Şimdi Ara

Yeni Jenerasyon 'Belaltı Reklam' Modası... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu aylarda dikkat edersen camide ki nufusun daha kalabalik oldugunu gorursun bu mubarek ayda Allah ( c.c ) seytani baglarmis ki insanlarin nefsi ile oynamasin bu yuzden camiye gidenlerin sayisi cok olurmus ayrica memlekette ki bu igrenc reklamlar devam ettigi surece seytan a is bile dusmuyo bence senelik izne ayriliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerwill -- 8 Ağustos 2010; 1:52:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

bu aylarda dikkat edersen camide ki nufusun daha kalabalik oldugunu gorursun bu mubarek ayda Allah ( c.c ) seytani baglarmis ki insanlarin nefsi ile oynamasin bu yuzden camiye gidenlerin sayisi cok olurmus ayrica memlekette ki bu igrenc reklamlar devam ettigi surece seytan a is bile dusmuyo bence senelik izne ayriliyo

Gene bu duruma I. Kant ve Decartes gider.

Sonu mis,mus la biten bütün cümleler yüksek kulaktan dolma bilgi içerir.

Reklamlara cinsellik pazarliyorlar fakat cinsellik vermiyorlar o yüzden aldatici reklamcilik yapiyorlar diye karşı çıkarsaniz sizi mantikli bulurum fakat cinsellik pazarliyor bu yüzden tu kaka derseniz size katilmam çünkü cinsellik bir nefis olayi ve kontrol altina alinmasi gereken şey değildir , nefes almak kadar doğaldir cinsellik. Belli bir yaştan sonra olgunlaşmaya başlar bu içgüdüler ve doğuştan gelir , tu kaka değil , tanri inancina sahipseniz tanri vergisidir. Toplumda bu kadar uzak durulmasi gereken şey olmasi durumu mantikli değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeVeL

quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

bu aylarda dikkat edersen camide ki nufusun daha kalabalik oldugunu gorursun bu mubarek ayda Allah ( c.c ) seytani baglarmis ki insanlarin nefsi ile oynamasin bu yuzden camiye gidenlerin sayisi cok olurmus ayrica memlekette ki bu igrenc reklamlar devam ettigi surece seytan a is bile dusmuyo bence senelik izne ayriliyo

Gene bu duruma I. Kant ve Decartes gider.

Sonu mis,mus la biten bütün cümleler yüksek kulaktan dolma bilgi içerir.

Reklamlara cinsellik pazarliyorlar fakat cinsellik vermiyorlar o yüzden aldatici reklamcilik yapiyorlar diye karşı çıkarsaniz sizi mantikli bulurum fakat cinsellik pazarliyor bu yüzden tu kaka derseniz size katilmam çünkü cinsellik bir nefis olayi ve kontrol altina alinmasi gereken şey değildir , nefes almak kadar doğaldir cinsellik. Belli bir yaştan sonra olgunlaşmaya başlar bu içgüdüler ve doğuştan gelir , tu kaka değil , tanri inancina sahipseniz tanri vergisidir. Toplumda bu kadar uzak durulmasi gereken şey olmasi durumu mantikli değildir.

ben ne diyorum sen ne diyorsun

neyse dedigin gibi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Kendi milletimizi lafa tutunca gökleremi çıkıyoruz arkadaşım. Bu ülkede hiç iyi birşey olmuyor değilmi...

Senin sözünü ettiğin şeyler dünyanın heryerinde fazlasıyla var. Sana söylediklerimde zerre kadar kızgınlık veya eleştiri yoktur. Sadece yola çıkış noktan çok çok yanlış... 9 aylık bebek ibarsini kullanmasanda olur. Zaten konunun ana teması bu değil...

Ben yaşadığım çevreyi senin eleştirdiklerinden uzak tutuyorum demekki sorun toplumda bunda hem fikir olmakla beraber. yaşadığım çevreyi belli kalıplara sokma ihtiyacı duymuyorum. Hatta hatta belli bir güruhu ifade eden sözleride sakıncalı buluyorum... sözlerin hep tek tarafa yüklenmiş. Bunada birşey diyemem ama neden bu öfke birilerine. hatta sacede birilerine... İçinde nefretten başka birşey görmedim arkadaş. Ya biz senin ifade ettiğin bazı yerlere (üzerime alınmadım ama sözler belli bir yere söyleniyor.) girdiğimizde onları göremiyoruz. Yada bizde tam içine batmışız çok kötü insanlarız...

Garip. Hemde çok garip...

Kimlere mesela? Sizce ben burada kimlere yüklenmişim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Kit

2.ci olarak da, Sayın Novarix, aynı firmanın çubuklu dondurmaları neden bu raddede cinsellik içermiyor diyorsunuz. Aynı firmanın WaX Isimli reklamını çocuklar yapıyor. Her kitleye ayrı bir obje konuluyor ve bu objeler farklı kitlelere hitap ediyor. Bunlar manasız hareketler. Fatih Terimin de dediği gibi, bana bunlarla gelmeyin arkadaş! Kan Beybi reklamındaki çocuk şampuani ya da nemlendirici krem yağında bir çıplak bacaklı bayanın işi ne?

Hangimiz o Tagnumu Oral Seksi hissetmek adına alırız ki? Güldürmeyin yahu :)

Sevgilerle

Aynı şeyi farklı şekilde ifade ediyoruz. Olmaması gereken, ama varolan aksaklıklardan bahsediyoruz.

