Şimdi Ara

Yeni Keşif Azureus Kaplumbağası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben anlamadım bu azureus nasıl bu kadar yavaş olabilir şaşırdım yaa dial up ta bundan daha hızlı download yapıyodum bunun bi sebebi varmıdır? hızlandırmak için ne önerirsiniz? Başka clientlerde takır takır iniyo ama her istediğimi indiremiyorum torrentlarda her istediğim bulunuyo oda çok yavaş ne dersiniz ooooooooof ooooooof

• ilginç..ben azureus kullanıyorum ve deliler gibi indiriyo hatta indirirken msnden mesaj falan atamıyorum o kadar kitliyo bağlantımı :) upload falan kısıtlı olmasına rağmen kullanıcıya mesaj iletilemedi falan diyo.. ayarlarında falan sorun olmasın? yada torrenti indirdiğin site üyeliksiz falansa ondanda olabilir.. üyelik istemeyen sitelerde genelde çok fazla seeder oluyo ama hepsi sıraya koyuyo seni beklemen gerekiyo.. bence programla diilde senin torrentle ilgili bi sorun olsa gerek..
  • üstatlar bu azureusu üyelikli sitelerde nasıl kullanıyoruz ben siteye login oluyorum ama ingilizcem yetmedi kullanıcı adımız ve şifremizi programın bir bölümüne mi giriyoruz torrentreactor.net'i kullanabildim şimdiye kadar bi yardım edin yav
  • yav programlar o kdr etkilemez dl hızını önemli olan sağlam trackerdan çekmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.