Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
552.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracın Tescil Tarihi 31.07.2012 MTV çıkmaz inşallah. :)

Birde Alan arkadaşlar Kasko Ne kadara yaptırdınız.?

Eski aracımı pert ettimde :) En düşük fiyat 2.240 TL aldım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magule -- 1 Ağustos 2012; 18:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magule

Concept 1.6 Dizel manuel..

Aracın Tescil Tarihi 31.07.2012 MTV çıkmaz inşallah. :)

Birde Alan arkadaşlar Kasko Ne kadara yaptırdınız.?

Eski aracımı pert ettimde :) En düşük fiyat 2.240 TL aldım....

1450 ye yaptırdım 1.6 Dizel manuel Concept aracı . Sigortam.net e gir ordan fiyat al.
    Bayiler ak sigorta ile anlaşmalı sanırım banada aynı fiyatı çıkarmışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenbalci

Ceed kullanan varsa memnun olup olmadığı konusunda fikirlerini paylaşabilir mi? Ben de almayı düşünüyorum fakat fiyatına göre donanımı sanki biraz eksik. Bir çok donanım sonradan dahi ekletilemiyor. (Geri görüş kamerası, navigasyon, otomatik kararan dikiz aynası gibi)
    Şimdiden teşekkürler...

ben aracı 4 gün önce aldım, şu anda 900 km de. 900 km de oldukça memnun kaldım.
    performansı cok iyi, eski aracım astre 1.3 CDTI dı . Bunu alınca dünyam değişti.
    sonradan eklenir donanımlar bence, kararan dikiz aynası, esp, elektrikli katlanır ayna, sogutmalı torpido gözü, bluetuth, usb ben mp3, sesli konut sistemi , var .
    daha ne olsun ??
  • Arkadaşlar uzun zamandır planladığım i30 ve ceed testini gerçekleştirdim.Her iki aracında dizel en üst versiyonlarını test ettim.Benzinli çift kavramalı ceed e malesef olmadığı için test edemedim.İzlenimlerim
    - ön tasarımda i30 elit ve ceed çok güzel.Ama i30 stly donanımı fena değil
    - Arka tasarımlar i30 daha hoşuma gitti.Farklı görünmek isyenler için ceed ideal.
    -Yan görünüm ceed daha güzel.Özellikle krom cerceveler mükemmel.
    -iki araçta motor sesi almıyor.Ancak i30 biraz yol sesi alıyor.Belki lastiklerden kaynaklanabilir.
    -iç tasarımda ceed lcd gösterge paneli ile gelmedi gelse kesinlikle mükemmel olurdu.Ben simetrik tasarım sevdiğim için i30 bana orta konsol olarak daha güzel geldi.Ama sportif tasarım sevenler için ceed güzel.Malzeme kalitesi ceed e daha iyi gibi.
    -Kullanım karakterleri aynı gibi.(Performans,fren)ceed e 17 jant olduğu için yol tutuşu biraz daha iyi gibi.Tabiki i30 da 16 jantan dolayı süspansiyon daha yumuşak.
    -Donanım noktasında i30 daha iyi.Ama fiyatıda 2000 tl daha yüksek.Donanım için bu para verilir.
    -Ceed de olup i30 da olmayanlar F1 direksiyondan kumandalı otomatik vites,krom eksoz,17 jantlar
    Ayrıca ceed katalogunda yazmayan elektrikli bel destek ayarı ve consept donanımında projeksiyon farlar,krom cam çerçevesi,Deri kaplı kapı döşemeleri bulunuyor.
    -Ayrıca benzinli modellerde ceed de dct yani çift kavramalı otomatik sanzuman var.

