Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erhanciliz

Arkadaşlar merhaba bende bayramdan hemen önce Kia Ceed premium aldım..Aracı henüz teslim almadım kısmetse bayramdan sonra alıcam... Beyaz vardı ellerinde ama gümüş griye hasta kaldım o yüzden bayramdan sonraya kaldı.. Yanlız sadece kapora verdim.. Arkadaşlarımın ve ailemin haberi yok aslında halen nabız yokluyorum.. Benim aklımda hep Hyundai i30 manuel vites vardı... Ama Hyundai deki arkadaşların ilgisizliği ve araba satmak istemiyorlarmış gibi tavırlarında dolayı mecburen kia almak zorunda kaldım.. Ne yalan söylim kia daki arkadaş elinden gelen kolaylığı yaptı, ve 2 günde bir aradı aslında.. İşin aslı Kia Ceed diyince herkezde aynı tepki var.. Heh o ne ya... Alınca nasıl tepkiler gelicek kim bilir.. Aslında tahmin ediyorum.. O kadar para verilirmi o arabaya falan.. Ama görünce fikirleri değişirmi bilmem.. Neyse.. Bekleyip görücez..

Dostum hayırlı olsun. 1 aydır ben de premium ceed sahibiyim. Aldıgında cok dogru karar verdigini anlayacaksın.
    Almadan önce ben de cok bekledim, arastirdim, bu elestirileri cok duydum ama aracı görmeyenlerin yaptigi bu elestirileri hic önemsemedim. Arac mükemmel bir arac ve sunu söyleyeyim benim fikrime göre i30'dan cok daha başarılı. Doğru karar vermişsin, bu fiyata alabileceğin en iyi araç.
    İyi forumlar,

• quote:

Arkadaşlar merhaba bende bayramdan hemen önce Kia Ceed premium aldım..Aracı henüz teslim almadım kısmetse bayramdan sonra alıcam... Beyaz vardı ellerinde ama gümüş griye hasta kaldım o yüzden bayramdan sonraya kaldı.. Yanlız sadece kapora verdim.. Arkadaşlarımın ve ailemin haberi yok aslında halen nabız yokluyorum.. Benim aklımda hep Hyundai i30 manuel vites vardı... Ama Hyundai deki arkadaşların ilgisizliği ve araba satmak istemiyorlarmış gibi tavırlarında dolayı mecburen kia almak zorunda kaldım.. Ne yalan söylim kia daki arkadaş elinden gelen kolaylığı yaptı, ve 2 günde bir aradı aslında.. İşin aslı Kia Ceed diyince herkezde aynı tepki var.. Heh o ne ya... Alınca nasıl tepkiler gelicek kim bilir.. Aslında tahmin ediyorum.. O kadar para verilirmi o arabaya falan.. Ama görünce fikirleri değişirmi bilmem.. Neyse.. Bekleyip görücez..

Öncelikle hayırlı olsun... Araci alıp kullanın, ne kadar dogru karar verdinizi anlayacaksınız... Dışardan gelen seslere kulağınızı tikamanizi öneririm, arabaya binince emin olun şaşırıp kalacaklar, tabiri caizse dumur olacaklar dışarıdaki sesler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ancestor

quote:

Dostum hayırlı olsun. 1 aydır ben de premium ceed sahibiyim. Aldıgında cok dogru karar verdigini anlayacaksın.
    Almadan önce ben de cok bekledim, arastirdim, bu elestirileri cok duydum ama aracı görmeyenlerin yaptigi bu elestirileri hic önemsemedim. Arac mükemmel bir arac ve sunu söyleyeyim benim fikrime göre i30'dan cok daha başarılı. Doğru karar vermişsin, bu fiyata alabileceğin en iyi araç.
    İyi forumlar,

Hocam birsey merak ediyorum... Arac cevre yollarinda, rampa cikarken vites dusurme ihtiyaci hissediyormu yani cekis ve torkundan memnunmusun... Otomatik vites test ettim, araci sanki biraz kasiyor gibi geldi.. Konforlu ama tam olarak kuvvetini yola yansitamiyor sanirim..

