Şimdi Ara

Yeni Kasa Topladım Görüntü Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kingston HyperX Fury Black 8GB 1600MHz DDR3 Ram
    WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX)
    Asus M5A97 LE R2.0 Amd 970 2133MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX Anakart
    Sapphire Amd Radeon R7 240 Boost Lite 2GB 128Bit DDR3 (DX11.2)
    TX Delta 450W, 1x USB3.0, 3x USB2.0, SSD Ready ATX
    Asus 24X DRW-24F1ST/BLK SATA Siyah Kutusuz DVD-RW

Parçalar bugün geldi, tüm bağlantıları yaptım ancak ilk açıldığında anakartın sağ alttan bu powerled hddledleri bağladığımız kısmın az üstünden küçük bi duman çıktı.Kapattım bi 5dk sonra çalıştırdım normal çalıştı ancak böyle inceden elektrik sesi gibi cızırtılı bir ses geliyor işlemci fanı vs dönüyor ancak ekran kartı fanı dönmüyor, monitördede görüntü yok..
    Birde anakart anca sığdı kasaya boydan boya, acaba kısa devremi yapıyor? direk anakartı kasanın içerisine koydum vidaladım demir plakanın üzerinde olması sıkıntı oluştururmu kaçırdığım nedir? öneriniz nedir nasıl yapayım? daha bugün geldi parçalar..

• spydevil kullanıcısına yanıt
    üstad yanlış anlama ama sen şakamı yapıyo sun ??söyledigin şeyler bilgisayarcılıga aykırı 1.duman çıktı dedin yani sen baglatı yaparken biryeleri tam oturtamadın veya başka birşeyler dolayı veyada fabrikasyon hatalı üründen dolayı yanmış duman o duman :) 2. inceden elektrik sesi gibi cızırtılı bir ses bu şase sesidir bir yerler de elektikle alaklı bir sorun var ya 1 önceki yanmadan kaynaklı veya başka bir donanımsal sorundna kaynaklı şase var.3.ekran kartı fanı dönmüyor ve ekran kartıdan görüntü gelmiyors a kartı yakmışsındır muhtelemelen sen ekran kartını sök onboard görüntü almaya çalış eger onboarda da görüntü gelmesse anakartta da da sorun var demektir.
  • anakartta onboard vga yok, tüm bağlantıları düzgün yaptım 4pinli 20+4pinli hepsini düzgünce taktım işlemci fanı vs. sata bağlantılarını. anakart kitapçığındaki gibi powerled hddled kısımlarını hepsini normal bağladım. ancak çalıştırdığımda küçük duman çıktı bende direk kapattım tekrar bir kontrol ettim çalıştırdım bu sefer dediğim gibi inceden bi elektrik sesi gibi bir ses geliyor bu trafolardan gelen ses gibi. nasıl yapayım bilemedim :)
  • spydevil kullanıcısına yanıt
    dostum ekran kartını sök bilgisayarı öyle çalıştır 1 dk bekle bir sorun çıkartıyormu...yapacakta birşey yok mecburi ekran kartın degişecek.
  • ekran kartini cikarttigim zamanda ayni ses geliyor.. cok bariz kotu bi hata yaptigimi farkettim anakart direk metalin uzerinde vidasini takmayi unutmusum belli bi yukseklik kazanmasi icin tekrar yapsam anakart yanmamistir degilmi?eger kisa devre yapmissa garantide problem olurmu daha bugun geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki anakartın arkasındaki devreler metal kısma temas etti. Ordan kısadevre oldu. Bence ekran kartı değil de anakart gitmiş olabilir.
  • evet suan bi problem yok hersey normal calisiyor vidalari takinca ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spydevil

evet suan bi problem yok hersey normal calisiyor vidalari takinca ;)

ben üzülmüdüm hocam okurken sevindim insan ne güzel bir hevesle topluyor böyle sorunlara baya adamın canını sıkıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.