Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama bu haberler çıkmadan önce hep dizel hyundailerin çok yaktığından bahsedilirdi.. bu haber de tuzu biberi oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Sormayı unuttum malum aracın üzerinde hankook lastik var. iyi midir kullanmadan +para verip değiştireyim mi?

birçok üst model araçtada bu lastikten var
    değişime hiç gerek yok yani
    bizde michelin var 5 kuruş etmez ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

quote:

Orijinalden alıntı: baboker

Hyundai ve Kia araçlarının yakıt tüketimi verilerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı

http://www.ntvmsnbc.com/id/25394948

http://forum.donanimhaber.com/m_67713661/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67713661

bence beygir güçlerininde araştırılması lazım, geçen hafta i30 u test ettim araba gaz yemiyor, öyle 128 beygirmi olur yaa

dpf filtreden dolayı
    artı araç ağır

• quote:

Orijinalden alıntı: baboker

Hyundai ve Kia araçlarının yakıt tüketimi verilerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı

http://www.ntvmsnbc.com/id/25394948

http://forum.donanimhaber.com/m_67713661/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67713661

doğru yansıtmıyor daha az yakıyor
    ispat isteyenler buyursun gelsin

• ntv golf satacak seat satacak tabiki kötüleyecek alanlara sorsanıza kardeşler
  • 225"45"17 ebat lastik kullanan aracıma 205"50"17 ebatlarında toyo marka s953 modeli lastik aldım 195 tl verdim. Bilginize....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fizikcitogo

kardeşler manuel concept son fiyat pazarlığı yapan varmı bir kaç gün içinde eklerlerse sevinirim
    manuel concept dizel

46.250 den manuel concept siparis ettim ve su anda fuardan ciktim. Hayirlisi olsun.

harbi süper fiyat arkadaş,
    en ucuz 47.700 e aldı sanırım arkadaşlar lansman diye
  • Fuara özel fiyatlar her firmada mevcut ama ceed için anormal
  • Arkadaşlar dikkat ederseniz haber ilk olarak NTV de çıktı. Yani doğuş grubunun yayın organı. Ayrıca autoshow haftasında tamda. Tamda ırına shayk ve kia haberlerinin gündemde çok yer tuttuğu bir zamanda...

İlginç...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

225"45"17 ebat lastik kullanan aracıma 205"50"17 ebatlarında toyo marka s953 modeli lastik aldım 195 tl verdim. Bilginize....

bence çok doğru bir hareket değil, direk sorun çıkartır diyemem ama 17" jantın kalınlığı 205 mm lastik için tam uygun olmayabilir...
  • şu yazılım işi için bilen bi arkadaş bize öncülük yapsa harika olur,
  • quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

quote:

225"45"17 ebat lastik kullanan aracıma 205"50"17 ebatlarında toyo marka s953 modeli lastik aldım 195 tl verdim. Bilginize....

bence çok doğru bir hareket değil, direk sorun çıkartır diyemem ama 17" jantın kalınlığı 205 mm lastik için tam uygun olmayabilir...

Bu tarz yorumlara hastayim. Demek direk sorun çıkarır. O zaman söyle soyliyim jant taban genişliğim 7j (inç) bu genişlik için min taban ölçüsü 195 ideal olanı 205 veya 215 max 225 tır. Seat max degeri kullanıp sorun yasamasın ben ideal genişliği kullanıp sorun yasiyim.

• quote:

quote:

quote:

Bu tarz yorumlara hastayim. Demek direk sorun çıkarır. O zaman söyle soyliyim jant taban genişliğim 7j (inç) bu genişlik için min taban ölçüsü 195 ideal olanı 205 veya 215 max 225 tır. Seat max degeri kullanıp sorun yasamasın ben ideal genişliği kullanıp sorun yasiyim.
    sorun çıkartmaz,
    lastiğin yükseklik-genişlik hesaplarındaki muadilini vermiş lastikçiniz. zaten hesabı kitabı var her iş gibi bunun da.
    yakıt tüketiminiz azalır, ancak yol tutuşunuz da öyle

Bu arada 46 ya manuel concept alan arkadaşın bayisini aradım manuel concept plus için,
    araç gelmediği için fiyat vermiyorlar, otomatiğine 53.500 dediler, bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 6 Kasım 2012; 16:53:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: magule

Arkadaşlar dikkat ederseniz haber ilk olarak NTV de çıktı. Yani doğuş grubunun yayın organı. Ayrıca autoshow haftasında tamda. Tamda ırına shayk ve kia haberlerinin gündemde çok yer tuttuğu bir zamanda...

İlginç...?

