Bildirim
YENİ LAGUNA TÜRKİYE
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_20068485/tm.htm
sizede mutlu hafta sonlarıııı -
Renault, büyük sürprizlerle geleceğe hazırlanıyor. Mart ayında Yeni Laguna lansmanı ile yeniliklerimiz Türkiye pazarına girmeye başlayacak. Yeni Laguna ile kalite konusunda dünyanın ilk üç modeli arasında olma iddiamız bulunuyor. Bunu takip eden aylarda ise neredeyse her ay bir model olmak üzere toplam 8 model lanse edeceğiz. Bunların arasında sadece Türkiye’de üretilecek olan Clio Grand Tour bizim için ayrı bir önem teşkil ediyor. Clio Grand Tour, hatchback versiyona göre sunduğu farklı standartlar ve çok amaçlı kullanım özelliği ile beğeni kazanacak. Bu yeni otomobil, dinamik dizayn ile geniş yükleme hacmini bir arada sunan bir araç arayışında olan müşteri kitlesinin beklentilerini karşılayacak. Clio Grand Tour modelimizi ise Yeni Kangoo, Grand Modus ve yılın ikinci yarısında yeni gerçek 4x4 modelimiz olan Koleos olmak üzere birçok yeni model takip edecek.quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
http://forum.donanimhaber.com/m_20068485/tm.htm
sizede mutlu hafta sonlarıııı
http://www.renault.com.tr/news/newsdetail.asp?newsID=148&navigationID=24
-
Türkiye'deki testlerin tamamlanması amacıyla ancak mart ayında Türk piyasasına sunulacak olan Laguna'da 1.6 lt (110 HP) benzinli motor, Türkiye gibi yüksek vergilere sahip ülkeler için konulmuş. 2.0 lt (140 ve 170 HP) benzinli motorların yanı sıra 1.5 lt (110 HP) ve 2.0 lt (130, 150, 175 HP) hacimli dizeller var. 1.5 lt dizel motor, en düşük karbondioksit salınımına sahip seçenek. Avrupa fiyatı, 22 bin Euro'dan başlıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Fastdriver.
Renault, büyük sürprizlerle geleceğe hazırlanıyor. Mart ayında Yeni Laguna lansmanı ile yeniliklerimiz Türkiye pazarına girmeye başlayacak. Yeni Laguna ile kalite konusunda dünyanın ilk üç modeli arasında olma iddiamız bulunuyor. Bunu takip eden aylarda ise neredeyse her ay bir model olmak üzere toplam 8 model lanse edeceğiz. Bunların arasında sadece Türkiye’de üretilecek olan Clio Grand Tour bizim için ayrı bir önem teşkil ediyor. Clio Grand Tour, hatchback versiyona göre sunduğu farklı standartlar ve çok amaçlı kullanım özelliği ile beğeni kazanacak. Bu yeni otomobil, dinamik dizayn ile geniş yükleme hacmini bir arada sunan bir araç arayışında olan müşteri kitlesinin beklentilerini karşılayacak. Clio Grand Tour modelimizi ise Yeni Kangoo, Grand Modus ve yılın ikinci yarısında yeni gerçek 4x4 modelimiz olan Koleos olmak üzere birçok yeni model takip edecek.
http://www.renault.com.tr/news/newsdetail.asp?newsID=148&navigationID=24
Alıntıları Göster
http://otomobil.milliyet.com.tr/detay.asp?id=4658
-
ben dergide okudum.subatta gelecek diyor.hala gelmiyor.sinir oldumquote:
Türkiye'deki testlerin tamamlanması amacıyla ancak mart ayında Türk piyasasına sunulacak olan Laguna'da 1.6 lt (110 HP) benzinli motor, Türkiye gibi yüksek vergilere sahip ülkeler için konulmuş. 2.0 lt (140 ve 170 HP) benzinli motorların yanı sıra 1.5 lt (110 HP) ve 2.0 lt (130, 150, 175 HP) hacimli dizeller var. 1.5 lt dizel motor, en düşük karbondioksit salınımına sahip seçenek. Avrupa fiyatı, 22 bin Euro'dan başlıyor.
http://otomobil.milliyet.com.tr/detay.asp?id=4658
Alıntıları Göster
-
dün renault mais'e atmış olduğum mail'in cevabı aynı gün içinde yani dün geldi.Laguna 3 ne zaman ülkemizde satışa sunulacak diye sormuştum.Büyük bir aksilik çıkmaz ise mart ayında tanıtımının yapılacağını ve akabinde satışa hazır duruma geleceğini yazmışlar.Yani 1 ay içinde yeni lagunayı görme sanşımız olacak...quote:
Orijinalden alıntı: serdar1646
ben dergide okudum.subatta gelecek diyor.hala gelmiyor.sinir oldum
Alıntıları Göster
-
bence laguna 3 laguna 1 gibi başarı yakalacağına benziyor araç laguna 2 ye göre çok iddalıquote:
Orijinalden alıntı: av.murat
dün renault mais'e atmış olduğum mail'in cevabı aynı gün içinde yani dün geldi.Laguna 3 ne zaman ülkemizde satışa sunulacak diye sormuştum.Büyük bir aksilik çıkmaz ise mart ayında tanıtımının yapılacağını ve akabinde satışa hazır duruma geleceğini yazmışlar.Yani 1 ay içinde yeni lagunayı görme sanşımız olacak...
