Şimdi Ara

yeni kasa ford mondeo'nun yol tutuşu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mondeo gerçekten ödediğin paranın hakkını veren bir araç
  • arkadaşıma başbakanlığın korumalığını yapan biri mondeo nun yol tutuşu çok kötü demiş bana pek inandırıcı gelmemişti zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: MitsubishiLancer

Passattan çok iyidir hocam yol tutuşu. İnanın iyi değil Passatın yol tutuşu.

Kesinlikle Katılıyorum

Eski zamanlarda 2007 Passat 2.0 tdi kullanmış son 5 senedir 2008 Mondeo sattıktan sonra 2011 Mondeo 2.0 dizel kullanıcısı olarak göre yol tutuş karşılaştırılamaz

Düşük hızlarda her arabanın tutuşu iyidir. Mondeo farkını yüksek hızlarda bariz bir şekilde belli ediyor..

Saygılarımla

Alperen Kara
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

arkadaşıma başbakanlığın korumalığını yapan biri mondeo nun yol tutuşu çok kötü demiş bana pek inandırıcı gelmemişti zaten

Adamlar Mercedes S serisini kovalıyor öyle demesi normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahi Mahi

quote:

Orijinalden alıntı: dranov

İlk aldığımda konuyazmıştım,yol tutuşu çok iyi bir araç..Ben bunun için " yola yapışıyor " tabirini kullanıyorum.Passat'tan sonra en iyi yol tutan araç kullandıklarım içerisinde..

Passat'tan sonra en iyi yol tutan araçmış....Geç bunları geç...

Senin gibi insanlar aldığı araçları öve öve bitiremeyip eskiden süper dediği araçları bire yererken bahsettiğin kişi güncel arabasını değil daha önceki aracını üstün tutuyor sende çocuk gibi fanatizim yaptığını ileri sürüyorsun.biraz saygılı olmak lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: SarperGenç

quote:

quote:

İlk aldığımda konuyazmıştım,yol tutuşu çok iyi bir araç..Ben bunun için " yola yapışıyor " tabirini kullanıyorum.Passat'tan sonra en iyi yol tutan araç kullandıklarım içerisinde..

Senin gibi insanlar aldığı araçları öve öve bitiremeyip eskiden süper dediği araçları bire yererken bahsettiğin kişi güncel arabasını değil daha önceki aracını üstün tutuyor sende çocuk gibi fanatizim yaptığını ileri sürüyorsun.biraz saygılı olmak lazım...

Bana laf sokmaya çalışmaktan önce noktalama işareti kullanmayı öğren.Yazını aradaki birkaç kelimeyi ve verileri göz önünde tutarak tercüme ediyorum aşağıya.Ona göre yazacağım.Yanlış tercüme edersem düzelt ona göre cevap yazayım.

Şimdi sen diyorsun ki;

''dranov'un yeni kasa Mondeo'su var,eskiden de Passat'ı vardı.Adam önceki aracını(Passat) şimdiki aracı Mondeo olmasına rağmen övüyor,bu adam objektiftir artık doğru yazıyordur.Sen Ford almışın onu öve öve bitiremiyorsun.Çocuk fanatizmi yapıyor diyorsun adama.''diyorsun.

Şimdi cevap veriyorum;

dranov'a çocuk fanatizmi yaptığıma dair bir kelime göster bana.Yazısını okudum,içimden gerçekten kahkaha atmak geldi bir insan nasıl bu kadar ilginç bir yaklaşım tarzı getirebilir diye.Attığım kahkahayı kullanarak yazıma yansıttım.Önemli otoritelerin kabul ettiği birşeyi adam inkar ediyor.Kaldı biz de bindik o arabalara,bilmesek inanacağız belki.Fanatizm hastalıktır,kolay kolay vazgeçilmez.İnsanın duygusal olarak çözülmesi lazım ki fanatizmden kurtulabilsin.Mondeo Passat'ı virajlarda ezer,resmen ezer övüyorum çünkü öbvülecek bir yanı var.Ford iyi alt takım yapıyor arkadaş yol tutuş konusunda.Ha konfor dersen yukarıda da yazdım,konforsuzdur.Herşeyin bir bedeli var.Daha bindiği iki ayrı arabanın yol özellikleri ayırt edemeyen birisinin burada Passat Mondeo'dan daha iyi yol tutuyor demesi geçrekten abes ve inanılır gibi değil.Konu Mondeo konusu arkadaş nereden bulup çıkartıyorsun olayı VW'e bağlıyorsun.Fanatiklik budur,yukarıda çocuk fanatizmi yaptığını ortalığı germemek adına yazmadım.Yazdıklarımı yumuşatmaya çalıştım ama iş bu hadde gelince yazıyorum artık.Bana saygılı ol demeden önce kendine saygı göstermeyi öğren,adamakıllı yaz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana laf sokmaya çalışmaktan önce noktalama işareti kullanmayı öğren.Yazını aradaki birkaç kelimeyi ve verileri göz önünde tutarak tercüme ediyorum aşağıya.Ona göre yazacağım.Yanlış tercüme edersem düzelt ona göre cevap yazayım.

