Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FurkanDundarFD

Bugün birçok kia bayisi ile iletişeme geçtim ve fiyat aldım araba ise harika tasarım herşey sunroff hariç olan modelini almaya karar verdik gibi birşey en son fiyat 50.650 lira aldım 2012 0 km sizce nasıl fiyat ne diyorsunuz arkadaşlar
    1.6 crdı otomatik 128 beygir bayıldım

kardeş hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.. fiyatın bizimkine göre düşük ama biz 3. aracı alıyoruz kiadan ve artık alıştık vazgeçemiyoruz o yüzden bu indirimi yaptılar :)
  • bu arada lastikleri değişmede kia bayisinin alakası yoktur bizzat michelinle biz alakadar olup değiştirdik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okn.Ky

bu arada lastikleri değişmede kia bayisinin alakası yoktur bizzat michelinle biz alakadar olup değiştirdik..

Bende mesajımda michelin bayii olarak yazdım sanırım o kısmı atlamışsınız. ( aracı aldıktan sonra michelin bayiine giderek 300 tl fark ile lastikleri değiştirmiş, sanırım bayiler yapıyor)

Yani arac hakkını veriyor, 300 500 e kaçacak araç değil. Ben 50.800 e aldım ama 51 bin e de alsaydım pişman olmazdın. Bugün dolu bir clio almaya kalksanız 42 bin e veriyolar hemde manuel araç . Kia reklamını güzel yapsa bu araba audilerle bile kapışır. Duyduğum kadarı ile aracın süspansiyonunu LOTUS firmasının mühendisleri tasarlamışlar. Kia gerçekten hızlı bir yükselişte ilerde (3-5 yıl sonra) bu aracı şuan alanlar doğru bir karar veriklerini o zaman görecekler.

• Araç hakkında küçük de olsa ilk izlenimlerim dik bayır düşünün cm kayma yok toyota sürdüm polo otomtk sürdüm kesinlikle kaydırıyor ceed de artı özellik bu
    Ses nerdeyse hiç yok dizel mi benzin mi pek anlamadım
    Kasislerden geçerken araba hiç sarsmıyor çok iyi bence
    Direksiyonu çok beğendim çok rahat ve istediğin modda kullanabiliyorsun kısacası
    Gidip polo dizele 46.000 vereceğimize
    Kia ceed 50.500 -600 her neyse kesinlikle verilir araç gelsin belki fotolarını da koyarım arkadaşlar
    Yakıt konusunu ise siz bana söyleyin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa herkes mi otomatik alıyor yaaa :(

Manuel alan yok mu...? Kendimi yalnız hissettim şimdi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravocan

quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

quote:

Orijinalden alıntı: bravocan

Concept ve concept pluslarda lastik basınç sensoru var ama premiumlar da yok...

siz rio'nuzu sattınızmı hocam?

Evet rio yu sattım yeni ceed aldim....:):)

çok doğru bi karar vermişsiniz güle güle kullanın :) bende rio sporty alacaktım bi türlü gelmedi venga aldım sonra yeni ceed çıkınca vengayı sattım yeni ceed aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: magule

Yaa herkes mi otomatik alıyor yaaa :(

Manuel'in yakışı nasıl hocam şehiriçi şehir dışı ve karma tüketimleriniz nedir?
  • Henüz uzun yola çıkmadım. İnşallah bayramda uzun yol performansını test edeceğim.

İstanbul içinde kullandığım kadarıyla dur kalk fazla olursa 6 lt civarında. Sizin nasıl şehir içi..?

Özellikle istanbul trafiğini bilenler bilir sabah ve aksam saatlerinde bayağı sıkıntı oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: indream182

quote:

Orijinalden alıntı: Okn.Ky

bu arada lastikleri değişmede kia bayisinin alakası yoktur bizzat michelinle biz alakadar olup değiştirdik..

Bende mesajımda michelin bayii olarak yazdım sanırım o kısmı atlamışsınız. ( aracı aldıktan sonra michelin bayiine giderek 300 tl fark ile lastikleri değiştirmiş, sanırım bayiler yapıyor)

Yani arac hakkını veriyor, 300 500 e kaçacak araç değil. Ben 50.800 e aldım ama 51 bin e de alsaydım pişman olmazdın. Bugün dolu bir clio almaya kalksanız 42 bin e veriyolar hemde manuel araç . Kia reklamını güzel yapsa bu araba audilerle bile kapışır. Duyduğum kadarı ile aracın süspansiyonunu LOTUS firmasının mühendisleri tasarlamışlar. Kia gerçekten hızlı bir yükselişte ilerde (3-5 yıl sonra) bu aracı şuan alanlar doğru bir karar veriklerini o zaman görecekler.

pardon ozaman ben bayii die kiayı kastettiniz anladım kusura bakmayın.. evet araba dediğiniz gibi 300 500e kaçacak araba değil.. bizim millet marka peşinde koşuyor anca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okn.Ky -- 4 Ekim 2012; 15:39:19 >

• quote:

İstanbulda yaşıyorsan otomatik alacaksın ben dayanamıyorum trafiğine sizce en güzel rengi ne ???

