Şimdi Ara

** YENİ LANCER ve COLT ALMAYI DÜŞÜNENLER BURAYA** (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: toşu

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: toşu

bende 5-10 kişi toplanınca ciddi indirim alabileceğimizi düşünüyorum
    ayrıca murat beyin dediği gibi 10 tane araca %2 lik indirim hiç mantıklı gelmiyo
    1 tane araç alsan bile %2 indirim nedirki 25.000 lik araçta 500tl yapıyo
    açıkcası peşin param yok ama kredide sorun olmazsa ciddi alıcıyım bende
    1.3 invite MT daha öncede yazmıştım
    ha olmazsada can sağlığı olsun başka alternatifleri değerlendiririz
    Mitsubishi alamadım diyede 1 gram üzülmem
    herkese saygılar...

AMT alın; sonra neden almadım diye dertlenirsiniz.

amt mt den daha iyi.

hayırlı günler.

belki haklısınız ama biraz bütçe meselesi birazda manuel sanki daha sorunsuz olur gibi hissediyorum
    eğer alabilirsem çok uzun süre kullanmayı düşünüyorum
    şuan 100 binin üzerinde kaç amt var ve ilerde negibi sorunlar çıkartabileceğini hesaplamak zor
    "tabii bu benim fikrim belkide yanlış düşünüyorum"

Bence yanlış. Ben MT alıp pişman olmuş birisiyim. 1000 TL daha verip AMT alın. AMT ile hem daha rahat hem de daha düşük yakıt tüketimi ile aracınızı kullanacaksınız.

• --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 21:39:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

alın aldıktan sonrada karşınızdan mitsubishi gelirken selektör yapın ben hep yapıyorum ama geri cevap veren olmuyo

arabayı almadan önce her yerde Colt dikkatimi çekerdi; arabayı aldım 1600 kmdir trafikteyim,Coltlar arazi...geçenlerde bir Lancer ile bakıştık,aracı daha evvel de görmüştüm; sadece bakıştık :) yine geçenlerde ışıktayıZ:yan yana ben v Lancer hemen önümüzde Outlander...tarihi ve göz yaşartıcı bir andı :) Lancerdan bir yakınlık bekledim ,oralı değildi (nereli bilmiyorum :) ben de buralı oldum...kısaca arzularımın arzuladığı arzuları arzulayan bir Mitsubishiye denk gelemedik henüz...L 300cüleri deneyim bir dahaki sefere....Canter yüksek kalıyor; KAN TER içinde kalmayayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 20 Mart 2009; 15:50:12 >

• Maalesef o tip anları burada istanbulda yaşamak bile güç. Aynı hisleri ben de 3 tane colt arka arkaya ümraniye de denk geldiğimizde hissetmiştim. ama diğer araçlardakiler bayan olduğundan selam filan çakmadım açıkcası.
    karşılaştıklarımı sıralarsam en çoktan aza doğru (binek olarak) carisma, lancer (eski kasa) ve colt olarak söyleyebilirim. canter, l200, l300 veya prestijler sebil gibi zaten.
    Bu arada koca istanbulda hiç yeni colt görmedim daha. bayidekiler hariç.

quote:

Orjinalden alıntı: bacey

quote:

alın aldıktan sonrada karşınızdan mitsubishi gelirken selektör yapın ben hep yapıyorum ama geri cevap veren olmuyo

arabayı almadan önce her yerde Colt dikkatimi çekerdi; arabayı aldım 16000 kmdir trafikteyim,Coltlar arazi...geçenlerde bir Lancer ile bakıştık,aracı daha evvel de görmüştüm; sadece bakıştık :) yine geçenlerde ışıktayıZ:yan yana ben v Lancer hemen önümüzde Outlander...tarihi ve göz yaşartıcı bir andı :) Lancerdan bir yakınlık bekledim ,oralı değildi (nereli bilmiyorum :) ben de buralı oldum...kısaca arzularımın arzuladığı arzuları arzulayan bir Mitsubishiye denk gelemedik henüz...L 300cüleri deneyim bir dahaki sefere....Canter yüksek kalıyor; KAN TER içinde kalmayayım...

• quote:

Orjinalden alıntı: sinir kupu

Maalesef o tip anları burada istanbulda yaşamak bile güç. Aynı hisleri ben de 3 tane colt arka arkaya ümraniye de denk geldiğimizde hissetmiştim. ama diğer araçlardakiler bayan olduğundan selam filan çakmadım açıkcası.
    karşılaştıklarımı sıralarsam en çoktan aza doğru (binek olarak) carisma, lancer (eski kasa) ve colt olarak söyleyebilirim. canter, l200, l300 veya prestijler sebil gibi zaten.
    Bu arada koca istanbulda hiç yeni colt görmedim daha. bayidekiler hariç.

quote:

Orjinalden alıntı: bacey

quote:

arabayı almadan önce her yerde Colt dikkatimi çekerdi; arabayı aldım 16000 kmdir trafikteyim,Coltlar arazi...geçenlerde bir Lancer ile bakıştık,aracı daha evvel de görmüştüm; sadece bakıştık :) yine geçenlerde ışıktayıZ:yan yana ben v Lancer hemen önümüzde Outlander...tarihi ve göz yaşartıcı bir andı :) Lancerdan bir yakınlık bekledim ,oralı değildi (nereli bilmiyorum :) ben de buralı oldum...kısaca arzularımın arzuladığı arzuları arzulayan bir Mitsubishiye denk gelemedik henüz...L 300cüleri deneyim bir dahaki sefere....Canter yüksek kalıyor; KAN TER içinde kalmayayım...

