Şimdi Ara

** YENİ LANCER ve COLT ALMAYI DÜŞÜNENLER BURAYA** (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 5-10 kişi toplanınca ciddi indirim alabileceğimizi düşünüyorum
    ayrıca murat beyin dediği gibi 10 tane araca %2 lik indirim hiç mantıklı gelmiyo
    1 tane araç alsan bile %2 indirim nedirki 25.000 lik araçta 500tl yapıyo
    açıkcası peşin param yok ama kredide sorun olmazsa ciddi alıcıyım bende
    1.3 invite MT daha öncede yazmıştım
    ha olmazsada can sağlığı olsun başka alternatifleri değerlendiririz
    Mitsubishi alamadım diyede 1 gram üzülmem
    herkese saygılar...
  • arkadaşlar bugün trabzon bayisini aradım ellerinde sadece 2008 invite A/t olduğunu söyledi ve 30000 e bırakacağını söyledi.ellerinde 2009 olmadığını söyledi ve liste fiyatının 26000 olduğunu söyledi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toşu

herkese saygılar...

alırım imzanızı Toşu ona göre :) hakkımızda hayırlısı be Toşu dostum :)

CiGa95 dostum,

ben zaten 45 gün kadar evvel yeni Colt"umu aldım çok şükür de arkadaşlar da alsın, gönüllerince olsun istiyorum...

sevgili FIRETRAP,

lancer invite MTyi değerlendirebiliriz babam için...gümüş gri, beyaz olabilir...hyundai accent de olabilir (n alaka demeyin, fiyatı uygun :)

saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bacey

quote:

herkese saygılar...

alırım imzanızı Toşu ona göre :) hakkımızda hayırlısı be Toşu dostum :)

CiGa95 dostum,

ben zaten 45 gün kadar evvel yeni Colt"umu aldım çok şükür de arkadaşlar da alsın, gönüllerince olsun istiyorum...

sevgili FIRETRAP,

lancer invite MTyi değerlendirebiliriz babam için...gümüş gri, beyaz olabilir...hyundai accent de olabilir (n alaka demeyin, fiyatı uygun :)

saygılarımla...

Aman bacey kardeş imza biraz daha lazım bana
    lancer almak isteyen arkadaşların yazdıklarından etkileniyoruz ister istemez
    şu indirimin fiyatlara doğru yansıtılmaması, nekadar aracı istesekte satış politikalarından dolayı
    firmadan soğuyor insan yoksa colt alamadım diye üzülmezmiyim

• @FIRETRAP

-->> YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)

-->> Yeni Lancer Fiyat Listesi

-->> ::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...)

-->> Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya

-->> OTV İNDİRİMİ VE YENİ ORANLAR

-->> -- MITSUBISHI Bölümü ÖTV Başlığı -- (ilgim olmadığı halde, sizin için açtığım konudur.)

Bu başlıklarda; sürekli aynı mesajları yayınlamanızdan ve kullandığınız üsluptan ötürü rahatsız olduğumu belirtirim.

Burada yazdıklarınız ve yazacaklarınız ne TEMSA'yı, ne de MITSUBISHI'yi ilgilendirir. O nedenle burada "laf kalabalığı" ile hiçbir sonuca varamazsınız. Buradaki arkadaşların ne MITSUBISHI'yi, ne de TEMSA'yı temsil etmediğini hatırlatırım.

Usulüne uygun olarak yapacağınız her türlü soru ve şikayetinizi;

http://www.temsa.com.tr/kurumsal/iletisim_formu.aspx?LNG=TR

adresine yazmanızı ve oradan bilgi edinmenizi, hem doğruluğu hem de ideali olması açısından tavsiye ediyorum.

-Açmış olduğunuz bu başlığın dışında- konunun uzamamasını istiyorum. Kullandığınız üsluptan ötürü "haklı olduğunuz davada, haksız konuma düşme" riskiniz vardır. Niyetinizin -üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi?- olduğu bazen karışabiliyor.

Gereğinin yapılmasını, tarafınızdan arz ve rica ederim.