Şimdi sen diyorsun ki;

''dranov'un yeni kasa Mondeo'su var,eskiden de Passat'ı vardı.Adam önceki aracını(Passat) şimdiki aracı Mondeo olmasına rağmen övüyor,bu adam objektiftir artık doğru yazıyordur.Sen Ford almışın onu öve öve bitiremiyorsun.Çocuk fanatizmi yapıyor diyorsun adama.''diyorsun.

Şimdi cevap veriyorum;

dranov'a çocuk fanatizmi yaptığıma dair bir kelime göster bana.Yazısını okudum,içimden gerçekten kahkaha atmak geldi bir insan nasıl bu kadar ilginç bir yaklaşım tarzı getirebilir diye.Attığım kahkahayı kullanarak yazıma yansıttım.Önemli otoritelerin kabul ettiği birşeyi adam inkar ediyor.Kaldı biz de bindik o arabalara,bilmesek inanacağız belki.Fanatizm hastalıktır,kolay kolay vazgeçilmez.İnsanın duygusal olarak çözülmesi lazım ki fanatizmden kurtulabilsin.Mondeo Passat'ı virajlarda ezer,resmen ezer övüyorum çünkü öbvülecek bir yanı var.Ford iyi alt takım yapıyor arkadaş yol tutuş konusunda.Ha konfor dersen yukarıda da yazdım,konforsuzdur.Herşeyin bir bedeli var.Daha bindiği iki ayrı arabanın yol özellikleri ayırt edemeyen birisinin burada Passat Mondeo'dan daha iyi yol tutuyor demesi geçrekten abes ve inanılır gibi değil.Konu Mondeo konusu arkadaş nereden bulup çıkartıyorsun olayı VW'e bağlıyorsun.Fanatiklik budur,yukarıda çocuk fanatizmi yaptığını ortalığı germemek adına yazmadım.Yazdıklarımı yumuşatmaya çalıştım ama iş bu hadde gelince yazıyorum artık.Bana saygılı ol demeden önce kendine saygı göstermeyi öğren,adamakıllı yaz..

Benim yazımla ilgili bir şikayetin varsa bak buton var orda onu kullan adamakıllı falan yazıp kendince ayar vermeye çalışma.Bana artist artist yazılar yazacağına önce tanımadığın etmediğin senden büyük mü bilmediğin adama "geç bunları geç" şeklinde kahve ağzıyla konuşmamayı öğren.Kimse bir şey ayırt edemiyor olayın kralı sensin değil mi?bende her iki araçtan haberdarım merak etme ve bence senin düşüncen tamamen yanlış.
    Başka insanların düşüncesine saygı duymuyorsan saygı görmeyince de ağlaman doğru değil.noktalama işaretleri ile ilgili engin uyarından dolayı teşekkür ederim...

• quote:

Benim yazımla ilgili bir şikayetin varsa bak buton var orda onu kullan adamakıllı falan yazıp kendince ayar vermeye çalışma.Bana artist artist yazılar yazacağına önce tanımadığın etmediğin senden büyük mü bilmediğin adama "geç bunları geç" şeklinde kahve ağzıyla konuşmamayı öğren.Kimse bir şey ayırt edemiyor olayın kralı sensin değil mi?bende her iki araçtan haberdarım merak etme ve bence senin düşüncen tamamen yanlış.
    Başka insanların düşüncesine saygı duymuyorsan saygı görmeyince de ağlaman doğru değil.noktalama işaretleri ile ilgili engin uyarından dolayı teşekkür ederim...

Tamam genç,Passat Mondeo'yu döver.
  • quote:

Neye inanmak istiyorsan ona inanabilirsin,"kardeş" sözcüğüyle konuşan insanlardan oldum olası hazzetmemişimdir..

skidpad;

Passat: 0,77g
    Mondeo: 0,84g

• quote:

quote:

Tamam genç,Passat Mondeo'yu döver.

He öyle bilader bende onu dedim kralsın sen...

• Arkadaşlar Yol tutuş konusunda Ford başta olmak üzere Opel ve Vw de gerçekten iyi araçlar yani kötü diyemeyiz asla.

