Şimdi Ara

Yeni kız arkadaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gün her zamanki gibi okula gidiyordum. Lisedeyim sapın tekiyim. Ders tarih uyudum. teneffüs olmuş kalkdim lavaboya gittim elimi yüzümü yıkadim. Tekrar sınıfa geldiğimde sınıfın hatta okulun en güzel kızı tek başına sınıfta oturuyordu. Ben geçtim sırama oturdum. Arkamdan psst baksana diye ses geldi. Dedim ne oluyor bana demiyor herhalde dedim arkama bakmadım. Sana diyorum başka biri yok sınıfta dedi kız. Arkama döndüm efendim dedim tabi içimden düşünüyorum kıza bak be ne güzel diye. Kız bana Günaydın bütün ders uyudun dedi. Sirittim bende. Konuştuk biraz dersler sıkıcı zor felan sonra kız bana sevgilin var mı dedi. Ben yok dedim. Benimle çıkar mısın dedi. Bende aklımca naz yapıyorum susuyorum felan sonra olur dedim telefon no larını aldık. O gün içim içime sığmıyor derste sürekli kıza bakıyorum gülüşüyoruz. Teneffüs te kantine gidiyoruz cebimde 10 lira var dedeme vermem için babam verdiyse. Bu parayi harcadım dedeme sonra verirdim. Sınıfa çıktık benim 10 senelik Pikaçu bir kalemligim var. Kız bana çok güzel dedi bende eh biraz babama cekmisim dedim. Kalemlik dedi kız çok güzelmiş hıı dedim 10 senelik ama sen daha güzelsin dedim. Aklımca kur yapıyorum. Neyse okul bitti eve gittim mesajlasiriz dedik. Anahtarım vardı eve girdim içeriden dedem geldin mi lan kerata dedi. Gelmedim yoldayım dedim. Hıımimnakoyim diye bir ses geldi dalga geçme lan ı.ne dedi elinde tesbih vardı dedemin tesbih çekiyor Her çektiğinde televizyona bakıp vah vah diyor merak ettim neye bakıyor diye aşkı Memnu ya bakıyormus kalemligimi de dedemin oturduğu koltuğa atım.
    Dedem bana dönüp baban para vermiş sana git onla morlboro al dedi. Parayı yedim sonra veririm dedim. Nereye verdin lan parayi dedi. Sevgili yaptım dede dedim baksana bana aşkı Memnu daki Behlül e benziyor muyum? Dedim. Lan ı. Ne nin torunu *ok suratli deyip Pikaçu kalemligimi kafama fırlattı fermuari tam gözüme geldi canım acıdı ağlamamak için kendimi zor tutuyordum ne yapıyon dede diye bağırdım O sırada babam eve geldi. Ne bağırıyon lan dedene dedi. Dedem babama : senin oğlun olacak hıyar manita yapmış sigara parasini da ona yedirmis bu dedi. Babam kulaklarımdan tuttuğu gibi beni odama sürükledi sağlı sollu yapıştırmaya başladı eve gitti Pikaçu lu kalemligimi eline alıp vurmaya başladı baba benim Pikaçu lu kalemligime elleme dedim. Elinden attı kalemligimi sonra bilgisayar in fişini çekti kablosunu aldı telefonu çıkar dedi sonra. Kalsın 1100 yılan oynarsın dedi kapıyı kitleyip bu gece aç kalda kıza para yedirmeyi gör dedi.
    Aklıma kız geldi slm diye mesaj attım. O bana sen kimsin diye mesaj attı. Bu gün çıkmaya başladık ya diye mesaj attım. Yarım saat mesaj gelmedi heyecandan yazamıyor diye düşündüm sonra biip diye bir ses geldi mesajı açtım. Mesajda arkadaşla iddiaya girdik senle çıkmak konusunda ben 1 teneffüs te hallederim dedim Sağol senin sayende 50 lira kazandım
    Tipsiz seninle mi çıkıcak lan ben yazıyordu
    Ne yapacağımı n bilemedim O AN intiharı bile dusundum
    İşte böyle zebani kardes heyy kime diyorum. uyumuş la bu uyudun mu zebani kardes uyumuş üstünü örtem şunun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zebani

• OKUMAYIN 1100

• Yeni`den sonrasini okumadim

• Okuyacaksam ilk cumleye degil son cumleye bakiyorum zebani

• quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanCivata

Okuyacaksam ilk cumleye degil son cumleye bakiyorum zebani

Her hikayede azda olsa zebani korum

• Şunundan sonrasını okumadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.