Şimdi Ara

Yeni Jenerasyon 'Belaltı Reklam' Modası... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fizisyen
    trt gurubu günde totalde 450 tane yayın cıkarıyor.
    siz bunun 3-4 tanesini (haftada-15 günde) izleyip
    evet bu trt taraflı diyemezsiniz.
    450/4 = 112, 100 diyelim. 100 de 1 için ....
    etik olarak yanlış.
    yani 2 tane densiz sunucunun yükünü kanala atmak dogru olmaz.
    cumhuriyet ve hurriyette gordum ben - ysk uyardı- diye yazıları
    bi bakim dedim ne yazmıs.
    tavsiyem, ysk nın bildirisini okumanızdır.orda görceksiniz durumu. hiç bişi yok.
    adamlar demişki, kim olursa olsun yasaklara uymalıdır.
    genel yorum yapmışlar.yaparsanız suc diye.
    yani, su program böle, şu şöyle... diye yazmıyo bile :)))
    bende jeton sonradan düştü. bi baktımki
    verceklermiş dogana cezayı, megersem o yuzden baslamıs trt yi karalamaya.

İnterneti iyi araştır sadece beğenmediğiniz haber kanalları değil yandaş medyadada bu uyarı haberi verildi. Kaldıki bu haberde sizi rahatsız eden ne onu anlamış değilim. YSK'ya halktan gelen şikayetlerden dolayı TRT'ye bu uyarı verildi. Halkın TRT'nin taraflı yayın yapmasından bıkmış olmasından mı rahatsız oldunuz?.

Sen 450 programın hepsini izleyip tarafsız diyebiliyormusun?. O nedenle rakam kalabalığı yapma burada. Mesajımı iyi oku haber ve tartışma programlarında tarafsız yayın yok diyorum hadi suç spikerin iyide bu spireke aylarca bu tip yayın yapması için yol verenin hiç mi suçu yok. Kolaycılık yapıp suçu spikere atma o spiker kamera önünde kendi kendine bitmedi birileri onu oraya getirip oturttu.

Misal bu sabah TRT'de yayınlanan Basında Bu Gün programında iktidara yakın gazetelerin sadece manşet değil manşet altı haberlerde ayrıntısıyla okunurken ne ilgiçnçtir, sıra Cumhuriyete gelince sadece manşetin başlığını okudu ve başka gazeteye geçti. Şimdi buna ne demeli?. Bu mudur tarafsızlık.

quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill
    quote:

Orijinalden alıntı: shadow006
    quote:

quote:

Haklısınız ahlak polisleri göreve, bu reklamları çeken ajanslara baskın verilmeli parmağı olan herkes hapse tıkılmalı, bu tip reklam yapılan ürünler toplatılmalı ve yakılmalı firmalara vergi memurları gönderilip sindirilmeli. Tabi bunlar başlangıç ileriki günlerde demokrasimiz özlenen seviyeye çıkınca bunun misli cezalar ve sansürler gelmeli. Böylelikle yalanın, ikiyüzlülüğün, takiyenin, gizli işbirliklerinin ve ihanetin tavan yaptığı ülkemizde ahlakımızı kurtarmış oluruz......
    RTÜK iş yapacaksa önce devletin televizyonu TRT'deki seçim yasalarını açık seçik ihlal eden EVET propagandasına son verdirsin.

sadece hürriyet okumayın.
    arada trt yede bakın. nasıl programlar yapıyorlar.

Gazete okumuyorum, haberleri netten okumak daha pratik. Böylece farklı görüşteki haber sitelerini daha rahat takip ediyorum.
    Trt'yi sürekli izlediğimden bu eleştirilerimi rahatlıkla yazabiliyorum. TRT'nin haber ve tartışma programlarında tarafsız yayın yaptığını söyleyen adam sağır, kör ve zihinsel anlamda sorunlu olması gerekir. Son 3 seneye kadar görece olarak tarafsız yayın yapıyor denebilir ama 3 senedir iktidarın basın bürosu gibi çalışıyor. Ama buda normal adıkları kamereman bile ya milli görüşçü yada cemaatçi olursa olacağı buydu. 8 senede bir elin parmakları kadar farklı görüşten adam alınmadı kuruma, kendisi bile taraflaşmanın sembolü olmuş bir kurumdan tarafsızlık bekliyorum deme çok gülerim.

trt gibi bir basin yayin organina tarafli demen cok yanlis

Hakılısın taraflı değil ÇOK taraflı demem daha uygundu, uyarın için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 6 Ağustos 2010; 16:15:13 >

• yanlissin trt her zaman tarafsiz bir meydya basin yayin organidir
  • quote:

yanlissin trt her zaman tarafsiz bir meydya basin yayin organidir

Kim inanır, Kadir inanır...