''KÖTÜ'' diyebiliceğimiz bir marka varsa oda Renaultdur,Fiatdır,Peugeotdur.. Mesela Citroen c4 lerinde yol tutuşu iyi ama bakın Peugeot demiyorum,Citroen

Ford ise Yol tutuş ve Direksiyon hissi konusunda gerçekten çok başarılı.. Keza alt yapı ve şanzıman konusundada öyle.. Yağ gibi kayan vitesleri ve özellikle yüksek hızlarda kullanmaktan zevk aldığınız direksiyonu bu sınıfta bu fiyata rakipsiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 10 Ağustos 2011; 16:19:50 >
  • Mevcut aracım İnsignia 2.0 lt 160 hp Dizel.
    Şirkette Passat 2.0 lt 140 hp dizel ve mondeo 2.0 lt 140 hp dizel var.
    Üç araçla uzun kilometreler ve hız yapma imkanım oldu.

Mondeo: Yol tutuşta 2 modelden çok daha iyi.İç mekan malzeme ve işçilik kötü, içe çok asfalt sesi alıyor.

Passat: Yol tutuş olarak yüksek hızlarda çok zıplıyor ve yan rüzgardan hemen etkileniyor.Ama işçilik ve malzeme kalitesine söz yok ayrıca içine sesi en az alıyor, koltuklarıda diğer iki modele göre daha rahat.

İnsignia: İki modelin her konuda arasında diyebilirim.Konfor olarak Passattan aşağı mondeodan iyi.Yol tutuş olarak Passattan iyi mondeodan kötü.En büyük sorunu su birikintisi ve ıslak zeminde diğer iki modele göre çok zayıf.

Mondeonun 163 hp modeli Türkiyede satılsa, aracımı mondeo ile takas ederim.
  • Sevdiğim bir araç Mondeo yeni kasasında gümüş renk harika duruyor ayrıca yol tutuş konusunda sınıfının lideri olduğu birçok testte kanıtlanmış. Sportiflik ve keskinlik isteyenlerin D segmentindeki tercihi diyebilirim. Passatan sonra yol tutuşu iyi diyenler passat sahibi olduğu içinmi böyle söylüyorlar Doğuşu tebrik ederim almanların halk arabası bizim ülkede premium oldu. Passat'a hertürlü tercih ederim Mondeo'yu.
  • 2.0 tdci kullanıcısı olarak gerçekten mükemmel bir yol tutuşu var, sürücüye yüksek hızlarda güven veren bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Arkadaşlar Yol tutuş konusunda Ford başta olmak üzere Opel ve Vw de gerçekten iyi araçlar yani kötü diyemeyiz asla.

''KÖTÜ'' diyebiliceğimiz bir marka varsa oda Renaultdur,Fiatdır,Peugeotdur.. Mesela Citroen c4 lerinde yol tutuşu iyi ama bakın Peugeot demiyorum,Citroen

Ford ise Yol tutuş ve Direksiyon hissi konusunda gerçekten çok başarılı.. Keza alt yapı ve şanzıman konusundada öyle.. Yağ gibi kayan vitesleri ve özellikle yüksek hızlarda kullanmaktan zevk aldığınız direksiyonu bu sınıfta bu fiyata rakipsiz..

Diğerlerini bilmem de C4 ün pek yol tutmadığı kesin hep eleştirilmiş önden kaymaya başlıyor diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Arkadaşlar Yol tutuş konusunda Ford başta olmak üzere Opel ve Vw de gerçekten iyi araçlar yani kötü diyemeyiz asla.

fiat mı?
    C sınıfı fluanceden daha iyi yol tutan B sınıfı grande puntosu var. önceden konu açmıştım ancak gözü dönmüş fanatik renocular yüzünden, her ne hikmetse konuda kavga olmamasına rağmen kilitlendi.
    çok övülen 320 bmw den daha iyi yol tutan alfa 159 u üreten firma fiat tır
    fanatiklik yapmayın Allah aşkına.

• quote:

Neye inanmak istiyorsan ona inanabilirsin,"kardeş" sözcüğüyle konuşan insanlardan oldum olası hazzetmemişimdir..

+1
  • passatla mondeoyu yol tutuşta bir tutan kişiler otomobilden anlamıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

1. alfa 159
    2. bmw 320
    3. mondeo

bu teste göre passat ufukta gorunmuyor.
    ayrıca opel ve ford alt yapısının kullanan mazda varken passatın yol tutuş konusunda liste başında olması çok zor zaten. passatın yol tutuşunun videodaki 407 ile hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum...

159 1.9 jtd nin eline kimse su dökemez.

• Yahu sizin derdiniz ne, adamda Mondeo var şu anda, eskiden Passat vardı onun yol tutuşu daha iyi diyor. Kendi kişisel görüşü. Mondeo daha iyi demedi diye nedir bu sataşma olayı anlamış değilim.

Sana göre Mondeo iyi yol tutar, bana göre başkası daha iyi yol tutar. Ford'ların yol tutuşu iyi, bu doğrudur. Ama Fiesta ve Focus için konuşacak olursam çok düz bir model. Yol tutuş iyi de, insan biraz da konfor arıyor. Şirket arabası gibi tangır tungur gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.