğulcaktı,kahrolsun Müslümanlar'' diyebilirler,en güzeli ciddiye almamak,troll dediğin başka ne halta yararki zaten

Helal olsun iyi kapak olmuştur arkadaşa.

• Yaratıcılık katarak bu olayı yapsalar bir derece hiçbir mantığı olmayan salakça reklamları sadece cinsellik üzerinden pazarlama yapmak için kullanıyorlar.Yukarıdaki arkadaşın dediğide yanlış sayılmaz bizim toplumumuzda bu tür şeyler tabu olduğu için daha çok ilgi çekiyor.
  • Sanki dünya geneli reklamlarda cinseeliğe başvurulmuyormuş gibi bizde tabu ondan rağbet görüyor diyorsunuz.
    Hmm Avrupa'da Amerika'da bunlar tabu ya, büyük baskılar altında, ondan bizdekinden daha fazla başvuruluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby
    Sanki dünya geneli reklamlarda cinseeliğe başvurulmuyormuş gibi bizde tabu ondan rağbet görüyor diyorsunuz.
    Hmm Avrupa'da Amerika'da bunlar tabu ya, büyük baskılar altında, ondan bizdekinden daha fazla başvuruluyor.

Yalnız yetişkinlerin anlayacagı türden cinsel temalı reklamlarda pekde sakınca yok aslında
  • quote:

quote:

quote:

Bu üyelerin İşleri güçleri bu,hangi konuda en alakasız yerden nasıl İslamiyete saldırırız derdindeler

6 aylık bebeği boğulmaktan bi köpek kurtardı diye konu açsam,bu şahıslar girer ''evde köpek beslemek günahtır,aile müslüman olsaydı köpekleri olmucaktı,bebek boğulcaktı,kahrolsun Müslümanlar'' diyebilirler,en güzeli ciddiye almamak,troll dediğin başka ne halta yararki zaten

Tebrik ediyorum , ne hayal gücü.

• Haklısınız ahlak polisleri göreve, bu reklamları çeken ajanslara baskın verilmeli parmağı olan herkes hapse tıkılmalı, bu tip reklam yapılan ürünler toplatılmalı ve yakılmalı firmalara vergi memurları gönderilip sindirilmeli. Tabi bunlar başlangıç ileriki günlerde demokrasimiz özlenen seviyeye çıkınca bunun misli cezalar ve sansürler gelmeli. Böylelikle yalanın, ikiyüzlülüğün, takiyenin, gizli işbirliklerinin ve ihanetin tavan yaptığı ülkemizde ahlakımızı kurtarmış oluruz......

RTÜK iş yapacaksa önce devletin televizyonu TRT'deki seçim yasalarını açık seçik ihlal eden EVET propagandasına son verdirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVeL

quote:

quote:

quote:

Tebrik ediyorum , ne hayal gücü.

hayal gucu degil adam dogru soyluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Haklısınız ahlak polisleri göreve, bu reklamları çeken ajanslara baskın verilmeli parmağı olan herkes hapse tıkılmalı, bu tip reklam yapılan ürünler toplatılmalı ve yakılmalı firmalara vergi memurları gönderilip sindirilmeli. Tabi bunlar başlangıç ileriki günlerde demokrasimiz özlenen seviyeye çıkınca bunun misli cezalar ve sansürler gelmeli. Böylelikle yalanın, ikiyüzlülüğün, takiyenin, gizli işbirliklerinin ve ihanetin tavan yaptığı ülkemizde ahlakımızı kurtarmış oluruz......

RTÜK iş yapacaksa önce devletin televizyonu TRT'deki seçim yasalarını açık seçik ihlal eden EVET propagandasına son verdirsin.

sadece hürriyet okumayın.
    arada trt yede bakın. nasıl programlar yapıyorlar.

• [Deleted by Admins]
  • benim en cok dikkatimi ceken su bayanlar icin yapilan orkit reklamlari ve ic camasir reklamlari marketlerde surda burda millet televizyonlarda agzini yarim acmis utanmasa ekrana girecek salyasini akita akita reklamlara bakiyor sonra disari cikiyorlar milletin karisina kizina bakiyorlar uyuz oluyorum bu duruma bence bu tip reklamlara kisitlama getirilmeli
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: barutkemal

quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

benim en cok dikkatimi ceken su bayanlar icin yapilan orkit reklamlari ve ic camasir reklamlari marketlerde surda burda millet televizyonlarda agzini yarim acmis utanmasa ekrana girecek salyasini akita akita reklamlara bakiyor sonra disari cikiyorlar milletin karisina kizina bakiyorlar uyuz oluyorum bu duruma bence bu tip reklamlara kisitlama getirilmeli

