Şimdi Ara

** YENİ LANCER ve COLT ALMAYI DÜŞÜNENLER BURAYA**

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda benim ,CoMMaNDeRCX , toşu ve nscodec arkadaşlarım gibi aracı almayı düşünenler var ise birleşip birlikte alırsak pazarlık ve fiyat düşürme şansımızı ve bonuslarımızı (park sensörü, sis farı gibi ) dahada artırırız, Satınalmada çok etkin bir yöntemdir...

Mesajlarınızı bekliyorum...

Selamlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRETRAP -- 19 Mart 2009; 14:10:08 >

• babam için düşünebiliriz,beni de ekleyiniz...saygılarımla
  • arkadaşlar daha yeni ana bayiden geliyorum türkiyede lancer kalmamış 1adet kırmızı vardı onu 28 den zorla bıraktılar pazartesi zam geliyormuş + 4,5 NİSAN GİBİ YENİ GEMİ GELİYORMUŞ JAPONYADAN ODA ZAMLI OLACAKMIŞ JAPON YENİ % 60 ARTMIŞ DİYOR BAYİ fiyat nisanda en az 32 olur diyor yani ötv falan hikaye temsa tok satıcı bu dedigim araçta inform baz modeli kararsız kaldım son aracı alsammı acaba selamlar
  • Arkadaşlar
    Araç almak isteyenler istedikleri donanımı ve vites seçeneklerinide belirtirlerse iyi olur, ayrıca Colt almak isteyenlerde katılabilir, ötv indirimi ile inmesi gereken gerçek fiyatları isterlerse verirler, vermezlerse muadili araç ve marka gani , yeterki organize olalım, alıcı biziz, satıcı onlar, güç bizde...
  • doğru fiyatlar oluşursa colt amt yle ilgilenebilirim
  • beni ekleyebilirsin... donanıma daha karar vermedim, fiyata bakaraktan bir karar veririm.
    siyah yada beyaz renk + spoiler li almayı düşünüyorum. ankaradayım
  • ford topic'inde 2009 MODEL FORD ALACAKLAR!İNDİRİMLİ ARAÇ İSTEYENLER KATILABİLİR başlığını baştan sona okuyun.Tecrübe edinirsiniz..Hepsi birleşerek,%50 indirim aldılar.Üstüne birde bir sürü bonus.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler fikrin için , forum başlangıcını okursan bende bundan bahsettim, yeterince tecrübeye sahibim, benim uzmanlık ve başarı alanım: Satınalma... İlgine teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: CiGa95

ford topic'inde 2009 MODEL FORD ALACAKLAR!İNDİRİMLİ ARAÇ İSTEYENLER KATILABİLİR başlığını baştan sona okuyun.Tecrübe edinirsiniz..Hepsi birleşerek,%50 indirim aldılar.Üstüne birde bir sürü bonus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIRETRAP

Teşekkürler fikrin için , forum başlangıcını okursan bende bundan bahsettim, yeterince tecrübeye sahibim, benim uzmanlık ve başarı alanım: Satınalma... İlgine teşekkürler...

quote:

ford topic'inde 2009 MODEL FORD ALACAKLAR!İNDİRİMLİ ARAÇ İSTEYENLER KATILABİLİR başlığını baştan sona okuyun.Tecrübe edinirsiniz..Hepsi birleşerek,%50 indirim aldılar.Üstüne birde bir sürü bonus.

ben o forumdaydım,içimizde sizin gibi tecrübeliler vardı.Sonuç fos.Başarıya ulaşmanız koca bir sıfır.Firmalar filo Ticari satışlarda indirim yapıyorlar.En büyük indirimide genelde ford yapar.O bile biz 20 kişi bir araya geldik yine yapmadı.FİRETRAP Kardeş bu açtığın topiğin en sonuna şöyle yazacağım."Ben size demedimmi".Başarılar.

• ya yanlış anlama olmasın lancer değil
    colt almak istiyorum ama 1-2 ay beklemekte yarar var diyorum
    hemen gidip alalım demiyorsanız benide ekleyebilirsiniz
    1.3 İNVİTE MT
  • quote:

ben o forumdaydım,içimizde sizin gibi tecrübeliler vardı.Sonuç fos.Başarıya ulaşmanız koca bir sıfır.Firmalar filo Ticari satışlarda indirim yapıyorlar.En büyük indirimide genelde ford yapar.O bile biz 20 kişi bir araya geldik yine yapmadı.FİRETRAP Kardeş bu açtığın topiğin en sonuna şöyle yazacağım."Ben size demedimmi".Başarılar.

sevgili CiGa95,

siz kimden yanasınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bacey

quote:

sevgili CiGa95,

siz kimden yanasınız?

Başarılar.