• yokuş çıkarken veya aniden hızlanmak isterken vites küçültüyor, tam otomatik şanzumanlar performanstan biraz çalar doğal olarak ama aracın ivmelenmesi gayet güzel gaza yavaş basarsan hantal gibi hissedebilirsin fakat yüklendinmi gücünü gösteriyor bir sıkıntı yok
  • quote:

Hava filtresi kendimiz hava tutarak temizlenebilir mi?

biz bunu tavsiye etmiyoruz zaten 22 tl fiyatı var alın kendiniz değiştirin
    ayrıntılı bilgi için ceed club e beleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Araca chip yaptıran oldu mu? Ben durumum düzelince yaptırmayı düşünüyorum..

chip artık çok eskide kaldı
    bugün sadece yazılımla beyin değerleri değişiyor
    veya power box takılabiliyor
    ayrıntılı bilgileri ceed club te bulabilirisiniz
  • quote:

quote:

quote:

İyi forumlar,

Hocam birsey merak ediyorum... Arac cevre yollarinda, rampa cikarken vites dusurme ihtiyaci hissediyormu yani cekis ve torkundan memnunmusun... Otomatik vites test ettim, araci sanki biraz kasiyor gibi geldi.. Konforlu ama tam olarak kuvvetini yola yansitamiyor sanirim..

Dostum selam.. Aracı bir çok koşulda test ettim diyebilirim, cevre yollarında karşılaşabileceğin rampalarda 120 sabit hız ile genel olarak vites düşürmeden (6. viteste) çıkabiliyor ancak eğim yüksek ve rampa uzun ise 5. vitese düşürüyor bu da normal.
    Otomatik vites oluşu aracı biraz kasıyor doğru söylüyorsun, çünkü otomatik vites yakıt tüketimini düşürmek için deviri 2000 altında tutuyor ve 2000 altındaki düşük devirlerde aracın hızlanması daha zor oluyor (bkz. figure). Max. torku 2000 devir üzerinde (yaklaşık 2000-3000 rpm arası en yüksek tork) verdiğinden, deviri yükseltene kadar araç yavaş hızlanıyor. Bu amaçla gaza hafif dokunuşlar ile vitesi otomatik olarak küçültmek ve deviri 2000 rpm'e ve üzerine cekmek mümkün, bu devirlerde araba şahlanıyor.
    Ayrıntıları diğer ceed sahipleri ile birlikte beraber değerlendiririz.

İyi forumlar,

• Bugün Citroen bayine gittim.. Aracımı teslim almadan önce birde C4 ü görmek istedim... Aracın içi gerçekten oldukça tok duruyor.. Koltuklara hayran kaldım.. Araç oldukça konforlu gibi.. Maalesef test aracı bugün ellerinde yoktu.. Ben aslında çok eleştirilen şanzımanı ve vites geçişlerini merak ediyordum.. Aracı full opsiyonlu olarak 63000 tl ye bırakıyorlar.. Cam tavan, Kör nokta uyarı sistemi ve navigasyon..Araç yakıt bakımından da oldukça düşük aslında.. Fakat dış dizayn biraz zayıf kalıyor.. Heleki DS4 ün yanında.. Ama artık Ceed almış bulunmaktayım..Umarım mutlu ve mesut olurum...

• quote:

Bugün Citroen bayine gittim.. Aracımı teslim almadan önce birde C4 ü görmek istedim... Aracın içi gerçekten oldukça tok duruyor.. Koltuklara hayran kaldım.. Araç oldukça konforlu gibi.. Maalesef test aracı bugün ellerinde yoktu.. Ben aslında çok eleştirilen şanzımanı ve vites geçişlerini merak ediyordum.. Aracı full opsiyonlu olarak 63000 tl ye bırakıyorlar.. Cam tavan, Kör nokta uyarı sistemi ve navigasyon..Araç yakıt bakımından da oldukça düşük aslında.. Fakat dış dizayn biraz zayıf kalıyor.. Heleki DS4 ün yanında.. Ama artık Ceed almış bulunmaktayım..Umarım mutlu ve mesut olurum...

Keske test edebilseydin ne kadar doğru karar verdigini görurdun. Hayırlı olsun aracınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Bugün Citroen bayine gittim.. Aracımı teslim almadan önce birde C4 ü görmek istedim... Aracın içi gerçekten oldukça tok duruyor.. Koltuklara hayran kaldım.. Araç oldukça konforlu gibi.. Maalesef test aracı bugün ellerinde yoktu.. Ben aslında çok eleştirilen şanzımanı ve vites geçişlerini merak ediyordum.. Aracı full opsiyonlu olarak 63000 tl ye bırakıyorlar.. Cam tavan, Kör nokta uyarı sistemi ve navigasyon..Araç yakıt bakımından da oldukça düşük aslında.. Fakat dış dizayn biraz zayıf kalıyor.. Heleki DS4 ün yanında.. Ama artık Ceed almış bulunmaktayım..Umarım mutlu ve mesut olurum...

Keske test edebilseydin ne kadar doğru karar verdigini görurdun. Hayırlı olsun aracınız.

Teşekkürler....