Alıntıları Göster -
LAGUNA 3 DEN CACIK OLMAZ, yine maalesef büyük hayal kırıklığı yaşıyacağız.quote:
Orijinalden alıntı: range_murat
bence laguna 3 laguna 1 gibi başarı yakalacağına benziyor araç laguna 2 ye göre çok iddalı
Alıntıları Göster -
yeni lagunayı gördüm istanbul hadımköydequote:
Orijinalden alıntı: 19can84
LAGUNA 3 DEN CACIK OLMAZ, yine maalesef büyük hayal kırıklığı yaşıyacağız.
Alıntıları Göster
bu arada bir cacık olmaz demişsin arabayı gör belli bir süre geçsin ondan sonra böyle konuş şimdi haksızlık yapmış olmuyormusun -
Mart'ın sonuna kadar Laguna'sız Renault bayi kalmazquote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
yeni lagunayı gördüm istanbul hadımköyde
bu arada bir cacık olmaz demişsin arabayı gör belli bir süre geçsin ondan sonra böyle konuş şimdi haksızlık yapmış olmuyormusun
Alıntıları Göster -
Motor seçenekleri olarak sanırım bunda 1.5 DCİ 100 HP kullanacaklardı.quote:
Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR
Mart'ın sonuna kadar Laguna'sız Renault bayi kalmaz
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Motor seçenekleri olarak sanırım bunda 1.5 DCİ 100 HP kullanacaklardı.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Evet 1.5 dci 110hp motor seçeneğide olacak bakalım başlangıç fiyatı ne kadar olur -
almanyadaki sitede diel laguna 24.000 € dan başlıyordu türkiyede'ki fiyatı motor hacminden dolayı tahminim 46.000 ytlden başlar gibi gleiyor banaquote:
Orijinalden alıntı: Fastdriver.quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Evet 1.5 dci 110hp motor seçeneğide olacak bakalım başlangıç fiyatı ne kadar olur
Alıntıları Göster
-
sabırszılıkla bekliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
almanyadaki sitede diel laguna 24.000 € dan başlıyordu türkiyede'ki fiyatı motor hacminden dolayı tahminim 46.000 ytlden başlar gibi gleiyor bana
Alıntıları Göster -
Laguna modellerinde bence eski kasalara dönük modeller yapılsa daha çok satar benim fikrim buquote:
Orijinalden alıntı: ft_fatalrhymer
sabırszılıkla bekliyoruz
Alıntıları Göster -
BEN BAKIYORUM YENİ VERSİYONLAR BAŞKA MARKALARDA LAGUNA 1 KASALARA BENZİYOR HEP AMA LAGUNA YENİ VERSİYONLARINDA BAŞKA UYGULAMALAR YAPIYOR TABİİKİ MÜHENDİSLER DAHA İYİ BİLİR AMA SATIŞLAR DÜŞÜYORSA BAZI ŞEYLER SORGULANMALIquote:
Orijinalden alıntı: REİSMAN
Laguna modellerinde bence eski kasalara dönük modeller yapılsa daha çok satar benim fikrim bu
Alıntıları Göster -
arkadaşlar yeni laguna hakkında tam bilgisi olan varmı mart geldi hala yeni lagunadan haber yokquote:
Orijinalden alıntı: REİSMAN
BEN BAKIYORUM YENİ VERSİYONLAR BAŞKA MARKALARDA LAGUNA 1 KASALARA BENZİYOR HEP AMA LAGUNA YENİ VERSİYONLARINDA BAŞKA UYGULAMALAR YAPIYOR TABİİKİ MÜHENDİSLER DAHA İYİ BİLİR AMA SATIŞLAR DÜŞÜYORSA BAZI ŞEYLER SORGULANMALI
Alıntıları Göster -
ne zaman geleceği hakkında fikrim yok ama kaliteye fazla önem verdiklerini duydum. koltuk kılıfları fransaya bursa dan ihraç ediliyor ve ilgili firmada çalışan bir arkadaşım renaultun yeni laguna için aşırı titiz olduğunu söyledi. sadece koltuk değil tüm donanımlarda aracın üzerine titriyorlarmış.quote:
arkadaşlar yeni laguna hakkında tam bilgisi olan varmı mart geldi hala yeni lagunadan haber yok
Alıntıları Göster -
eskı lagunaların seklı mukemmel yaa bı onunden bakıyosun bıde arkasındanquote:
Orijinalden alıntı: drsnrky
ne zaman geleceği hakkında fikrim yok ama kaliteye fazla önem verdiklerini duydum. koltuk kılıfları fransaya bursa dan ihraç ediliyor ve ilgili firmada çalışan bir arkadaşım renaultun yeni laguna için aşırı titiz olduğunu söyledi. sadece koltuk değil tüm donanımlarda aracın üzerine titriyorlarmış.
Alıntıları Göster
-
1.5 dci baz donanım 45.000 ytl den aşağı olmaz bence...Yeni Lagunaları dağıtsalar artık bayilere...Bursa da yatıyor canım araçlarquote:
Orijinalden alıntı: canerkoc
eskı lagunaların seklı mukemmel yaa bı onunden bakıyosun bıde arkasından
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- renault 226322
- megane 1 paket sıralaması
- megane 2 bagaj açılmıyor
- baskı balata çekişi etkiler mi
- renault scenic 2001 otomatik vites yorumları
- taliant bagaj hacmi
- renault duster 2024 fiyat
- renault master 2024
- sıfır megane fiyatları
- renault rafale 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X