Arkadaşlar merhaba elimde piyasada olan olmayan yüze yakın kitap var hepsi sıfır ayarında aralarında bir kaç tanesinin ilk 15 20 sayfası çözülmüştür.İstanbulda oturan arkadaşlara elden verme imkanım var özellikle istanbul içindeki arkadaşlar yazarsa sevinirim diğer arkadaşlara kargoydu vsydi zaten piyasa fiyatına geliyor sınavlarım bittiği için hepsini ucuz fiyatlara veriyorum malum hazırlanan arkadaşlar faydalansın bizde bu yollardan geçtik :)
ARKADAŞLAR HİÇBİRİSİ İÇİN FİYAT BELİRTMEDİM FAKAT BAZI ARKADAŞLAR GARİP SORULAR SORDUĞU İÇİN BELİRTEYİM KİTAPLARIN FİYATLARI 4-5 TL BİRAZ ÖNCE BİR ARKADAŞIMA 7 ADET KİTABI 25 TLDEN VERDİM VE GAYET MEMNUN KALDI HEPİNİZE İYİ ÇALIŞMALAR
*EDİT: Bir arkadaş konunuzda herşey var bir tek hediye yok dedi ben pm de konuştuğum herkese zaten yanına 1-2 tane kitap ekliyorum o konuda şüpheniz olmasın 5 alana 7 veriyorum 10 alana 12 veriyorum merak etmeyin o konuda :))
Kavram yayınları YGS LYS Kimya soru bankası * YENİ EKLENDİ Final YGS LYS Kimya konu anlatımlı *YENİ EKLENDİ Palme kimya soru bankası A-B Palme Organik kimya soru bankası Fem 25 LYS kimya denemesi Bilfen yayıncılık kimya soru bankası * YENİ EKLENDİ Seviye yayınları öğreten kimya konu anlatımı Maltepe yayınları kimya konu anlatımı Zafer yayınları kimya konu anlatımı Final yayınları kimya soru bankası Körfez yayınları kimya soru bankası Final yayınları kimya 1-2 Soru bankası Fem kimya soru bankası Kavram yayınları kimya konu anlatımı Güvender 30x30 kimya denemeleri Kültür yayınları Kimya 1-2 konu anlatımı Uğur yayınları Kimya soru bankası 1 - 2
FİNAL fizik konu anlatımlı *YENİ EKLENDİ Sıradışı Analiz YGS FİZİK TAMAMI ÇÖZÜMLÜ *YENİ EKLENDİ ODTÜ yayıncılık ygs fizik soru bankası *YENİ EKLENDİ KAVRAM yayınları YGS LYS FİZİK konu anlatımlı *YENİ EKLENDİ (Önerilir) Fem 25 LYS Fizik denemeleri FEM YGS-LYS Fizik soru bankası Elemantary Fizik soru bankası Uğur yayınları 1-2 Soru bankası Uğur yayınları Fizik konu anlatımı Seviye yayınları öğreten fizik konu anlatımı Kültür yayınları 1-2-3 Fizik konu anlatımı Final fizik soru bankası Sonuç yayınları Manyetizma&Modern fizik Birey yayınları Fizik soru bankası (a temel düzey)
Final YGS LYS biyoloji konu anlatımlı *YENİ EKLENDİ Fem biyoloji 25 lys denemesi Güvender 30x30 Biyoloji denemeleri Final biyoyorum biyoloji ders notları Kavram yayınları YGS biyoloji soru bankası Uğur yayınları1-2 ygs-lys biyoloji soru bankası Güvender lys biyoloji soru bankası Final lys biyoloji soru bankası Kültür yayınları Biyoloji Esen yayınları 12.sınıf biyoloji konu özetli soru bankası Birey yayınları lys biyoloji soru bankası (Kırmızı set) Uğur yayınları Biyoloji konu anlatımı Biyoloji doktoru Aslan aydın Soru bankası Aslan aydın Kolay biyoloji soru Bankası Güvender son 23 yılın çıkmış soruları biyoloji
Birey yayınları Matematik konu anlatımlı (1.Kitap) Zafer yayınları Matematik konu anlatımlı Ekol yayınları matematik soru bankası Simetri ygs 1.ve 2. kitap Uğur yayınları Matematik-Geometri konu anlatımlı Simya yayınları Matematik soru bankası Final Matematik soru bankası Kolay mat 2 çalışma kitabı
Kültür yayınları Türkçe konu anlatımlı (modül 2 ve 3 ) Kültür yayınları Türkçe soru bankası Uğur yayınları Dil ve anlatım soru bankası Örnek akademi YGS Türkçe son 15 yılın çıkmış soruları Uğur yayınları Dil ve anlatım konu anlatımı