• quote:

İnan bana C4 Cee'd in yanında az kalıyor, keşke test edebilseydin C4'ü, o zaman anlayacaktın Cee'd in doğru seçim olduğunu....

• quote:

Merhaba öncelikle arkadaşlar, ben de bir Kia Cee'd kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım.. Temmuz ortasından beri kullanıyorum bayi yalan söylemediyse İzmir'de araca sahip olan ilk 3 kişiden biriyim artık ne avantajı olacaksa Cee'd almadan önce ben de C4 almayı düşünüyordum 2 kez test sürüşü yapma fırsatım olmuştu ama aklımda hep bir acaba sorusu vardı istediğim verimi alamadım bir türlü araçtan ve sonradan da içime sinmediği için vazgeçtim.. Daha sonra Ceed'i gördüm ve bu benim olmalı dedim, 4-5 kere gittim inceledim bayideki arakdaşlar saolsun çok ilgilendirler 3 kere test sürüşü yaptım müptela gibi bişey oldum C4 ile arasında kullanım olarak ciddi fark var daha önce Toyota Auris'im vardı işçilik olsun tasarım olsun Cee'd çok başarılı bir araç, çok iyi bir seçim yapmışsınız aklınızda hiç soru işareti kalmasın, kullanmaya başlayınca hak vericeksiniz..

Kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız umarım..

• Selam arkadaşalar yeni ceed premium paket alıcam fiyat verebilecek arkadaş var mı. Koltuk ısıtma göremedim ve navigasyon yüklenebiliyor mu. Chip ile güçlendirmeni yeni nesil arabalarda faydası var mı
  • Maşallah ceed sahipleri artıyor forumumuzda benim ceedim 12bin kmde ve tek sıkıntım yakıt tüketimi yalnız böylesine güçlü bir motora sahip bir araba için normal sayılabilir..

Aracını yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

Maşallah ceed sahipleri artıyor forumumuzda benim ceedim 12bin kmde ve tek sıkıntım yakıt tüketimi yalnız böylesine güçlü bir motora sahip bir araba için normal sayılabilir..

Hocam yakıt sıkıntılı biraz diyorsun.. 1 depoyla kaç km yol yapıyorsun karma olarak...

• http://www.youtube.com/watch?v=08of65MDfho&hd=1

• quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

Maşallah ceed sahipleri artıyor forumumuzda benim ceedim 12bin kmde ve tek sıkıntım yakıt tüketimi yalnız böylesine güçlü bir motora sahip bir araba için normal sayılabilir..

Bu aracta tek eksik bence start-stop ozelligi.. Yani arac durdugun stop etse ve tekrar calistirsa yakit acisindan bir sikintisi kalmayacak.. Ama bu ozellik olsa bile, celik motor bu versiyonuda traslardi sanirim.. yakit ve performans konusunda bu segmentteki en iyi arac yeni megane gt line energy modeli.. 130 hp 1750 / dd. 320 tork.. Karma 3.6 lt.. Fakat aracin ne ici nede disi birseye benzemiyor.. Vede fiyati opsiyonsuz 60.000 tl.. Opsiyonlarla 66.00" tl yi buluyor.. Renault bir an once yeni bir arac dizayniri bulmali bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Kia Ceed piyasadaki en geniş ve ferah C segmenti hatchback araç..

aracı bu haftasonu inceleme fırsatım oldu, tamamen katılıyorum,içi geniş ferah,ergonomik, aracı çok beğendim ama koltuk döşemelerini beğenmedim. kumaş çok ince ve kalitesiz. kısmi deri döşeme yapsalarmış tam süper olacakmış
  • Benim aracım şu anda 3.500km'de ve ortalama yakıt değeri 5.8 görünüyor ; diğer arkadaşların da değindiği gibi şehiriçinde biraz fazla yakıyor ama şehirdışına çıktığı zaman sınıfındaki en cimri araçlardan biri yazın İzmir sıcağında klima açık olarak (Çeşme otobanı çoğu) 100-120km hız aralığında 5.5-6 lt değerleri ile kullandım, bundan önce Auris kullanan biri olarak benim için mucize gibi değerler
  • Aracım yaklasik 4500 km'de ve karma tüketim (ortalama hız 40 km/h) suanda 5.9-6.0 L civarı.
    Aracin sehir icinde yaktigi doğru zaten katalog degeri de 7.2 L.
    Bunun disinda aracin performansi ve konforunun yüksek oldugunu rahatlıkla söyleyebilirim. Farklı devirlerdeki tork ve güc değerlerini diger araclarla karsilastirdiginizda, test sonuclari bunu dogruluyor. Gerisi otomatik vites araci kullanmayi bilmekte.
    Herkese iyi forumlar,
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.