Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaş formülle izah etmiş,
    aracın kütlesinin arttıkça savrulması da artıyor,
    yani ağırlığın virajdaki savrulmada etkisi kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: metesserdar

quote:

Orijinalden alıntı: banabunno

quote:

Orijinalden alıntı: erhanciliz

Arkadaşlar aracımı bugün teslim aldım.. Ceed Premium... Aracı aldıktan sonra 70 kilometre kadar yol yaptım.. Samsunun o aşırı yağmırlarını bilen bilir.. Şansıma öyle bir günde aracımı teslim aldım.. Göl gibi yollarda aracımı biraz test ettim ve ilk izlenimlerim şöyle..

1- Arac tepki vermekte biraz geç kalıyor.. Otomatik vitesin en büyük problemi.. Triptonikte henüz kullanmadım.. Araç yeni olduğu için zorlamak istemiyorum..
    2- Çok sessiz..
    3- İç ambiyans fena değil.. Ben hertarafta lambalar ışıklar olsun istiyorum Bu yüzden i30 u çok istedim ama olmadı.. Kısmet..
    4- yol bilgisayarı ve kullanım yönlendirmeleri İngilizce olduğu için insan biraz zorlanıyor.. Türkçe yazılım gelicek sanırım ama en az 1 yıl sonra..
    5- Araç yola çok iyi oturuyor.. 1380 kilo olduğu içinmi acaba.. Sportage 1350 kg...

Birde arkadaşlar gaz pedalının altında bir butondan bahsedildiğini okumuştum.. Neredeymiş o buton acaba.. Bilen varsa söylesin.. ve son olarak resim nasıl yükliyebilirim.. Bilgi verirseniz sevinirim. Bir kaç resim atmak isterim..

araç hele at performans olarak iyi değil evet
    sessizliğine katılıyorum evet yeni ceed izalasyonlarla daha sessiz şimdi
    araç yola iyi oturmuyor zorlamalarda bu açıkca hissediliyor bununda 1300 kusur kiloyla elbette ilgisi yok araç ağırlığının yol tutuş veya güvenlikle ilgisi olmadığı gibi..
    gazın dibinde bir cm lik bir engel var onu aşarsanız % 5 daha fazla yakıt gönderiyor enjektör beyne ama bu bariz bir fırlama elbette yapmaz % 10 un altını zira hissedemiyoruz..

aracı zorladığınızda yola oturmadığını iddia etmişsiniz, bu zorlamının derecesi nedir, mesala 160-170 viraja girmekmidir? ben aracı makul süratlerde virajlarda zorladım, zaten yaşadığımız yer (Karadeniz) oldukça virajlı özellikle karadeniz sahil yolu (trabzon-artvin arası) bu yollarda arabayı limitlerine kadar denedim, tek bir açığı yok arabanın...aynı virajlara daha önceki vengamla giriyordum, 110-120 den sonra araç ben dönemem diyordu, corolla ile giriyordum, biraz daha hızlı girersen bagajı ön tarafa alacam diyordu....ceed 1300 kilo değil, 1500 kg civarında, fizik kurulı gereği, nesne kadar ağır olursa yerçekim kuvveti o kadar ağır olur, ağırlıkla yere basma arasında doğru orantı vardır. eski ceed in daha iyi yol tuttuğunu iddia edenler oluyor (genelde eski kasa ceed i olanlar) ancak iki aracı yanyana getirdiğinizde dahi, rüzgar direnci, yere basıklık, dingil açıklığı ve teknoıloji farkından arabalardan çok iyi anlamasanız dahi hangi aracın daha iyi yok tuttuğunu anlarsınız....kaldıki ceed i test eden tüm otomobil dergileri, aracın yol tutuşundan övgü ile bahsetmiş...

• quote:

Arkadaşlar aracımı bugün teslim aldım.. Ceed Premium... Aracı aldıktan sonra 70 kilometre kadar yol yaptım.. Samsunun o aşırı yağmırlarını bilen bilir.. Şansıma öyle bir günde aracımı teslim aldım.. Göl gibi yollarda aracımı biraz test ettim ve ilk izlenimlerim şöyle..