Saygılarımla.

| TOYOTA | NISSAN | HONDA | MAZDA | MITSUBISHI | SUBARU | SUZUKI | DAIHATSU | ISUZU | -LEXUS | -ACURA | -INFINITI |

<< \\ BIG IN JAPAN // >>

• -------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 21:38:28 >
  • konuyu dağıtmadan şöyle bir olay anlatayım önce. bu arabayı epeydir takip ediyorum şimdiye kadar aklımdaki tek seçenek 1.8 versiyonuydu. öğrenciyiz babamızdan istiyoruz tabi. bu ötv indirimi falan filan hikayesi çıkınca babam bana sürpriz yapmak için 2 gün önce ankara neziroğlundaki(renault bayisi) arkadaşına gidip lancer alacağını yardım etmesini söylemiş. o da konya yolundakii bayideki eski bi dostuna yönlendirmiş babamı. babam 1.8 versiyonunu istiyorum diyince ordaki adam (sürekli adam diyorum isim vermiym) 1.8i kesinlikle önermediğini söylemiş. neziroğlundaki arkadaşıyla 10 yılık hukukları varmış vs. sattıktan sonra size mahcup olurum demiş. babam da biraz kıllanmış 45bin liralık arabayı diil de niye 35binliği satmaya çalışıyo diye.elinde olmadığı için başka araba satmaya çalıştığından şüphelenmiş. ısrar etmiş 1.8i alıcam diye. satış temsilcisinin ağzından 1.8 hakkında şunlar söylenmiş:
    1.8 satışından daha fazla prim almasına rağmen tavsiye etmiyomuş arkadaşına ayıp olmasın diye.
    1.8 cvt versiyonu 1500ccden 1.5 kat fazla yakıyormuş.
    bandrolü çok daha pahalıymış(bunu zaten biliyoruz)
    aynı arabaya sadece sonradan eklenemeyen kulakçık ve cruise kontrol için fazladan 10 milyar artı üst dilim vergi vermek mantıksızmış
    bi de cvt şanzuman çok stabil ve geleceği olan bi sistem değilmiş.(parça fiyatları açısından)
    1.8e lpg takılmazmış!!
    bu lpg konusu aklımı karıştırıyo.cvt ile tüp olayının alakasını çözemedim. bu brc falan her motora uygun şeyler üretmiyo mu? 1.8cvt şanzumana lpg kesin takılıp sorunsuz çalışıyosa bilen biri beni bilgilendirsin ben de babamı.ben iki versiyon arasında kararsızım şimdilik beni 1.5 invite mt için yazın. umarım bütün bayi fiyatlarının altında bi fiyat alabiliriz.

• @ GÜNEYDOĞU
    BEN SON 3 HAFTADA YAŞADIĞIM FİYAT KONUSUNDAKİ DENGESİZLİKLERİ ARKADAŞLARLA PAYLAŞMAK VE DİĞER AKADAŞLARIMINDA SÖMÜRÜLMELERİNİ ENGELLEMEK İÇİN , BU YAŞADIKLARIMI DİĞER TOPİKLERDEDE PAYLAŞTIM. YUKARIDAKİ MESAJLARIMI DİKKATLİ OKURSANIZ, SİTEMİMİN KİŞİLERE DEĞİL DİREK TEMSAYA OLDUĞUNUDA BELİRTTİM. KUSURA BAKMAYIN AMA 28.000 TL OLMASI GEREKEN Bİ ARACA 32.000 DENMESİ BENİM HAKKANİYETİME VE MEZHEBİME SIĞMIYOR, SİZİNKİNİ BİLEMEM... BUNLARIN SİZİ NEDEN BU KADAR RAHATSIZ ETTİĞİNİDE ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. RAHATSIZ OLUYORSANIZ LÜTFEN OKUMAYIN VE BENİM AÇTIĞIM FORUMDADA LÜTFEN FİKİR BEYAN ETMEYİNİZ.

AYRICA BURADA YAZILANLAR VE ALICININ TERCİHİNİN DEĞİŞMESİ TEMSAYI ÇOK YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR. NEDENİ Mİ? ONUN İÇİN LAF KALABALIĞI YERİNE, BİRAZ GENİŞ DÜŞÜNMENİZ GEREKİYOR....

*** GENEL RİCA ***
    Arkadaşlar lütfen bir daha beyan ediyorum, forumda gerçekten Lancer ve Colt almak isteyen ciddi arkadaşların mesaj yazmasını, kendine eğlence arayan , vakti bol olan uslup klavuzu arkadaşlarada farklı siteleri ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum...

BU arada herkes araçları alma konusunda benim kadar ciddi(tabi bu fiyatlardan değil) ise sayımız 9 oldu

quote:

Orjinalden alıntı: Güneydoğu

@FIRETRAP

-->> YENİ LANCER BAYİİLERDE (KALİTE BURADA)

-->> Yeni Lancer Fiyat Listesi

-->> ::::MITSUBISHI TAKIMI:::::::(Takım yenileniyor...)

