Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
552.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüketim 7-7.5 litre civarı. Daha iyi bir örnek vermek gerekirse 2.5 depo mazotla aracın km saati şu anda 1500 de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timsah001

Tüketim 7-7.5 litre civarı. Daha iyi bir örnek vermek gerekirse 2.5 depo mazotla aracın km saati şu anda 1500 de.

otomatikmi hocam seninki ?
  • Merhaba;

Yeni cee'd CONCEPT, Düz vites 1.6 Dizel 128ps in kaskodaki adı tam olarak ne acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roving

quote:

Tüketim 7-7.5 litre civarı. Daha iyi bir örnek vermek gerekirse 2.5 depo mazotla aracın km saati şu anda 1500 de.

Evet otomatik.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roving

quote:

Evet otomatik.

İstanbul trafiginde degerler cok iyi masallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer yakıt buysa çok iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Eğer yakıt buysa çok iyi..

Daha da iyi tarafını söyleyim. Ehliyet kursu dışında araba kullanmadım. Bu nedenle şirketimizde bir arkadaştan kurs alıyorum. Dolayısıyla düşük devirde kullanıyorum arabayı. Bununla beraber en son düzceye pratik için E5 ten gittim. Dönüşü arkadaş yaptı. Arkadaş otoyolda 190 basarak geldi. Resmen alet mazotu içti. Ortalama hız 130 km ile 1.5 saatte geldik. (Ben acemi olduğum için E5 den 4 saatte gitmiştim). Rakamları hesaplarken bunları da dahil etmek lazım. Yani 2.5 depo benzin 1500 km ye bu hadiseler dahil. BMW Mercedes falan umursamıyor araç. Oldukça güçlü. Bana göre normal bir kullanıcı bu araçla 6-6,5 litre ye kadar iner.
  • quote:

quote:

Daha da iyi tarafını söyleyim. Ehliyet kursu dışında araba kullanmadım. Bu nedenle şirketimizde bir arkadaştan kurs alıyorum. Dolayısıyla düşük devirde kullanıyorum arabayı. Bununla beraber en son düzceye pratik için E5 ten gittim. Dönüşü arkadaş yaptı. Arkadaş otoyolda 190 basarak geldi. Resmen alet mazotu içti. Ortalama hız 130 km ile 1.5 saatte geldik. (Ben acemi olduğum için E5 den 4 saatte gitmiştim). Rakamları hesaplarken bunları da dahil etmek lazım. Yani 2.5 depo benzin 1500 km ye bu hadiseler dahil. BMW Mercedes falan umursamıyor araç. Oldukça güçlü. Bana göre normal bir kullanıcı bu araçla 6-6,5 litre ye kadar iner.

Yeni aracı 190 ile bu kadar sıkıştırmak bence çokta sağlıklı değil siz aynen yavaş yavaş devam

• quote:

Orijinalden alıntı: borabjk

quote:

quote:

Yeni aracı 190 ile bu kadar sıkıştırmak bence çokta sağlıklı değil siz aynen yavaş yavaş devam

Aynen tavsiye de etmiyorum zaten 120 üstüne çıkma konusunda bir dusuncem de yok arabada. Ancak araç çok seri. Herkese hitap edebilecek bir performansı var. Işıklarda hiç korna yemedim :)

• quote:

Takas indirimi adi altinda 2 bin indirim. .yapiyorlar ben daha yollarda gormedim yeni ceed satislarin cokta iyi olduguna acikcasi inanmiyorum.

dedğin gibi satış matış yok ........ olmasında zaten...... türk halkı 2023 'e kadar VW angaryasıyla-hastalığıyla bi 10 yıl daha geçirir.....

bence araç süper ,,,,, ama ben olabildiğince ANTİ KİA cının çıkıp forumlara bu yeni ceed dandik araba takoz araba şeklinde sallamalarını ve donanım haberin klasikleşmiş sahte prototip kullanıcı kimlikleriyle foruma girip " BEN ALDIM bu araba gitmiyor, çok yakıyor, rüzgarda savruluyor, yağmurda eriyor,, güneşte buharlaşıyor vs. vs. şeklinde karalamalarını müteakip aracın fiyatı 46.500 'e düşünce almayı düşünüyorum....

haydi ANTİ KİA cılar ha gayret biraz karalama yapında satışlar iyice düşsün !!!! fiyatlar kırılsın.......

46.500'e dizel yeni ceed ARANIYOR..................

• quote:

Orijinalden alıntı: joliva

quote:

Takas indirimi adi altinda 2 bin indirim. .yapiyorlar ben daha yollarda gormedim yeni ceed satislarin cokta iyi olduguna acikcasi inanmiyorum.

dedğin gibi satış matış yok ........ olmasında zaten...... türk halkı 2023 'e kadar VW angaryasıyla-hastalığıyla bi 10 yıl daha geçirir.....

bence araç süper ,,,,, ama ben olabildiğince ANTİ KİA cının çıkıp forumlara bu yeni ceed dandik araba takoz araba şeklinde sallamalarını ve donanım haberin klasikleşmiş sahte prototip kullanıcı kimlikleriyle foruma girip " BEN ALDIM bu araba gitmiyor, çok yakıyor, rüzgarda savruluyor, yağmurda eriyor,, güneşte buharlaşıyor vs. vs. şeklinde karalamalarını müteakip aracın fiyatı 46.500 'e düşünce almayı düşünüyorum....

haydi ANTİ KİA cılar ha gayret biraz karalama yapında satışlar iyice düşsün !!!! fiyatlar kırılsın.......

46.500'e dizel yeni ceed ARANIYOR..................

• ceed için fırsat bekleyenlerdenim ben de,
    ama böyle testler canımı sıkıyor

• diğer bir konuda arkadaş fren performansını hiç beğenmişti mesela
    ama bu incelemede çok başarılı diyor frenler için.
    demek kişiye göre farklılık gösterebiliyor bazı hususlar

• bu arkadaşlar da en iyisi golf, sonra ceed, sonra i30 diyor mesela

Auto Express
    New Kia Cee'd vs rivals | Auto Express
    http://www.autoexpress.co.uk/car-reviews/14535/new-kia-ceed-vs-rivals

• Cengaver1, medyada belli bir markayı ön plana çıkarmak için yapılan "reklam haberler" bunlar. Gazetelerde de vardır bu tür haberler. Atıyorum "Bilmem ne ayakkabı mağazaları 123. şubesini Bilmemne AVM de açıyor" şeklinde haberler görmüşsünüzdür. Onun için güzelce araştırdıktan sonra bariz üstünlük yoksa gerisi kişinin zevkine kalmış.
  • Merhaba Arkadaşlar;

Ford ve Renault tan sonra uzun araştırmalar sonucunda Yeni ceed imim faturası bugün kesildi.

İnşallah bu hafta sonuna teslim alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magule

Merhaba Arkadaşlar;

Ford ve Renault tan sonra uzun araştırmalar sonucunda Yeni ceed imim faturası bugün kesildi.

Hadi hayirli olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magule

Merhaba Arkadaşlar;

hayırlı uğurlu olsun, hangi renk hangi donanım hangi şanzıman tipini aldınız ?
  • Ceed kullanan varsa memnun olup olmadığı konusunda fikirlerini paylaşabilir mi? Ben de almayı düşünüyorum fakat fiyatına göre donanımı sanki biraz eksik. Bir çok donanım sonradan dahi ekletilemiyor. (Geri görüş kamerası, navigasyon, otomatik kararan dikiz aynası gibi)
    Şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.