1- Arac tepki vermekte biraz geç kalıyor.. Otomatik vitesin en büyük problemi.. Triptonikte henüz kullanmadım.. Araç yeni olduğu için zorlamak istemiyorum..
    2- Çok sessiz..
    3- İç ambiyans fena değil.. Ben hertarafta lambalar ışıklar olsun istiyorum Bu yüzden i30 u çok istedim ama olmadı.. Kısmet..
    4- yol bilgisayarı ve kullanım yönlendirmeleri İngilizce olduğu için insan biraz zorlanıyor.. Türkçe yazılım gelicek sanırım ama en az 1 yıl sonra..
    5- Araç yola çok iyi oturuyor.. 1380 kilo olduğu içinmi acaba.. Sportage 1350 kg...

Birde arkadaşlar gaz pedalının altında bir butondan bahsedildiğini okumuştum.. Neredeymiş o buton acaba.. Bilen varsa söylesin.. ve son olarak resim nasıl yükliyebilirim.. Bilgi verirseniz sevinirim. Bir kaç resim atmak isterim..

Allah kaza bela vermeden hayırlısı ile güzel günlerde kullanmak nasip etsin inş.

ben de i30 ile Ceed arasında olanlardanım :)

premium Ceed i30 dan daha donanımlı gibi. ve fiyat olarak ta hemen hemen premium ile i30 en üst modeli aynı gibi.

bu fiyata bu donanım diğer markalarda hayal gibi.

Beni tek endişelendiren 2. eli nasıl olur acaba 2-3 sene sonra satalım dediğimizde elimizde patlarsa.

Tekrar güle güle kullanmanız dileğiyle...........

• bir de premiumda akıllı park sistemi var diyor . acaba bu nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atokgozlu

bir de premiumda akıllı park sistemi var diyor . acaba bu nedir.

Park yapacağınız yer uygunsa direksiyonu sizin yerinize araç çevirip park yapıyor.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravocan -- 10 Kasım 2012; 8:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Dün Autoshow'daydım. Sorunuz olursa yanıtlarım ama çok uzatmayacağım. Kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş ama Yeni Golf dahil segmentinde Cee'd Premium kadar kaliteli ve donanımlı bir araç yok diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Merhaba Dün Autoshow'daydım. Sorunuz olursa yanıtlarım ama çok uzatmayacağım. Kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş ama Yeni Golf dahil segmentinde Cee'd Premium kadar kaliteli ve donanımlı bir araç yok diyebilirim.

Aynen, gizli Kahraman resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: atokgozlu

quote:

2- Çok sessiz..

Allah kaza bela vermeden hayırlısı ile güzel günlerde kullanmak nasip etsin inş.

ben de i30 ile Ceed arasında olanlardanım :)

premium Ceed i30 dan daha donanımlı gibi. ve fiyat olarak ta hemen hemen premium ile i30 en üst modeli aynı gibi.

bu fiyata bu donanım diğer markalarda hayal gibi.

Beni tek endişelendiren 2. eli nasıl olur acaba 2-3 sene sonra satalım dediğimizde elimizde patlarsa.

Tekrar güle güle kullanmanız dileğiyle...........

Tesekkurler... Ben araba alirken 2. Eline pek bakmiyorum aslinda... Arabadan memnun kalmam daha onemli... Umarim bu aractan memnun kalirim...

• Arkadaşlar Herkese Yeni Ceed'i İle hayırlı sürüşler.
    Ben De yakın zamanda 1,6 CRDİ otm ceed almayı düşünüyorum. Kararımda önemli olan etkenlerden birkaçı için kullanıcı görüşlerini merak ediyorum.
    1. Otm şanzıman yakıt tüketimi nedir? fabrika verilerine yaklaşıyor mu?
    2. şanzıman 6. viteste 3000 devir çevirirken aracın hızı nedir?
    3. araçta sizi üzen birşey var mı?
  • 1)İstanbul şehir içi 8,2.
    2)Denersem yazarım.
    3)Yakıt tüketimi biraz yüksek. Xenon far yok..
  • Bu arada yeni gelen Premium'larda lastik basınç sensörü var.
  • quote:

Bu arada yeni gelen Premium'larda lastik basınç sensörü var.

Yeni gelen derken... Ben alali 3 gun oldu.. Lastik sensoru var benim mi haberim yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: chtzdmr

Arkadaşlar Herkese Yeni Ceed'i İle hayırlı sürüşler.
    Ben De yakın zamanda 1,6 CRDİ otm ceed almayı düşünüyorum. Kararımda önemli olan etkenlerden birkaçı için kullanıcı görüşlerini merak ediyorum.

