Şimdi Ara

yeni kasa ford mondeo'nun yol tutuşu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haymana yolunu iyi biliyorum hatta bizim ofis de patalya otelden sonraki ilk kavşaktan sağa dönünceki ilk villada...

ford'ların gerçekten yol tutuşları çok iyi ama sakin efendi kullanan birisi için çok da büyük bir artı değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

quote:

Orijinalden alıntı: Mahi Mahi

quote:

İlk aldığımda konuyazmıştım,yol tutuşu çok iyi bir araç..Ben bunun için " yola yapışıyor " tabirini kullanıyorum.Passat'tan sonra en iyi yol tutan araç kullandıklarım içerisinde..

Passat'tan sonra en iyi yol tutan araçmış....Geç bunları geç...

İkisini de kullanmış biri olarak kullandığım araçlar içerisinde Passat'tan sonra yol tutuşu en iyi olan araç.Ben Passat'ın yol tutuşunun daha iyi olduğu kanısına vardım.Sizler de yazılanlara abuk subuk cevap vereceğinize medeni bir şekilde fikirlerinizi gözlemlerinizi yazsanız daha iyi olur..

Passat virajlarda yatmaktan bir hal oluyor.Kafadan kayıyor,kıçı kopardıktan sonra toparlaman zor.Hem B6 hem B5 kasa için yazıyorum bunu.Konforlu olmasına dibine kadar konforlu ama herşeyin bir bedeli var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 9 Ağustos 2011; 22:59:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre BİÇER

Yine de dikkat etmek lazım. Çok iyi yol tutuyor diye abartmamak lazım. Şu mondi'nin 5 kapılısı niye gelmez bir de laf açılmişken.

o sınıfta liftback kasa araçlar bizim ülkemizde tutmuyor, bknz: vectra, mondeo, laguna, bmw 3 compact...(liftback kasalı olanlarından bahsediyorum)
  • Ne kadar saçma,aksine liftback'lerin tutması lazım yükleme kolaylığı açısından.Bizim millet de bir cins,liftback araçlara ilgi duyuyorum.
  • 1500 ton civarı olmaları kalın lastik kullanmaları esp gibi donanımların standart olması ile bütün d segment araçlar iyi yol tutuyor zaten
  • quote:

Ne kadar saçma,aksine liftback'lerin tutması lazım yükleme kolaylığı açısından.Bizim millet de bir cins,liftback araçlara ilgi duyuyorum.

mondeo liftback var zaten ülkemizde
  • quote:

Ne kadar saçma,aksine liftback'lerin tutması lazım yükleme kolaylığı açısından.Bizim millet de bir cins,liftback araçlara ilgi duyuyorum.

bizim ülkemizde sedan hastalığı vardır, hatta opel astra sedana bakın, resmen "sedanı da olsun" diyerek yapılmış bir model

renault'un latitude'u çıkarmasının tek sebebi de bu sınıfta (D) sedan (saloon, notchback) kasa aracının olmamasıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Alırsın Ford olursun lord.
    Boşa söylememişler yani.

+1
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İlk aldığımda konuyazmıştım,yol tutuşu çok iyi bir araç..Ben bunun için " yola yapışıyor " tabirini kullanıyorum.Passat'tan sonra en iyi yol tutan araç kullandıklarım içerisinde..

Passat'tan sonra en iyi yol tutan araçmış....Geç bunları geç...

İkisini de kullanmış biri olarak kullandığım araçlar içerisinde Passat'tan sonra yol tutuşu en iyi olan araç.Ben Passat'ın yol tutuşunun daha iyi olduğu kanısına vardım.Sizler de yazılanlara abuk subuk cevap vereceğinize medeni bir şekilde fikirlerinizi gözlemlerinizi yazsanız daha iyi olur..

Passat virajlarda yatmaktan bir hal oluyor.Kafadan kayıyor,kıçı kopardıktan sonra toparlaman zor.Hem B6 hem B5 kasa için yazıyorum bunu.Konforlu olmasına dibine kadar konforlu ama herşeyin bir bedeli var.

