Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
553.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da benden olsun..Ceed Premium.. Jantların şekli biraz farklı.. Camlara çekilen film tavanla güzel bir kombinasyon oluşturdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanciliz -- 11 Kasım 2012; 19:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanciliz

Hayırlı olsun, ekrandan mı alıyorsunuz geri görüş kamerasını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion4201

Bugün otomatik vites dizel consept ile test sürüşü yaptım araç kesinlikle hantal ara hızlanmaları çok kötü ve yakıt tüketimi 9500km ortalaması 8.7 idi.Araç şu anki aracım astra h a göre daha konforlu darbe emişleri daha iyi ses konusunda benim aracım benzinli olduğu için kıyas yapmayacağım malzeme kalitesi gerçekten iyi beğendim ama piyano black kısımlar çok kolay çizilir ki test aracındakinin parlak kısımları çizikten görünmüyordu.

Manuel dizel consept plus için 52000 fiyat verdiler daha aşağı düşmüyorlar.Fuarda manuel consept plus için net bir fiyat alan var mı ?

Ayrıca hyundai i30 manuel dizel elite için 54000 ve manuel benzinli elite için 46500 fiyat aldım.Test sürüşü yapmadım orda otomatik elite vardı ben manuel test istiyorum dedim benzinli elite için daha sonra arayacaklar.Hyundai koltuklarındaki deri kısımlar çok adi görünüyor belli bir süre sonra sağından solundan çatlayacak gibi duruyor ama kullananların yorumu önemli tabiki.

Bende manuel dizel i 30 var . Gaz tepkisi biraz yavaş evet doğru ama esp yi devre dışı bırakınca bu sorun yok oluyor, çünkü patinaj önleyici tepkiyi önlüyor gibime geliyor. Yakıt konusu da ilk 4 depoda ben de memnun değildim, ama Geçen hafta otoşov a gidip geldim . Biraz sürüş tarzımı değiştirdim ve 872 km. yol yapıp 37.7 lt. mazot aldım ortalama göstergede 5.3 görünmesine rağmen 4.31 lt. Aracın vites değiştirme uyarılarına uymayıp hep 2500 devir üzeri 3000 devir civarı ve küçük viteslerle kullandım. Bunu belirteyim istedim. Niye buraya yazdığıma gelince ben hep kia alacağım diye diye dolaştım ve son anda ev halkının ısrarı üzerine i 30 aldım ve aklım hala kia da kaldı Fuarda yine ençok Kia standındaydım ve sanıyorum en kısa zamanda Kia ceed cw sahibi olacağım bu arabamdan memnun olsamda ....

• quote:

Hayirli olsun....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Evet Geri gorus kamerasi ekrandan gozukuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sd13

quote:

Bugün otomatik vites dizel consept ile test sürüşü yaptım araç kesinlikle hantal ara hızlanmaları çok kötü ve yakıt tüketimi 9500km ortalaması 8.7 idi.Araç şu anki aracım astra h a göre daha konforlu darbe emişleri daha iyi ses konusunda benim aracım benzinli olduğu için kıyas yapmayacağım malzeme kalitesi gerçekten iyi beğendim ama piyano black kısımlar çok kolay çizilir ki test aracındakinin parlak kısımları çizikten görünmüyordu.

Manuel dizel consept plus için 52000 fiyat verdiler daha aşağı düşmüyorlar.Fuarda manuel consept plus için net bir fiyat alan var mı ?

Ayrıca hyundai i30 manuel dizel elite için 54000 ve manuel benzinli elite için 46500 fiyat aldım.Test sürüşü yapmadım orda otomatik elite vardı ben manuel test istiyorum dedim benzinli elite için daha sonra arayacaklar.Hyundai koltuklarındaki deri kısımlar çok adi görünüyor belli bir süre sonra sağından solundan çatlayacak gibi duruyor ama kullananların yorumu önemli tabiki.

