|
Yeni Karayip Korsanları filmi seriyi sıfırdan başlatacak
-
-
''iftira davasını kazanıp itibarını biraz düzeltince''
depp reyiz medarı iftiharımızdır. me too ve cancel culture hareketinin gerizekalılarca kötüye kullanılmasının önünde durmuştur.
açıkçası adamın itibarı şu an disneyden iyi halde ki disney yalvarıyor.
o da alır 10 20 milyon dolarını 10 saniye gözükür bakar işine.
-
İnsanın aynası iştir, lafa bakılmaz
Mevcut durumunuzdan yola çıkarsak
Bak kesin izleriz sizin bu yeni Karayip gaylerinizi, kesin izleriz hah :) :) :)
Bu serinin bütün olayı Jack Sparrow olduğuna göre
Çakmasını yapıp rezil olacaksınız yine anlaşılan :) :)
-
''iftira davasını kazanıp itibarını biraz düzeltince'' kismi referans linkte de gecmiyor. Demek ki DH editorunun yorumu. Bu kisma katilmadigimi ben de belirtmek isterim.
-
Biraz düzeltince mi?
Johnny Depp şu an Erdem Çınar'ın gözünde itibarını geri kazanamadığı için ne kadar üzülmüştür vah ki ne vah :D
-
Adam bir dava ile kazanmayi birak kadinin ne mal oldugunu ortaya cikardi canli canli Heleki Johnny depp olmadan izlenmez bu film filmi özel yapan onun karakteri oyunculugu idi
-
Jack Sparrow'un yan karakter yapıldığı bir Karayip Korsanları.
Ne istiyorlar acaba? Karayip Korsanları'nı Karayip Korsanları yapan Sparrow karakterini de mi imha etmek? Bence o iş yürümez. Meraklısına Disney ve Depp hakkındaki aşağıdaki haberde yer alan daha önceki uzun yorumumu bırakayım:
-
Johnnysiz Karayip korsanları olmaz bence. Çekecekleri konu da yok gibi, ilk 3 film çok iyiydi konu bütünlüğü vs. bakımından. Sonraki filmler zorlama oldu gibi, gene de izledik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Johnny Depp'in başrol olmadığı bir Karayip Korsanları ile Jim Carrey'nin başrol olmadığı bi Ace Ventura aynı tadı verir...
-
Normalde.ilk filmde deep yan roldu . Yönetmen karizmayı görünce seneryoyu değiştirdi.
-
Filmleri hiç beğenmemiştim ama sonuna kadar izlemedim sağlayan şey Johnny Depp'in karakteri iyi canlandırışıydı. İnsanların söylediği kadar iyi olduğunu düşunmediysem de yapımın en iyi yönü oydu. Şimdi yeni bir portreyle bakalım nasıl olacak?
-
Karayip korsanlarının son filmini türkiyede yasaklı olan algısıyla izlemiştim.eğer o algıyı görmediyseniz çok şey kaçırdınız.fakat böyle bir izleyişin sokağa müthiş bir yansıması var.milletle gırtlak gırtlağa geldik.mitrejiyle gırtlak gırtlağa geldik hatta evimi polisle basıp beni akıl hastanesine bile yatırdılar.bunu şu yüzden söylüyorum.benim bu bilgimden sonra bu algıya ulaşanlar.bu gördüğünüz şeylerin başınıza gelmesine hazırlıklı olun
-
Sen ne anlatıyorsun be abla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bozulunca reset atmak lazım tabi.
-
çok sevdiğim seri, kaçırmazdım ama disney izlemiyorum bb
-
disneyin son yıllarda bir tane doğru adımı yok desek ağır mı konuşmuş oluruz, para isim de yetmiyor bazen, yakışacak hocam, sen oyna
-
Bu da hızlı ve öfkeli serisi gibi X e kadar gider
-
Bunlarda ne yapacaklarını şaşırmışlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yeni fikirlerle ortaya çıkmalılar. bir seri çok tuttu diye izleyiciye aynı senaryoyu çevirip sunmamalılar.
-
JP olmadan izlenmez. Denemesi bedava demek isterdim ama Karayip Korsanları serisinin bütçeleri çok yüksek. Denerler ama gişede çakılırlar net :)
''iftira davasını kazanıp itibarını biraz düzeltince''
depp reyiz medarı iftiharımızdır. me too ve cancel culture hareketinin gerizekalılarca kötüye kullanılmasının önünde durmuştur. açıkçası adamın itibarı şu an disneyden iyi halde ki disney yalvarıyor. o da alır 10 20 milyon dolarını 10 saniye gözükür bakar işine. |
Adam bir dava ile kazanmayi birak kadinin ne mal oldugunu ortaya cikardi canli canli Heleki Johnny depp olmadan izlenmez bu film filmi özel yapan onun karakteri oyunculugu idi |
Johnny Depp'in başrol olmadığı bir Karayip Korsanları ile Jim Carrey'nin başrol olmadığı bi Ace Ventura aynı tadı verir...
|
Johnnysiz Karayip korsanları olmaz bence. Çekecekleri konu da yok gibi, ilk 3 film çok iyiydi konu bütünlüğü vs. bakımından. Sonraki filmler zorlama oldu gibi, gene de izledik.
|
''iftira davasını kazanıp itibarını biraz düzeltince'' kismi referans linkte de gecmiyor. Demek ki DH editorunun yorumu. Bu kisma katilmadigimi ben de belirtmek isterim.
|
Jack Sparrow'un yan karakter yapıldığı bir Karayip Korsanları. Ne istiyorlar acaba? Karayip Korsanları'nı Karayip Korsanları yapan Sparrow karakterini de mi imha etmek? Bence o iş yürümez. Meraklısına Disney ve Depp hakkındaki aşağıdaki haberde yer alan daha önceki uzun yorumumu bırakayım: |
Sen ne anlatıyorsun be abla |
Benzer içerikler
- twitter ücretli mi
- tiktok keşfet saatleri
- netflix üyelik
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- instagram dm den konum atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X