O viraja nasıl girdiğine göre değişir,her araba bir hızdan sonra biraz yatar.Ben açıkça söyleyeyim,Mondeo'nun yol tutuşu mükemmel,ama Passat kadar değil..Farklı düşünenler olabilir ama benim gözlemlerime göre böyle..

• Tamam kardeş,sayenizde VW mühendisleri Fizik Kurallarını da alt etti.Doğrudur
  • Neye inanmak istiyorsan ona inanabilirsin,"kardeş" sözcüğüyle konuşan insanlardan oldum olası hazzetmemişimdir..
  • quote:

Neye inanmak istiyorsan ona inanabilirsin,"kardeş" sözcüğüyle konuşan insanlardan oldum olası hazzetmemişimdir..

Hazzetmeyebilirsin kardeş,ben hazzediyorum.playumb şikayet edildin.
  • Fordların geneli öyle zaten.Konfordan kısılmış yol tutuşa verilmiş.Biraz zıplatır ama yol tutuşu üst seviyededir.
  • istediği kadar yol tutsun o şekilde kullanmaya devam ederse atar taklayı birgün
  • quote:

Ben eski kasa Ford Mondeo ve 2007 model kasa Passat kullandım. İkisini kıyaslayabilirim, Mondeo'nun yol tutuşu açık ara daha iyi. Passat'ın yol tutuşu iyi bile değil bence, vasat.

İçinde Mondeo ve Passat'ın olduğu okuduğum otomobil dergileri karşılaştırmalı testlerinde istisnasız hepsinde Mondeo'nun yol tutuşunun Passat'tan daha iyi olduğu yazıyor.

Bu arada lastik faktörü de çok önemli, belki sizin kullandığınız Passat'ta kaliteli ve yeni bir lastik varken Mondeo'da km'si artmış, sertleşmiş lastik vardır, bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

quote:

Ben eski kasa Ford Mondeo ve 2007 model kasa Passat kullandım. İkisini kıyaslayabilirim, Mondeo'nun yol tutuşu açık ara daha iyi. Passat'ın yol tutuşu iyi bile değil bence, vasat.

İçinde Mondeo ve Passat'ın olduğu okuduğum otomobil dergileri karşılaştırmalı testlerinde istisnasız hepsinde Mondeo'nun yol tutuşunun Passat'tan daha iyi olduğu yazıyor.

Bu arada lastik faktörü de çok önemli, belki sizin kullandığınız Passat'ta kaliteli ve yeni bir lastik varken Mondeo'da km'si artmış, sertleşmiş lastik vardır, bilemiyorum.

Passat'ta kötü lastik olsa bile yol tutuşu iyi olur onun,Vw mühendisleri sağolsun fizikötesi işleri başarıyorlar.Özellikle de ülkemize verilen araçlarda böyle olsa gerek,boşver yurtdışı testlerini falan onlar ne ki bizim Türklerin yanında.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar,yazmaya deymez

• vw den başka marka yok zannedenler iyi okusun

mondeo passata, focus jettaya bin basar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1511 -- 10 Ağustos 2011; 10:45:34 >
  • Tamam..
  • Senin o an içinde bulunduğun araba da önemli. örneğin; Clio ile 100km hızla gitmekle Focus'la 140km hızla gitmekle bir mondeo,insignia,passat ve c5 gibi D sınıfı otomobilde 160km hızla gitmek aynı olmuyor.

Kısacası altındaki araba ile gittiğin hızda hissettiklerini d sınıfı bir araba hissetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 10 Ağustos 2011; 11:35:16 >
  • 1. alfa 159
    2. bmw 320
    3. mondeo

bu teste göre passat ufukta gorunmuyor.
    ayrıca opel ve ford alt yapısının kullanan mazda varken passatın yol tutuş konusunda liste başında olması çok zor zaten. passatın yol tutuşunun videodaki 407 ile hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.