• quote:

quote:

İstanbulda yaşıyorsan otomatik alacaksın ben dayanamıyorum trafiğine sizce en güzel rengi ne ???

Beyazı çok güzel ama concept plus larda led ve sunroof olduğu için çok şık duruyor. Concept de nasıl durur bilemiyorum. Şuan revaştaki renk de benim gördüğüm kadarı ile beyaz. Bende beyaz tavsiye ederim. Fümesi de çok şık.

ben şu nedenden dolayı siyahını aldım. Siyah aracdan kirlendiği zaman soğuyorsun , aracı yıkatınca tekrar arabaya hayran oluyorsun. Ama beyazı yıkatsan da yıkatmasanda duruşu değişmiyor.

• o zaman benim araç hemde test niyetnde olacak sunroff falan yok ve beyaz aldım bende bakalım duruşu nasıl olur :)
  • quote:

quote:

Otomatikle arasında 2000 tl fark vardı ben aldığımda. Hep manuel kullandığım için pek sorun olmuyor şimdilik.

Ben yakıt konusu nedeniyle otomatik almadım aslında. !!!

Bu arada Beyaz Aracım ve çok güzel duruyor....

İstanbul içinde otomatik veya manuel yeni ceed kullanan arkadaşlar yakıt durumunuz nedir..???
  • Siyah consept plus benim de aracım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

beyler bu aracı alan yokmu??? ,,, yoksa alıpta sandıkta saklayanlar mı var bayramlarda giyinip kuşanıp binmek üzere sadece BAYRAMLIK CEED?! mi dir bu araç.............. aracın piyasa çıktığı haziran ayından beri 4,5 milyon nüfuslu ankarada daha bi tane yeni ceed görmedim....

yalnız şu KİA nın GENEL MERKEZ tarafından tüm bayilere söylenen minimal araç /minimal satış = yemin edilen rakamdan aşağı araç bırakmama stratejisi ile ben yine zor görürüm bu ceed'i sokaklarda......

3 aydır Ankara'da kullanıyorum , size denk gelememişim herhalde.. Concept Plus Otomatik , metalik gri renkli aracım , 2700 km. oldu..çok ama çook memnunum.. Eşimin Golf6 1.6 otomatik aracı var, geçen gün benim aracımı sürdü ve çok beğendi.. Liste fiyatından indirimli 54000 TL ye almıştım.. O zaman premium versiyonu yoktu , olsaydı kesin premium alırdım.. Daha önce 1.4 Toyota d4d dizel aracım vardı , iş yerinin araçlarından Ford Fieasta dizel kullanıyorum , Kia kesinlikle hepsinden çok daha başarılı, sessiz ve güçlü.. Tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uav-oscar -- 4 Ekim 2012; 21:12:30 >

• Bugün yolda vw golf 1.6 tdi gördüm yolda kalmış arkasından itiyorlardı hehe işte vw kalitesi

• quote:

Bugün yolda vw golf 1.6 tdi gördüm yolda kalmış arkasından itiyorlardı hehe işte vw kalitesi

Her araç sorun yaratıp yolda kalabilir, Mercedes, BMW hatta Ferrari bile. Ancak VW'ci arkadaşlar araçlarını biraz! abartıyorlar..
  • Son zamanlarda yakıt tüketimi değerlerim artmaya başlamıştı şehir içi değilde özellikle şehir dışında araba anlık tüketimdende gördüğüm kadarıyla çok yakiyordu hatta araba viteste ve belli bir hızda giderken ayağımı gazdan çekince bile hala anlık tüketim sıfır olmuyordu servise gittim sabah hava filtresi artık hava geçirmeyecek kadar dolmuş yenisi ile değiştirdiler araba dahada az yakmaya başladı şehir içi :)

• quote:

Son zamanlarda yakıt tüketimi değerlerim artmaya başlamıştı şehir içi değilde özellikle şehir dışında araba anlık tüketimdende gördüğüm kadarıyla çok yakiyordu hatta araba viteste ve belli bir hızda giderken ayağımı gazdan çekince bile hala anlık tüketim sıfır olmuyordu servise gittim sabah hava filtresi artık hava geçirmeyecek kadar dolmuş yenisi ile değiştirdiler araba dahada az yakmaya başladı şehir içi :)

Yakıt durumu neydi? Ne oldu?
  • quote:

Son zamanlarda yakıt tüketimi değerlerim artmaya başlamıştı şehir içi değilde özellikle şehir dışında araba anlık tüketimdende gördüğüm kadarıyla çok yakiyordu hatta araba viteste ve belli bir hızda giderken ayağımı gazdan çekince bile hala anlık tüketim sıfır olmuyordu servise gittim sabah hava filtresi artık hava geçirmeyecek kadar dolmuş yenisi ile değiştirdiler araba dahada az yakmaya başladı şehir içi :)

Ya benim soul içinde aynı şey geçerli anlık tüketim çok garip aldığımdan beri.. 9 - 10 - 11 - 12 bile oluyor. Rolantide boşta 8,5 ken 9 a çıkıyor hayret bişey servise gidicem ama vaktim yok.. :s

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.