• Arkadaşlar sanırım sorunun asıl nedenini anlatamadım;
    Şu an stoklarda araç yok, araç olsa amenna zaten bi şekilde bişeyler yapılır ama olmayan araç için indirim almak ???
    fakat ilerisi için olabilir, bencede araç almayı düşünenlerin belli bir sayı olması halinde Filo departmanı ile görüşülebilir.
    Filo mantığı aynı kurumda çalışanlara 10 adet ve üzerinde araç alımı olması halinde %2 gibi filo indirimleri alınmaktadır. Adete göre filo indirimleri de yükselebilmektedir, tabii bu indirimi verip-vermemek Temsa filo sorumlusunun yetki ve sorumluluğundadır.
  • quote:

quote:

quote:

sevgili CiGa95,

siz kimden yanasınız?

Başarılar.

özür dilerim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

sevgili CiGa95,

siz kimden yanasınız?

Başarılar.

özür dilerim...

Bacey Dostum,Özür dilenecek birşey yok ortada.Ben Tecrübemi aktardım.Belki biraz makara gibi oldu ama,sen kusura bakma.Kesinlikle bu araçları almanızdan yanayım.Ben ford Focus kullandım.Lancer 1.5 olduğu halde,focustan iyi.Kiminiz colt kiminiz lancer almak istiyor.Dilerim en ucuz fiatla alırsınız.Saygılar.

• Ciga bunları senden duydum ya...
  • Murat bey
    Bu verdiğiniz bilgiler, 9 Martta diğer forumlarda yazdığınız ve 16 Marttan itibaren geçerli olduğunu bildirdiğiniz ve Ötv indirimi sonrasında unutturduğunuz fiyatlar gibi değişiklik göstermez umarım !!!!! (BU CÜMLEYİ LÜTFEN BAĞLI BULUNDUĞUNUZ TEMSA'YA OLARAK ALGILAYINIZ, KESİNLİKLE ŞAHSİ DEĞİLDİR.)

** Bilmeyen arkadaşlara İNVİTE M/T için

* 28 Şubattaki FİYAT : 31.000 TL( 3 bayinin yazılı mailleri mevcut)

** Ötv öncesi 9 Martta açıklanan ve 16 Marttan itibaren geçerli olduğu bildirilen zamlı fiyat: 33.500 TL (15 günde %8 zam)

***Ötv sonrası olması gereken fiyat : 28.800 TL , FAKAT AÇIKLANAN : 32.200 TL

quote:

Orjinalden alıntı: caramurat

Arkadaşlar sanırım sorunun asıl nedenini anlatamadım;
    Şu an stoklarda araç yok, araç olsa amenna zaten bi şekilde bişeyler yapılır ama olmayan araç için indirim almak ???
    fakat ilerisi için olabilir, bencede araç almayı düşünenlerin belli bir sayı olması halinde Filo departmanı ile görüşülebilir.
    Filo mantığı aynı kurumda çalışanlara 10 adet ve üzerinde araç alımı olması halinde %2 gibi filo indirimleri alınmaktadır. Adete göre filo indirimleri de yükselebilmektedir, tabii bu indirimi verip-vermemek Temsa filo sorumlusunun yetki ve sorumluluğundadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRETRAP -- 19 Mart 2009; 14:30:39 >

• Arkadaşlar,
    Gerçekten Lancer ve Colt almak isteyen ciddi ,aklı başında olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum. Eğlence arayan ,gereksiz yere abuk ve yersiz mesajlar yazan arkadaşları oyun sitelerine gitmelerini tavsiye ediyorum..

Burada 25.000 -35000 TL lik ürünler alıyoruz, 5-10 tane araç alacağım ve indirim vermeyecekler öylemi ? Saçmalığın daniskası...Bırakın otomobili manavdan karpuz alsam, ona bile indirim alırım

Arkadaşlar , boşverin bunları yeterki mümkün olduğunca fazla kişi bir araya gelelim, gerisini kolay...

Lütfen mesajlarınızda;
    1. İstediğiniz model , donanım ve vites seçeneğini,
    2. Bulunduğunuz şehri,
    3. Mitsubishi haricinde düşünebileceğiniz marka ve model bildirirseniz sevinirim.

PM(özelden) de mesajlarınızı bekliyorum...

Selamlar

• İNVİTE M/T
    29 bin tl trink peşin paraya hemen alırım
  • Ben istanbul / Tuzladayım

LANCER INVITE M/T Beyaz düşünüyorum belki sis farı + spoiler + belki body kiti ucuza kapatabiliriz toplu alım ile. Temsa şu an elinde az olduğundan sanırım fiyatı yüksek tutuyor yoksa euro bir aydan beri en fazla %5 arttı daha fazla değil japon yeni de aynı artışta ben ileride fiyatların olması gerektiği seviyeye geleceğini düşünüyorum. Herkes için hayırlısı. Alternatif olarak mart nisan aylarında gelecek chevy cruz var benim aklımda ama görmeden bişey diyemem. Mazda 3 kasa değiştirmeseydi onuda düşünürdüm motor eski ama görünüş ve donanımı iyiydi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.