Şimdi Ara

Yeni Kurduğum Sistemdeki Kararsızlıklar (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4LCQLM -- 28 Aralık 2018; 14:52:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Milyon tane fotoğraf atmışsın sıcaklıkların resmini atmamışsın. En ağır yükte kaç dereceyi gördün yazmamışsın. Dolar bu seviyelere geldiğinden beri millet kıldan tüyden korkar hale geldi.
  • "Deneme yanılmaylada olacak iş değil"se niye forumda konu açtın ? Ne yapmamızı bekliyorsun evine mi gelelim ? Deneyeceksin tabiki sınırları zorlayacaksın göreceksin. 90 95 derecelere kadar bişey olmaz.

Anormal bir durum var diyorsun , sistem kararlı çalışmıyor diyorsun , hala ne sorunla karşılaştığını anlayamadım. Donuyor mu ? Kitleniyor mu ? Duraksıyor mu ? Aşırı mı yavaş ?

Gel gelelim 9700K gibi bi işlemciye ufacık soğutucuyu basmışsın, üretici sayfasında max.tdp 95w yazıyor yani tdp limitini dibine kadar kullanmışsın ve ufacık kasaya tepmişsin. Ona yaptığın bu işkenceleri hesaba kattığımızda 65 derece çok iyi bi değer veriyor şuan. Madem bu kadar güçlü bir sisteme ihtiyacın vardı niye ufacık kasaya teptin donanımları ? Ama sanırım cevabı biliyorum. Üzgünüm ama teknoloji henüz o kadar gelişmedi. Paranın çözemediği hala birçok şey var.

Senin için yapılacaklar listesini yazıp buradan ayrılıyorum. Biliyorum çok para vermiş toplamışsın ve şimdide sistemin 40 derecede çalışmasını bekliyorsun. Fakat baştan sona hatalı toplanmış bir sistem bu. Böyle olmaz. Önce işlemcinin limitlerini belirle, eğer tehlikeli sınırlara çıkmıyorsa bir süre devam edebilirsin. 75 Dereceye kadar gayet sorunsuz çalışır. Daha sonra kasayı değiştirerek devam et. İçeride sağlam bir hava akımına ihtiyacı var. Eğer sıvı soğutucu basarsan bu seferde radyatör kendini soğutamaz yine 55 60 derecelerde çalışır bişey farketmez. En az 4 kasa fanı diyorum önden 2 ve 2 tane egzoz fan. Dahada soğutmak istiyorsan cpu bloğuda değişecek. Kasayı ferah alıp düzgün bi hava akımı sağlarsan sıvı soğutmayla 30 35 derecelere indirirsin.

Sana kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.