Kabul basit bir espiriydi. Ama böyle bir idda içinde denk bir göndermeydi. Gerçekleri görmemek için, sen hayal aleminde yaşamaya devam et. Son zamanlarda TRT'ye alınan elemanların listesini buradan yayınlayabilirmisin. Elelman alımlarındaki tarafsızlıklarınıda görmüş oluruz.
  • eger kurum sınavı yapılıyorsa, burası nere olursa olsun torpil dönüyordur. bu aşikar.
    ama ysk nın bildirisini okumayıp bi takım gazetelerin iddalarına inanmak hayalperestliktende öte bir durum.
  • quote:

eger kurum sınavı yapılıyorsa, burası nere olursa olsun torpil dönüyordur. bu aşikar.
    ama ysk nın bildirisini okumayıp bi takım gazetelerin iddalarına inanmak hayalperestliktende öte bir durum.

Şu listeyi bir arkadaş yayınlasada torpilin büyüklüğünü hep beraber görsek.

YSK'nın bildirisini okumadığımızıda nerden çıkarıyorsun. Buyur buradan birde sen oku. TRT dışında ismi geçen özellikle belirten bir özel kanal ismi varmı sende gör. Ayrıca sonuç maddelerinin 2 c, 3 ve 4. maddeleri açıkca bu uyarının temel olarak TRT'yi uyarmak için kaleme alındığını gösteriyor. Özellikle 4. maddede belirtilen Karar örneği onca kanal olmasına rağmen neden sadece TRT'ye gönderiliyor.

Benim anlamadığın şu, herşey bu kadar açıkken devletin bir kurumu başka bir kurumu tarafsızşığını kaybediyorsun tarafsız olmak zorundasın, diye yasal olarak uyarması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor?. Yok öyle birşey yok diye bunu geçiştirmek için kendinizi niye paralıyorsunuz?. Herşey apaçık ortada iken bu gerçeği seslendirmekten neden çekiniyorsunuz?. Bu kadarda politize olunmaz ki canım.

• quote:

yanlissin trt her zaman tarafsiz bir meydya basin yayin organidir

Geçen günler bir konu açmıştım silindi. Kanallarında evet kampanyası yürüten devlet kanalından çok ikitidar kanalı olarak işlev gören bir kanala tarafsız demek şaka amacıyla olabilir anca...
  • e diyelim ki iktidar dogru isler yapiyor o zamanda trt dogru soyliyeni dogru gosterince tarafli medya mi oluyor ? sizin kuru havadan nem kapmaktir ayrica tayyip Allah bir dese trt de basbakan dogru soyluyor Allah birdir diyince yine muhalefet olacakmisiniz ?

insanlarin politik dusunceleri, dini inanclari kendilerini ilgilendirir trt vb yerlerde calisacak insanlarin nasil dusundugu politik karari degil is yerinde verimli olup olamiyacagi onemlidir insanlarin cv sinde akp li, chp li yazmaz buna gorede oralara eleman alinmaz
  • Bu aralar ben "boru" reklamlarına tav olmuş durumdayım.
  • quote:

quote:

eger kurum sınavı yapılıyorsa, burası nere olursa olsun torpil dönüyordur. bu aşikar.

YSK'nın bildirisini okumadığımızıda nerden çıkarıyorsun. Buyur buradan birde sen oku. TRT dışında ismi geçen özellikle belirten bir özel kanal ismi varmı sende gör. Ayrıca sonuç maddelerinin 2 c, 3 ve 4. maddeleri açıkca bu uyarının temel olarak TRT'yi uyarmak için kaleme alındığını gösteriyor. Özellikle 4. maddede belirtilen Karar örneği onca kanal olmasına rağmen neden sadece TRT'ye gönderiliyor.

Benim anlamadığın şu, herşey bu kadar açıkken devletin bir kurumu başka bir kurumu tarafsızşığını kaybediyorsun tarafsız olmak zorundasın, diye yasal olarak uyarması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor?. Yok öyle birşey yok diye bunu geçiştirmek için kendinizi niye paralıyorsunuz?. Herşey apaçık ortada iken bu gerçeği seslendirmekten neden çekiniyorsunuz?. Bu kadarda politize olunmaz ki canım.

ben torpil yok demiyorumki.

sadece 3. madde bile durumu anlatıyor.su an dikkatimi cekti.siz link vermissiniz o linkte ysk nın yayınladıgının nerdeyse yarısını yayınlamıs.girin ysk nın sitesinde okuyun. ilk agızdan.

yine soyluyorm, eger gunde 450 programın 4 tanesi taraflı ise 100 de 1 yapar.
    bu o kanal gurubunu taraflı yapmaz.sunucuyu taraflı yapar.

neyse ben bunu size bi onceki trt baslıgında anlatamamıstım, baslık kapanmıstı.
    uzatmayalım o yuzden kapanmasın bu baslıkta. dahda sapmasın baslıgından.

hangi boru reklamı eren?

