Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yakın takip

ygt07 öncelikle otomatik tercihini tebrik ederim, kullanırken değdiğini göreceksin.

Plus paket cam tavan + 17'' jant + LEDli far + arka park sensörü (ki tüm bayiler alırken arka sensörleri hediye ediyorlar) ekliyor concept pakete, bunlar için 55.000 vereceğine 3.500 TL civarı daha ver, premium paket al derim. Bu sayade araca plus donanıma ek olarak büyük multimedya ekran, ön park sensörü, geri görüş kamerası, elektrikli park freni, üstü kayar ön orta kol dayama (bizimkilerde sabit ve biraz geride kalıyor), arka kol dayama, kendi kendine park, supervision gösterge, elektrikli sürücü koltuk ayarları (ve burada sayamadıklarım olabilir) gibi süper özellikler eklersin.

Bence plus oldukça ara bir donanım, Şu anda aracı yeni alacak olsam farkı verir premium alırdım (ben concept alırken premium piyasada yoktu)

Kararın her ne olursa olsun, hayırlı olsun!

Araçtan memnun musun? Değer mi sence? Ben çok borca girdim, gelirime göre çok lüks bir harcama ama xenon hariç istediğim her şey var ve ilk gördüğümden beri sevdim aracı ..
    Bir de müzik sistemi sesli kontrol ediliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

quote:

Orijinalden alıntı: ygt07

otomatiğini almaya karar verdim de lüksün sınırı yok Plus paketi 55.000TL'ye bıraktılar bir bayi.cam tavan vs dizel otomatik,değer mi plus paket almaya acaba ama herkesten farklı..

Sıcak memlekette isen cam tavan biraz başını ağrıtabilir değilsen hiç düşünmeden plus al hocam ben antalyada olduğum için güneşi tepemde hissetmek istemedim ama senin tercihine kalmış artık.. bu arabaya verdiğim paranın her kuruşu helal olsun yarın pert olsa (Allah kimseye göstermesin) ertesi gün tekrar gider bu arabayı alırım. O derece memnunum sende çok memnun kalacaksın inşallah...

hocam nedne başımı ağrıtsın sen daha tecrübelisin tabiki ama içindeki perdeyi çekerim güneşte ne kadar sıcak alabilir ki yine.tabi cam daha çok salar içine ama,içindeki perdeyi kapatınca bir şey olmaz sanırım.ben kışın açarım diye düşündüm perdeyi yine de senin önerilerine açığım.

• quote:

quote:

quote:

otomatiğini almaya karar verdim de lüksün sınırı yok Plus paketi 55.000TL'ye bıraktılar bir bayi.cam tavan vs dizel otomatik,değer mi plus paket almaya acaba ama herkesten farklı..

Sıcak memlekette isen cam tavan biraz başını ağrıtabilir değilsen hiç düşünmeden plus al hocam ben antalyada olduğum için güneşi tepemde hissetmek istemedim ama senin tercihine kalmış artık.. bu arabaya verdiğim paranın her kuruşu helal olsun yarın pert olsa (Allah kimseye göstermesin) ertesi gün tekrar gider bu arabayı alırım. O derece memnunum sende çok memnun kalacaksın inşallah...

hocam nedne başımı ağrıtsın sen daha tecrübelisin tabiki ama içindeki perdeyi çekerim güneşte ne kadar sıcak alabilir ki yine.tabi cam daha çok salar içine ama,içindeki perdeyi kapatınca bir şey olmaz sanırım.ben kışın açarım diye düşündüm perdeyi yine de senin önerilerine açığım.

Cam tavan hem güneşin sıcaklığını daha çok içeri alıyor hemde cam tavanın altındaki perdeler güneşi engellemek için yeterli gelmiyor... Güneşin çok yakıcı olduğu bir memlekette değilseniz bu durum sizin için sorun olmayacağı için mutlaka plus almanızı tavsiye ederim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cam tavan hem güneşin sıcaklığını daha çok içeri alıyor hemde cam tavanın altındaki perdeler güneşi engellemek için yeterli gelmiyor... Güneşin çok yakıcı olduğu bir memlekette değilseniz bu durum sizin için sorun olmayacağı için mutlaka plus almanızı tavsiye ederim..

antalyada yaşıyorum

• ben daha önce de belirttiğim üzere araçtan çok memnunum, hala arabanı kitleyip eve çıkmadan önce söyle bir beğeni ile ona bakmak güzel..

bu arada bugün KIA bayisinin önünden geçerken bir girdim, premium aracı inceledim; gercekten oldukça artısı var, gayet şık olmuş.. Sadece ön göğüsteki ekrana takıldım, ekran boyutu concept ve plus paketteki ile neredeyse aynı. o internette fotoğraflarını gördüğümüz büyük ekran değil.. Satışlarda premium gayet hızlı gidiyormuş onu da sordum..

