Şimdi Ara

Yeni kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"Heryöne 1000SMS+1GB. kazanmak için faturalı Hesabı bilen 500e geçin, 12ay Sözünüze 25 TL. ye her yöne 500Dk. konusun!"

Şimdi bu 1000SMS+1GB. her ay mı yoksa br kereye mahsus mu? bilen var mı

• Her ay olduğunu sanmıyorum, bir kereye mahsustur...Yoksa böyle bir kampanya saklanmaz...Bangır bangır reklamı yapılır...Bknz. altta hesabını bilen 500 ün iki farklı kampanyası var...Onları o fiyatlara satmaya çalışan, her ay böyle paket verebilirmi?...Ama siz yinede mh yi arayıp sorun, belki size özeldir...

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/priceplans/s-per-hesab-n-bilen-500

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/tarifeler/yillik-abonelik-kampanyasi-ile-hesabini-bilen-midi-tarifesi

• mh. de insan bulmak zor oluyor :) o yüzden sorayım dedim bnende bir kere mahsus olacağını düşünüyorum cünkü ben zaten 500 dk. için 17 Tl. ödüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukist

Arkadaşlar bana bir iki aydır..

"Heryöne 1000SMS+1GB. kazanmak için faturalı Hesabı bilen 500e geçin, 12ay Sözünüze 25 TL. ye her yöne 500Dk. konusun!"

bana da geldi sanırım bize özel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizelli1903

quote:

Arkadaşlar bana bir iki aydır..

bana da geldi sanırım bize özel

Size ÖZel diye yazıyordu ama bilemiyorum
  • Müşteri hizmetlerini 40 Krş karşılığı arayarak insan bulup Bir kere mahsus olduğunu öğrendim
  • quote:

Müşteri hizmetlerini 40 Krş karşılığı arayarak insan bulup Bir kere mahsus olduğunu öğrendim

İnsan bulmak nedir yahu :)
    Bu kadar rezil değiller

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Müşteri hizmetlerini 40 Krş karşılığı arayarak insan bulup Bir kere mahsus olduğunu öğrendim

Bu kadar rezil değiller

Vodafone da 7000 den ücretsiz işlem yapabiliyorsun ama bilgisayar muhatap insan bulmak istiyorsan 542 yi arayacaksın 40 Krş. verip yok öyle bedava iş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Bu kadar rezil değiller

Vodafone da 7000 den ücretsiz işlem yapabiliyorsun ama bilgisayar muhatap insan bulmak istiyorsan 542 yi arayacaksın 40 Krş. verip yok öyle bedava iş

bedavaya mı konuşuyoruz bir de destek almak için para verelim. resmen saçmalamışsın.
  • doğru neden para veriyoruz demek bu memlekette saçmalamak oluyor haklısın sağol uyarın için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.