Sonuç olarak ben her iki kardeş markanın birçok modelini yıllardır kullanıyorum.Hepside parasının hakkını veren araçlar.
    Eğer dizel otomatik full bir araç alacaksanız 2000 tl fazla verip i30 alın yada sportif olsun istiyorsanız ceed alın.Dizel alt versiyonlarda fiyatlar ve donanımlar hemen hemen aynı.Eğer benzinli otomatik alacaksanız biraz acele etmeyip çift kavramalı bir ceed alın manuelse zaten i30 almanız gerekir cünkü ceed benzinli manuel yok.Ayrıca şunu önemle söylüyorum ceed yeni çıktı ayrıca eski ceedler hala bitmedi.Yakın zamanda ceed fiyatları büyük oranda düşecektir.saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: joliva

quote:

Orijinalden alıntı: borabjk

Takas indirimi adi altinda 2 bin indirim. .yapiyorlar ben daha yollarda gormedim yeni ceed satislarin cokta iyi olduguna acikcasi inanmiyorum.

dedğin gibi satış matış yok ........ olmasında zaten...... türk halkı 2023 'e kadar VW angaryasıyla-hastalığıyla bi 10 yıl daha geçirir.....

bence araç süper ,,,,, ama ben olabildiğince ANTİ KİA cının çıkıp forumlara bu yeni ceed dandik araba takoz araba şeklinde sallamalarını ve donanım haberin klasikleşmiş sahte prototip kullanıcı kimlikleriyle foruma girip " BEN ALDIM bu araba gitmiyor, çok yakıyor, rüzgarda savruluyor, yağmurda eriyor,, güneşte buharlaşıyor vs. vs. şeklinde karalamalarını müteakip aracın fiyatı 46.500 'e düşünce almayı düşünüyorum....

haydi ANTİ KİA cılar ha gayret biraz karalama yapında satışlar iyice düşsün !!!! fiyatlar kırılsın.......

46.500'e dizel yeni ceed ARANIYOR..................

Alıntıları Göster
    En son aldığım fiyat 48.500 ;) iki bin açığın kalmış :)

• quote:

Orijinalden alıntı: timsah54

En son aldığım fiyat 48.500 ;) iki bin açığın kalmış :)

Cok iyi fiyat ben dizel otomatigini 54 e aldım 1 buçuk ay önce uzun süren pazarlıklar sonucu.. Ama derseniz ki verdiğiniz fiyata üzüldünmü diye kesinlikle hayir son kuruşuna kadar helal olsun o kadar memnunum ve herkese tavsiye ederim şuan alınabilecek arabalar arasında ilk sırada bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roving

quote:

Ceed kullanan varsa memnun olup olmadığı konusunda fikirlerini paylaşabilir mi? Ben de almayı düşünüyorum fakat fiyatına göre donanımı sanki biraz eksik. Bir çok donanım sonradan dahi ekletilemiyor. (Geri görüş kamerası, navigasyon, otomatik kararan dikiz aynası gibi)
    Şimdiden teşekkürler...

performansı cok iyi, eski aracım astre 1.3 CDTI dı . Bunu alınca dünyam değişti.
    sonradan eklenir donanımlar bence, kararan dikiz aynası, esp, elektrikli katlanır ayna, sogutmalı torpido gözü, bluetuth, usb ben mp3, sesli konut sistemi , var .
    daha ne olsun ??

Otomatik kararan dikiz aynası yok diye biliyordum. O zaman tek eksiği geri görüş kamerası kaldı. Bana saçma gelen bir nokta da confort plus paketinde manuel vites seçeneği yok. Olsa fiyatı biraz daha düşük olacak ve sunroof isteyenler için bir seçenek olacaktı. Ama bir ay içinde comfort paketini alacağım sanırım. Cevapların için teşekkürler.

• Ceed de olup i30 da olmayanlar F1 direksiyondan kumandalı otomatik vites,krom eksoz,17 jantlar
    Ayrıca ceed katalogunda yazmayan elektrikli bel destek ayarı ve consept donanımında projeksiyon farlar,krom cam çerçevesi,Deri kaplı kapı döşemeleri bulunuyor.
  • Bu özellikler sadece consept plus versiyonunda mı var yoksa conseptte de mevcut mu?
  • aracım concept 1.d dizel
    katologta yazmayan ancak araçta olan donanımlar şunlar