Kardeş bence o reklamdan değil, kafadan kaynaklanıyor :)
    İnsan karaktersiz olunca niyeti o yönde olur.
    Adam bırak billete bakmayı dabacanaya o niyetle bakıp tecavüz ediyor :)

haklilik payin var maalesef oyle karakterli insanlar etrafta epey mevcut ama gozunu saklamak istiyen bu tip reklamlar yuzunden resmen sakliyamiyor bile en basiti ilhan mansizin oynadigi reklam buyur reklam dan baska insanin aklina her sey geliyo

boyle seyler kesinlikle yasaklanmali hele namazli niyazli abdestli insanlar icin

• quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen
    quote:

Haklısınız ahlak polisleri göreve, bu reklamları çeken ajanslara baskın verilmeli parmağı olan herkes hapse tıkılmalı, bu tip reklam yapılan ürünler toplatılmalı ve yakılmalı firmalara vergi memurları gönderilip sindirilmeli. Tabi bunlar başlangıç ileriki günlerde demokrasimiz özlenen seviyeye çıkınca bunun misli cezalar ve sansürler gelmeli. Böylelikle yalanın, ikiyüzlülüğün, takiyenin, gizli işbirliklerinin ve ihanetin tavan yaptığı ülkemizde ahlakımızı kurtarmış oluruz......

Gazete okumuyorum, haberleri netten okumak daha pratik. Böylece farklı görüşteki haber sitelerini daha rahat takip ediyorum.

Trt'yi sürekli izlediğimden bu eleştirilerimi rahatlıkla yazabiliyorum. TRT'nin haber ve tartışma programlarında tarafsız yayın yaptığını söyleyen adam sağır, kör ve zihinsel anlamda sorunlu olması gerekir. Son 3 seneye kadar görece olarak tarafsız yayın yapıyor denebilir ama 3 senedir iktidarın basın bürosu gibi çalışıyor. Ama buda normal adıkları kamereman bile ya milli görüşçü yada cemaatçi olursa olacağı buydu. 8 senede bir elin parmakları kadar farklı görüşten adam alınmadı kuruma, kendisi bile taraflaşmanın sembolü olmuş bir kurumdan tarafsızlık bekliyorum deme çok gülerim.

• trt gurubu günde totalde 450 tane yayın cıkarıyor.
    siz bunun 3-4 tanesini (haftada-15 günde) izleyip
    evet bu trt taraflı diyemezsiniz.
    450/4 = 112, 100 diyelim. 100 de 1 için ....
    etik olarak yanlış.
    yani 2 tane densiz sunucunun yükünü kanala atmak dogru olmaz.

cumhuriyet ve hurriyette gordum ben - ysk uyardı- diye yazıları
    bi bakim dedim ne yazmıs.
    tavsiyem, ysk nın bildirisini okumanızdır.orda görceksiniz durumu. hiç bişi yok.
    adamlar demişki, kim olursa olsun yasaklara uymalıdır.
    genel yorum yapmışlar.yaparsanız suc diye.
    yani, su program böle, şu şöyle... diye yazmıyo bile :)))
    bende jeton sonradan düştü. bi baktımki
    verceklermiş dogana cezayı, megersem o yuzden baslamıs trt yi karalamaya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen
    quote:

Gazete okumuyorum, haberleri netten okumak daha pratik. Böylece farklı görüşteki haber sitelerini daha rahat takip ediyorum.

Trt'yi sürekli izlediğimden bu eleştirilerimi rahatlıkla yazabiliyorum. TRT'nin haber ve tartışma programlarında tarafsız yayın yaptığını söyleyen adam sağır, kör ve zihinsel anlamda sorunlu olması gerekir. Son 3 seneye kadar görece olarak tarafsız yayın yapıyor denebilir ama 3 senedir iktidarın basın bürosu gibi çalışıyor. Ama buda normal adıkları kamereman bile ya milli görüşçü yada cemaatçi olursa olacağı buydu. 8 senede bir elin parmakları kadar farklı görüşten adam alınmadı kuruma, kendisi bile taraflaşmanın sembolü olmuş bir kurumdan tarafsızlık bekliyorum deme çok gülerim.

trt gibi bir basin yayin organina tarafli demen cok yanlis

• quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Cinsellik bu ülkede tabu olduğu için ilgi çekiyor tabi.

...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.