• quote:

quote:

quote:

ben torpil yok demiyorumki.
    sadece 3. madde bile durumu anlatıyor.su an dikkatimi cekti.siz link vermissiniz o linkte ysk nın yayınladıgının nerdeyse yarısını yayınlamıs.girin ysk nın sitesinde okuyun. ilk agızdan.
    yine soyluyorm, eger gunde 450 programın 4 tanesi taraflı ise 100 de 1 yapar.
    bu o kanal gurubunu taraflı yapmaz.sunucuyu taraflı yapar.
    neyse ben bunu size bi onceki trt baslıgında anlatamamıstım, baslık kapanmıstı.
    uzatmayalım o yuzden kapanmasın bu baslıkta. dahda sapmasın baslıgından.
    hangi boru reklamı eren?

Önce tattıştığımız konuda yayınladığım kuruma alına yeni memurların hangi yandaş tvlerden geldiğini ortaya koyduğum listeyi buraya koyabilir misin?.

Hala 450 programa takmış elma ile armutu karışıtırıyorsun. Bu 450 program içinde spor, aile, kadın, magazin, eğlence, belgesel, mini belgesel, dizi, sinema, yarışma, vs ,vs tarzı programlarda var. Şimdi gidip kadın programında tabiki siyaset yapamazsın o nedenle haber ve tartışma programları dışındaki programları içeriğinde taraflı yayın yapılıp yapılmadığı incelemesine sokamazsın.

Bu 450 programın içinde Ben sana haber ve tartışma yani politika ve siyaset programlarda yanlı tavır var diyorum. Haber ve tartışma programlarından toplamda 10 tane var desek bunların 8 tanesinde taraflı yayın var. 3 tane adam bir spiker bu adamların hepside yandaş basından her biri birbirini onaylıyor hükümetin politikaların yere göğe sığdıramıyor. Eee ne olmasını bekliyorsunuz orada tarafsızlık mı?. Burada spikerler sadece piyondur programı asıl yöneten kadro programın yapımcılarıdır. Hadi spikerlerde suçlu olsun bu taraflı yayınlar neticesinde kaç tane spilkerin işine son verildi?, Kaç tane yapımcının işine son verildi?. Bu durum TRT'nin tepe kadrosunun uyduğu yada bu tip taraflı yayınlara göz yumduğu anlamına gelmiyor mu?.

Neyse bunlarında bir önemi yok nasılsa sizin gibi politize olmuş bir insandan TRT hakkında tarafsız bir yorum beklemem nafile. Tek parti döneminden sonra Tarihinin en taraflı yayının yapan TRT'yi aklamak için ne deseniz boş, siz hariç vahim durumun tüm yurttaşlar farkında.

• Ben herzaman demişimdir aşşağılık kompleksinden kurtulmamız lazım
    Bizim körü körüne avrupalılaşmaya çalışmamızında sebebi budur
    yurtdışındaki 9 yaşındaki çocuk "baba" olabiliryorsa bu ahlak yozlaşmasının bir ürünüdür
    Bu sınırsız cinselliğin özgürlük olarak algılanmasının bir sonucudur
    Bugün kimse bana avrupada aile yapısının korunduğunu anlatmasın herşey gözler önünde
    Bizede yapılmak istenen budur aile yapısını bozmak,bunun için yapılan çalışmalar hergeçen gün artıyor
    Artacakta
    Mesela bikini giyemeyenin yobaz sayıldığı bi ülke olmaya doğru gidiyoruz
    Mesela bir babaysanız kızınızın akşam 8'den önce evde olmasını istediğiniz takdirde eski kafalı olarak nitelendirilebiliyorsunuz
    Burası istanbul temalı reklamları hatırlatırım size,patos reklamlarını hatırlatırım size
    Ama neyi kime anlatıyoruz?Bazıları söylediği iki şeyle tartışmayı kesip atabiliyor

• daha durun bakalim ramazan ayina giriyoruz yine reklamlar cinsellik icerikli mi olacak ?
  • quote:

daha durun bakalim ramazan ayina giriyoruz yine reklamlar cinsellik icerikli mi olacak ?

