Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Premium'da koltuk ısıtma var mı arkadaşlar?
  • koltuk ısıtma yok ama lastik basınç sensörü test ederken sorduğumda var demişlerdi

bende premium siparişini verdim 2 gün sonra teslim alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: şavşat

koltuk ısıtma yok ama lastik basınç sensörü test ederken sorduğumda var demişlerdi

Hayırlı uğurlu olsun en iyi seçimi yapmışsınız güle güle kullanın emin olun pişman olmayacaksınız
  • teşekkür ederim iyi bir seçim yaptığım konusunda şüphem yok seninkide hayırlı olsun
  • quote:

teşekkür ederim iyi bir seçim yaptığım konusunda şüphem yok seninkide hayırlı olsun

teşekkürler benim ceed 9000 km'ye yaklaştı herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım
  • Bugün birçok kia bayisi ile iletişeme geçtim ve fiyat aldım araba ise harika tasarım herşey sunroff hariç olan modelini almaya karar verdik gibi birşey en son fiyat 50.650 lira aldım 2012 0 km sizce nasıl fiyat ne diyorsunuz arkadaşlar
    1.6 crdı otomatik 128 beygir bayıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanDundarFD -- 2 Ekim 2012; 20:58:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanDundarFD

Bugün birçok kia bayisi ile iletişeme geçtim ve fiyat aldım araba ise harika tasarım herşey sunroff hariç olan modelini almaya karar verdik gibi birşey en son fiyat 50.650 lira aldım 2012 0 km sizce nasıl fiyat ne diyorsunuz arkadaşlar

Çok iyi fiyat bence ötv zammı yansımadan alın kaçırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bugün birçok kia bayisi ile iletişeme geçtim ve fiyat aldım araba ise harika tasarım herşey sunroff hariç olan modelini almaya karar verdik gibi birşey en son fiyat 50.650 lira aldım 2012 0 km sizce nasıl fiyat ne diyorsunuz arkadaşlar

7 Ekim'de ÖTV farkı eklenebilir , bir ihtimal. Ayrıca KDV artışı da bekleniyor. Almakta niyetliyseniz elinizi çabuk tutun bence..
  • Teşekkür ederim konuştuğum kişide bana 7 ekimden sonra zamgeleceğini söyledi cumaya kadar halledicem inşallah

• quote:

koltuk ısıtma yok ama lastik basınç sensörü test ederken sorduğumda var demişlerdi

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin.. swarzy_07 arkadaşımızın dediği gibi pişman olmayacaksınız.. araç en başta gücünü hissettirmiyor ama biraz km yapınca sizi performans konusunda doyuracak şekile geliyor.. en başta bende performansından biraz memnuniyetsiz oldum :) bu arada galiba aracı en ucuza alan benim 50.000 TL.. concept paketi ama!
  • quote:

aynı modelden bende aldım çok büyük bi eksiklik değil LED, JANT ve SUNROFF.. ÖTV zammı gelmeden al sonra pişman olursun bizden söylemesi :)
  • Selam Furkan.
    Ben Beratın Kuzeni Sertan.
    Senin mesajından sonra okan diye birisi 50bin e aldığını yazmış.Şahısla iletişime geçip bayiyi öğren biraz daha piyasayı kızıştırıp o fiyata alabilirsin belki.
    Arabada eksik gördüğüm kumanda ile uzaktan camları kapama yok, bir de park sensörü orjinalde olmaması. Dediğim gibi ilkyardım çantası yangın tüpü ile park sensörü ve koltuk koruma (koltuk korumayı ziebart arabayı aldıktan sorna 1 ay içinde gidersen ücretsiz yapıyordu belki buna gerek de duymayabilirsin) mutlaka iste.
    He aklımdayken sana şunu da söyleyim sitede birisi paylaşmıştı. Aracın üzerinde kore malı lastik mevcut, aracı aldıktan sonra michelin bayiine giderek 300 tl fark ile lastikleri değiştirmiş, sanırım bayiler yapıyor ama benim 1 ayı geçtiği için kurcalamadım.
  • evvelki ay 48.000 e almadığımıza gel de pişman olma:)
  • aranıza consept plus otomatik crdi ile katıldım sonunda. kafama takıldı aracı ilk çalıştırınca bazen su şırıltısı gibi bir su çekme sesi geliyor aşağıdan 2 sn sonra kesiliyor.dikkat eden oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt07

aranıza consept plus otomatik crdi ile katıldım sonunda. kafama takıldı aracı ilk çalıştırınca bazen su şırıltısı gibi bir su çekme sesi geliyor aşağıdan 2 sn sonra kesiliyor.dikkat eden oldu mu?