-->> Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya

-->> OTV İNDİRİMİ VE YENİ ORANLAR

-->> -- MITSUBISHI Bölümü ÖTV Başlığı -- (ilgim olmadığı halde, sizin için açtığım konudur.)

Bu başlıklarda; sürekli aynı mesajları yayınlamanızdan ve kullandığınız üsluptan ötürü rahatsız olduğumu belirtirim.

Burada yazdıklarınız ve yazacaklarınız ne TEMSA'yı, ne de MITSUBISHI'yi ilgilendirir. O nedenle burada "laf kalabalığı" ile hiçbir sonuca varamazsınız. Buradaki arkadaşların ne MITSUBISHI'yi, ne de TEMSA'yı temsil etmediğini hatırlatırım.

Usulüne uygun olarak yapacağınız her türlü soru ve şikayetinizi;

http://www.temsa.com.tr/kurumsal/iletisim_formu.aspx?LNG=TR

adresine yazmanızı ve oradan bilgi edinmenizi, hem doğruluğu hem de ideali olması açısından tavsiye ediyorum.

-Açmış olduğunuz bu başlığın dışında- konunun uzamamasını istiyorum. Kullandığınız üsluptan ötürü "haklı olduğunuz davada, haksız konuma düşme" riskiniz vardır. Niyetinizin -üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi?- olduğu bazen karışabiliyor.

Gereğinin yapılmasını, tarafınızdan arz ve rica ederim.

Saygılarımla.

| TOYOTA | NISSAN | HONDA | MAZDA | MITSUBISHI | SUBARU | SUZUKI | DAIHATSU | ISUZU | -LEXUS | -ACURA | -INFINITI |

<< \\ BIG IN JAPAN // >>

• sevgili firetrap çok güzel bir başlık açmışsın. Ama 1.5 ay sonra işlerin rengi değiştiği vakit buluşalım burda. seçim geçsin imf yeşil turuncu ışık falan yaksın.doların rakamsal değeri bi horon tepsin yere düşsün inşallah o zaman bakalım. Ben pes dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecz_mel -- 19 Mart 2009; 10:11:16 >
  • "cottonmurat " size verilen bilginin kimin tarafından verildiğini bilmiyorum ama tek anladığım size bu bilgileri verebilecek olan kişinin Mitsubishi bayisinden direk alınmadığını düşünüyrum nedenleri ise.
    -1.8 satışında daha fazla prim verilmez sadece Evo X ve Pajero primleri farklıdır
    -Kullanıcılarının yakıt konusunda şikayetleri yok, bence aralarında en fazla 1 lt oynar.
    -Bandrolünün pahalı olduğunu katılıyorum, bilinen bir gerçek
    -CVT şanzıman hakkında beklentilere göre bakış açısı farklıdır. CVT şanzıman ekonomi amaçlı tasarlanmış, beklentileri uyuşan müşterilerin kat kat memnun olduğu, birebir test ettiğim başarılı bir modeldir.
    -LPG bu araca neden takılamıyormuş? GDI motor değilki bu araç, 1.5 ile çalışma mantığı aynı, henüz hiç LPG taktırmadım ama sorun olacağını sanmıyorum.

1.5 Invite ile 1.8 arasındaki farklar

1-Ön amortisör kule gergisi
    2-18"Alüminyum jantlar
    3-Bodykit seti
    4-Magnezyum vites değiştirme kulakçıkları
    5-Cruise Control
    6-Rockford Fosgate müzik sistemi 9 hoparlör
    7-6 lı Cd değiştirici
    8-Ön sis farı
    9-1.8cc 143 HP
    belirgin faklar bunlar

ve en büyük farktan bahsedeyim, aracın fatura bedelini hesaplarsanız şu an ülkemizde vergiler yüksek olduğundan Temsa bu araç için fedakarlık yaparak 1.5 Lancer AT fiyatına yakın satıyor fakat vergilerle bahsedilen fiyatlar çıkıyor. hemen hesaplayalım

Lancer 1.5 AT
    Fatura bedeli yaklaşık 23.000 tl x 1.18 otv x 1.18 KDV + 750 Tescil=32.775 TL çıkıyor

Lancer 1.8 CVT
    fatura bedeli yaklaşık 24.500 tl x 1.54 OTV x 1.18 KDV +1000 tescil = 45.521 TL çıkıyor