Kesinlikle aynı fikirdeyim
  • quote:

quote:

quote:

bende okuduğunu anlamayanlara hastayım, ben direk sorun çıkartır mı yazmışım oraya ? "direk sorun çıkartır diyemem" yazmışım, 7" için 205 mm ok'dir ama yinede fabrikanın verdiği lastiğin 20 mm daraltılması doğru bir hareket değil, o jantın offseti lastik genişliğiyle optimum olacak şekilde ayarlanıyor, + direk sürüş özellikleri o ölçülere göre test ediliyor 17" için ve görünüm olarakta zayıflıyor araç çamurluklar 225 mm gibi dolmuyor... tekrar ediyim sorun çıkartır demiyorum ama doğru bir hareket değil...

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende okuduğunu anlamayanlara hastayım, ben direk sorun çıkartır mı yazmışım oraya ? "direk sorun çıkartır diyemem" yazmışım, 7" için 205 mm ok'dir ama yinede fabrikanın verdiği lastiğin 20 mm daraltılması doğru bir hareket değil, o jantın offseti lastik genişliğiyle optimum olacak şekilde ayarlanıyor, + direk sürüş özellikleri o ölçülere göre test ediliyor 17" için ve görünüm olarakta zayıflıyor araç çamurluklar 225 mm gibi dolmuyor... tekrar ediyim sorun çıkartır demiyorum ama doğru bir hareket değil...

Kurduğun cümlenin genel ifadesi sorun çıkarır yönünde neyse. Bana göre sorun çıkarmaz adı üstünde kıs lastiği kalkıp çok yüksek hızlara cikmiycaz. Ayrıca 0,5 cm lik dış tarafın azalmasının kabak gibi belli olmayacağını düşünüyorum. 225 Tabanlı lastik bence kısın daha çık sıkıntı yaratır karda etkisi daha az olur. Oto firmaları madem o kadar test falan yapıyor o azaman his gösterge hatalarını da duzeltsin bizahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

quote:

Orijinalden alıntı: magule

Arkadaşlar dikkat ederseniz haber ilk olarak NTV de çıktı. Yani doğuş grubunun yayın organı. Ayrıca autoshow haftasında tamda. Tamda ırına shayk ve kia haberlerinin gündemde çok yer tuttuğu bir zamanda...

İlginç...?

Kesinlikle aynı fikirdeyim

umarım VW denen şirket ve iştirakçisi doğuş,,,,,,,,, gün gelirde AUTOSHOW da 3-5 lira para atsınlar millet şenlensin diye fuarda AYI oynatacak hallere düşer...

dediğiniz gibi İRİNA SHAYK ' ı çekemediler....... 60 bine sattıkları jettadan 3-5 müşteri vazgeçip 45-46 ya ceed almasın diye ........

kapital düzen böyledir arkadaşlar,,,,, sen gidip milletin 10 liraya sattığı et döneri 5 liradan satmaya kalkarsan ertesi gün dükkana çökerler,,, yada 5-10 kiralık HASTA ayarlayıp "ordan döner yediler zehirlendiler diye" gazeteye dergiye tv'ye çıkarırlar.......

yani 45-46 ya satamazsın satmaya kalkarsan bitiririz'e getiriyorlar......

eğerki consept manuel dizel sıfır km fıyatı liste fıyatında olduğu gibi 50-55 arası olsa zaten kimse dokunmazdı kia'ya,,,,,,, ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 6 Kasım 2012; 18:30:03 >

• haklısın joliva kardeş kıytırık jetta 60 bin tl pardon 64 bin tl yuhhhhhhhh hem 6 vites hem 128 dizel 47 bin tl,kapitalizm sömürecek tabiii yeni güç doğuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

quote:

quote:

quote:

sorun çıkartmaz,
    lastiğin yükseklik-genişlik hesaplarındaki muadilini vermiş lastikçiniz. zaten hesabı kitabı var her iş gibi bunun da.
    yakıt tüketiminiz azalır, ancak yol tutuşunuz da öyle

Bu arada 46 ya manuel concept alan arkadaşın bayisini aradım manuel concept plus için,
    araç gelmediği için fiyat vermiyorlar, otomatiğine 53.500 dediler, bilginize

Manuel conceptplus 51000 lira. Cw manuel concept 50000 lira. Valla cw ile hb arasinda 4bin vardi alamadik ama hala cw istiyorum.

• quote:

Manuel conceptplus 51000 lira. Cw manuel concept 50000 lira. Valla cw ile hb arasinda 4bin vardi alamadik ama hala cw istiyorum.

hocam manuel concept plus a senin arkadaş fiyat veremiyoruz henüz gelmediği için dedi bana ama
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.