Kardeş LANCER almak cefa ve fedakarlık ister. Buna rağmen Temsa bayilerine uyuz oluyorum. Biraz önce bayi ile konuştum ellerinde 3-4 aydır zaten iki araba vardı biri otomatik invite biri manuel inform, sadece invite ı satabilmişler daha informu satamamışlar. Millet Reno,honda,hyundai,toyota peynir ekmek gibi satıyor hele eralar sanki bedava satılıyor. Biraz önce yemeğe gittim, hep sağım solum era olmuş. Dolayısıyla bu arabalardan çok ve yerli olduğu için herzaman yedek parça ve servis bulunabilir.

Herkese önerdiğim Hyundai İ30 kalmamış bayide, benim için alternatif ti. Hyundai ye helal olsun ne deyim dürüst adamlar. Ötvyi kampanyalı fiyattan tam olarak yansıttılar. Her babayiğidin harcı değil.

• Arabaların aynı sınıf olması için fiyat benzerliğinden farklı şeylerde gerkir. Lütfen karşılaştırma yapılan araçlara dikkatli bakın!
    http://www.euroncap.com/tests/mitsubishi/lancer.aspx
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: catalyst

quote:

Olm sakat iş hele İstanbulda, nedne selektör yaptın diye inip dövmesinler

istanbulda pek yapasım gelmiyor belki bana bakar diye arabanın içine bile bakıyorum. baksa bi selam vericem.

Geçende başka bi konuya yazmıştım, konu kapandı. Bende garip bi huy var, Japon araçları gördüğümde yol vermek içimden geliyor, diğer araçlara bunu yapmam hee.

| TOYOTA | NISSAN | HONDA | MAZDA | MITSUBISHI | SUBARU | SUZUKI | DAIHATSU | ISUZU | -LEXUS | -ACURA | -INFINITI |

<< \\ BIG IN JAPAN // >>

• Slm
    Şimdilik araç alamayı düşünen arkadaşların listesi aşağıda, lütfen herkes PM den teyit edebilirmi ? Yeni katılmak isteyenleride en kısa zamanda bekliyoruz.

Seçimlerden sonra bi fiyat alırız büyük ihtimalle yüksek fiyatlar verilecektir, dün uğradığım Askale bayii, İnvite m/t için 33.500 fiyat verdi, dahada artacağından bahsediyor, çok ilginç... Neyse fiyat alırız ,olması gereken fiyat seviyelerinde olmazsa ve herkes araç alma konusundada niyetli ise hemfikir olduğumuz ,ikinci eli kuvvetli, Ötv yi gerçekten uygulayan başka markalara yönleniriz , Ok?

bacey ......Lancer İnvite M/T

nboran.....Colt AMT

toşu.........Colt İnvite M/T

bbal.........Lancer İnvite M/T

nscodec....Lancer İnvite M/T

EcheLon....Lancer İnvite M/T

raven34....Lancer İnvite M/T

hakan29...Lancer İnform M/T

efsun_d ....Lancer İnform M/T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRETRAP -- 22 Mart 2009; 16:09:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FIRETRAP

Slm
    Şimdilik araç alamayı düşünen arkadaşların listesi aşağıda, lütfen herkes PM den teyit edebilirmi ? Yeni katılmak isteyenleride en kısa zamanda bekliyoruz.

Seçimlerden sonra bi fiyat alırız büyük ihtimalle yüksek fiyatlar verilecektir, dün uğradığım Askale bayii, İnvite m/t için 33.500 fiyat verdi, dahada artacağından bahsediyor, çok ilginç... Neyse fiyat alırız ,olması gereken fiyat seviyelerinde olmazsa ve herkes araç alma konusundada niyetli ise hemfikir olduğumuz ,ikinci eli kuvvetli, Ötv yi gerçekten uygulayan başka markalara yönleniriz , Ok?

nboran.....Colt AMT

2. eli problem eden bir kullnıcı asla mitsubishi almamalı zaten.

mitsubishi kullnıcıları sınırlıdır; ama temiz bir mitsubishi çok beklemez. baceye sorabilirsiniz. 2. eli yok diyenlere en iyi cevaptır kendisi.

hayırlı günler.

• Selamlar,

Almak istediğim araç ve fiyatı aşağıdadır. Olmazsa alacağım araç ise Ford Focus HB.

Lancer M/T içi bej olmak kaydıyla Siyah, Gri, Beyaz ya da Kırmızı
    Inform için 28.000
    Invite için 31.000

verebileceğim "maksimum" rakamlardır. Fazlasına kesinlikle diğer modellere yöneleceğim.