sonuçta premium conceot dizel otomatiğe göre 8-8.500 TL daha pahalı, neredeyse %20 eder; karşılama gücü varsa alınabilir, en azından concept plus alacakların biraz daha vererek bu paketi almaları bence mantıklı. Ama tabi bu işinde sonu yok, 2 bin daha, 3 bin daha derken fiyat alıp başını gidiyor...
  • yamayı unutmuşum, sesle birçok şey kumanda edilebiliyormuş, müzik sisteminin ingilizce kullanım kitapçığını forumdan bir arkadaş maille göndermişti, birçok komut var ancak halen tam olarak deneyemedim.

bluetooh arama yaparken isim söyleme fonksiyonunun çalıştığını ancak telaffuz konusunda zorluklar olduğunu biliyorum, birini aramaya çalışırken alakasız birisini aramıştım yanlışlıkla
  • quote:

yamayı unutmuşum, sesle birçok şey kumanda edilebiliyormuş, müzik sisteminin ingilizce kullanım kitapçığını forumdan bir arkadaş maille göndermişti, birçok komut var ancak halen tam olarak deneyemedim.

bluetooh arama yaparken isim söyleme fonksiyonunun çalıştığını ancak telaffuz konusunda zorluklar olduğunu biliyorum, birini aramaya çalışırken alakasız birisini aramıştım yanlışlıkla

Evet o komik oluyor.Telefonlarda da mesela Ali diyorsun Hasan diye birini arıyor :)
    Sanırım hız kadranı aynı boyutta ama komple lcd bildiğim kadarıyla. Araç gelirse yazarım :)
  • quote:

ben daha önce de belirttiğim üzere araçtan çok memnunum, hala arabanı kitleyip eve çıkmadan önce söyle bir beğeni ile ona bakmak güzel..

bu arada bugün KIA bayisinin önünden geçerken bir girdim, premium aracı inceledim; gercekten oldukça artısı var, gayet şık olmuş.. Sadece ön göğüsteki ekrana takıldım, ekran boyutu concept ve plus paketteki ile neredeyse aynı. o internette fotoğraflarını gördüğümüz büyük ekran değil.. Satışlarda premium gayet hızlı gidiyormuş onu da sordum..

sonuçta premium conceot dizel otomatiğe göre 8-8.500 TL daha pahalı, neredeyse %20 eder; karşılama gücü varsa alınabilir, en azından concept plus alacakların biraz daha vererek bu paketi almaları bence mantıklı. Ama tabi bu işinde sonu yok, 2 bin daha, 3 bin daha derken fiyat alıp başını gidiyor...

lastik basımç sensörü var mı araçlarınızda halen bilmiyorum ben bunu?

• quote:

quote:

ben daha önce de belirttiğim üzere araçtan çok memnunum, hala arabanı kitleyip eve çıkmadan önce söyle bir beğeni ile ona bakmak güzel..

lastik basımç sensörü var mı araçlarınızda halen bilmiyorum ben bunu?

Var diye hatirliyorum ama yaniltmayayim bu siralar o kadar cok arac baktim ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lastik basınç sensörü var, silecek suyu azaldığında azaldığını gösteren göstergede var. <Benim araç MT CRDI Concept
  • Merhaba;

Dün aksam İstanbul Tuzla Sahilden-Erenköy'e sahil yolundan full dur kalkla giderek (30 km lik yolu 1 saatte giderek artık siz hesaplayın trafiği ) ortalama yakıt tüketimi 6,4 gösterdi gösterge.

Dönerken TEM den döndüm yakıt tüketimini sıfırlamadan (ortalama 120 km hızla) yakıt tüketimi 6 lt ye indi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roving

Lastik basınç sensörü var, silecek suyu azaldığında azaldığını gösteren göstergede var. <Benim araç MT CRDI Concept

benim alacağım consept plus'ta da vardır umarım...
  • quote:

quote:

Lastik basınç sensörü var, silecek suyu azaldığında azaldığını gösteren göstergede var. <Benim araç MT CRDI Concept

Ceed alıyorsun ozaman :)

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

quote:

Ceed alıyorsun ozaman :)

aklım leon tsi fr'da kalsa da ve bu konuda sonuna kadar görüşlerinde haklı olsan da vardır bir hayır diyorum yarın hangisi olacaksa olsun diyorum,ceed ağırlaştı,durumdan haberdar ederim

• quote:

quote:

Concept'te varsa concept plus'da kesin vardır..
    Leon'un dış görünüşü çok tuhaf bence, hiç ısınamadığım bir araç. Eski kasaları çok daha güzel bana göre..
  • Concept ve concept pluslarda lastik basınç sensoru var ama premiumlar da yok...

• geçen gün bu arabanın kırmızısını gördüm emirgan tarafında. çok yakışmış yahu benim i30(kırmızı)la bu arabayı yanyana koysak sanırım kırmızı olarak ceed daha güzel :)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravocan

Concept ve concept pluslarda lastik basınç sensoru var ama premiumlar da yok...

Emin misin? Benim için çok önemli bir özellik değil ama sonuçta alt modellerde olup üst modelde olmaması saçma olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravocan

Concept ve concept pluslarda lastik basınç sensoru var ama premiumlar da yok...

siz rio'nuzu sattınızmı hocam?
  • Kia Pro Ceed'in içi.. Isıtmalı koltuktan emin değilim ama diğer her şey Premium Ceed'in içiyle aynı..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.