|
Bildirim
bu sefer olmus, helal olsun
![]() |
Çok güzel laaan, içim gitti resmen.
Bu arada Kia'nın Almanya'da yapılan bir araştırmaya göre 1-3 yaş arası araçlarda EN AZ arıza oranına sahip olan firma olduğunu biliyor muydunuz? Konuyla alakalı değil ama merak edenler için 2. Sırada Toyota ve 3. sırada da Hyundai var. En çok arıza verenler ise sırasıyla Fiat, BMW ve Citroen. Bir Citroen C5 sahibi olarak tam katılmasam da sonuçta Citroen'de sadece C5 yok :) Elbette çok sorun yaşayanlar da vardır. |
Marka dan utanıyor isen almiyacan, kia sahibiyim.
|
İşte bizde Passatı Skoda yı araba sanıyoruz. Adamların USA pazarında ki arabaları buralara uygun şartlarla gelebilse Alman arabaları çok bekler satış yapacağız diye. |
la logosu rezalet diyorum logosu offf |
|
|
Adamlar yapmış Bir de şu göstergeyi konsola gömseniz olmaz mıydı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 4 Mart 2021; 16:34:28 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 4 Mart 2021; 20:25:49 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çok güzel olmuş, bayıldım... mb gibi 32 inch tvyi ters çevirip koymamış adamlar... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 4 Mart 2021; 20:15:18 > |
İşte bizde Passatı Skoda yı araba sanıyoruz. Adamların USA pazarında ki arabaları buralara uygun şartlarla gelebilse Alman arabaları çok bekler satış yapacağız diye. |
|
|
|
Knk hyundai 1. Kia 2. Toyota 3 oldu testlerde hyundai ve Peugeot sınıf atlamış araçlar onları yorumlama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
la logosu rezalet diyorum logosu offf |
airbeg de büyükmüş. ne var acaba içinde |