Şimdi Ara

Yeni kasa toplattırdım bakabilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aklımda indirimli hali 1.500 TL ye gelen kasalar vardı fakat bu forumun arkadasları bana kasa topladılar ve indrimli hali 1.200 TL e geldi . Almaya karar verdim araştırdım begenildi tek ekran kartı yönünden sorun cıkabilir dendi. Bugün vatan'a gittim bu listeyi götürdüm fakat işlemci benim monitor ile uyumlu olmadıgı için aynı özellikli başka bir işlemci verdiler ve ekran kartı stokta kalmadıgı için aynı özellikli ekran kartını ASUS ile değiştirdiler . Son fiyatı 1.500.00 TL ye geldi ve yarın almayı düşünüyorum . Sizce alayım mı yani 1.500.00 TL bu bilgisayara verilir mi .

GIGABYTE 970A-UD3 AMD 970/SB950 AM3 + DDR3 2000 MHz ( O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART

CORSAIR 8 GB VENGEANCE DDR3 1600MHz CL10 Siyah Tek Modül Ram

COOLER MASTER ELITE RC-730 500W MidT ATX PENCERELERİ SİYAH KASA

SEAGATE 3.5 " 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

ASUS HD7850 DirectCU 1 GB GDDR5 256 Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran kartı

AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5 GHz 14 MB Cache 32nm İşlemci .

Arkadaşlar dedigim gibi amacım o kadarda oyun kasası toplamak degil ama hazır almısken oyunda oynuyabilecegim bir kasa,dedigim gibi açıpta GTA IV 'ü full grafikte kasmadan oynatmasını beklemiyorum . Oyun ayarlarını kısarak oynuyabilecegim bir kasa ve beni en az 6-7 sene idare edebilecek bir kasa istiyorum .

Yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: barkincan

Arkadaşlar aklımda indirimli hali 1.500 TL ye gelen kasalar vardı fakat bu forumun arkadasları bana kasa topladılar ve indrimli hali 1.200 TL e geldi . Almaya karar verdim araştırdım begenildi tek ekran kartı yönünden sorun cıkabilir dendi. Bugün vatan'a gittim bu listeyi götürdüm fakat işlemci benim monitor ile uyumlu olmadıgı için aynı özellikli başka bir işlemci verdiler ve ekran kartı stokta kalmadıgı için aynı özellikli ekran kartını ASUS ile değiştirdiler . Son fiyatı 1.500.00 TL ye geldi ve yarın almayı düşünüyorum . Sizce alayım mı yani 1.500.00 TL bu bilgisayara verilir mi .

GIGABYTE 970A-UD3 AMD 970/SB950 AM3 + DDR3 2000 MHz ( O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART

Arkadaşlar dedigim gibi amacım o kadarda oyun kasası toplamak degil ama hazır almısken oyunda oynuyabilecegim bir kasa,dedigim gibi açıpta GTA IV 'ü full grafikte kasmadan oynatmasını beklemiyorum . Oyun ayarlarını kısarak oynuyabilecegim bir kasa ve beni en az 6-7 sene idare edebilecek bir kasa istiyorum .

Adam monitor uyumlu degil demis ayni model 1 gb olanini koymus.
    Ram 4x2 lowprofile corsair al
    ANAKART MSI G46 YAP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

quote:

Orijinalden alıntı: barkincan

Arkadaşlar aklımda indirimli hali 1.500 TL ye gelen kasalar vardı fakat bu forumun arkadasları bana kasa topladılar ve indrimli hali 1.200 TL e geldi . Almaya karar verdim araştırdım begenildi tek ekran kartı yönünden sorun cıkabilir dendi. Bugün vatan'a gittim bu listeyi götürdüm fakat işlemci benim monitor ile uyumlu olmadıgı için aynı özellikli başka bir işlemci verdiler ve ekran kartı stokta kalmadıgı için aynı özellikli ekran kartını ASUS ile değiştirdiler . Son fiyatı 1.500.00 TL ye geldi ve yarın almayı düşünüyorum . Sizce alayım mı yani 1.500.00 TL bu bilgisayara verilir mi .

Adam monitor uyumlu degil demis ayni model 1 gb olanini koymus.
    Ram 4x2 lowprofile corsair al
    ANAKART MSI G46 YAP

Zaten eskiside 1 GB dı , bendeki kagıtla adamın verdigi kagıda baktım bire bir aynısı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.