Forum biraz sessiz kalmış. Aslında yeni kasaya özel ayrı bir forum açılmasını da beklerdim ama bulamadım. Bende uzun bir aradan sonra foruma PASSAT için girdim. Nasipse yeni yılda haziran temmuz aylarında 2016 veya 2017 2.el bir passat highline almayı düşünüyorum.
Kullanıcıların tecrübelerinden yararlanmak adına birkaç sorum olacak. Siz değerli arkadaşlardan konu hakkında bilgisi olanlardan dönüşlerini bekliyorum.
* Elektronik süspansiyon (DCC- Mode tuşu ile) bulunan araçlarda sürüş modları gerçekten fark oluşturuyormu?
Bursa gibi belkide türkiyede yolları en bozuk olan bir şehirde yaşadığımızdan ve bundan önce amortisörleri çok sert bir araç kullandığımdan artık nefret boyutuna geldi. bu konuda kullanıcı yorumlarını çok merak ediyorum.
* Arka cam perdeleri kullanışlı mı? olan arkadaşlar iyi ki var mı diyor, yada hiç hayatlarında kullanmadılar mı?
* R-Line araçlarda difiransiyal kilit var deniyor. Bu nedir ve ne işe yarıyor?
* 18 ve 19 jant farklılığından konfordan çok fazla ödün veriliyor mu?
Konular ile alakalı dönüş için şimdiden teşekkür eder, tüm arkadaşlara kazasız sürüşler dilerim.
Konu ile ilgilenen yok sanırım.
Konuyu açarak birkaç soru sormuştum ama hiç rağbet olmamış. Belkide sorduklarımı kullanan yoktur forumda. Hayırlısı olsun.
Passat passat derken bizde gittik c200d aldık. Nasip böyleymiş. Yoksa yukarıdaki gibi donanıma sahip bir passat alarak en azından bundan sonra bilgi arayanlar ile paylaşabilirdim.