Yani 1.5 ile 1.8 arasında aslında yaklaşık 2.500 tl farkla yukarıdaki özellikleri alabilmenize rağmen toplamda aradaki fark 10.000 TL üzerinde çıkmaktadır. %18 düşüşe bile sevindiğimiz indirimlerde ne kadar OTV ve KDV farkına dikkatinizi çekmenizi rica ederim. Tabii bu değerşer 1.5 cc %18 OTV düşmüş 1.8 lerde %6 düşmüş hali

• Arkadaşlar karışmak gibi olmasın ama başlığı değiştirsek sanırım daha iyi olucak
    çünkü benim gibi colt almak isteyen arkadaşlarda olucak sanırım
    başlıkta colt belirtilmediği için hiç okumayabilirler
    "sayımızın artması için söyledim"
    YENİ LANCER VE COLT ALMAYI DÜŞÜNENLER olabilir.
  • firetrap arkadaşa sonuna kadar katılıyorum geçen hafta cuma günü imza atıyodum bankadaki arkadaş pazartesi ötv indirmi olacak dedi vazgeçtim 1,5 İnvite M/T için 33.000 bin e anlaştık zam filan dediler neyse açtım telefonu pazartesi fiyat yok salı fiyat yok çarşamba abi fiyat aynı temsa daki yetkiliyle konuştum bu nasıl iştir diye bende iktisatçıyım dedim neye göre stok var neye göre indirim var hesaplarınız marjinal niye böle dedik nisan da araba gelicek dediler oda zamlı olucakmış ya arkadaş bukadar olmaz ben ne şahıslara nede bayilere yönelik konuşuyorum tüm bayiler aynı cevabı verdi temsa da iş bitiyo anlıyacağınız şunu anladım araba satmak umurlarında değil arz talep işiyse kardeşim toyota corolla honda civic subaru impreza ile aynı fiyatlardaki bir pazarda arabanı satamazsın soğudum resmen arabadan
  • Hakketen gözlerim yaşarıyor.
    Yazın , "Satılmaz Lancerler,Ellerinde kalacak , 15 bine verecekler" Dedikleri Lancer'lar tükenmiş durumda.Hatta millet birleşip almaya çalışıyor.

Önce TemSa'yı sonra da Türk Halkı'nı tebrik ediyorum.

@Caramurat
    Sanırım Lancer satışında rekor sende.Başarılarının devamını diliyorum.

Hayırlı günler.
    @Güneydoğu
  • Araçlar daha yoldayken satılıyor

ÖTV indiriminin ardından otomobil satışlarında adeta patlama yaşanırken, özellikle yurt dışından gelen araçların henüz yoldayken satıldığı bildirildi.

Opel ve Chevrolet'nin Bursa'daki bayisi Neskar'ın satış müdürü Mehmet Araz, kriz söylentisi başladığı andan itibaren satışlarının ayda ortalama 25'e kadar düştüğünü söyledi.

ÖTV'de indirime gidilmesinin ardından satışlarda adeta patlama yaşandığını ifade eden Araz, günlük satış ortalamalarının 23-24'e kadar çıktığını anlattı. Bir ayda sattıkları otomobili bir günde ellerinden çıkarmaya başladıklarını dile getiren Araz, şunları kaydetti:

“İthal araç satan firmalar hazırlıksız yakalandı. Yurt dışına 'hemen üretin, gönderin' demek zor oluyor. Özellikle bazı modeller elimizde kalmadı. 2 ve 2,5 ay sonrasına gün veriyoruz. Stoktaki otomobillerin bazı modelleri tükendi. Yurt dışından istediğimiz otomobiller bile henüz yoldayken satıldı. Özellikle 1600 cc'lik araçların satışlarında önemli canlanma yaşandı. Talepten memnunuz.”

“ÖTV İNDİRİMİ, YASTIK ALTI PARALARI BİLE ÇIKARDI”

Hyundai Assan Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ yetkilileri ise ÖTV indiriminden sonra showroom ve satış trafiğinin inanılmaz arttığını belirterek, talebin bu şekilde sürmesi durumunda eldeki otomobillerin ay sonuna kadar tükeneceğini bildirdi.

Bayilerden gelen bilgilere göre, yapılan alışverişlerin önemli bölümünün peşin olduğunu vurgulayan yetkililer, “Şu ana kadar en yüksek kredi başvurusunun 10 bin TL olduğunu öğrendik. ÖTV, yastık altı paraları bile çıkardı. Bazı modellere olan talebi karşılamakta zorlanıyoruz. Yerine koymak için de vakit gerekiyor. Bunun için de ileri tarihe gün veriliyor” bilgisini verdi.

