Şimdi Ara

YENİ KASA COROLLA İÇİN ANGEL FAR ve LEDLİ STOPLAR..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette dolaşırken gördüm. Haberi olmayan toyotacı kardeşlerime haber vereyim dedim... inşaallah bundan sonra angellı corollalar görürüz yollarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msmrsn -- 12 Ocak 2009; 21:23:03 >

• Çok güzeller ama arabanın orjinalini bozmak lazım bunları takmak için.
  • ledli stopları anlarım ama bu angel eyes'lar aydınlatıyor mu yoksa sırf hava olsun diye mi takılıyor. Birkaç tane gördüm başka arabalarda ışığı çok sönük floresan gibi birşey geldi bana. Ekstra bir havasını da görmedim farın tipi güzel sadece.
  • Valla kimse kusura bakmasın...Bu arabaya Angel Eye takmak bana göre arabayı şahin ayarına düşürmek demektir...Bu araçlar spor tarz araçlar değil,bir duruşu,ağırlığı var...Takana da lafım olamaz,zevk meselesi...Şahinleri de küçümsemiyorum...O da yanlış anlaşılmasın...
  • yakışanı bulmak önemli. Ben görmedim şahine angel takan. genelde BMW Audi gibi markalarda görüyorum. Şahinleri de küçümseyebilirsin bir mahsuru yok bence. Çoktan hurdalıklarda yerini alması gereken bir model.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumnik
    Şahinleri de küçümseyebilirsin bir mahsuru yok bence. Çoktan hurdalıklarda yerini alması gereken bir model.

• Sonradan takılan mercekli farların (orjinal olmayanların) aydınlatması hiç iyi değil.orjinali değilse takılmaması lazım.ama görünüş olarak da iyi durur mu bence durabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2008 Honda Fd6 için Led far tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Led'li stoplar güzelmiş.
  • özellikle ön farlar şahane
  • Angel Eye deyince aklıma eski arabam geldi ,bence çok yakışıyordu .Karşıdan gelenin gözlerini mahvediyordu ayrı neyseki sattım daha fazla küfür yemeden :)

Yeni Corolla için daha önce yapılmış olan uygulamanın resimlerini foruma eklemiştim şimdi bulamıyorum.Bence Yeni Corolla'ya da yakışır. Kim ne derse desin bence arabanın havası değişiyor....
  • Bu farlara angel eye denilmesinin sebebi nedir hepsini aynı marka aynı tipte üretip lisansını falan mı almış? Çünkü bu tip çift mercekli far yapısı başka araçlardada var ama onlar angel eye olmuyor bunlar oluyor nasıl iş bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.