ÖYLE BİR SES GELMEMESİ LAZIM, SU DEVİRDAYIM POMPASI İLE ALAKALI OLABİLİR, BENDEKİ DAHA ÖNCE TOYOTODA DA AYNI SES GELİYORDU, ARABAYI ÇALIŞTIRDIĞIMDA BİR SU SESİ GELİYORDU, SERVİSTE ÇÖZMÜŞLERDİ. Bİ BAKTIR İSTERSEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

quote:

Orijinalden alıntı: ygt07

aranıza consept plus otomatik crdi ile katıldım sonunda. kafama takıldı aracı ilk çalıştırınca bazen su şırıltısı gibi bir su çekme sesi geliyor aşağıdan 2 sn sonra kesiliyor.dikkat eden oldu mu?

ÖYLE BİR SES GELMEMESİ LAZIM, SU DEVİRDAYIM POMPASI İLE ALAKALI OLABİLİR, BENDEKİ DAHA ÖNCE TOYOTODA DA AYNI SES GELİYORDU, ARABAYI ÇALIŞTIRDIĞIMDA BİR SU SESİ GELİYORDU, SERVİSTE ÇÖZMÜŞLERDİ. Bİ BAKTIR İSTERSEN

yalnız ara sıra yapıyor bugün 5 marş bastım gün içinde bir defa yaptı,sonra hiç yapmadı yarın kesin yapar.daimi bir arıza olsa devamlı yapar ama servisi aradım sordum bir gün kalsın,biz duyana kadar bişey diyemeyiz dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

quote:

Orijinalden alıntı: bravocan

Concept ve concept pluslarda lastik basınç sensoru var ama premiumlar da yok...

siz rio'nuzu sattınızmı hocam?

Evet rio yu sattım yeni ceed aldim....:):)

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Orijinalden alıntı: bravocan

Concept ve concept pluslarda lastik basınç sensoru var ama premiumlar da yok...

Emin misin? Benim için çok önemli bir özellik değil ama sonuçta alt modellerde olup üst modelde olmaması saçma olur.

Eminim.... Lastik basınç sensoru olanrda siboplarin dibi metal, olmayanlardan plastik.... Malesef ilk gelen partideki premiumlarda lastik basınç sensoru yok, sonrakilerde olur diye tahmin ediyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: indream182

Selam Furkan.
    Ben Beratın Kuzeni Sertan.
    Senin mesajından sonra okan diye birisi 50bin e aldığını yazmış.Şahısla iletişime geçip bayiyi öğren biraz daha piyasayı kızıştırıp o fiyata alabilirsin belki.
    Arabada eksik gördüğüm kumanda ile uzaktan camları kapama yok, bir de park sensörü orjinalde olmaması. Dediğim gibi ilkyardım çantası yangın tüpü ile park sensörü ve koltuk koruma (koltuk korumayı ziebart arabayı aldıktan sorna 1 ay içinde gidersen ücretsiz yapıyordu belki buna gerek de duymayabilirsin) mutlaka iste.
    He aklımdayken sana şunu da söyleyim sitede birisi paylaşmıştı. Aracın üzerinde kore malı lastik mevcut, aracı aldıktan sonra michelin bayiine giderek 300 tl fark ile lastikleri değiştirmiş, sanırım bayiler yapıyor ama benim 1 ayı geçtiği için kurcalamadım.

selamlar sertan hocam ben aracı 50 bine veren 1 yer dahi bulamadım tüm istanbulu aradım taradım hatta en sonunda 2 bayi birbirine girdi
    her neyse olayın özüne gelirsek haftaya aracımı alıyorum allah kaza bela vermesin dediğim gibi aracım da sunroff led falan yok ama ben bugün test sürüşü de yaptım çok hoşuma gitti 50.500 e anlaştık en son olarak
    tabi biz şirket üzerine alınca 75 lira kadar bir fark ödüyorsunuz her neyse ..
    umarım mutlu olurum yeni aracımda beyaz renk tercih ettim son olarak istanbul bahçelievlerde yeni araç alan var mı ?? plaka olarak ne veriyorlar
    sertan hocam dediklerini söyledim park sensörü ve ziebart koltuk korumayı kesin verecekler hepsi onlara ait sigorta da dahil
    lastiklerini değişeceğni sanmıyorum idare edeceğini düşünüyorum beni

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.