Bende manuel dizel i 30 var . Gaz tepkisi biraz yavaş evet doğru ama esp yi devre dışı bırakınca bu sorun yok oluyor, çünkü patinaj önleyici tepkiyi önlüyor gibime geliyor. Yakıt konusu da ilk 4 depoda ben de memnun değildim, ama Geçen hafta otoşov a gidip geldim . Biraz sürüş tarzımı değiştirdim ve 872 km. yol yapıp 37.7 lt. mazot aldım ortalama göstergede 5.3 görünmesine rağmen 4.31 lt. Aracın vites değiştirme uyarılarına uymayıp hep 2500 devir üzeri 3000 devir civarı ve küçük viteslerle kullandım. Bunu belirteyim istedim. Niye buraya yazdığıma gelince ben hep kia alacağım diye diye dolaştım ve son anda ev halkının ısrarı üzerine i 30 aldım ve aklım hala kia da kaldı Fuarda yine ençok Kia standındaydım ve sanıyorum en kısa zamanda Kia ceed cw sahibi olacağım bu arabamdan memnun olsamda ....

Selamlar benim test ettiğim otomatik dizeldi manuel dizel gaz tepkileri de ağır mı kalıyor gerçekten ? Toplam km ortalama hız ve yakıt tüketiminizi yazarsanız memnun olurum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sd13

quote:

Selamlar benim test ettiğim otomatik dizeldi manuel dizel gaz tepkileri de ağır mı kalıyor gerçekten ? Toplam km ortalama hız ve yakıt tüketiminizi yazarsanız memnun olurum.

Diğer teknolojisi daha az araçlara göre gaz tepkisi daha geç ama dediğim gibi esp yi devreden çıkarınca sorun yok özellikle denedim. Aracım şu an 4950 km. ilk depo 6.8 2. depo 6.6 3. depo 6.4 ve son depom 4.32 oldu. Gidişte 130 ortalama ve en yüksek 165 ile gittim. dönüşte yine 130 ortalama ve 170 e kadar çıktım ama hep küçük vites ve devirli kullandım . şu an 5. depodayım ve hep Ankara şehiriçi kullanımda 6.4 lt. deyim.

• @Sd13 bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
  • Selam arkadaşlar aranıza beyaz premium ile katıldım alırken tereddütlerim vardı ama hiç pişman olmadım. İnsanların içindeki olumsuz kia düşüncelerini tamamen bitiren bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparass

Selam arkadaşlar aranıza beyaz premium ile katıldım alırken tereddütlerim vardı ama hiç pişman olmadım. İnsanların içindeki olumsuz kia düşüncelerini tamamen bitiren bir araç.

Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Ben haziran ayından bu yana kullanıyorum aklınıza takılan sorular olursa çekinmeden sorabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: swarzy_07

quote:

Orijinalden alıntı: asparass

Selam arkadaşlar aranıza beyaz premium ile katıldım alırken tereddütlerim vardı ama hiç pişman olmadım. İnsanların içindeki olumsuz kia düşüncelerini tamamen bitiren bir araç.

Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Ben haziran ayından bu yana kullanıyorum aklınıza takılan sorular olursa çekinmeden sorabilirsiniz..

İkinize de hayırlı olsun, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Tesekkurler... Evet ekranda geri gorus..

• quote:

Tesekkurler... Evet ekranda geri gorus..

Araçta lastik basınç sensörü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

Arkadaslar su an tuyaptayim. 51 e Manuel dizel concept plus aldim beyaz. Carsamba teslim diyolar bakalim. Bilginize.

hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Bu da benden olsun..Ceed Premium.. Jantların şekli biraz farklı.. Camlara çekilen film tavanla güzel bir kombinasyon oluşturdu..

Jantlar güzelmiş
    hayırlı olsun

yalnız sizlerden ricamız 2 tane ceed club ımız varken bu paylaşımları orada paylaşıp değerlendirmek daha doğru olur kanısındayım sonuçta kendimize ait bir çatı müstakil bir topluluk ..
    sadece ceed kullanıcıları için açılmış iki forumumuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banabunno -- 12 Kasım 2012; 11:57:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: banabunno
    quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1
    Arkadaslar su an tuyaptayim. 51 e Manuel dizel concept plus aldim beyaz. Carsamba teslim diyolar bakalim. Bilginize.

hayırlı uğurlu olsun

teşekkürler,
    koltuk koruma ve camlara filim hediye ettiler ayrıca

bilen arkadaşlara bir sorum olacak yalnız,
    malumunuz concept plusta arka park sensörü var, ben ön park sensörü de taktırmak istiyorum,
    ancak satıcı arkadaş takılamadığını söylüyor, neden olduğunu bilmiyorum ama sanki teknik bir sebep gibiymiş gibi anlatıyor.

Bilgi sahibi olan var mı ön park sensörü için acaba
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.