Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
552.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 yılında sw modelinin geleceğini duydum ama üst versiyon gelir mi bilmem.
  • Şuan bayiden geliyorum. Bana söyledikleri 1-2 ay içerisinde bir üst donanım paketi çıkacakmış. Geri görüş kamerası, navigasyon, park yardımcısı, start-stop, deri koltuk gibi özellikler eklenecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenbalci

Şuan bayiden geliyorum. Bana söyledikleri 1-2 ay içerisinde bir üst donanım paketi çıkacakmış. Geri görüş kamerası, navigasyon, park yardımcısı, start-stop, deri koltuk gibi özellikler eklenecekmiş.

yapma ya işte o zaman üzülürüm erken davrandığıma...
  • satış müdürü benim yanımda aradı genel satış direktörünü, fiyatlar yakın olsa idi kapora verecektim ve üst donanımlısını alacaktım ancak kaporayı kabul etmediler size mahcup oluruz diye fiyat aralığı 61-63 arası olacakmış, ben arabayı 480000 TL ye aldım arada 12-13 bin TL fark var...
  • Yok bence üzülme çünkü fiyatı Consept Plus dan yukarıda olacakmış. Ben de Consept paketini alacağım. Yeni donanımlı 60 binden az olmaz. 60 bin verdikten sonra bir sürü araba var alınacak.
  • Valla dokunmatik ekran navi li paket gelirse on kokpit harika bir gorunume kavusur ekim en gec yil sonu gelecekmis ust paket benimde aldigim duyum bu dogrultuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'ım inşallah Euro 2'lere doğru düşer de bu paketi uygun fiyata alırız..
  • navigasyon falan hiç önemli değil benim için ama start-stop sistemi olsa bu araba tadından yenmez diyordum ki geliyormuş... Belki takasa girer bi üst donanımını alırız uygun fiyat verirlerse
  • Ben Sw olanını da merak ediyorum. Ama onun için 2013 beklemek lazım. Ön göstergeler Sw'da siyah beyaz gibi duruyor. Daha hoş gözüktü bana. Sanırım sabredemem 2013'e kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

navigasyon falan hiç önemli değil benim için ama start-stop sistemi olsa bu araba tadından yenmez diyordum ki geliyormuş... Belki takasa girer bi üst donanımını alırız uygun fiyat verirlerse

Valla bayi ile takasa girersen katil olman an meselesi olur 45 bin veririz derler..

• quote:

Orijinalden alıntı: borabjk

quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

navigasyon falan hiç önemli değil benim için ama start-stop sistemi olsa bu araba tadından yenmez diyordum ki geliyormuş... Belki takasa girer bi üst donanımını alırız uygun fiyat verirlerse

Valla bayi ile takasa girersen katil olman an meselesi olur 45 bin veririz derler..

O kadar da değil. 47 verirler

• quote:

Ben Sw olanını da merak ediyorum. Ama onun için 2013 beklemek lazım. Ön göstergeler Sw'da siyah beyaz gibi duruyor. Daha hoş gözüktü bana. Sanırım sabredemem 2013'e kadar

Sanırım bizdeki kırmızı olan supervision ekran yurtdışı full araçlarda renkli. O yüzden göstergeler siyah beyaz gelmiş olabilir.
  • Bilemiyorum yabancı bir site de sw fotoğrafı vardı onda siyah beyaz renkliydi. Belkide dediğiniz gibidir. Çok emin değilim. Az daha ucuz çıksaydı çok iyi olacaktı. Bakalım bekleyelim biraz.
  • varmı beyler 47 bin yada 47 bin küsürlü fiyat alan (concept dizel için) ,,,,,,, ??????????
  • Ben bugün pazarlığa gidiyorum. Bakalım ne diyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

varmı beyler 47 bin yada 47 bin küsürlü fiyat alan (concept dizel için) ,,,,,,, ??????????

Geçen ay 47.700 e aldım.
  • quote:

Ben Sw olanını da merak ediyorum. Ama onun için 2013 beklemek lazım. Ön göstergeler Sw'da siyah beyaz gibi duruyor. Daha hoş gözüktü bana. Sanırım sabredemem 2013'e kadar

Beyaz dediğiniz görüntülü model su anda türkiyeye gelmiyor. LCD ekran o gördüğünüz. park asistanı vb. gelişmiş özellikler olan vesiyonu.
    gelirse bile fiyat 60.000 üzeriolacakmış.
  • quote:

Ben bugün pazarlığa gidiyorum. Bakalım ne diyecekler.

haber varmı ? Kaça kadar düştüler ?
  • Bayiye gíttím ama asıl pazarlık yapmak istedigim satıs temsilcisi yoktu onun icín yarın tekrar gídicem

• quote:

Bayiye gíttím ama asıl pazarlık yapmak istedigim satıs temsilcisi yoktu onun icín yarın tekrar gídicem

Güzel haberler bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.