Tagnum reklamının oral sex çağrışımı yaptığını reklamı izleyen hemen herkes söyleyecektir. Bu sadece sübliminal ile gerçekleştirilen bir pazarlama taktiğidir. Ama kimse 'oral sex hissetmek' için Tagnum almaz, çünkü bireyler bir dondurmayla oral sex hissi yaşanmayacağını bilir genelde.

Böyle boş bir soruyu sorup birde üzerine 'güldürmeyin yahu' demenizde ayrıca komik olmuş.

• Kaynak Habertürk

http://magazin.haberturk.com/muzik/haber/540379-sahneden-seks-akiyor

Sahneden seks akıyor. Albüm satışları düştü, sahnelerden striptiz direği eksik olmuyor...

Reklam sadece ürün satmak için yapılmaz, herhangi bir şeyi satmak için de reklam gereklidir.
  • eee ne demişler bir ülkenin reklamlarını izleyerek o ülkede ki insanların ideallerini görebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

quote:

Orijinalden alıntı: fofo

Ahlak bozuluyo git gide avrupalı olduk iyice

Bu Avrupa'lılar çok ahlaksız!

Oysa biz öylemiyiz? 12-13 yaşındaki çocuklara ve hatta 9 aylık bebeklere tecavüz ederiz; eşeklere-köpeklere tecavüz ederiz, Cuma namazından çıkar sonra aynı gün dişi sinek gördükmü laf atarız, ramazanda oruç tutmayanı döver ramazan sonrası alkol komasına girer; taksimde turistleri taciz ederiz! 3 cümlemizden biri küfürdür, ama evde çoluğumuza çocuğumuza ahlak dersi veririz. İnancımız için başımızı bağlıyoruz der, 3 kere bekaret zarı diktiririz! Birileri görür diye karımızı - kızımızı pencereye bile peçeyle çıkarır ama aynı zamanda karşı komşunun evde askılı badi yada mini şortla gezmesini seyrederiz! Türk aile yapısınına uymuyor diye yeğenin yengesini öptüğü dizileri protesto eder, aynı dizinin final bölümünde meclisi tatil ederiz!

Avrupalılar acınacak haldeler, oysa biz ne kadarda AHLAKLIYIZ..

Doğru söylüyorsun. Arkadaş haksız. Avrupalı olmamışız, Avrupayı ahlaksızlıkda geçmişiz bile. Ya hep böyledik, ya da sonradan böyle olduk. Hep böyleydik fikri milliyetçilikle ters düşer onu kabul edemeyiz, o zaman sonradan böyle olduk ama nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

quote:

Orijinalden alıntı: Red Kit

2.ci olarak da, Sayın Novarix, aynı firmanın çubuklu dondurmaları neden bu raddede cinsellik içermiyor diyorsunuz. Aynı firmanın WaX Isimli reklamını çocuklar yapıyor. Her kitleye ayrı bir obje konuluyor ve bu objeler farklı kitlelere hitap ediyor. Bunlar manasız hareketler. Fatih Terimin de dediği gibi, bana bunlarla gelmeyin arkadaş! Kan Beybi reklamındaki çocuk şampuani ya da nemlendirici krem yağında bir çıplak bacaklı bayanın işi ne?

Hangimiz o Tagnumu Oral Seksi hissetmek adına alırız ki? Güldürmeyin yahu :)

Sevgilerle

Aynı şeyi farklı şekilde ifade ediyoruz. Olmaması gereken, ama varolan aksaklıklardan bahsediyoruz.

Tagnum reklamının oral sex çağrışımı yaptığını reklamı izleyen hemen herkes söyleyecektir. Bu sadece sübliminal ile gerçekleştirilen bir pazarlama taktiğidir. Ama kimse 'oral sex hissetmek' için Tagnum almaz, çünkü bireyler bir dondurmayla oral sex hissi yaşanmayacağını bilir genelde.

Böyle boş bir soruyu sorup birde üzerine 'güldürmeyin yahu' demenizde ayrıca komik olmuş.

Boş Sorulara(!) Boş Yanıtlar veriyordunuz hocam...
    O ndenle de güldürdünüz beni...
    Demek istediğimi iyi anlamamışsınız.
    Her neyse.
    Meseleyi çirkinlertirip kişisel tartışma ortamı oluşturma niyetinde değilim.
    Ilk mesajımda ne demek istediğimi gayet iyi anladığınızı düşünüyorum. Iyi forumlar.

• Ya gerçekten şu dondurma reklamları ne kadar da salakça, zagnum olsun benzerleri olsun beti megro olsun, çikolata reklamı olsun mutlaka bir hatun koyuyuyorlar reklama, hayır yani hatunu o reklama koysa da benim o ürüne talebim aynı olacak hatunu koymasa da strateji yanlış. Örneğin bunları filmlerde yapmalılar ki filmler iyi olmasa bile gişe yapsın tabi yapsınlar ve biz de gidelim demiyorum.

Konuyu açanlar yanlış örnekler vermişler o örnekler büyük tehlikeler içermiyor ama mesela Sen&Ben reklamı mutlaka görmüşsünüzdür hatta hatırlatalım "Sen beni nasıl yiyeceksin?" diyor neredeyse iç çamaşırı gözükecek olan kız. Hatta bir ara da "T-Box" yazısı bulunan reklamlar vardı çok kısa sürüyor 1-2 saniye neyin reklamını yapıyor anlamadım herhalde bikini iç çamaşarı vs gibi birşey.

Şuraya bir Puma reklamı koyarım -mutlaka gören olmuştur- yer yerinden oynar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.