En geç Mayıs başında anlaşmış olurum. Teslim alırım demiyorum; o sorun değil. Önemli olan fiyat.

Herkese gönlündeki aracı diliyorum. Önemli olan zevktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xedos. -- 26 Mart 2009; 8:52:01 >
  • bugün ankarada misubishi bayisi azizoğluna gittim.coltu inceledikten sonra satış görevlisi bayanın yanına gittim. otomatik colt ne kadar diye sordum . bayan bana beyefendi 1 nisanda zam gelecek dedi ama şuanda aracı bağlarsak eski fiyattan verebileceklerini söyledi. peki araç nekadar diye sorduğumda 27000 tl dedi.
    bende bu zamsız fiyatımı siz bana zamsız fiyat vereceğinizi söylüyorsunuz ama şimdiden zammı üzerine koyuyorsunuz. ist. arkadaşım iki gün önce 24500 tl ye aracı almış.
    satış elemanı efendim bizde o fiyattan verdik ama şimdi 1 nisanda zam var deyip evelemeye gevelemeye başladı. bunların hepsini maliyeye bildirmek lazım.
    yani bu çok şerefli bayilerden araç maraç alınmaz.

• ben tümüyle vazgeçtim zaten. dün iki ayrı fiyat aldım invite paketi için. birincisi 35.000 ikincisi ise 36.500 dedi. bu arabalar bu fiyat etmez kimse kusura bakmasın. iki hafta önce 30000 liraya zor verdiği aracı bugün bu fiyatlara satmaya çalışmak çok afedersiniz 'geçirmeye çalışmaktır' . bunu yapan bayiler de olabilir ama onları suçlayamam çünkü sen temsa olarak rakam yazmazsan isteyen istediği gibi fiyat koyar araca.

araçla ilgili buyrun teste:

http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp?mnk=201&nulf=n&make=Mitsubishi&model=1192&find.x=38&find.y=13&find=Find

nereye baksam aşırı yol gürültüsü yazıyor. motor demiyorum yol gürültüsü. aldıktan sonra yaptırılan yalıtımların başarım oranı o kadar düşük ki yaptırmaya değmez.

• quote:

Slm

nboran.....Colt AMT

Bacey "KOLT" kesmedi mi Lancer M/T istiyosun

• ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 21:40:19 >
  • quote:

babasına istiyodu sanırsam
    bu arada söylediğin test 2008de fakat 2009da yalıtım yapıldı belk daha iyi olmuş olabilir.

Görmedim mesajını @bacey'in özür...
  • Arkadaşlar
    Fiyatlar uçmuş SİTEDE İnvite M/T : 37.901 TL , YA BUNLAR İNSANLARI NE SANIYOR ANLAMADIM... Ötv indirimi olmasa yani fiyat: 44.000 tl( 3 hafta önce 31.000 verilen araç yanlız )...
    Ben tamamıyla vazgeçtim arkadaşlar, ötv indirimi sonrası alırım en azından param fırsatçılara değil, devlete gider...YARISI HİZMET OLARAK GERİ DÖNSE YETER ...
  • 2009 colt çok beğenerek aldık ve şu anda merak etiğimiz şeyleri inceliyoruz arada size acayip sorular sorarsam kızmayın : )
  • Açıkçası çevrem tarafından değilde temsa tarafından mitsu almaktan vazgeçirildim, ne yazık.

Hazirana kadar bekleyip en uygun fiyatı olanı alacağım ama artık gönlüm pahalıda olsa yeni mazda 3 ten yana
  • quote:

Orjinalden alıntı: nscodec

Açıkçası çevrem tarafından değilde temsa tarafından mitsu almaktan vazgeçirildim, ne yazık.

Hazirana kadar bekleyip en uygun fiyatı olanı alacağım ama artık gönlüm pahalıda olsa yeni mazda 3 ten yana

Mazda 3 te iyi dostum onu al,biraz daha pahalısı ver mazda 6 daha süper. güle güle kullan.Mazda motor company sana teşekkür eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiGa95 -- 3 Nisan 2009; 0:47:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CiGa95

quote:

Teşekkürler fikrin için , forum başlangıcını okursan bende bundan bahsettim, yeterince tecrübeye sahibim, benim uzmanlık ve başarı alanım: Satınalma... İlgine teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: CiGa95

ford topic'inde 2009 MODEL FORD ALACAKLAR!İNDİRİMLİ ARAÇ İSTEYENLER KATILABİLİR başlığını baştan sona okuyun.Tecrübe edinirsiniz..Hepsi birleşerek,%50 indirim aldılar.Üstüne birde bir sürü bonus.

ben o forumdaydım,içimizde sizin gibi tecrübeliler vardı.Sonuç fos.Başarıya ulaşmanız koca bir sıfır.Firmalar filo Ticari satışlarda indirim yapıyorlar.En büyük indirimide genelde ford yapar.O bile biz 20 kişi bir araya geldik yine yapmadı.FİRETRAP Kardeş bu açtığın topiğin en sonuna şöyle yazacağım."Ben size demedimmi".Başarılar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.