gündüz farları- ( sis farı kısmında iki ayrı lamba var biri fardan bağımsız sürekli gündüz aynıyor)
    lastik hava basınç göstregesi ( bu gösterge hem hız kadranın solunda hemde ortadaki saat kısmında, bu kısımda hangi tekerin havası azalmışsa o teker sinyal veriyor)
    viraja duyarlı farlar
    kararan dikiz aynası
    aracın multimedyasını sesli komut
    otamatik katlanan yan aynalat ( geceleyin bu aynaların altındaki led ışıklar, aracıın kapılarını ilk açtığınızda yanıyor ve arabanın etrafını özellikle ön kapı girilerini aydınlatıyor)
    cam suyu gösterge ikazı (cam suyu azalınca yada bitince gösterge panelinde sinyal veriyor)
    elektrikli bel destek ayarı
    araç ilk çalıştığında tekerlerin poizyonu bilgi ekranında görülüyor ve eğer tekerleriniz ortda değilse (yani sağa veya sola dönükse) direksiyonu ne tarafa çecirerek ortalayacağınız ekranda bilgi olarak gösteriliyor
    aracın alttının ( dün serviste kaldırıp baktılar- iki lastiğide taş sıkışmıştı ses çıkarıyordu bunların çıkarılması için) komple korumlaı- kartel koruması- olduğu

benim şu ana kadar tespit ettiklerim bunlar... aracın kullanımına gelince yaklaşık 700 km yol yaptım- önceki aracım venga (13 ay kullandım), bir önceki aracım hıgh golf tsi (2,5 sene kullandım) golf ile kıyaslayacak olursam, her açıdan golf ten daha üstün bir araç daha özenli ve çok daha güçlü, yol tutuşu daha iyi geldi bana golfte ( karadenizde yaşıyorum yollarımız oldukça virajlı) virajlara hızlı girince tedirginlik yaşardım, ceed e bunu hiç yaşamadım (marka fanatikliğim yoktur, hiç bir araba markasını da kişiliğimle özdeşleştirmem- arabadır binersin gider...), araca özenilmiş, motor performansı bence şu anda 1,6 dizelller içinde en iyisi zaten sayısal verileri de ortada, siizi hiç bir yol koşulunda mahcup etmeden görev yapacak bir motora sahip, şu anki yakıt tüketimim klimalı kullanıyorum 7,1 civarında gösteriyor. astra ile karşılaştırıyorlar, ancak astaranın içi ceed den daha dar ve çok yetersiz (1,3 dizel) ve güçsüz bir motora sahip astra, bu anlamda karşılaştırılmasının hatalı olacağını düşünüyorum.
    fiyatının şu anki tutarların aşağı düşmesi pek mümkün görünmüyor en azından bayiden bana verilen bilgi bu, yeni donanımlısı sanırım 2-3 ay içerisinde gelecek ama bu en üst paketi olacak ve fiyatı 60.000-61.0000 TL civarında olacağı söylendi- bu pakette tamamen lcd ekran, şeritten ayrılmayı önleyici sistemeler, kendi kendine park etme-navigasyon ...gibi donanımlar olacakmış.
    ceed in mevcut satışlarına gelince, benim araç aldığım bayi geçen ay 20 ye yakın sportage, mayıs sonu itibari ile de 28 tane ceed satmışlar, çoğu başka markalardan takas, gerçekten bayinin önü farklı markalardan epey bir ikinci el araç ile dolmuş...ceed bir linea kadar çok satmaz,,,piyasadaki al sat arabalarla da kıyaslamayın bence (tabi bunlar benim fikrim)...sorusu lan varsa cevaplayabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metesserdar -- 2 Ağustos 2012; 11:26:56 >

• quote:

Bu özellikler sadece consept plus versiyonunda mı var yoksa conseptte de mevcut mu?

concept versiyonda bulunmayıp concept plus donanımda bulunan donanımlar : 17 inç jantlar, cam tavan, led gündüz farları, park sensörü. diğer donanımlar aynı. bu donanımlar fiyatı 4 bin tl arttırıyor. Ben bundan önceki aracım vengadaki cam tavan yüzünden başıma çok güneş geçtiği için cam tavanlı concept plus versiyonu tercih etmedim. Cam tavan öyle sanıldığı kadar çok kullanışlı birşey değil sadece yaz mevsiminde ve akşam saatlerinde açabilirsiniz aracın üstünü. güneş varken yağmur yağarken veya hava soğukken kesinlikle açamazsınız ayrıca park ettiğiniz güneş gören bir yerde üstü cam tavanlı arabanın içi cam tavanlı olmayan bir arabaya göre 3-4 derece daha fazla ısınıyor.

