Şimdi Ara

Yeni Kia Rio hakkında detaylı açıklama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kia Rio için beni kafamda soru işareti kalmayacak şekilde aydınlatabilir misiniz?

Yakıt tüketimi, uzun yolculuk ile ilgili kullanış detayları, performans, teknik özellikler (motor, ön panel, müzik çalar, vs), yedek parça, vs

• sıralı sistem olmamasına rağmen 180 ykrş..(gayet iyi)

büyük şehirlerde isen yedek parça sorunu yaşamazsın.. çünkü servisleri var.. uzak doğu arabalarını yapanlar Kiayada bakıyor aynı zamanda..

aşırı bi donanımı yok ancak fiyatına göre gayet iyi derim..
  • Fiyatına göre güzel bir araç,özellikle hb çok gözde...Dizel motoruna diyecek laf bulamıyorum zaten,uçuyor araç resmen...Ama durmaya da biliyor,frenleri kötü yönünde söylentiler var.Gerçi tüm kia'lar için söylenen bir söz
  • 2007 model 1.5 CRDI Hatchback şirket arabası yaklaşık 20.000 Km kullandım.

Araç B sınıfı olarak geçiyor ama boyutları ve iç genişliği diğer B sınıfı araçlardan (Corsa, Fiesta, vb) daha büyük. Aslında B ile C arasında kalmış bi araç bence. Benim kullandığım aracın bakımları sürekli yapıldığı ve lastikleri yeni olduğu için fren konusunda fazla sıkıntı çekmedim.

Rio da esas mesele 110 beygirlik turbo dizel motor, Rio sahiplerinin araçlarını sevmelerini sağlayan en önemli unsur bu bence.

Özellikle düşük viteslerde, şehir içinde ivmelenmesi mükemmel. Diğer araçlara binince kağnı gibi hissetmene neden olabilir.

Şehir dışı yüksek hızları ise (150 ve üzeri) tavsiye etmiyorum. Araç hafif olduğu için yan rüzgarlar falan çok etki yapıyor, uçacakmış havası veriyor.

Süspansiyonları sert olduğu için yoldaki her türlü engebeyi iç organlarında hissedebilirsin. Yakıtı oldukça iyi : agresif sürüş, şehir içi + şehir dışı yüksek hız (Üsküdar - Gebze TEM den) 45 litre depoyu 700 km civarında bitiriyor.

Kısacası çok fazla konfor aramıyorsan ama arabamın yakıtı ve çekişi iyi olsun, özellikle şehir içinde atak olsun diyorsan Kia Rio yu tavsiye ederim.

Trafik ışıklarında kalkışta yanındaki araçları dikiz aynandan görmeyi seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim.

Not :Tüm bu tavsiyeler CRDI motor için geçerlidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.