Arac biraz fazla yakiyor..
    Gaz Tepkimeleri yavas... Otm. Vites.
    En cok uzen .. İnsanlarin bu paraya sportage alirdin demesi.. Beni sinir ediyor.. Acaba sportage mi alsaydim... Benzinli dusunuyo olsaydim.. Hyundai Elantra alirdim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chtzdmr

Arkadaşlar Herkese Yeni Ceed'i İle hayırlı sürüşler.

Arac biraz fazla yakiyor..
    Gaz Tepkimeleri yavas... Otm. Vites.
    En cok uzen .. İnsanlarin bu paraya sportage alirdin demesi.. Beni sinir ediyor.. Acaba sportage mi alsaydim... Benzinli dusunuyo olsaydim.. Hyundai Elantra alirdim..

eğer yakıt bu kadarsa ve ilerde düşmeyecekse yanlış tercih olur. Manuel almak daha mantıklı o zaman.

• lastik basınç sensörü manel dizellerdede var, en azından benim araçta var, lastiklerin siboplarının olduğu yere bakarsanız görebilirsniz, yada lastiğin havasını 20 ps düşürürseniz kapı açık ikazı olan yerde inik lastiği işaret ediyor, ayrıca gösterge panelinde de ayrı bir ikaz ışığı var, o yüzden serviste bana söylenen, arabanın lastiği falan patlarsa mutlaka lastikçilere basınç sensörünün olduğundan bahsedin, yoksa zarar veriyorlarmış ve oldukçada pahalı bir parça imiş
  • Bugün otomatik vites dizel consept ile test sürüşü yaptım araç kesinlikle hantal ara hızlanmaları çok kötü ve yakıt tüketimi 9500km ortalaması 8.7 idi.Araç şu anki aracım astra h a göre daha konforlu darbe emişleri daha iyi ses konusunda benim aracım benzinli olduğu için kıyas yapmayacağım malzeme kalitesi gerçekten iyi beğendim ama piyano black kısımlar çok kolay çizilir ki test aracındakinin parlak kısımları çizikten görünmüyordu.

Manuel dizel consept plus için 52000 fiyat verdiler daha aşağı düşmüyorlar.Fuarda manuel consept plus için net bir fiyat alan var mı ?

Ayrıca hyundai i30 manuel dizel elite için 54000 ve manuel benzinli elite için 46500 fiyat aldım.Test sürüşü yapmadım orda otomatik elite vardı ben manuel test istiyorum dedim benzinli elite için daha sonra arayacaklar.Hyundai koltuklarındaki deri kısımlar çok adi görünüyor belli bir süre sonra sağından solundan çatlayacak gibi duruyor ama kullananların yorumu önemli tabiki.

• quote:

quote:

Bu arada yeni gelen Premium'larda lastik basınç sensörü var.

Yeni gelen derken... Ben alali 3 gun oldu.. Lastik sensoru var benim mi haberim yok...

İlk partide yok. Benim araçta da yok. Eğer lastik sübapları metal değilse senin araçta da yoktur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion4201

Bugün otomatik vites dizel consept ile test sürüşü yaptım araç kesinlikle hantal ara hızlanmaları çok kötü ve yakıt tüketimi 9500km ortalaması 8.7 idi.Araç şu anki aracım astra h a göre daha konforlu darbe emişleri daha iyi ses konusunda benim aracım benzinli olduğu için kıyas yapmayacağım malzeme kalitesi gerçekten iyi beğendim ama piyano black kısımlar çok kolay çizilir ki test aracındakinin parlak kısımları çizikten görünmüyordu.

Manuel dizel consept plus için 52000 fiyat verdiler daha aşağı düşmüyorlar.Fuarda manuel consept plus için net bir fiyat alan var mı ?

Ayrıca hyundai i30 manuel dizel elite için 54000 ve manuel benzinli elite için 46500 fiyat aldım.Test sürüşü yapmadım orda otomatik elite vardı ben manuel test istiyorum dedim benzinli elite için daha sonra arayacaklar.Hyundai koltuklarındaki deri kısımlar çok adi görünüyor belli bir süre sonra sağından solundan çatlayacak gibi duruyor ama kullananların yorumu önemli tabiki.

bende manuel dizel konsept bakıyorum da, sanırım 51 dedi arkadaşlardan biri

• Arkadaslar su an tuyaptayim. 51 e Manuel dizel concept plus aldim beyaz. Carsamba teslim diyolar bakalim. Bilginize.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.