Şimdi Ara

Yeni Kasa Opel Astra 1.4-1.6 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acilen yardımınıza ihtiyacım var.Hatchback modeller için sorularım.

Opel Astra Yeni Kasa 2004 ve üzeri modellerde 1.4 ve 1.6 arasında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Öneriniz 1.4 mü yoksa 1.6 mı olur ?

Yakıt sarfiyatı konusunda net bilgi ?

Yedek Parça fiyat ?

Sizinde ekleyeceğiniz eksi ve artı yönler.

Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.

• Güncel kasa ise 1.6 almanız yönünde olacaktır önerim.

1.4 yeni Astralar tutulmadı pek. Hatta neredeyse hiç.

1.4 90 hp Essential diye tabir edilen donanım seviyesine sahip. (Kısaca donanım fakiri)

Önerim 1.6 Enjoy + Spor paket (spor paketsiz zaten yok gibi)

İmzamda aracın ana konusu mevcut. İsterseniz inceleyin.
  • Teşekkürler.
    Zaten baya bi dolaştım astra klübünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluewall07 -- 16 Kasım 2008; 3:21:12 >
  • 1.6
  • 1.6'yı seçmeniz daha mantıklı olur..Zaten piyasada da 1.4'lerine rastlamak oldukça güç hem bu size ikinci elde de zarara uğratır satacağınız zaman
  • 1.6 almanız sizin hayrınıza ama bol bol dua edin öyle alın arabanızı elektronik tamamen şans işi
  • bende araştırıyorum CIM modulu diye kronik bir sorunu varmış yeni astraların bilgin olsun bende tam öğrenemedim araştırıyorum olmazsa eski astralardan alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi lay -- 16 Kasım 2008; 17:17:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubi lay

bende araştırıyorum CIM modulu diye kronik bir sorunu varmış yeni astraların bilgin olsun bende tam öğrenemedim araştırıyorum olmazsa eski astralardan alacağım

Eskiden vardı. Artık yok. Sorun çıkaranlar servislerde hallettirdi.
  • Dediğiniz gibi yok denecek kadar az.Diğer eski kasa astralarda da yine 1.4 pek tutulmuor.ne yapacağımı pek belirlemedim ama eski kasada olursa artık 1.6 oalcak.
    quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

1.6'yı seçmeniz daha mantıklı olur..Zaten piyasada da 1.4'lerine rastlamak oldukça güç hem bu size ikinci elde de zarara uğratır satacağınız zaman
  • Fikrini paylaşan arkadaşlar teşekkürler..
  • h kasa 1.4 astra hiç görmedim tutulmadı demek ama hala üretimi olan 1.4 classic piyasada hepey var bende kullanıyorum performansı hiç fena değil yetiyor, hem 1.6 motorlusuda çok süper değil yani, 1.4 fiyat olarak daha uygun geliyor, deneyip öyle karar vermelisin, hiç kullanmayanların söylediklerine bakma derim. tabi imkanın varsa 1.6 al ama 1.4'ün kötü olduğunu düşüpte bu yüzden 1.6 almak içinde kendini zorlama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.