Bildirim
Yeni Jettalar Geri Çağrılıyormuş.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: fifd2005
2010 Mart-2011 Mart arası üretilenlerde hırsızlık önleme sisteminde hata varmış.
Hocam haber çıkalı 1 ay olucak neredeyse. -
Ben yeni duydum
Neyse benim gibi duymamış olanlar vardır belki :) -
Şimdi bizi ne zaman çağaracaklar? -
selam arkadaşlar. aranıza yeni katıldım.benimle paylaşmanızı isteyeceğim bir sorum olacak.yaklaşık 6 aydır passat almaya çalıştım ama vw'nin turkıyedeki satış politikasını biliyorsunuz, o yuzden kısmet olmadı.şimdilerde opel insignia 2.0 130 ps diesel almaı düşünüyorum.bu aracın kullanıcılarından ve konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlardan beni aydınlatmasını rica ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: sinsita
selam arkadaşlar. aranıza yeni katıldım.benimle paylaşmanızı isteyeceğim bir sorum olacak.yaklaşık 6 aydır passat almaya çalıştım ama vw'nin turkıyedeki satış politikasını biliyorsunuz, o yuzden kısmet olmadı.şimdilerde opel insignia 2.0 130 ps diesel almaı düşünüyorum.bu aracın kullanıcılarından ve konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlardan beni aydınlatmasını rica ediyorum.
Bilader opel bölümünden yardım almayı denemelisin.
http://forum.donanimhaber.com/forumid_340/tt.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X