Şimdi Ara

yeni laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar . asus N61Jq kullanıyorum aslında cok memnunum asustan ama ekran kartı yeni nesil oyunlara yetmiyor buda canımı sıkıyor bu yüzden güzel bir model arıyorum :) 2-3 milyarlık bir butcem var genelde oyun oynuyorum ve blu-ray olursa süper önerilerinizi bekliyorm

• Elinizdeki laptop şu an piyasadaki 1500 lira seviyesindeki çoğu laptopla aynı ayarda sayılır ekran kartı bakımından.(5730)
    Bu yüzden almışken iyi ekran kartına sahip bir model almanızı öneririm:

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=415095&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Elinizdeki laptop şu an piyasadaki 1500 lira seviyesindeki çoğu laptopla aynı ayarda sayılır ekran kartı bakımından.(5730)
    Bu yüzden almışken iyi ekran kartına sahip bir model almanızı öneririm:

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=415095&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

öncelikle cevaplarınız için teşekkürler . hocam bu önerdiginiz modelin ekran kartında 2 yıl boyunca sorunsuz istedigim oyunları en yüksek ayarlarda kullanabilir miyim ?

XmysticX : hocam MSI hakkında biraz bilgi verir misiniz ? saglam mıdır ? yetkili servisi ilgili midir ?

• kardeş acelen yoksa ki laptopunvar bekle ıvy bridge + kepler optimus teklonojili laptoplar gelecek en fazla 2 ay içinde seçenekleri arttıracaklar .şuan eski nesil laptop alak saçmalığın ötesinde optimus teklonojisinin orta seviye 640 denemesi var nedrdeyse 555 e yaklaşıyor .ki senin verdiğin bütçeye y580 levono laptop alırsın full hd gtx660m ekran kartı(gtx570m yi geçiyor nette fiyatlarına bak gtx570 olanların .bu imariye sahip laptop lar çıktı olduda paranmı yetmeid üzülme sakın sand bridge işlemci li laptop lar garanti söylüyorum nette gördüğün fiyat üzerinden %30-35 varan düşüş olacak dolar düşmesini de bekliyorum şuanyani kısaca iki ay (enfazla) sabret ben şahsen bekliyorum levono y580 laptop abd fiyatı 899 dolar tr gelene kadar 2500 olur büyük ihtial .ama yinede sen bilirsin illa alıcam dersen msı nin gtx560-480 laptopları var baya güzel b 2 sene kullanırsın fakat iki sene sonun da değiştirmen gerekir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.