• Cevaplarınız için çok teşekkürler. Öğrendiklerim çok işime yaradı. 1 ay içinde alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07
    quote:

Bu özellikler sadece consept plus versiyonunda mı var yoksa conseptte de mevcut mu?

concept versiyonda bulunmayıp concept plus donanımda bulunan donanımlar : 17 inç jantlar, cam tavan, led gündüz farları, park sensörü. diğer donanımlar aynı. bu donanımlar fiyatı 4 bin tl arttırıyor. Ben bundan önceki aracım vengadaki cam tavan yüzünden başıma çok güneş geçtiği için cam tavanlı concept plus versiyonu tercih etmedim. Cam tavan öyle sanıldığı kadar çok kullanışlı birşey değil sadece yaz mevsiminde ve akşam saatlerinde açabilirsiniz aracın üstünü. güneş varken yağmur yağarken veya hava soğukken kesinlikle açamazsınız ayrıca park ettiğiniz güneş gören bir yerde üstü cam tavanlı arabanın içi cam tavanlı olmayan bir arabaya göre 3-4 derece daha fazla ısınıyor.

-17 inç jantlar
    -cam tavan
    -led gündüz farları
    -park sensörü
    + ek olarak otomatik şanzımanı unutmayalım.

4 milyar fark aslında şanzıman da olunca çok değil sanki

• YENİ CEE'D
    Yeni cee'd CONCEPT Otomatik Vites 1.6 Benzinli 135ps 51.100 TL 51.100 TL
    Yeni cee'd CONCEPT Düz vites 1.6 Dizel 128ps 51.600 TL 51.600 TL
    Yeni cee'd CONCEPT Otomatik Vites 1.6 Dizel 128ps 54.600 TL 54.600 TL
    Yeni cee'd CONCEPT PLUS Otomatik Vites 1.6 Dizel 128ps 58.400 TL 58.400 TL

Aradaki fark 7000 Tl civarında. Bence gerek yok. Park sensörünü biraz pazarlıkla ücretsiz taktırılabilir. Ama geri görüş kamerası ve navigasyon paketi çıkması lazımmış. O da ilerde çıkar ama alınan arabalara takarlarmı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07
    quote:

-17 inç jantlar
    -cam tavan
    -led gündüz farları
    -park sensörü
    + ek olarak otomatik şanzımanı unutmayalım.

4 milyar fark aslında şanzıman da olunca çok değil sanki

hocam ben kendi otomatik vites aracıma göre kıyasladım 4 bin fark öyle oluyor

• Bence asıl saçma olan Confort Plus modelinin manul seçeneğinin olmaması.
  • ben bu araç ile yeni i30 arasında kalmıştım. hyundai'nin satış ofisi evimde 10 dakika uzaklıkta oldugu için ve şuanda istanbulda elit bayi oldugu için hyundai'i sectim. ayrıca sahibi tanıdık oldugu için iyi bir indirim aldım. servis falan yakın o yüzden ceed'i secmedim. siz başka yorumlara bakmayın bence arkadaşlar siz beğendiyseniz başkasına ne ki? bence cok hoş bi araba kullanmadım performansını bilmiyorum ama i30la hemen hemen aynıdır muhtemelen. almış arkadaşlara hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

ben bu araç ile yeni i30 arasında kalmıştım. hyundai'nin satış ofisi evimde 10 dakika uzaklıkta oldugu için ve şuanda istanbulda elit bayi oldugu için hyundai'i sectim. ayrıca sahibi tanıdık oldugu için iyi bir indirim aldım. servis falan yakın o yüzden ceed'i secmedim. siz başka yorumlara bakmayın bence arkadaşlar siz beğendiyseniz başkasına ne ki? bence cok hoş bi araba kullanmadım performansını bilmiyorum ama i30la hemen hemen aynıdır muhtemelen. almış arkadaşlara hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :)

Teşekkürler sizede kazasız belasız sürüşler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roving

quote:

Şimdiden teşekkürler...

daha ne olsun ??