Yetkililer, sektörün şimdilik çok iyi gittiğini, ancak daha uzun dönemli kalıcı çözüme ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

“150 BİN ADETLİK STOK ERİYEBİLİR”

Otomotiv Distribütörleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Toyotasa Pazarlama A.Ş Genel Müdürü İbrahim Orhon da, ÖTV indirimi başladıktan sonra firmaların web siteleri ve showroomlarına adeta akın olduğunu bildirdi.

Toyota'nın web sitesine ilk gün 160 bin kişinin girdiğine işaret eden Orhan, şunları kaydetti:

“Bu rakam normalin yaklaşık 5 katı. Showroom ziyaretlerinde de 5 katlık artış oldu. Bunlar satış büyüklüğünü ortaya koyuyor. Şimdilik iyi ama 1-2 hafta sonra nasıl olur bilinmez. Bazı modellerin satışında talebin fazla olması nedeniyle sıkıntı yaşanabiliyor. Ancak tüketiciler zamanla farklı modellere yönelebilecek. Vatandaş, bulamadığını başka modelde giderecek. İlk haftadaki talep devam ederse ülkedeki yaklaşık 150 bin adetlik stok eriyebilir. Bu, yurt dışındaki ekonomik gelişmelerle de ilgili.”

• quote:

bende 5-10 kişi toplanınca ciddi indirim alabileceğimizi düşünüyorum
    ayrıca murat beyin dediği gibi 10 tane araca %2 lik indirim hiç mantıklı gelmiyo
    herkese saygılar...

AMT alın; sonra neden almadım diye dertlenirsiniz.

amt mt den daha iyi.

hayırlı günler.

• quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

alın aldıktan sonrada karşınızdan mitsubishi gelirken selektör yapın ben hep yapıyorum ama geri cevap veren olmuyo

Olm sakat iş hele İstanbulda, nedne selektör yaptın diye inip dövmesinler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

Hakketen gözlerim yaşarıyor.
    Yazın , "Satılmaz Lancerler,Ellerinde kalacak , 15 bine verecekler" Dedikleri Lancer'lar tükenmiş durumda.Hatta millet birleşip almaya çalışıyor.

Önce TemSa'yı sonra da Türk Halkı'nı tebrik ediyorum.

@Caramurat
    Sanırım Lancer satışında rekor sende.Başarılarının devamını diliyorum.

Hayırlı günler.
    @Güneydoğu

Ben de Temsa'yı tebrik ediyorum. Onlar istemez miydi hazır OTV indirimi de varken bir çok araç satıp kar etmeyi... Ama ellerinde araç kalmadı. Tüh ne kötü değil mi? Heralde herkes stok hazırlarken bunlar armut topladı OTV indirimini de pazartesi günü gazeteden okumuşlardır.

Kimse kusura bakmasın Temsa yine batırdı. Bu adamlar yüzünden, araçlar o kadar güzel olduğu halde trafikte mistsubishileri sanki uzaydan gelmiş gibi tek tük görüyoruz. Olayı bilmeyen de araçlar dandik, veya çok pahalı, piyasada tutmuyor falan sanacak (Mesela ben araştırmadan önce mitsubishi'leri pahalı araba sanıyordum).

• arkadaşlar nasıl araba kalmamış anlamadım ben bugün trabzon rize erzurum ordu samsun ankara bayilerini aradım sadece birinde araba yok.ama hepsi zam yapmış.bu fiyatlardan mitsubishi almak bana çok mantıksız geliyor.fark ettiyseniz sadece japonlar ötv yi uygulamadılar ya da ötv den önce zam yaptılar mevcut kampanyaları iptal ettiler bence en delikanlıları güney koreliler ve fransızlarmış...
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 21:39:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

bende 5-10 kişi toplanınca ciddi indirim alabileceğimizi düşünüyorum
    herkese saygılar...

AMT alın; sonra neden almadım diye dertlenirsiniz.

amt mt den daha iyi.

hayırlı günler.

belki haklısınız ama biraz bütçe meselesi birazda manuel sanki daha sorunsuz olur gibi hissediyorum
    eğer alabilirsem çok uzun süre kullanmayı düşünüyorum
    şuan 100 binin üzerinde kaç amt var ve ilerde negibi sorunlar çıkartabileceğini hesaplamak zor
    "tabii bu benim fikrim belkide yanlış düşünüyorum"

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.