Şimdi Ara

yeni kasa ford mondeo'nun yol tutuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam 2,5 saat önce ankara haymana yolu üstünde velihimmetli köyü yolunda ağır ağır gidiyorum. arkadan çok hızlı bir şekilde yeni kasa bir ford mondeo geldi. yol dar olduğu için bir teker sınırda olacak şekilde ancak yol verebildim. tam geçtiği an çok keskin bir virajdan hemen önceydi. o virajı gördüğümde aklıma ilk gelen bu aracın virajı alamayarak yoldan çıkması oldu. ama araç o keskin virajı o hızla öyle bir aldı ki ben bile seyrederken tüylerim diken diken oldu.

buradan ford mondeo yeni kasada emeği geçen bütün mühendisleri kutluyorum. gerçekten iyi bir araç yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

tam 2,5 saat önce ankara haymana yolu üstünde velihimmetli köyü yolunda ağır ağır gidiyorum. arkadan çok hızlı bir şekilde yeni kasa bir ford mondeo geldi. yol dar olduğu için bir teker sınırda olacak şekilde ancak yol verebildim. tam geçtiği an çok keskin bir virajdan hemen önceydi. o virajı gördüğümde aklıma ilk gelen bu aracın virajı alamayarak yoldan çıkması oldu. ama araç o keskin virajı o hızla öyle bir aldı ki ben bile seyrederken tüylerim diken diken oldu.

buradan ford mondeo yeni kasada emeği geçen bütün mühendisleri kutluyorum. gerçekten iyi bir araç yapmışlar.

Aynı olay fiesta da da var babam insignia dan beter gazlıyor virajlarda uçacak sanıyorum :)

• Ford quality,guarantee...
  • Ford'a yol tutuş konusunda başka iltifatlarda var

2. nesil Focus'un yol tutuşu,bu sınıftaki her marka araca otomobil dergilerince referans olarak gösterilir.

Adamlar bu konuda sağlam mühendislik ortaya koyuyor demek ki.
  • İlk aldığımda konuyazmıştım,yol tutuşu çok iyi bir araç..Ben bunun için " yola yapışıyor " tabirini kullanıyorum.Passat'tan sonra en iyi yol tutan araç kullandıklarım içerisinde..
  • Alırsın Ford olursun lord.
    Boşa söylememişler yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum fortcu olmus haberimiz yok.

hayirdir beyler Fort ne zaman premiyum oldu :p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo S40 ilk kasa hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konunun premiumlukla ne alakası var kardeş?
  • Passattan çok iyidir hocam yol tutuşu. İnanın iyi değil Passatın yol tutuşu.
  • 2.0 dizel makyajlı kasayla test sürüşüne çıktım remen yalıyor asfaltı tabiri caizse köpek gibi ısırıyor yolu......
  • yeni kasa ford fiesta ile bende aynı şekilde giriyorum virajlara. banamısın demiyor. esp yok. cidden fordların yol tutuşu pek çok araca göre güzel. yoldan ve şeritten herhangi bir sapma yapmıyor.

ayrıca birşey de dikkatimi çekti eskişehirde. caddeden sokağa girecekse bir ford fiesta kullanıcı herhangi bir yavaşlama yapmadan direk giriyor sokağa. bunda gördüğüm 10 fiestadan 8 inin kadın olmasıda sebep olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Alırsın Ford olursun lord.
    Boşa söylememişler yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: dranov

İlk aldığımda konuyazmıştım,yol tutuşu çok iyi bir araç..Ben bunun için " yola yapışıyor " tabirini kullanıyorum.Passat'tan sonra en iyi yol tutan araç kullandıklarım içerisinde..

katılıyorum
  • Yine de dikkat etmek lazım. Çok iyi yol tutuyor diye abartmamak lazım. Şu mondi'nin 5 kapılısı niye gelmez bir de laf açılmişken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni 1.6 tdci motorlu mondeo alan yokmu yorumlarınıda yazsalar biraz okusak....
  • quote:

İlk aldığımda konuyazmıştım,yol tutuşu çok iyi bir araç..Ben bunun için " yola yapışıyor " tabirini kullanıyorum.Passat'tan sonra en iyi yol tutan araç kullandıklarım içerisinde..

Passat'tan sonra en iyi yol tutan araçmış....Geç bunları geç...
  • Focus 1 lerdeki direksiyon daha iyidi mondeo ve fiestayı bilmemde yeni nesil focuslarda direksiyon hissiz.Yol tutuşu focus 1 den daha iyi olabilir ama sürücü iyi tepki alabildiği bir direksiyonla daha düzgün şekilde viraja girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

yeni kasa ford fiesta ile bende aynı şekilde giriyorum virajlara. banamısın demiyor. esp yok. cidden fordların yol tutuşu pek çok araca göre güzel. yoldan ve şeritten herhangi bir sapma yapmıyor.

ayrıca birşey de dikkatimi çekti eskişehirde. caddeden sokağa girecekse bir ford fiesta kullanıcı herhangi bir yavaşlama yapmadan direk giriyor sokağa. bunda gördüğüm 10 fiestadan 8 inin kadın olmasıda sebep olabilir

Siz yinede esp yoksa dikkatli girin derim, kaymazsa birşey yok ama araba bir kayarsa Allah korusun olumsuz neticelerle sonuçlanabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahi Mahi

quote:

Passat'tan sonra en iyi yol tutan araçmış....Geç bunları geç...

İkisini de kullanmış biri olarak kullandığım araçlar içerisinde Passat'tan sonra yol tutuşu en iyi olan araç.Ben Passat'ın yol tutuşunun daha iyi olduğu kanısına vardım.Sizler de yazılanlara abuk subuk cevap vereceğinize medeni bir şekilde fikirlerinizi gözlemlerinizi yazsanız daha iyi olur..

• Gerçekten fordlar iyi yol tutuyor.Benim passat sert harekete gelmyor hiç.Özellikle kafadan çok kayıyor.Motorda ağır zaten.Bu arada yanlış anlaşılmasın normal kullanımda on numara.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.