Otomatik kararan dikiz aynası yok diye biliyordum. O zaman tek eksiği geri görüş kamerası kaldı. Bana saçma gelen bir nokta da confort plus paketinde manuel vites seçeneği yok. Olsa fiyatı biraz daha düşük olacak ve sunroof isteyenler için bir seçenek olacaktı. Ama bir ay içinde comfort paketini alacağım sanırım. Cevapların için teşekkürler.

Kararan dikiz aynasıda var hocam , takılma buna , al geç .

• quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

aracım concept 1.d dizel
    katologta yazmayan ancak araçta olan donanımlar şunlar

gündüz farları- ( sis farı kısmında iki ayrı lamba var biri fardan bağımsız sürekli gündüz aynıyor)
    lastik hava basınç göstregesi ( bu gösterge hem hız kadranın solunda hemde ortadaki saat kısmında, bu kısımda hangi tekerin havası azalmışsa o teker sinyal veriyor)
    viraja duyarlı farlar
    kararan dikiz aynası
    aracın multimedyasını sesli komut
    otamatik katlanan yan aynalat ( geceleyin bu aynaların altındaki led ışıklar, aracıın kapılarını ilk açtığınızda yanıyor ve arabanın etrafını özellikle ön kapı girilerini aydınlatıyor)
    cam suyu gösterge ikazı (cam suyu azalınca yada bitince gösterge panelinde sinyal veriyor)
    elektrikli bel destek ayarı
    araç ilk çalıştığında tekerlerin poizyonu bilgi ekranında görülüyor ve eğer tekerleriniz ortda değilse (yani sağa veya sola dönükse) direksiyonu ne tarafa çecirerek ortalayacağınız ekranda bilgi olarak gösteriliyor
    aracın alttının ( dün serviste kaldırıp baktılar- iki lastiğide taş sıkışmıştı ses çıkarıyordu bunların çıkarılması için) komple korumlaı- kartel koruması- olduğu

benim şu ana kadar tespit ettiklerim bunlar... aracın kullanımına gelince yaklaşık 700 km yol yaptım- önceki aracım venga (13 ay kullandım), bir önceki aracım hıgh golf tsi (2,5 sene kullandım) golf ile kıyaslayacak olursam, her açıdan golf ten daha üstün bir araç daha özenli ve çok daha güçlü, yol tutuşu daha iyi geldi bana golfte ( karadenizde yaşıyorum yollarımız oldukça virajlı) virajlara hızlı girince tedirginlik yaşardım, ceed e bunu hiç yaşamadım (marka fanatikliğim yoktur, hiç bir araba markasını da kişiliğimle özdeşleştirmem- arabadır binersin gider...), araca özenilmiş, motor performansı bence şu anda 1,6 dizelller içinde en iyisi zaten sayısal verileri de ortada, siizi hiç bir yol koşulunda mahcup etmeden görev yapacak bir motora sahip, şu anki yakıt tüketimim klimalı kullanıyorum 7,1 civarında gösteriyor. astra ile karşılaştırıyorlar, ancak astaranın içi ceed den daha dar ve çok yetersiz (1,3 dizel) ve güçsüz bir motora sahip astra, bu anlamda karşılaştırılmasının hatalı olacağını düşünüyorum.
    fiyatının şu anki tutarların aşağı düşmesi pek mümkün görünmüyor en azından bayiden bana verilen bilgi bu, yeni donanımlısı sanırım 2-3 ay içerisinde gelecek ama bu en üst paketi olacak ve fiyatı 60.000-61.0000 TL civarında olacağı söylendi- bu pakette tamamen lcd ekran, şeritten ayrılmayı önleyici sistemeler, kendi kendine park etme-navigasyon ...gibi donanımlar olacakmış.
    ceed in mevcut satışlarına gelince, benim araç aldığım bayi geçen ay 20 ye yakın sportage, mayıs sonu itibari ile de 28 tane ceed satmışlar, çoğu başka markalardan takas, gerçekten bayinin önü farklı markalardan epey bir ikinci el araç ile dolmuş...ceed bir linea kadar çok satmaz,,,piyasadaki al sat arabalarla da kıyaslamayın bence (tabi bunlar benim fikrim)...sorusu lan varsa cevaplayabilirim...

Pek umidim yok ama umarim ust versiyon da gelir Turkiye'ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.