Neden?
  • quote:

daha durun bakalim ramazan ayina giriyoruz yine reklamlar cinsellik icerikli mi olacak ?

aksi için sebep görmüyorum, 13 şehidin olduğu gün dansöz oynatılıp, kadir gecesi seks objeleriyle dolu diziler yayınlanırken buna dikkat edeceklerini sanmıyorum
    rtük türkiyede yolsuzluk yapanlara statü sağlamaya yarıyor...
  • şu avrupayı eleştirenlerden acaba hangisi avrupa ülkesine gidipte orada kaldı. hiç değilse yolda şortlu bir kız görünce muz bulmuş maymun gibi ağzına açıp bakmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVeL

quote:

Neden?

ramazan ayinda oruc lu insanlar agizlarindan kotu soz cikartmamaya calisirlar, akillarina cinsellik vb seyler geldiginde baska seyler dusunmeye calisiyorlar ama gunun ortasinda sarkicilarin yari ciplak klipleri oynadigi zaman milletin aklindan neler geciyor sonra orucu kabul oluyor mu cidden merak ediyorum

zaten bu ulkede canli yayinda kufur oldumu rtuk cezayi basar ama show programlarinda giyerler bir transparan mubarek ramazan ayinda seytanin isini elinden alirlar ben eminim seytan isyan bile ediyordur meslegimi elimden aliyorlar diye

• quote:

e diyelim ki iktidar dogru isler yapiyor o zamanda trt dogru soyliyeni dogru gosterince tarafli medya mi oluyor ? sizin kuru havadan nem kapmaktir ayrica tayyip Allah bir dese trt de basbakan dogru soyluyor Allah birdir diyince yine muhalefet olacakmisiniz ?

insanlarin politik dusunceleri, dini inanclari kendilerini ilgilendirir trt vb yerlerde calisacak insanlarin nasil dusundugu politik karari degil is yerinde verimli olup olamiyacagi onemlidir insanlarin cv sinde akp li, chp li yazmaz buna gorede oralara eleman alinmaz

Hiç trt izlememişsin galiba. Böyle rahatça tarafsız diyebiliyorsun neyse tartışmaya girmeyecem gören görüyor zaten görmeyen yada görmemezlikten gelen de elbet bir gün görür.

Reklam olayına gelince

quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Bu Avrupa'lılar çok ahlaksız!

Oysa biz öylemiyiz? 12-13 yaşındaki çocuklara ve hatta 9 aylık bebeklere tecavüz ederiz; eşeklere-köpeklere tecavüz ederiz, Cuma namazından çıkar sonra aynı gün dişi sinek gördükmü laf atarız, ramazanda oruç tutmayanı döver ramazan sonrası alkol komasına girer; taksimde turistleri taciz ederiz! 3 cümlemizden biri küfürdür, ama evde çoluğumuza çocuğumuza ahlak dersi veririz. İnancımız için başımızı bağlıyoruz der, 3 kere bekaret zarı diktiririz! Birileri görür diye karımızı - kızımızı pencereye bile peçeyle çıkarır ama aynı zamanda karşı komşunun evde askılı badi yada mini şortla gezmesini seyrederiz! Türk aile yapısınına uymuyor diye yeğenin yengesini öptüğü dizileri protesto eder, aynı dizinin final bölümünde meclisi tatil ederiz!

Avrupalılar acınacak haldeler, oysa biz ne kadarda AHLAKLIYIZ..

Avrupalılar bizi bozmaya devam ediyo diyenlere güzel cevap olmuş.

• quote:

quote:

quote:

Neden?

ramazan ayinda oruc lu insanlar agizlarindan kotu soz cikartmamaya calisirlar, akillarina cinsellik vb seyler geldiginde baska seyler dusunmeye calisiyorlar ama gunun ortasinda sarkicilarin yari ciplak klipleri oynadigi zaman milletin aklindan neler geciyor sonra orucu kabul oluyor mu cidden merak ediyorum

zaten bu ulkede canli yayinda kufur oldumu rtuk cezayi basar ama show programlarinda giyerler bir transparan mubarek ramazan ayinda seytanin isini elinden alirlar ben eminim seytan isyan bile ediyordur meslegimi elimden aliyorlar diye

Tekrar neden diye sorucam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden?

orucun sirazesini kaydirmamak icin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden?

orucun sirazesini kaydirmamak icin

Kötü sözü anlarimda , kötü düşünüp uygulamamak günah sayilmazken , cinsel ilişki düşünmek mantiken günah değildir fakat gene toplumda genel kabul gören desteksiz kurallardan diye düşünüyorum bu durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 8 Ağustos 2010; 1:47:37 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.